|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
8.10.2009 16:40:08   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m
služba, jo še nimam oz. jo moram še poiskati user posted image .

ti jaz dam mojo, ko jo pustim, če dobim novo.user posted image ž

Sem za, sam se moramo najprej preseliti v MB, al kam že user posted image . Me nič ne mikajo razgovori, preko študenta je bilo ful bolj preprosto, si prišel tja, so ti mal razložili in če si bil za, si naslednji dan že delal.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 651
8.10.2009 19:37:07   
skorpika
Hvala vsem za odgovore...ste mi pomagaleuser posted image

Tukaj je še en članek na temo spanje, mogoče vam pride prav
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 652
8.10.2009 22:28:54   
katja_p
5ra: user posted image  za razgovor! Se mi dopade tole za "izpod 2 jurja nevstajanje iz postle" user posted image user posted image

Služba: pr men bo služba, a neplačana ... volontersko prirpavništvo, ker nujno rabim strokovni izpit.

Spanje: prvič smo prespali celo noč iz pon na tor ... in je blo to to. Zdaj vse po starem oz. še mal slabš. Vedno ko se zbudi začne tk jokat, da se mi srce para ... Pa prstke v usta tuščat ... najbrž dlesni. Druge ideje nimam.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 653
8.10.2009 23:07:16   
klavdiy4
Ojla,...

Leila je pa prve 14 dni zamenjala dan in noč...in od malo več kot prvega meseca prespi celo noč....ene 5-krat se nam je zgodilo, da ni prespala cele noči....tako da sva se na začetku z user posted image  zbujala ponoči in preverjala, če je vse O.K. z najino malo....je pa odvisno , včasih že ob 18.30 spi in se ob 21 zbudi, ko pride user posted image  iz službe, se malce pocartata in ob 22 zaspi nazaj, pa spi nekje do 7 zjutraj.... včasih zaspi pa kar ob 21 in se zbudi okrog 8 ...sedaj ko delam izpit, jo morava pa še ob 7 buditi, ker ona bi dlje spala, user posted image ...je pa odvisno, kdaj gre čez dan spat in kako dolgo spi...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 654
9.10.2009 10:35:45   
5ra_28

klavdy4..ti si pa res blažena mamica!!!user posted image Tak je moja soseda, ima pupo staro 3 mesece in ji že od začetka spi ponoči fuuul, da jo mora zbudit okrog 5h, da jo podoji. Če vse imele take otroke, bi nas pomoje bilo zdaj v drugo že več nosečihuser posted image

Po pošti sva prejle prejela paket od Malemaše, Pediped čeveljčke. Sva odpirala, pa je bil Taiu karton in embalaža bolj zanimiva, kot pa tisto, kar je noter. Zdaj pa se mi zdi, da so mu prevelike. Ko sem Taiu izmerila nogico, je imel dobrih 11 cm. Tam pa je mera takole:
notranja dolžina: 11,6 cm - št. 19 - starost 6-12 mescev
12,4 cm - št. 20 - starost 12-18 mescev

V otroških trgovinah (Ciciban in druge) so mu takole izmerili, meni pa razložili. Nogico ima 18, čevlje potrebuje 19. Torej, 1 cm mora imeti noter prostora, za razvoj, premik in rast, kasneje tudi za odriv.
Ker pa ima zdaj boso nogico nekaj čez 11 cm, nisem upala naročit 11,6 cm. Saj so še zoknčki in tisti rezervni prostor. Naročila sem št.20, sem pa si kar mislila, da mu bodo prevelike, ker je v bistvu tak drobižek.
Zdaj jih je mal nosil po stanovanju, so mu sicer velike, sam bomo videli, kdaj bo shodil. Lahko jih pošljem nazaj in dobim manjšo številko, sam plačam obojno poštnino. Pa je verjetno boljše, da jih obržim za spomladi, pa če mu bodo res prevelike, naročim še ene manjše za zdaj. Sam to pa ne vem, če se splača, če ko bo on prav shodil (že zdaj je oktober, pa le stoji in hodi ob sedežni in par sekund sam stoji), bo potem že itak potreboval prave zimske čevlje.
Ah, sami problemiuser posted image

