5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Jutro.. Ta naš forum se bo spremenil v forum 'kuhajmo, oz. kulinariko'. Se vidi, da je zima pred vrati. Danes se je začela ohladitev in vsak dan bo hladneje. Pred 2 tednoma, ko sva bila pri 'gromkem', je Blackcoffee že kurila v eni sobi. Mi2 pa fuuul zračiva in na 2 uri odpirava okna, ker je ful toplo v bloku (verjetno se kar pozna nov blok in izolacija), ker lani ob takem času, ko sva bila z mojim pri njegovih stariših sem že imela termo zokne doma, zdaj pa sem zvečer še akr bosa, brez zoknov. Pa ne zračimo zaradi tega, ker sem bosa. Ene pa kar še iz dopustov, pa v isto smer ste mahnile (Korzika, Sardiniija...) lepo lepo.. Bimba...vi pa imaste zobkov za prodat. Taiu je v petek tretji (prvi zgoraj) ven pogledal. Tvoja je hudičevka? Naš pa je včasih Tai zmaj tolovaj . Saj, Petrusha, kot praviš, potem pa tako angelsko pogleda, da se začnem kar smejat. Uršula..super, da vam je bilo pecivo dobro. Meni so fajne take zadeve, da sam skupaj namečem, pa v pečico. Ne maram testa sama gnetit, no danes se spravljam k temu, me moj prosi za jabolčno pito. nahrbtnik..mi imamo Chiccota, je na njihovi spletni strani. Mi smo zadovoljni. Vem pa da ima Otika Deuterja, pa naša katja_p tud. arupnik..kako veš da so bili krči ponoči?? Ali pa od česa?? Ker zadnjič je tai tud ful jokal ponoči, pa ne vem al je sanjal kaj takega, al zobki. Sam na krče pa res nisem sumila. Se mi zdi mal pozno, pri 10 mescih. tasa..super za krst.. vreme..sva zjutraj že bila zunaj, potem pa se je vlilo kot iz škafa. tako da bomo kar noter. Pekli in jedli. nanaa.. IZVIRNO SPOROČILO: nanaa 5ra_28 kaj zdaj kako je bilo na razgovoru? so te že povabili v drugi krog, sigurno zmagaš, men so tut všeč taki odločni ljude? Za kakšno mesto se poteguješ? eno vprašanja katera že gradi? Mislim, da petruscha al se motim. Mi bomo tud nekaj začeli, pa me zanim, če si že izbrala kuhinjo in kje aja pa še nekaj, ful razmišljam, da bi imela oreh parket, pa me malo skrbi kako bi to pršlo pa seveda svetlo pohištvo? razgovor...v četrtek sem ga imela, v petek so še bili razgovori, ta teden mal premislijo, kdaj pa pokličejo pa ne vem.. v bistvu je delo pisarniško, od A do Ž. Pred porodniško sem bila vodja oddelka, zdaj pa mi to ni prioritetno zaradi delovnega časa - je kar zahteven urnik, tako da mi zdaj to ni ravno všeč, razen na 'pay day'. Bomo videli. Službo itak imam, tako da tudi če iz tega ne bo nič. Bi pa bila ta nova služba ..1 km stran od doma!!! Ja, petrusha gradi... Midva imava temni laminat. Ni oreh, ampak še mičkeno temnejši, afriška panga. Midva sva pod vsako ceno hotela temen poden in imava v novogradnji svoje ploščice v kopalnici in svoj laminat - sva dostavila svojo robo, oni pa so polagali, (povsod po bloku pa je kockast aprket). Pa imava tudi svetlo pohištvo in svetlo sedežno, namensko, da je kontrast in je fuuul lepo. sem pozabila odebelit, da je bolj pregledno.