|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
9.10.2009 14:52:13   
vrtnica.m
mismis: najlepša hvala za hiter odgovor. Ne vem kako to, da mi je uspelo zamešati to stvar. Vendar bo že nekak.

lep vikend vsem želim!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.10.2009 15:33:49   
BarbiG
Mismis, definitivno se kej srečamo tam na hodnikih.

Gigi, hm kokr sem jaz računala, bo težka med tednom ujet punkcijo, edino, če mi bodo folikli bolj počas rastl al pa da po desetih dneh Gonala sledi že stopka, kar pa je bolj malj verjetno. Bo pa definitivno kakšen zelenc padu, pa tud jajčka bomo mel bolj pogosto na jedilniku. Še dobr, da jih kure vsak dan nesejo. user posted image

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.10.2009 15:47:09   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Punce hotela sem vam nalimat slikico pa ne gre,....
Tok da sporočim,moj test je pozitiven dve lepi debeli črtici,...

Na hitro da vas pozdravim in da čestitam Cukici zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sem vesela zate, resuser posted image Lepo jih grej in mirno nosečnost želimuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.10.2009 16:54:35   
Fargesia
hej!

cel teden sem bila brez računalnika...še dobro da ga je danes mož prinesel iz službe...jaz imam jutri UZ...pa bomo videli kaj bo dr. T lepega povedal... tale kombinacija suprefacta in menopurja me utruja...tak da hodim s kurami spat...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.10.2009 16:55:47   
sonček33
fargi ja kokoška gre s kuram spat itakuser posted image user posted image user posted image  fajn se zmenta s T

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.10.2009 17:07:05   
cukica
BEBIII hvala tebi sej bo,....

Punce hvala vam vsem za čestitke in lepe misli,..vam sporočim kaj sem odpravila v ponedeljek,....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.10.2009 18:56:29   
mateja_goljev
punce pozdravljene!
Po dolgem času se javljam, sem hotela malo zamolčati, a me vseeno nekaj bega...
28.09 sem začela z inekcijami za 3. postopek IVF. 12.10 imam prvi UZ. Zanima me sledeče, moje tetke še ni, in vsi mi govorijo, da sem se ful spremenila., prsi mam napete, želodec skoz čutm.... uglavnem, ne delam si utvar ker vem kaj sledi. Res ta mesec ne pričakujem ničesa. Me pa nekaj skrbi, če bi slučajno bila noseča, ali suprefact kaj vpliva na zarodek oziroma ali je katera bila v enakem položaju? hvala za odgovor in vidim da je veliko novih bork, ene pa ostajamo iste:)))

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.10.2009 19:12:15   
bozza
Joj, jaz sem pa tako napeta, da sem kot balon. Koliko dni traja hiperca in kdaj je najhuje? Glede na včeraj sem veliko slabše, pijem kar dosti, pa lulam veliko, ampak trebušna votlina je pa balonu podobna. Spodnji del trebuha me boli, želodec pa tišči.

Evo, sem malo pojamrala, upam, da bo zaleglo.

Me je pa dr. opozoril, da bo najbrž hiperca, in naj se ne prestrašim.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.10.2009 19:21:25   
Fargesia
mateja, jst sem vprašala če S kaj vpliva na morebitno nosečnost, pa so rekli da ne. ...si naredila že kak test?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.10.2009 19:26:15   
mateja_goljev
nisem še naredla, bom počakala do ponedeljka... se ne obremenjujem s tem, tko da.... kar bo bo....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 585
9.10.2009 20:17:48   
Inana
Eno vprašanje imam za izkušene borke ... se je kateri kdaj naredil po špikanju (Merional) tak kolobarček na koži - rdeči in malo me boli, če se dotaknem. Sem preveč pod površino vbrizgala?
Drugo vprašanje pa je: prvi dan Merionala sem čutila res močno špikanje v jajčnikih (predvsem v levem). Punce tu gor so rekle, da je to dobro znamenje. Zadnje dni pa tega kar ni več. user posted image Malo sem nestrpna, vem user posted image ... vseeno bi rada slišala vaše izkušnje.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 586
9.10.2009 20:27:29   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: bozza

Joj, jaz sem pa tako napeta, da sem kot balon. Koliko dni traja hiperca in kdaj je najhuje? Glede na včeraj sem veliko slabše, pijem kar dosti, pa lulam veliko, ampak trebušna votlina je pa balonu podobna. Spodnji del trebuha me boli, želodec pa tišči.

Evo, sem malo pojamrala, upam, da bo zaleglo.

Me je pa dr. opozoril, da bo najbrž hiperca, in naj se ne prestrašim.

bozza meni se je stanje začelo izboljševat po transferju, ki sem ga imela 5 dan po punkciji. Najslabše pa sem bila 1 dan pred punkcijo. Jaz sem veliko pila, tudi zeliščni čaj, ki odvaja vodo in res sem samo počivala. Pa Reš mi je rekel, naj jem samo lahko hrano, ala župca in mineštrca, aja pa 1 aspirin vsak dan.
Meni je ene 3 dni po ETju trebuh začel plahneti intudi želodec me je prenehal boleti.

Me pa danes že cel večer tako zvija tam spodaj in sem kar nekam depresivna user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 587
9.10.2009 20:30:28   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: S*

bozza meni se je stanje začelo izboljševat po transferju, ki sem ga imela 5 dan po punkciji. Najslabše pa sem bila 1 dan pred punkcijo. Jaz sem veliko pila, tudi zeliščni čaj, ki odvaja vodo in res sem samo počivala. Pa Reš mi je rekel, naj jem samo lahko hrano, ala župca in mineštrca, aja pa 1 aspirin vsak dan.
Meni je ene 3 dni po ETju trebuh začel plahneti intudi želodec me je prenehal boleti.

