ronja
|
ma ne morm kle gor pisat, pa tolk komleksna zadeva je, pa tolk nazaj sega in tolk enih stvari je, da je nemogoče tkole razložit...mah sej bo, itak smo borciuser posted image nimaš kej.... Ulla, maš moj mail, če bi si želela s kom delit svoje težave (baje da so potem manjše - kar je matematično čisto logično, če nekaj zdeliš ). Če ne, potem ti pa samo en pošiljam! Samo , ajz jem skoraj izključno zvčer, takole po 20h, ko mali spi...takrat se bašem z vsem kar mi pride pod roke. Grozna sem. sonček, jaz tudi -samo ne vem, zakaj bi bili zato grozni? videvanje s taščo cca 1x na tedenb, če rata, da ni več . Z mami nekje na 14 dni, ker ona nima več časa, včasih se zgodi, da se ful dlje ne vidimo... Ampak recimo. pa sej ne poveš kdaj bo kdo umrl, slabe stvari, ki jih zvemo, pa bi morali itak obrnit v dobro... Meni bi bilo pa fajn vedet točen datum, kdaj bom umrla - si lahko zorganiziraš življenje do takrat, da je super - ne pa da recimo kljucaš eno poročilo zadnje dni. Naj se drugi s tem zajeb***, jaz bi se takrat cartala z mojimi... popravek, ulla, astrologija ni znanost, to se glih znanstveniki ful bunijo. Ne rečem, da ni nič na vsem skup, ampak ni pa to znanost, priznana sigurno ne. Je pa mogoče veda. Ej ženske, pa kdaj ve hodte spat,a vsi vašiuser posted image spijo ponočuser posted image Lejla že par dni žurira ponoči! Se zbudi sredi noči in potem ene 2-3 ure ne spi - in jaz z njo. Sem že kar mal zmatrana... Čeprav danes sem ok, ker je bila pokonci samo 1 uro in pol....
|