|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
12.10.2009 19:52:48   
Jancci
no sej ti si pa še kr v redu 

user posted image user posted image user posted image user posted image še dobr.. no sej priznam, da sem jest tut sitna včasih

< Sporočilo je popravil Jancci -- 12.10.2009 19:53:30 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
12.10.2009 20:41:02   
rubica
čer

moj fotr je škorpjon user posted image ,
bravo Meta od Plohe user posted image user posted image in Erik, Oskarju vse najboljše za obmesečnico user posted image

pehlajenčki user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ploha bo treba mal po miz udart, pa še bl boga si k ostale 2 tašči user posted image user posted image

naša gaja se pa premika ob opori tko k profesionalc, gre tko postran ob kavču, je res hitra pred 2 dnevi se je sam dvigala zdej pa šiba ko alija, men je mal prehitr to njeno odraščanje.

obroki:
med 8-9 dojenje
10-12 sadje s kako kašo, če ne gre dojenje
13-15 kosilo-zelenjava, meso, če ne gre dojenje
16-18 sadje, skuta, jogutr kaša
20 mlečna kaša (Milupa)
21 dojenje

ja to če ne gre je pri nas tako, da če probava kaj novega je to sam par žličk, tako da jo potem, do sitega podojim.

moja tašča je pa hb na morju doma user posted image user posted image user posted image in se bol malokrat vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image , drugač bi pa znal bit problem, z mojo mamo pa vsak dan-sosedni vhod v hiši (mi smo v prizidku).

ronja je vodnar?

yelci poslala zs

ulla
men se pa ti ne zdiš ljudomrzneš, si pač punca na mestu, ki pove kar misli tak da user posted image user posted image

sneg tut men ne diši, sej drugač je fino pa fajn sam ne tuki dol pr nas, naj bo sam v hribih user posted image .

grem pogledat kaj delata moja2 v kopalnici, da jo lahko pobrišem, ker je tako vriskane slišat, da je pomoje cela poplava.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
12.10.2009 20:43:51   
Anonimen
ne ne, ronja je po moje bik, oz. ma ful bika v sebuser posted image že zarad ljubezni do hrane in nasploh vseh užitkov, pa rada je komot in na udobnem, pa trmasat je in potrucana. in po postavi ni nič bikovska, je bolj strelka, tud obraz je bolj strelčevskiuser posted image
krtexx a ti si kozoroguser posted image

jst mam v lajfu celo štalo trenutno in sploh ne vem na kterem koncu naj začnem odmotavatuser posted image sej brezveze pisat,ampak je pa adijo pametuser posted image

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
12.10.2009 20:47:56   
Ploha
ronja: je res pomoje bik...čeprou sumim tud na devico,...sam bi ji prej rekla, da je bik user posted image

ulla: kaj pa mate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
12.10.2009 20:51:00   
farfala
Mi smo pa danes plavaliuser posted image user posted image Fajn je blo.

Jaz tud ne maram mraza in zime, niti enkrat se nisem pritoževala nad vročino, zdaj se pa bom nad brozgo, nizkimi temperaturami in smogomuser posted image .Zdaj bi se kar nekam preselila v tople kraje. Pa ko sem bla noseča je blo fajn, ker me prvič pozimi ni zeblouser posted image user posted image . Pravi čas za nosečnost, ja.

ronja je dvojčekuser posted image

S taščo se vidimo bolj redko, niti 1x na teden, mama je pa v spodnji etaži, pa tud ne vsak dan.

obroki:
8 - sadje in žitna kašica
10 - včasih mleko
12 - kosilo
15 - sadje ali jogurt ali skuta ali kompot ali kaj ostane od kosila
18 - griz ali kašica
21 - mleko

1 - mleko
5 - mleko

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
12.10.2009 20:57:12   
farfala
ja ulla kaj se zdaj to tebi vse nabira? Jesenska melanholija?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
12.10.2009 20:58:20   
krtekxx
Kolikokrat se vi vidite z mamicami/taščicami če ne živite v isti hiši???

S taščo (čim)večkrat na teden, z mamo parkrat na leto.

Jaz sem kozorog, še nisem srečala kozoroga, ki ne bi maral snega. Aja, pardon, moja mama ga ne mara. Ona itak ne mara nič, kar jaz maram (no, mogoče je ravno obratno). Ronja je najbrž dvojčica.

