Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 8:32:51
|
|
|
|
BarbiG
|
vrtnica.m . Sploh ne vem kaj naj ti rečem. Sem bila maja v čist enakem položaju, tko da te razumem. Ampak ne izgubi upanja. V nov postopek pojdi pozitivnih misli, saj se le redko to zgovi dvakrat zapored. Držim pesti, da naslednjič prideš do ET-ja. S* upam, da ta test ni pokazal pravega rezultata. Držim pesti za krvnega.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 8:33:11
|
|
|
|
BarbiG
|
Aja, pa dobro jutro vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 8:34:42
|
|
|
|
BarbiG
|
Dysan, naj bo današnja punkcija čim manj boleča. Pa da bodo vsi folikli polni.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 8:56:06
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Jaz sem spet v službi po 14 dneh . Miza je tako založena, da se ven ne vidim, mah bo že...
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 9:03:48
|
|
|
|
a.jrad1
|
Dobro jutro vsem! Mala81 jaz ti javljam podarke; sem bila Reševa pacientka od februarja do aprila; in sicer je februarja 09 ICSI stal 1100 €, IVF pa 700 €; zdravila -Merional za 20 ampul na Madžarskem okrog 120-140 € (odvisno od tečaja forinta), pa stopka nekih 12 €, edino za oni spray-Superfact menda- ne vem cene, ker sem imela kratek postopek in ga nisem potrebovala... Mislim, da se cene niso kaj bistveno spremenile do zdaj...... Meni je sicer uspelo v drugem postopku z zamrznjenčki, tako da dekleta ne obupat..... (sicer pri Rešu to res veliko gre hitreje - od začetka februarja pa do konca aprila sem imela kar tri ET-je) Držim pesti za vse vas, ki ste ali še boste v postopkih!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 9:14:34
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj BarbiG, čestitke za prvo špiko. Cukica, naj bo vrednost hormona danes na krvnem testu visoka Dysan, držim pestke, da bo punkcija uspešna Fargesia, tebi pa želim, da bi folikli lepo rastli Sapi, upam da nisem spet pomešala datume, ampak če imaš danes UZ, vedi, da že sedaj močno stiskam pestke zate vsem ostalim pa želim prav lep dan
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.10.2009 9:18:45 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 9:16:33
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro vrtnica žal mi je . Vendar verjemi, da je razočaranje še večje, če je test 14 dni po ET negativen . Vem, da ni nevemkakšna tolažba vendar, če vama v tem poizkusu ni bilo dano, potem je bolje, da izveš prej. Vsaj pri meni je tako. Zaližita rane in z dvignjeno glavo naprej. S* ne bom te še objemala. Pri tebi sem imela tako dober občutek, da še ne mislim vržt puške v koruzo. Navijam, da test še ni prav pokazal Dysan želim ti dober pridelek in čimmanj bolečin Mala81 helou . Jaz bi kar zaupala G v MB. Slišim same pohvale za njih. Samoplačniški postopek pri Rešu košta cca 1000 EUR. Ponavadi v samoplačniškem jemlješ Merional (nabaviš ga na Madžarskem). Odvisno od doze in drugih zdravil računaj še dodatnih cca 500 EUR za zdravila. Mikla hvala za kavico Bit kako si? Furaš rimski slog? Mislim nate Špelči a bo danes D day? Jaz že diham. Žabica in Sandolina dobrodošli. Vsem želim lep dan
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 9:19:32
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Hvala vam punce za tolažilne besede. Mi res veliko to pomeni (pa kljub temu da vas ne poznam ). Sem malo prej klicala za posvet pri moji zdravnici v GKLJ in sem na srečo prišla (sem povedala za kaj se gre) na vrsto že 4.11.2009. Drugače vem, da se čaka po 2 - 3 mesece. Saj nekaj dobrega. Jutri zvem zakaj sploh ni prišlo do transferja - zakaj so oplojena jajčeca po 4 dnevu odrmla. Tako da bo še en hud dan pred mano. Drugače pa sem sedaj doma, saj nisem še zmožna za službo, ker mi še hormoni in žalost delajo 100 na uro in se sam jokam. Sedaj se bom zakopala med cunje, saj je čas da pospravim letne stvari in si pripravim zimske stvari, saj bo zima kmalu tukaj. Hvala vam še enkrat in lep pozdrav. m.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 10:57:18
|
|
|
|
mala81
|
punce jaz se vam zahvaljujem za takojšnje odgovore. Veš gigi tudi meni je všeč v mb, ampak moj dragi postaja počasi skeptičen. Za nama so že 3 neuspeli postopki. Letos februarja so mi vstavili 2 blastocisti pa nič . Zdaj pa mi nikakor ne uspe prit do zamrznjenčkov, ki pa so tudi blastociste in sicer 5 kom. Glede postopka pri rešu pa sprašujem informativno, da se nekako pripraviva, če se bova odločila zanj. PA PA
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 11:39:42
|
|
|
|
Fargesia
|
hej!!! bila sem na UZ...sem čakala svojeag dr. V...skratka...naštel je 15 foliklov, velikih od 12 - 19... v sredo 14.10. ponovni UZ...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 11:41:08
|
|
|
|
Fargesia
|
še sporočilce od miške73! Danes dobi svoja dva otročka k sebi v sobo!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 12:38:36
|
|
|
|
Matejčika
|
Jeeeej super Miška!!! Super fantoma za borbenost!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 12:53:30
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj BarbiG, čestitke za prvo špiko. Cukica, naj bo vrednost hormona danes na krvnem testu visoka Dysan, držim pestke, da bo punkcija uspešna Fargesia, tebi pa želim, da bi folikli lepo rastli Sapi, upam da nisem spet pomešala datume, ampak če imaš danes UZ, vedi, da že sedaj močno stiskam pestke zate vsem ostalim pa želim prav lep dan Bom kr tole ukradla, ker nimam časa
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 12:56:27
|
|
|
|
BarbiG
|
Fargesia super za tako število foliklov. Zgleda, da boš pridelala še rezervne igralce za nogometno moštvo. Miška, jupiiiiiiiiii, čestitke tvojima škratkoma in lepo se crkljajte v objemu.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 12:57:09
|
|
|
|
BarbiG
|
Jst pa ne vem, če bom zdržala do konca delovnika, ker me tole vreme ubija. Z veseljem bi šla spaaaaaaaat.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 13:00:55
|
|
|
|
neodkrita
|
Mene pa zanima kako dolgo že čakate na prvo, drugo ali tretjo .... štručko in koliko ste stare (seveda, če ni skrivnost).