Prej sva bila v BC pa sem vidla en potiskač,ki se kasneje pretvori (drugače sestavi) v kamion (ko otrok lahko gor sedi) s prikolico - da si bo zvečer pred spanjem po stanovanju pobiral igrače in jih pospraviluser posted image . Stane 60 €. Mogla bi res kakšnega DR vprašat za nasvet za to hojo ob tej igrači.user posted image . Pa dve ful fajni igrači sem videla, sam 'jebela cesta', če se to takole že nabirajo te igrače, pa še niti eno leto ni star. V bistvu pa sva jih midva kupila tako malo...ostalo vsak nekaj prinese. Saj fajn, sam bi rabla počasi že hišouser posted image .

nič, petek je, Tai je zaspal (dans mal kasneje), mene pa čaka zdaj čistilna akcija - enourna, aktivna, da sem cel vikend fraj. čau

Končno smo trije:)

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 655
9.10.2009 10:56:35   
Anonimen
Ja šmorn je s temi čeveljčki ... mi smo danes naročali probno rundo preko Nexta, pa sem ji po njihovi tabeli pomerila, da ima nogico št. 4, samo naročila sem ji pa št. 5 .. upam, da bo ok, če pa ne bo, bodo pa kaki prijatelji imeli nove čevlje ;)

Ja igrače so pa sranje ... res ... drage ko pes, pa samo par mesecev aktualne ... hb ima Neža v sosednjem stanovanju 2 bratrančka (5 in 2 leti) in je veliko igrač od njiju podedovala, najdražja igrača, ki sva ji jo pa midva kupila je pa Pametni kuža ... čeprav bo zdajle v kratkem prišel na vrsto kak 3-cikel, pa volan za v avto (sanje mojega dragega, da bo tamala karting furala in da se mora že sedaj prvadit občutka za volanom user posted image ).

Drugače je pa včeraj od Neže fant praznoval 1. rojstni dan in sva danes povabljeni na tortico, tako da Neži že celo dopoldne vsa panična pregleduje omaro in išče, kaj ji najbolj povdari plave učke user posted image .

Jo pa ta vikend bo nor ... ravnokar me je klicala ena kolegica, ki ima pa hčerka danes rojstni dan in da naj v nedeljo pridemo na zabavo ... v soboto imamo pa eno poroko pa od moje v.d. svakinje mož jutri praznuje ... duš, samo še darila kupujem user posted image ... ma saj je fino malo okrog it, sploh če so otroci zraven, ker je potem Neži čisto navdušena.

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 656
9.10.2009 11:15:31   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Ja igrače so pa sranje ... res ... drage ko pes, pa samo par mesecev aktualne ... hb ima Neža v sosednjem stanovanju 2 bratrančka (5 in 2 leti) in je veliko igrač od njiju podedovala, najdražja igrača, ki sva ji jo pa midva kupila je pa Pametni kuža ... čeprav bo zdajle v kratkem prišel na vrsto kak 3-cikel, pa volan za v avto (sanje mojega dragega, da bo tamala karting furala in da se mora že sedaj prvadit občutka za volanom user posted image ).

Drugače je pa včeraj od Neže fant praznoval 1. rojstni dan in sva danes povabljeni na tortico, tako da Neži že celo dopoldne vsa panična pregleduje omaro in išče, kaj ji najbolj povdari plave učke user posted image . Nič ne zapravlja časa, a ??!! user posted image

Pametnega kužka je Tai dobil od njegove tete, volan za v avto sem jaz že tudi mal gledala, sam Tai od kar ima 'ta prav' avtosedež sedi noter not kralj. Roke na naslonihuser posted image in sploh ne izgleda, da bi jih moral zaposlit.user posted image .