Grem mal bajto rihtat.

< Sporočilo je popravil krtekxx -- 12.10.2009 20:59:06 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
12.10.2009 21:18:22   
rubica
kiara vidla sem slikce na fbuser posted image user posted image , v katerem bazenu pa to plavate k ni nič ljudi, to bi blo tut men všeč, da je bolj mirno pa ne gneče.

user posted image še vedno uspava user posted image .

ulla komot se lahko zaupaš, če se boš bolš počutila ti kar natipki, pa sej vem, da je obrabljena fraza sam za vsakim črnim oblakom se vedno skriva sonce, poglej tvoja dva mladička pa tvojga lubija!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
12.10.2009 21:21:07   
Anonimen
ma ne morm kle gor pisat, pa tolk komleksna zadeva je, pa tolk nazaj sega in tolk enih stvari je, da je nemogoče tkole razložit...mah sej bo, itak smo borciuser posted image nimaš kej....

kostanj jemuser posted image

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
12.10.2009 21:34:22   
Zvezdica

kostanj jemuser posted image

važička...jast bi tud.

Drgač pa ZS počekiraj.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
12.10.2009 21:34:56   
rubica
gledam kmetijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
12.10.2009 21:35:39   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

gledam kmetijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enako user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
12.10.2009 21:46:26   
yelci
Ullauser posted image user posted image ,probi čist nekaj malega napisat, mogoč bo pa to dovolj za tvojo dušouser posted image
Midva se mami in tašče kr mal izogibava, mislm, da se vidmo na kake tri tedne,nama tko najbol paše,se mava bol rada, k nama noben pamet ne soliuser posted image user posted image
Niia,zvezdica, a se me ljubljančanke dobimo na kaki pijački,z rubico sva zmenjeni v sredouser posted image
Jst tud gledam kmetijouser posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
12.10.2009 21:52:56   
sonček33
helov

ulla, upam, da mine tole obdobje čimprej

Oskar user posted image  za obmesečnico

ploha, kako shujševalna kura? Jaz sem si dons skuhala en velik lambar zeljne očiščevalne juhe in jo že cel dan pomalem jem...ma sem lačna za znoret. Jaz sem bila že na -1kg, zdej sem pa spet na +5kg, gledano na št. kg pred zanositvijo. pa bi mogla še vsaj 3 več dol dat, ker mi je še postopek nabil 3.
Samo , ajz jem skoraj izključno zvčer, takole po 20h, ko mali spi...takrat se bašem z vsem kar mi pride pod roke. Grozna sem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
12.10.2009 21:55:20   
yelci
rubica, zs

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
12.10.2009 22:06:36   
Ploha
sonček: slabo user posted image ne no, mal se še zmeram pazim, da zvečern ne jem, pa kšn obrok pozabim al pa mal manj jem, zarad trenutne situacije, če je recimo meta kej sitna, ne morm jest....če bi pa spala bi pa pojedla vola pa pol user posted image user posted image   kok sm shujšala ne vem...se ne vagam več user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.10.2009 22:07:04   
Zvezdica
Niia,zvezdica, a se me ljubljančanke dobimo na kaki pijački,z rubico sva zmenjeni v sredouser posted image

lahko kdaj :)

Za vse dobrodelne rrjevke

http://www.nivea.si/imported_specials/show/16186?deeplink_path=roke&deeplink_id=6843

grem gledat gospodinje.

Kje pa se naša khurde skriva?

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.10.2009 22:07:20   
Ploha
evo sm se šla zvagat 1-2 kili manj user posted image sam ne vem kok je točna tale moja vaga...bom se en dan v lekarni zvagala....

< Sporočilo je popravil Ploha -- 12.10.2009 22:08:03 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 22:23:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yelci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3469
12.10.2009 22:26:14   
Zvezdica
gor še vedno tako širokogrudna.user posted image

tole me je pa fejst nasmejalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa NIIA, tvoja postava je SUPERuser posted image

Pa nov avatarček maš...lepi jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
12.10.2009 22:26:50   
VRTNICA84

Prej sem gledla kmetijo, sedaj pa sem se vam malo pridružla.

Mi gremo k moji mami sigurno 2 krat na teden. Taščo pa vidim vsak dan, ker živimo skupaj.