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 13:06:22
|
|
|
|
miklarom
|
evo spet mene malo, sem danes zgodi vstala, ker nisem mogla spat, tolk me je zob bolel, in sem šla k zobarju, pa mi ga je sedaj odprla in v sredo bomo vidli kaj bo naredila z njim, al mi ga bo zaplombirala al pa ven zdrla miška - za oba pobiča, zdaj pa se lepo cartajte S* - revica boga a tolk te je čakalo dela, ti k'r počasi ne preveč hiteti, da še ti bo za juter kaj ostalo vsem ostalim pa lep pozdrav, čeprav mrzel in deževen, se bomo pa malo bolj stisnale k svojim
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 13:07:08
|
|
|
|
kimsy
|
fargi - bravo! Pa ti si prava kokoška! Upam, da v sredo že pade stopka!!! Fulllll držim pesti, da vama tokrat uspe! miška73 - super, kako lepo je to slišat! vrtnica.m - žal mi je, da se ti je to zgodilo, ampak to isto se dogaja tudi pri Rešu in na GKLJ. Upam, da vama bo naslednjič resnično uspelo. Vrjemi, če bi dohtarji in biologi vedeli, zakaj prihaja do tega, bi zagotovo ukrepali. Mislim, pa da si v MB v dobrih rokah! Reby - vidim, da te mali lepotec okupira na polno! sapi - če si je mismis pravilno zapomnila... Jst tud držim pesti... Full! Vsem ostalim pa pošiljam en topel pozdrav, da mi ne zmrznete, k je tak mraz!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 13:08:15
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Mene pa zanima kako dolgo že čakate na prvo, drugo ali tretjo .... štručko in koliko ste stare (seveda, če ni skrivnost). Stara sem 32 let, delama na prvi štručki že 3 leta in za mano 1. neuspešen IVF (ni prišlo niti do transferja ) l.p. m
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 13:12:42
|
|
|
|
vrtnica.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy fargi - bravo! Pa ti si prava kokoška! Upam, da v sredo že pade stopka!!! Fulllll držim pesti, da vama tokrat uspe! miška73 - super, kako lepo je to slišat! vrtnica.m - žal mi je, da se ti je to zgodilo, ampak to isto se dogaja tudi pri Rešu in na GKLJ. Upam, da vama bo naslednjič resnično uspelo. Vrjemi, če bi dohtarji in biologi vedeli, zakaj prihaja do tega, bi zagotovo ukrepali. Mislim, pa da si v MB v dobrih rokah! Reby - vidim, da te mali lepotec okupira na polno! sapi - če si je mismis pravilno zapomnila... Jst tud držim pesti... Full! Vsem ostalim pa pošiljam en topel pozdrav, da mi ne zmrznete, k je tak mraz!!!! Kimsy - hvala za objemčke in za lepe želje. Nisem pa v MB, sem v GKLJ fargi - čestitke in drži s pa vsem ostalim puncam -
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 13:23:54
|
|
|
|
kimsy
|
vrtnica.m - ups, se zgodi, k full berem za nazaj, pol pa vse pomešam...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 13:29:11
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia še sporočilce od miške73! Danes dobi svoja dva otročka k sebi v sobo!!!!!!! ooo, kakšna lepa novička
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 13:54:58
|
|
|
|
biba77
|
Ojla, joj, čveke, čisto preveč ste napisale od petka in ne uspem priti skozi vse. Jaz sem še kar na Femodenu. No, petek je blizu in upam, da bomo začeli s pikanjem v petek. Aja, midva z mojim sma 32 letnika in imava enega 3-letnega bauca doma (smo ga čakali slaba 3 leta-do zanositve). Za drugega delamo od prve M po porodu (to je dve leti in pol). Lp vsem (vreme je ravno za cartanje in počitek, ne?), biba77
< Sporočilo je popravil biba77 -- 12.10.2009 13:55:17 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 14:05:38
|
|
|
|
mismis
|
Miška naša ratatujska, to je pa res super novička, lepo cartjaj mala razbojnika
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.10.2009 14:28:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia hej!!! bila sem na UZ...sem čakala svojeag dr. V...skratka...naštel je 15 foliklov, velikih od 12 - 19... v sredo 14.10. ponovni UZ... super. V sredo bo pa stopka
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......