Jaz sem tla in prah gotova, zdaj pa še kupaonica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 657
9.10.2009 11:28:16   
Anonimen
Ne čist nič ni po mamici  ... ma tamaledva se tako pobereta in se lušno igrata pa en po drugem plezata ... ju je kar užitek gledat  ... moj pa peni zraven user posted image , no in tale fotka je bila pa maximum, kar je moj zdržal ... po njegovem nima tamali Neže kaj za rit šlatat user posted image user posted image user posted image :

user posted image

Ja midva sva dala Nežo učeri v tavelki sedež ... ma je sedela ponosno (že skor važno) notri ... no sam moj je rekel, da posebno zdej, ko je še v športnem sedežu pa da ima volan v roki, da to je to ... da ona bo najprej gokart pol pa formulo vozila ... preko mene mrtvog ja user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 9.10.2009 11:29:15 >

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
9.10.2009 11:35:26   
tasa.m

Prej sva bila v BC pa sem vidla en potiskač,ki se kasneje pretvori (drugače sestavi) v kamion (ko otrok lahko gor sedi) s prikolico - da si bo zvečer pred spanjem po stanovanju pobiral igrače in jih pospraviluser posted image . Stane 60 €.

To si gledala od Tomy-a, meni je tut ta ful všeč, glih zaradi tega ker je še praktičen, sem mislila, da me bodo za krst (ki ga imamo v nedeljo) kaj vprašali, kaj rabimo, da bi ga naročila user posted image , pa zgleda ne bo nič iz tega.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 659
10.10.2009 9:04:03   
arupnik3
zdej pa tako mam enih 5 navadnih jogurtov in jih morm nekak ponucat ve katera za kak recept

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 660
10.10.2009 14:16:21   
5ra_28
jaz vem za ful dobro pecivo z dvema navadnima jogurtoma, malo kislo smetano in 1/2 kg skute. njami!!!!!!
Ostale 3 pa vi pojejte.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 661
10.10.2009 17:13:53   
petruscha
ja, ja tale je dober user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 662
10.10.2009 17:15:08   
arupnik3
no pol pa povejte recept

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 663
10.10.2009 17:30:48   
5ra_28
petrusha, a ti imaš istega???

7 žlic moke
7 žlic sladkorja
1 pec. v moko
1 vanili sladkor v sladkor
3 jajca
1/2 kg skute
2 navadna jogurta
1 mala kisla smetana

rumenjake zmešaš s sladkorjem, dodaš sneg, dodaš moko, dodaš mokre setavine (skuta, smetana, jogurt). vse vliješ v pekač (če daš v velikega, bo pecivo tanko, ampak veliko kosovuser posted image , če daš v manjšega, bo debelejše, ampak manj kosov). pečeš pri 180 45 st. Po vrhu lahko posipaš s sladkorjem v prahu. Meni je to fuuul dobro, pa mojmu tud. Če imaš rada rozine, jih lahk tud noter vržeš.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 664
10.10.2009 17:36:05   
5ra_28

petrushapečeš pri 180 45 st.

pri 180 st. 45 minutuser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 665
10.10.2009 17:56:46   
uršula83
Že ene 2 ure ne vem kaj bi jedla, neki dobrga, novga, kar še nism, neko sladkarijo...in poglej ga zlomka, tuki gor ve ravno date gor en recept ku se super sliš...naj vam povem da že pečem po telem vašem receptu, da vidm če boo dobr. Sreča mam zmr na zalog jogurte pa skuto zarad Blaža. Mmm kumi čakam da probam.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 666
10.10.2009 19:22:25   
petruscha

petrusha, a ti imaš istega???

7 žlic moke
7 žlic sladkorja
1 pec. v moko
1 vanili sladkor v sladkor
3 jajca
1/2 kg skute
2 navadna jogurta
1 mala kisla smetana

rumenjake zmešaš s sladkorjem, dodaš sneg, dodaš moko, dodaš mokre setavine (skuta, smetana, jogurt). vse vliješ v pekač (če daš v velikega, bo pecivo tanko, ampak veliko kosovuser posted image , če daš v manjšega, bo debelejše, ampak manj kosov). pečeš pri 180 45 st. Po vrhu lahko posipaš s sladkorjem v prahu. Meni je to fuuul dobro, pa mojmu tud. Če imaš rada rozine, jih lahk tud noter vržeš.