Kar se tiče vsiljevanja pa je pri nas tak, da tašča upošteva kar ji rečem. Mi ne pametuje. Od začetka je sicer včasih poskušala pa je videla, da ne bo uspela in je odnehala. Je pa moja svakinja taka, ki zeloo rada včasih pametuje.
Enkrat je moja tašča pazla ta malo. Mala pa je bila prehlajena in ona ji je kr neko zadevo špricala v nos. Pa mi je pol povedala, ko sem prišla domov. Samo sem ji takrat rekla, da naj tega ne počne več. Tašči pa sem rekla, da če se bo to zgodilo še samo enkrat je enostavno ne bo več pazla. Teer, da naj upošteva kaj ji naročim. Pa se zaenkrat drži tega.
Enkrat pa ji je hotela kr čokolino dat in sem rekla, da ne. Pol pa me je spraševala zakaj ji ga ne dam in češ, da bi ga lahko jedla itd.
Samo enostavno sem že imuna na to. Ter vedno, ko začne kdo bit pametn, mu povem kaj si mislim.Priznam pa, da sem včasih jezna kotuser posted image .
Tak mi je vedno ena nekaj težila kaj je prav in kaj ne. Pa kaj oni dajejo in kaj delajo z svojo en mesec starejšo user posted image .
Pa sem ji rekla, da mama sem jaz. Ter, da osebno sama odgovarjam če bo kar koli narobe ter, da bom mogla sama posledice nosit! Pa mi nikoli več ne teži.

Aja pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za vse dosežke, ker si nisem vseh zapomnila.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
12.10.2009 22:35:16   
Anonimen
škorpijon je ena taka mala žvalca, ki sicer grozno zgleda, sam ni pa ne. s škornjem ga komot pogazišuser posted image in če noče bit pogažen, more pičit konkretno. in samo eno šanso ma, da piči....zato mora takrat konkretno...tud v naravi je znano, da se škorpijon raje pokonča sam, kot da to pusti sovražniku. to se čist fajn kaže v njihovem avtodestruktivnemu vedenjuuser posted image   in če je sposoben sebe uničit, kaj šele lohk stori drugim,,,pa tud to je dejstvo, da nkil ne napada, pač pa se brani. je pa res da to počne zelo dobro,user posted image u bistvu je zelo konstruktiven, če naleti na zadost velik izziv, obenem pa tud čist rušilen, taka dva nasprotna pola sta v njem. zato zna bit za okolico blazno naporen, ker je dostkrat zelo kontraverzna osebnost. občutljiva imajo rodila in spolovila, pa težave z nalezljivimi boleznimi, predvsem spolnimi in z raznimi vnetji. višji tip razvije neverjetno samozavest, samokontrolo, izredno intuicijo, nižji tip pa je zelo uničevalen, uživa v tujih in lastnih slabostih, je zajedljiv, ciničen, prav zloben, pa tud kakih hujših dejanj je sposoben, ko emnkrat prestopi ono mejo moralnega in človečnega.

na kratko o škorpijonu, ko ga že maste v delu

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
12.10.2009 22:51:23   
Ploha
ulla ti si dons filozofsko razpoložena....če smo že pri tem....kaj pa raki?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
12.10.2009 22:53:59   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Za vse dobrodelne rrjevke

http://www.nivea.si/imported_specials/show/16186?deeplink_path=roke&deeplink_id=6843

o hvala...to sm že lani risala...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
12.10.2009 23:05:05   
Anonimen
raki so pa tko, bolj vase potegnjeni, zaprti ljudje, predani in pripadni družini....so zelo taki zaščitniški, materinski, pritegnejo jih ljudje, ki rabjo pomoč, zaščito. zna bit tud zlo trmast in zelo pristranski. zelo se naveže na kako osebo, prov tko, posesivno se nalepi in se ga težko znebišuser posted image ravno tko se čustveno naveže na stvari, predmete, zato je kt en tak navlakar, ki kopiče vso živo ropotijo od oš dalje....je zlo občutljiv in rahločuten, samo v svoji hiški, navzen tega ne pokaže tolk...prej ignoranco, hladno obnašenje, celo prezir. zna bit tud zelo zajedljiv.med nižjimi tipi najdemo verske fanatike, nacinaliste. pesti jih prevelika  teža, težave v predelu prsnega koša, pazit na želodec, jetra in prebavila.aja, pa duševne bolezni so pogoste tud.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?