petruscha
|
Ojla! Ja, ja jaz gradim,.... in ker imam celo bajto za zrihtat, sem morala tudi malo na cene gledat, ker je kvadratura ohoho, tako da jaz imam hrastov gotovi parket. Sem tudi jaz hotela temnega, samo glede na to, da imam že okna na zunanji strani v barvi hrasta (znotraj so bela), pa vrata v hrastu in pa stopnice tudi (grejo kar v dva štuka- plačala za njih 3200EUR za čelno in pohodno ploščo), no saj tudi hrast ni ravno poceni, ko vse skupaj računaš kar glava boli. Drug teden mi pride še ograjo izmerit, cena cca 2000 EUR , sam tip, ki djih dela je ful poceni, če bi nama jih delal sosed, bi prišle iste za 1/3 dražje. Kuhinja: sem se že 5-krat premislila, zdaj si ogledujem eno od marlesa v beli in bež barvi in kombinaciji oreha. Bomo videli, bova z mojim šla pogledat in naročit, ko pride na dopust. Tudi moj se kar vstane, bez kakršnekoli opore in stoji, pa še kakšen kora mu uspe narediti, potem pa na rit in roke . Ma mu ne manjka veliko da shodi, plazi pa tako, kot pravi Otika za svojo Nežo, 100 na uro. V roke pa mu pride itak vsaka stvar, sploh ne smem oči odmaknit od njega, če ne že kaj potrga, prevrne, odpre, nese v usta. Kje je ZVERINCA?
|