|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 22:26:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
12.10.2009 22:54:35   
Ajvy
oi...dobila cunje od nexta---so že oprane....jjjjeeee
končno ma moj otrok kej za obleč....je šlo že full na knap....

Tisa....hm...ne vem kaj naj rečem....je bolje pa ni bolje....kašlja še kar vedno.--.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 927
12.10.2009 22:59:15   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tisa....hm...ne vem kaj naj rečem....je bolje pa ni bolje....kašlja še kar vedno.--.....

superca za cunjeuser posted image user posted image user posted image

dej povej mi s kero kartico si plačevala ker meni mastercard noče it skos

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.10.2009 7:09:47   
Urša08
jutro

Žiga se že igra, Nejc še spi, jaz pa pijem kavico.user posted image

Smo mel pa včerej zvečer pestro, smo mogl elektro klicat da nam varovalko pride zamenjat. Jaz sem prklopla sušilca kot vedno, svakec je pa probavu električni radiator, kalorifer in kar naenkrat je bil moj brez računalnikauser posted image user posted image user posted image no pa še par stvari je vn vrglo, tud sušilca ampak moja tv je pa ostalauser posted image user posted image user posted image men nč jasno kaj se dogaja, no mal preveč smo na eno varovalko vrgli in je ta glavno vn vrglo. Smo mogl klicat dežurnega ker mamo ravno na tej hladilnik in skrinji.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.10.2009 7:11:17   
Urša08
tanci dej če ti ne bo ratalo povej pa bom magari jaz naročila

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.10.2009 7:12:27   
Urša08
še zajtrk vam postrežem
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.10.2009 7:18:33   
Urša08
tanci sem včerej gledala gospodinje, jao kok sprememb, man nč jasnuser posted image user posted image user posted image Super je blo sam ko bi jih kako urco prej dali bi blo še boljšeuser posted image

Punce a ste že kaj razmišljale kaj bodo decembrski možje prinesli? Jaz za Nejca še mam kako idejo, sam za Žigauser posted image   Zdej pa šibam mal pospravit potem dobim obisk oz. kar dvauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.10.2009 8:09:34   
Čebel@
MARTINU želimo vse najboljše in najlepše za 3.  rojstni dan.Želimo mu zdravlja in da bi bil še naprej tako pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.10.2009 8:15:13   
simonakr
Jutro! No pa sm preživela ponedeljek! Madona se je vleklo! Pol pa še ženske so ena za drugo odpovedale tko da smo mele ene par lukenj in pol je G težila kako se lahko to naredi in ženske so ble grozne in ...

Urša hvala za kavico!

Tanci upam da ti rata naročit.

Katjuša mi rabimo kravico! Naša se sama postavi na noge ob kavču!

Grem kofetkat pol pa ta zadno porodniško zapravlat! user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 934
13.10.2009 8:16:51   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

MARTINU želimo vse najboljše in najlepše za 3.  rojstni dan.Želimo mu zdravlja in da bi bil še naprej tako pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Se podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 935
13.10.2009 8:21:25   
Onasiss

user posted image

se podpišemmmm... pa želim mu čimveč dobrih igrač in da ga bosta mami in oči ubogala.....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 936
13.10.2009 8:23:43   
MIHAILO
Jutro...No imamo dve lepi novici prva je da sem ze dve noci 2x dodala dudo(ob 2 in 4h) ob 6h pa mleko in spimo do 7:30 h ali 8h...user posted image user posted image user posted image
KATJUSA za seznam Druga novica pa je da smo zaceli puzati ,kobacati koker koli se ze rece uglavnem gre po celem stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

KOLUMBO paket je v Ljubljaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se ga cakamo...