Me pa danes že cel večer tako zvija tam spodaj in sem kar nekam depresivna user posted image

Jaz pred punkcijo nisem bila posebej napihnjena. Glede na dejavnost jajčnikov (17 celic in še nekaj praznih foliklov) pa se dogaja. Pijem veliko, ampak se malo silim, pred punkcijo sem bila mnogo bolj žejna. Sem na bolniški in res počivam, andol 100 jemljem na 12 ur, prav tako prometrium.

Kdaj po transferju si pa šla v službo?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.10.2009 20:31:35   
bozza

Me pa danes že cel večer tako zvija tam spodaj in sem kar nekam depresivna

Zakaj bi bila depresivna? Mene je vedno zvijalo podobno kot pred M, pa se je dobro izšlo. V 2. postopku me ni pa nič zvijalo, samo pritekla je .user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 589
9.10.2009 20:41:31   
S*

Me pa danes že cel večer tako zvija tam spodaj in sem kar nekam depresivna

Zakaj bi bila depresivna? Mene je vedno zvijalo podobno kot pred M, pa se je dobro izšlo. V 2. postopku me ni pa nič zvijalo, samo pritekla je .user posted image

Mah ne vem, vsi teji znaki, Se mi zdi da so enaki za PMS in za nosečnost, tako da...Jaz ponavadi nimam bolečih M, ene dva dni prej me mal pobolijo jajčniki in to je to. Zdej pa ma boli že od enega 3. dne po transferju. Najbolj pa me skrbijo prsi, ponavadi me kak dan prej nehajo bolet in niso več napete in to se mi je zdaj tudi zgodilo, tako da...

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.10.2009 20:45:00   
S*

Jaz pred punkcijo nisem bila posebej napihnjena. Glede na dejavnost jajčnikov (17 celic in še nekaj praznih foliklov) pa se dogaja. Pijem veliko, ampak se malo silim, pred punkcijo sem bila mnogo bolj žejna. Sem na bolniški in res počivam, andol 100 jemljem na 12 ur, prav tako prometrium.

Tudi jaz nisem bila prav nič napihnjena do punkcije, sem pa pridelala 22 celic, tako da je bila hiperca neizbežna. Meni je ata rekel naj pijem aspirin in to 500mg.
Po ETju mi je ata dal 14 dni bolniške in je rekel naj počivm do testa. Ker pa se počutim bolje grem v ponedeljek v službo.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 591
9.10.2009 20:49:53   
bozza

Tudi jaz nisem bila prav nič napihnjena do punkcije, sem pa pridelala 22 celic, tako da je bila hiperca neizbežna. Meni je ata rekel naj pijem aspirin in to 500mg.
Po ETju mi je ata dal 14 dni bolniške in je rekel naj počivm do testa. Ker pa se počutim bolje grem v ponedeljek v službo.

A si doma od punkcije naprej? Kdaj pa delaš test. Sori, nisem na tekočem.

Pa držim pesti zate, seveda!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 592
9.10.2009 20:51:35   
bozza
S* Sem že našla podatek, da delaš test 14. Saj bo kmalu. Samo še petkrat spat user posted image

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.10.2009 21:11:42   
Tanja_Jes
Bit...superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kmal boš varuška...iiiiiiii

S...dej mal se sprosti...sej bo vse ok...bod pozitivna...samo še pet dni..pa da bo pozitiven ...user posted image

Pa ene par novih bork mamo...no srečno punce..

Dysan....kako si ti?!

WP ...kako noga?! a tut do računalnika ne moreš priskakljat ?!

Jest pa jutr delovno soboto ....grrrrrr...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 594
9.10.2009 21:32:35   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej!

cel teden sem bila brez računalnika...še dobro da ga je danes mož prinesel iz službe...jaz imam jutri UZ...pa bomo videli kaj bo dr. T lepega povedal... tale kombinacija suprefacta in menopurja me utruja...tak da hodim s kurami spat...user posted image user posted image user posted image

Fargi, naj bo jutri veliko jajčk, sploh če si že padla v kurje življenje user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 595
10.10.2009 6:33:48   
ledenka
dobro jutro v ta deževen dan user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.10.2009 7:12:09   
loremi
Dobro jutro!

U, ledenka, njaaamii

da pa se dobro zbudite, sej veste dež in zaspan dan, pa še ena poštena doza
user posted image

Pa lep dan želim vsem!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 597
10.10.2009 8:21:11   
S*
Dobro jutro!

Hvala za kavico in zajtrk.user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.10.2009 8:31:14   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hej!

Fargi...držim pesti in mislim nate user posted image

S*...nate pa se tudi vsaki dan spomnimuser posted image in gledam okoli, če je S* zagledala pluska...no še malo malo pa ga boš user posted image

cukica...čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.10.2009 8:52:16   
september1
dobro jutro še od mene.
jst sem začela s špikanjm Dipherelna, 22.10. mam 1.UZ in dobim Gonal.

malo sem vas za nazaj prebirala in brala o tej hiperci.A to jo vsaka dobi oz kdaj se začne pojavljat in kakšni so znaki?
loremi in ledenka hvala za postrežbo.user posted image
S držim pesti za + pa posusi se sprostit(vrjamem pa da je težko)
fargi srečno na UZ pa le poročaj.
bit user posted image user posted image user posted image

tudi na ostale mislim in vam želim srečno.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......