Sem najprej mislila, da je isti, samo niuser posted image

Evo še "moj" recept:

JOGURTOVE REZINE:

Testo:

18 dkg margarine
8 dkg sladkorja (kdor ne mara preveč sladko, lahko tudi manj)
4 rumenjaki
1 pecilni
1 vanili
limonina lupina ali limonin sladkor
25 dkg moke
+ moka po potrebi (dodajaj da ne bo preveč pacasto)
-----------------------------------------------
zamesi in razdeli na 2 dela (razmerje nekje 1:3), majhen del daj v skrinjo, večji del razvaljaj (jaz ga dam kar v pekač in ga s prsti razvlečem), vlij nadev in na nadev naribaj preostanek testa, ki smo ga imeli v skrinji

Nadev:
25 dkg sladkorja (jaz dam vedno manj) 15dkg
3navadni jogurti
2 kisli smetani
6 velikih žlic ostre moke
2 vanili sladkorja
+ sneg 4 beljakov

--------------------------------------------------
30 min pri 200 'C

Jaz dam včasih še na nadev borovnice in je zadeva res božanska.

Obstaja pa še podobna različica peciva s skuto.

Pa dober tek za tiste, ki boste kaj pekleuser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 667
10.10.2009 19:23:48   
arupnik3
uršula83 poročaj kako je blo !!!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 668
10.10.2009 20:51:12   
patkapatatka
Hojla, še jaz po dolgem času.
Trojane in vse ostalo zanimivo sem spustila, ker smo bili na zasluženem dopustu na Sardiniji.
Ta mala je na letalu uživala sto na uro in se evforično vrtela na mojih kolenih. Na poti domov je ob pristanku še zaploskala pilotu, tako kot se to spodobi.

Tudi mi še ne spimo celo noč, sploh ne upam pomisliti, kdaj  me bo doletela ta sreča.
Malo se že bojim, ker me ne muči toliko utrujenost kot je prisotna praznina tam gori pod lasiščem. Ko se moram kaj spomnit, preprosto ne gre. Samo zuji v glavi, kot da bi bila blond user posted image .
Imate ve podobne težave, ali se res spreminjam v blondinko?

Tudi naša pupa od včeraj uživa v novem avtosedežu. Boga reva je na dopustu v jajčki že glasno protestirala, zato smo takoj naročili romerja. Hvala tisti, ki je prilepila linj za o-baby spletno trgovino. Se res splača.

Malo srbijo očke... pa pa

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 669
10.10.2009 21:35:27   
Nincica1
patkapatatka kako dolgo pa ste leteli? Mi gremo čez 14 dni v Turčijo z malim in sploh se še nisem pozanimala kako je na letalo it z vozičkom, kako se šteje prtljaga, ali na vse osebe, torej tudi zauser posted image ali bova morala midva z mojim imeti pri nama tudi njegove stvari,...
no pa saj važno, da se malo spočijemo in psihično pripravimo na skorajšnjo vrnitev v službouser posted image

Tudi jaz imam prazno pod lasiščemuser posted image itak se zbujamo čez celo noč,...bom z največjim veseljem objavila, ko bomo spali celo noč, ampak mislim, da bo to še dooolgo do tega velikega dogodka, vsaj dokler se še dojimo,...sicer vedno manj ampak čez noč pa ni druge, je to zakon,...tako da me kar skrbi kako bo to zgledalo, ko bom začela delati in bom vsa crknjena,...ah ja, bo že.

Lep večer,
jaz sem že začela z zimsko varianto, pod dekco in s čajnikom pred TVuser posted image

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
10.10.2009 21:47:50   
patkapatatka
Leteli smo uro in pol, otrok ti sedi v naročju in si ga pripasaš na svoj pas. Prtljage nima oz. je ne more imeti - vse njegove stvari imata v svoji prtljagi starša. Voziček imaš vse do letala, kjer ga oddaš oz. pustiš tik pred vkrcanjem in ga zložijo v trup letala. Ponavadi ga ponovno dobiš ob izstopu iz letala. Dobro je, da imaš s sabo nekja za pit, saj otrok še ne zna izenačevat pritiska v ušesih. Naša pupa se je nazaj grede začela prijemat za ušesa in sem ji dala za pit pa je pomagalo.
Aja, jaz sem se obakrat naredila francozinjo in sem se postavila v vrsto za priority boarding in so nas obakrat pustili naprej brez plačila user posted image .

