|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
13.10.2009 8:42:28   
Jancci
Moj je rak, pa je vse ravno kontra kot si ti našla za raka. Res! user posted image No, edino to, da je družinski tip, to pa drži. Jest sem pa škorpijon, pa baje bik v luni.. en tip mi je enkrat vse razlagau kakšna sem... pa sm že mal pozabila. Kaj pa ti veš o tej kombinaciji Ulla? user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa Ulla user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj mine kar je hudega prišlo!! Pa sej ni treba razlagat! Une, ki so zaspali, pa pusti spat... sej gremo vsi za njimi. user posted image

Lepo jutro je.. sije sonček pa fajn piha. Smo se naspali danes. Sem ugotovila, da vedno spi celo noč, če jo ne dajem jest spat. V čem je fora še ne vem?! user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 13.10.2009 8:51:33 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
13.10.2009 8:47:18   
farfala
moja sestra je vodnar, izgleda zelo netipičen, ker nič od tega kar si opisala ne drži za njo, razen depresija, živci

jancci škorpijon in rak pa baje zelo pašeta skupaj

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
13.10.2009 9:12:06   
mimi30
jutrouser posted image

kje je zdaj ronjauser posted image , da se javi in pove kaj jeuser posted image ....zanimivo je tole branje, sem pa nažalost jaz taka, da preberem pol pa kr hitr pozabimuser posted image in sem vedno znova vesela analizeuser posted image ....drgače sem pa bikecuser posted image

spali smo tak kot vednouser posted image , nič kaj....ampak smo veseli, da je vsaj nejc o.k. in lepo spi

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
13.10.2009 9:14:01   
mimi30
Sem ugotovila, da vedno spi celo noč, če jo ne dajem jest spat

vidiš, vidiš si me spet mal spomnila, da se morava z mojim dogovorit, da zamenjava večerni ritual....on špelo, jaz nejca....pa da vidmo, če pr nas tud pali....sam kakšnega fuzbala ne sme bituser posted image , ker pri špeli mal dlje traja

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
13.10.2009 9:19:00   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Horoskop: ula, pa če bi ti odprla sp za takale analize? Po moje bi ful služla. Razmisli.

samo z nami bi že obogatelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
13.10.2009 9:19:23   
mimi30
špela sedi zraven mene na tleh in me grize v nogo mal nad gležnjemuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
13.10.2009 9:21:05   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

špela sedi zraven mene na tleh in me grize v nogo mal nad gležnjemuser posted image

user posted image user posted image user posted image , če ni joške je pa gležnj tud doberuser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
13.10.2009 9:27:48   
petra88
jutro
mi smo tudi boljše spali danes user posted image čeprav ni razlike kdo ga da spat.

k našim gremo enkrat al pa 2x na meec, z njihovimi smo se vidli 3x letos. takle mamo, men je čist okuser posted image
je pa res da so naši 1uro stran, njegovi pa 25minut.

ko smo že pr znamenjih, jst sm dvojček, moj pa škorpjon (za lune nevem kje jih imava), sam pa povsod berem da ta kombinacija ne gre skup. zaenkrat greuser posted image

šibam naštimat davida, letiva pol v zd potrdit kartice in po napotnico, ker imava v petek spet pregled v bolnici.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
13.10.2009 9:31:49   
Zvezdica
Horoskop: ula, pa če bi ti odprla sp za takale analize? Po moje bi ful služla. Razmisli.

krtexx, enakih misli svauser posted image

ulla, tanks...si mi polepšala jutro (spala sem sam tri ureuser posted image )

Men je zmankal kaveuser posted image user posted image

v takem primeru tud mene zmanjkauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
13.10.2009 9:39:22   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Men je zmankal kaveuser posted image user posted image

v takem primeru tud mene zmanjkauser posted image

meni tuduser posted image ....očitno tud mene zmanjka, ker sploh nisem videla, da je katera to napisalauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
13.10.2009 9:59:04   
Zvezdica
meni tuduser posted image ....očitno tud mene zmanjka, ker sploh nisem videla, da je katera to napisalauser posted image

user posted image user posted image user posted image

en Q : Ker že od 4ih rogovilim po stanovanju sem ŽE skuhala kosilo - lečino juho (podobno fžolovi juhi).
Pa me zanima, ali ste vi svojim sončkom dale lečo za probat? mam pa rjavo al kako že, zeleno. Kaj pravite?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
13.10.2009 10:02:48   
Zvezdica

šibam naštimat davida, letiva pol v zd potrdit kartice in po napotnico, ker imava v petek spet pregled v bolnici.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za davida za petek.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
13.10.2009 10:15:03   
Jancci
Zvezdica jest sploh ne vem kako leča zgleda!! user posted image Sej vem.. šlampast! No, razen una za v učke... user posted image user posted image user posted image