Neposredna povezava do sporočila: 937
13.10.2009 8:24:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

se podpišemmmm... pa želim mu čimveč dobrih igrač in da ga bosta mami in oči ubogala.....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.10.2009 8:25:17   
MIHAILO
KATJUSA upam,da bo test pokazaluser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
13.10.2009 8:28:47   
BarbaraGS
tanci jaz sem placala z mastercardom eno posiljko, drugo pa z viso...pa je oboje prijelo. Imas nastavljeno na Slovenia?

mlea mi prosim poves na kateri banki je mastercard brez narocnine in trga samo 1/3 obroka?

ste gledali kaj razprave o novem zakonu o druzinah?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 940
13.10.2009 8:29:03   
MIHAILO
UrsA kako gre zdaj nocno hranjenje?si pisala da ti traja z mlekom...ce ti kaj pomaga jaz si naredim vodo v termos da je glih prav in v posodico za merice si naredim merice mleka tako ,da potem samo streem vodo in mleko in zmesam in ze je....drugac pa 1. noc sem malo vec vstajala in je prvic jedel ob 4h, drugic je uspelo do 5h in tretjic do 6h user posted image ...kdaj pa žiga zdaj je prvic?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 941
13.10.2009 8:29:31   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpisano

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 13.10.2009 8:30:08 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 942
13.10.2009 8:39:52   
Urša08
mihailo super za kobacanjeuser posted image user posted image user posted image Žiga je zgleda (da se ne bom prehitro hvalila) ukinil nočno hranjenje in ima zvečer zadnji obrok okol 8, zjutraj pa kokr je enkrat med 6 in 8user posted image

Piskot tvojemu Martinu vse najboljše ob tretji svečkiciuser posted image user posted image user posted image lepo praznujte

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 943
13.10.2009 8:41:27   
Urša08
Ekola otročka sta zrihtana in sedaj čakam obiskuser posted image Mi bo prav pasalo malce počvekat. Zunaj pa piha vetr, da nas bo odneslo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 944
13.10.2009 8:46:33   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

bravo za cotke...upamn da kmalu zgine kaselj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.10.2009 8:48:27   
Čebel@
pri nas pa Hanči neki malega kiha-upam da mi ne bo zbolelauser posted image ......zunaj je full mraz tko da cincam,če bi sploh šli  ven

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 946
13.10.2009 8:57:57   
kayica24
Dobro jutro punce!

Vse naj naj Martinu, pa veliko otroškega smeha!!!![sm=pikapoka2.gif]user posted image user posted image

Ne morem verjet, vaši otročki že samostojno naredijo par korakov ob opori, se plazijo, kobacajo....Naša pa se niti vsede še ne samauser posted image Edino kar zna je, da samostojno sediuser posted image
Sicer če jo postaviš na noge, trdno stoji, ampak....Vse drugo pa ji je neznano, kot Kitajskauser posted image

Upam da ne zamujamo preveč...user posted image

Jaz sem tudi zadnjič že napolnila košaro pri Nextu in na koncu ugotovila, da se s karticami plačuje..Jaz pa nimam še ne ene in ne druge, zato sem na koncu obupala....

Mi pa imamo samo še zvečer obrok Aptamila....Zjutraj namesto Aptamila jemo Čokolino po flaški, pol mamo sadno kašico, pa kosilo, popoldan kak jogurt, karkoli pač imamo pri roki(zadnjič smo jedli jabolčni štrudeljuser posted image ), zvečer pa Aptamil...Drgač pa papcamo vse, razen pekoče začinjenega, svinjskega, ocvrtega, .... Tudi slivove cmoke smo že papcali, pa špagete z omako, itd....

Ojoj, eni pa reees nimate sreče z zdravjem...Upam da se čimprej pozdraviteuser posted image

Katjuša, zate pa držim pesti, da se vam pridruži še en/a Član/icauser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 947
13.10.2009 8:59:41   
kayica24
Aja, naj povem še, da Čokolino delam z alpskim mlekom in je vse ok....

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 948
13.10.2009 9:01:12   
kayica24
Mihailo, kako pa je pri vas z načrtovanjem drugega bebija?user posted image

Piješ Pepermintov čaj?user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.10.2009 9:02:35   
kayica24
Aja, še nekaj...
Mihailo, za kakšen paket se pa gre to, ki ga čakaš?

Če sem preveč firbčna, se opravičujemuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?