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 671
10.10.2009 22:13:28   
pišapela
Pozdravljene!

Se že spet kar dolgo nisem oglasila, ampak preprosto ne najdem več časa za računalnik-služba in to. Smo se že kar privadili, tako jaz kot naša malika. Na začetku pa je bilo full težko.

No privoščili smo si še zadnji dopust in se pred kratkim vrnili iz Korzike, kjer nam je bilo tako všeč, da se verjetno že drugo leto vrnemo.

Drugače pridno rastemo, čeprav bolj malo jemo oz. bi jedli samo zelenjavo in meso. Od mlečnih izdelkov ne mara ničesar, ne jogurta, ne skute, ne pudinga, nič, poskusi eno žlico potem pa zapre usta. Od sadja pa bi jedla samo grozdje, pa mandarine. Pa me zanima, ča lahko desetmesečni otroci že jedo mandarine? Jih vi že dajete svojim? Jaz ji dam malo, vendar si ne upam preveč. Jih ima pa zelo rada, se vidi da jih je mama v nosečnosti pojedla na kile.user posted image

uživajte!

(odgovor članu patkapatatka)
Neposredna povezava do sporočila: 672
10.10.2009 23:02:27   
petruscha
Tudi naš že dva dni je mandarine. JIh ima rad, pa grozdje tudi.

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 673
11.10.2009 0:08:12   
Bimba80
Pozdravček:)

Nevem, če se me še kaj spomnete....sem ena izmed Decemeberk 2008.....malo vas že nekaj časa prebiram vendar z mojo malo hudičevko, nisem imela nikoli časa pisat....

Glede na to, da smo sorte bolj budnih, kot spečih ljudi smo kar velike.....13. oktobra bomo imele 10 mesecev in smo velike 76 cm in težke 9300g....imamo že 8 zobkov in na vidiku so že 3 novi:))) Prvega smo dobile že pri 4 mesecih in dva ni:)))

Dojimo se samo ponoči, da damo mir mami in očiju.....ker pojamramo tudi 5x na noč:((( Smo pa imeli nekaj časa srečo in lepo spali, zdaj pa nevem ali so zobki, ki nas mantrajo ali pa bi moja rožica mamo imela ob sebi......a ja, niti Cd z neko muziko za lahko noč, ki so ga kao psihologi pomagali izdelat, ne pomaga.....
Nas pa ob zobkih spremlja zamašen nosek, vneta ritka, hropenje, kakšen dan malo povišana temperatura in tu pa tam driskica....sem celo cela panična klicala pediatrinjo ker je imela obupno ritko,pa so mi takoj kot iz topa izstrelile, da so verjetno zobki.....zdaj z 8 zobki, že vemo kako to gre.....je pa vsakič hudo......

Jemo vse kar mama pripravi.....če smo le od volje.....najboljša je kaka juhica ali pa zelenjavna mineštrica....mleko, pa ji jaz ne dajam več AM ampak, že kar navadno.....je tudi pediatrinja predlagala....sam ga malo redčim z vodo....če katero zanima je to mleko Planika......ga imajo tako v Sparu, kot Mercatorju ali Tušu....

Vidim, da vas je kar nekaj bilo na dopustu z letalom s štručkami.....mi smo se pa odločili in šli na križarjenje.....sm bla sprva v strahu kako bo vse skupaj potekalo, pa kako in kaj bo jedla.....in vam povem, da se je vse skupaj zelo dobro izteklo.....super, tako da drugo leto ponovimo, vendar drugo turo:)))

Nič grem počasi v ležeči položaj....se še kaj oglasim....

A ja, čestitke ponovnim nosečkam.....pridne, da ste tako hitro šle nazaj v to:)

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.10.2009 8:37:27   
petruscha
Dobro jutro !

user posted image

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?