Ja, tale "šloganje" zna bit fajn biznis. Parim tuki uganeš kaj smo pred 10 leti počel, imaš tako reklamo, da ne rabiš bit na TV-ju sredi kmetije, al kaj zdej vsi gledate.user posted image Jest itak ne smem.. sej veste.. mi smo v afriki, pa tam tega ne gledajo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest pa znam "našlogat" kerga spola so vaši otroci.. tudi uni še nerojeni. Res. Zaenkrat sem vsem prav povedala. Z verižico! user posted image

Zdele je misica hotla spat, ji dam joško me je pa mula tok ugriznila, da ji nisem več hotla dat. Se je 15 minut drla, se mji baby tv prižgala - kot bi jo iz štroma potegnil Konec joka. user posted image Pol so pa začel eno učenje anglešine, je pa spet mal jamrat začela, pol mi je pa v naročju zaspala. Bogica. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 13.10.2009 10:19:50 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
13.10.2009 10:22:28   
sonček33
evo mimi, nisi edina, jaz sem tut spregledala post o tem, da ena nima kafeta

zvezdica..khurde me je zadnjič malo podučila o leči...ona jo mislim, da daje svoji mis...jaz sej ko kupila pa še nisem uspela dat...menda jo lahko jedo, je pa rdeča menda nekoliko boljša ta take male, ker nima lušine...čeprav je tudi rjava ok

a patrik je že ob 4h vstal?

petra david naj fajn zrihta  pri zdr.

joj jancci pa vi mate res grozne razmereuser posted image , čeprav glede igrač dam tvojmu prav, no pa sej glede tv tudi...čeprav, ej, sej nimamo časa bit pred tv... jaz zvečer za rač. sedim pa zraven mal kukam kmetijo al kar pač je...se nisem vsedla an kavč in gledala nekaj npr. 2 uri skupaj...ohoh dolgo nazaj

Čez dan, kadar sva doma, je tv skoz prižgan , sam mam na TV Petelin, ker je Lovru všeč goveja muzka in kadar spi, je to balzam za njegova ušesa, no za majo pa malo manjuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
13.10.2009 10:35:21   
Jancci

joj jancci pa vi mate res grozne razmere

Sej ni tok hudo... malo se norca delam, ampak določenih "bedarij" se pri nas res ne gleda. Pa sej kej posebnega ne zamujam se mi zdi?! Edin mal ven padem če je v kako družbi tema ker nimam pojma zakaj se gre.. tko splošna "lady" razgledanost mi manjka. user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
13.10.2009 11:20:14   
ronja
ma ne morm kle gor pisat, pa tolk komleksna zadeva je, pa tolk nazaj sega in tolk enih stvari je, da je nemogoče tkole razložit...mah sej bo, itak smo borciuser posted image nimaš kej....

Ulla, maš moj mail, če bi si želela s kom delit svoje težave (baje da so potem manjše - kar je matematično čisto logično, če nekaj zdelišuser posted image ). Če ne, potem ti pa samo en user posted image pošiljam!

Samo , ajz jem skoraj izključno zvčer, takole po 20h, ko mali spi...takrat se bašem z vsem kar mi pride pod roke. Grozna sem.

sonček, jaz tudi -samo ne vem, zakaj bi bili zato grozni?

videvanje s taščo cca 1x na tedenb, če rata, da ni večuser posted image . Z mami nekje na 14 dni, ker ona nima več časa, včasih se zgodi, da se ful dlje ne vidimo... Ampak recimo.

pa sej ne poveš kdaj bo kdo umrl, slabe stvari, ki jih zvemo, pa bi morali itak obrnit v dobro...

Meni bi bilo pa fajn vedet točen datum, kdaj bom umrla - si lahko zorganiziraš življenje do takrat, da je super - ne pa da recimo kljucaš eno poročilo zadnje dni. Naj se drugi s tem zajeb***, jaz bi se takrat cartala z mojimi...

popravek, ulla, astrologija ni znanost, to se glih znanstveniki ful bunijo. Ne rečem, da ni nič na vsem skup, ampak ni pa to znanost, priznana sigurno ne. Je pa mogoče veda.

Ej ženske, pa kdaj ve hodte spat,a vsi vašiuser posted image spijo ponočuser posted image

Lejla že par dni žurira ponoči! Se zbudi sredi noči in potem ene 2-3 ure ne spi - in jaz z njo. Sem že kar mal zmatrana... Čeprav danes sem ok, ker je bila pokonci samo 1 uro in pol....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
13.10.2009 11:28:17   
ronja
Aja, sem vam dolžna še odgovor: mimi, bikci se super razumemouser posted image . Prav res sem se do zdaj z vsemi biki fajn razumela - pa s kozorogi tudi in z eno devico tudi. Sicer sem mela pa 2 od 3 raka (no, enega mam še zdaj). Ploha, meni so rakci fajn (mam 2 doma, tak da vem, o čem govorimuser posted image ). Sem pa enkrat gledala ene dokumentarce o astrologiji in so rekli, da smo biki od vseh znamenj najboljši starši in najbolj strastni ljubimci - in sem bila prav zadovoljna - kaj več pa še rabiš?user posted image
Jap, ulla, mene ljubezen do hrane in khmkhm, vemo, česa... vedno izdauser posted image . Čeprav mi pa ni jasno, kje si tole našla:
pa rada je komot in na udobnem
user posted image ker to pa glih ne velja preveč zame...

Pa posesivna in ljubosumna tudi nisem. trmapsta pa znam bit, ja, to ni nobena skrivnostuser posted image . No, to, da ne zgledam kot bik, si bom pa štela kot komplimentuser posted image (baje da nismo preveč lepiuser posted image )...

farfala in krtexx, ne bi mogla bolj mimo udarit, hehe, daleč od dvojčka (čeprav bi verjetno bila dvojčica, če bi se rodila takrat, ko bi se morala, samo sem si tako zelo želela ne bit dvojček, da sem rajši prišla 1 mesec prejuser posted image ...)

Jaz sem kozorog, še nisem srečala kozoroga, ki ne bi maral snega.

krtexx, moj fotr ga ne mara. Pa Lejla zaenkrat tudi ni glih navdušena nad njimuser posted image . Sicer jaz proti snegu nimam nič, samo mraza ne maram!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
13.10.2009 11:33:21   
ronja
No, ulla, da boš mela mal dela: jaz mam sonce v biku, luno v kozorogu in ascendent v tehtnici, sem si šla zdaj pogledat...

Če bi si še katera rada zračunala, tule sem jaz našla:
http://www.lunin.net/astrologija/
Sam pazite, da odklukate kljukico, da ne boste prejemale njihovih novic ves čas, pa me klele zravenuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
13.10.2009 11:39:04   
ronja
Ronja je rak, riba in lev, Lejla pa kozorog, oven in rak, lubi pa rak, lev in tehtnica. Sem šla brat, kaj za katero piše, pa so si lastnosti (za isto osebo) čisto kontra - tak da vejamem, da se vsak not najdeuser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 13.10.2009 11:44:20 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
13.10.2009 11:42:39   
ronja
Aja, z Lejlo sva bili danes na plavanju!!! Je ful uživala, sploh ker je mela mami čisto zaseuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
13.10.2009 11:50:38   
farfala
ronja pri nama je pa ravno obratno, on je bik, jaz pa rakuser posted image , ampak trmasta pa obauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
13.10.2009 11:54:32   
ronja
meni so oboji všeč. Rada mam iskrene ljudi, ki povejo, kar mislijo, pa rada imam konstante - da ni en trenutek tako, drugi pa drugače - zato se z dvojčki glih ne ujamem preveč (moja mami, moj bivši - prvi)...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
13.10.2009 11:57:46   
Anonimen
 ronja no luna v kozlu pa razloži tvojo suhljato postavo in to, k to nikakor ne paše k biku drgačuser posted image se mi je zdel da more bit kej takega kjeuser posted image in zanimivo, da ma tvoj fotr sonce v kozlu, ti pa luno, te stvari se dostkrt tko podedujejo, pa en otrok k nima nibenega tega hladnega kozorogovega oz. saturnovega principa ne more vzpostavit odnosa nekega s takim fotrom...sploh ful so bogi uni, k so polni ognja....pa spet, ti nimaš nobenga ognjenga znamenja, sam zemlja in luft...sam racio pa praktičnost, prizelmljenost it. masta pa obedve tvoje pupe ognjena znamenja ( oven in lev ) se boš z njima učila še teh drugih principovuser posted image pa z lejlo boš mogoč nekak lažje furala kt z ronjouser posted image
to da ste pa biki najboljši ljubimci in starši, deloma drži....sam pri bit starš ti zna un kozu mal ponagajat...k je mal preveč hladen, zategnjen in zahteven...se zna to pokazat v odnosu do otrok, sploh ker je v kozlu luna, ki je u bistvu ženski, materinski princip...kozorog pa ni nič materinski. dauč od tega.

cel dan že telefonarim pa mejlam pa brskam pa nikamor ne pridem....popizdišuser posted image

a pozna kera koga, ki zna prid do informacij, do kterih ne prideš po uradni poti nikakoruser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
13.10.2009 12:02:26   
ronja
a pozna kera koga, ki zna prid do informacij, do kterih ne prideš po uradni poti nikakoruser posted image
zasebni detektiv?

Da bi bila pa hladna pa preveč zahtevna do mojih tamalih, se pa ni za bat, se mi zdiuser posted image . Sem očitno bolj bikicauser posted image . Sicer pa tudi moj fotr ni bil tak - kar se mene tiče, je bil on bolj materinski od moje mame (ki je dvojček).Sicer pa tudi suhljat ni, hehe. Ni debel, samo se trudi zatouser posted image .

Ne vem pa, kje si ti suhljato postavo našla, hehe. Nisem debela, sploh ne, neka suhica pa tudi ne. Vem pa, da mamo biki baje navadno težave s težo (kar je povezano z našo ljubeznijo do hrane).

< Sporočilo je popravil ronja -- 13.10.2009 12:04:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
13.10.2009 12:03:53   
Anonimen
zasebni detektiv?

predraguser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?