|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
11.10.2009 8:42:56   
petruscha
Bimba80: tud jaz mojemuuser posted image pravim, da ima že tako rogovčki rastejo in da je pravi mali  user posted image  user posted image user posted image user posted image .  Pol,  ko te pa s tistimi učki tako user posted image angelsko pogledajo, bi se človek pa kar stopil.

A že kar 8 zobkov,... pri nas je samo eden, pa je bilo takrat fajn hudo, tako da si kar predstavljam malo, bo potem boljše ko bodo vsi zunaj in si boš takrat malce spočila.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 676
11.10.2009 10:42:46   
arupnik3
8 zobkov user posted image user posted image   kva pa naša še NOBENGA user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 677
11.10.2009 11:50:56   
uršula83
Hahaha, tut naš še nima nobenga zoba, je prou smešn ta brezzobi otrok. Čakamo na prvega, sam še nč konkretno ne kaže da bi ga dobil. Drugač pecivo je blo pa zelooo dobro - smo takoj use pojedl. Danes pa sprobam še un ta drug recept, ker mi je zmanjkal skute pa je lih prou. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 678
11.10.2009 11:53:22   
uršula83
Me pa nekaj zanima, a ima katera nahrbtnik za otroka? Mi ga še vedno nismo kupil, se odločam kazga bi. Poznam samo Deuter KC II, a ma katera kazga druzga pa da je fajn, kje ste kuple, kuk je biu.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 679
12.10.2009 7:39:57   
arupnik3
dobro jutro
ojoj kakšno noč smo imeli mi ojoj tamala je imela take krče da je blo katastrofalno sm še jst skor jokala zravn posledično nismo nč spali tko da zdej je pa tečna ko user posted image ne vem a je že zaspana al kako
evo to moja pu,nca hoče vam napisat

- lčć ćč02ž0           dddddddd  gz gzj 

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.10.2009 8:05:20   
Nincica1
Dobro jutro,

tudi mi smo imeli pestro noč, ne vem, če sem spala 1 uro,...user posted image tudi s krči, ne vem zakaj tako močnimi pa še nosek je spet zabasan, tako da,...bo zdaj pestro pa še vreme je tako "super", da bomo morali notri čepeti.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 681
12.10.2009 8:52:43   
tasa.m
Ja vreme je pa danes res super, sploh ne vem kaj bomo počeli, ker sve pa skoz navajene biti vzunaj.
Tut pri nas ni bila najboljša noč. Včeraj nam je uspel krst, Lara je bila pridna, glede nato da smo ga imeli med mašo.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.10.2009 9:58:40   
nanaa
Jutro,

tasa.m super za krst, mi smo imeli tudi med mašo, na koncu je kar zaspala:).

Nincica1 bogi mali in boga mami ko nič ne spi. Ste že imeli prgled za lakstozo, upam, da ne bo nič pokazalo. Vi grete še v Turčiju, super jaz bi tudi še kar nekam šla. Kako pa ga boš hranila?

Ursula83 mi smo dobili tak navaden nahrrbtnik od Peg peregota tko mal za po hribih, tja do Čemšenišk pa tko naprejuser posted image , nismo neki hudi hribolasci, zato se mi zdi škoda dat tako veliko denarja za ruzak.
Vem pa, da tisti, ki bolj hodijo ful pohvalijo tega Deuter KC II.

super za zobke; pri nas smo še na nuli, še kdouser posted image ?

Bimba80 pozdravljena nazaj, kar oglasi se še kaj:), Kje ste pa bili na križarjenju in kako ste to izvedli z malo?

5ra_28 kaj zdaj kako je bilo na razgovoru? so te že povabili v drugi krog, sigurno zmagaš, men so tut všeč taki odločni ljude? Za kakšno mesto se poteguješ?

eno vprašanja katera že gradi? Mislim, da petruscha al se motim. Mi bomo tud nekaj začeli, pa me zanim, če si že izbrala kuhinjo in kje aja pa še nekaj, ful razmišljam, da bi imela oreh parket, pa me malo skrbi kako bi to pršlo pa seveda svetlo pohištvo?

drugače pa se danes tudi jaz spravljam nekaj za knjige, Otika kako ti kaj uspeva?

sem se razpisala:)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.10.2009 10:53:11   
jesensko listje
Pozdravljene!

Oglasim se samo na vsake pol leta, berem vas pa kar redno. Ve v svojih postih pač napišete vse kar se tudi nam dogaja in potem ne čutim potrebe, da bi kaj napisala. user posted image

No tokrat sem le želela omeniti, da krči ponoči zelo lahko pomenijo alergijo (ali pa podnevi, ni važno kdaj). Naš mali je imel krče že kmalu po rojstvu in sem s pomočjo nasvetov pediatrinje ugotovila, da ima alergijo na mleko. 14 dni ne jejta popolnoma nič mlečnega (ne kašic z mlekom, kupljenega kruha, nobenih piškotov, nič). Na vsakem izdelku moraš prebrati deklaracijo. Če se stanje izboljša potem je to to. Jaz sem poskusila tudi dieto brez jajc, vendar pa ni bilo nič.

Res poskusite z dieto, ker čakati na zdr. preglede, ko ima otrok krče, je res ena velika muka.

No, midva sva bila na dieti brez mleka (in preventivno brez jajc) tri mesece, pa je alergija izginila!! Smo tega vsi zelo veseli.

Lep pozdrav, pa upam da vaši otročki hitro prerastejo, karkoli pač že je!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.10.2009 11:00:31   
5ra_28

Jutro..

Ta naš forum se bo spremenil v forum 'kuhajmo, oz. kulinariko'.user posted image Se vidi, da je zima pred vrati. user posted image

Danes se je začela ohladitev in vsak dan bo hladneje. Pred 2 tednoma, ko sva bila pri 'gromkem', je Blackcoffee že kurila v eni sobi. Mi2 pa fuuul zračiva in na 2 uri odpirava okna, ker je ful toplo v bloku (verjetno se kar pozna nov blok in izolacija), ker lani ob takem času, ko sva bila z mojim pri njegovih stariših sem že imela termo zokne doma, zdaj pa sem zvečer še akr bosa, brez zoknov. Pa ne zračimo zaradi tega, ker sem bosa. user posted image

Ene pa kar še iz dopustov, pa v isto smer ste mahnile (Korzika, Sardiniija...) lepo lepo..

Bimba...vi pa imaste zobkov za prodat. user posted image Taiu je v petek tretji (prvi zgoraj) ven pogledal. Tvoja je hudičevka?user posted image Naš pa je včasih Tai zmaj tolovajuser posted image . Saj, Petrusha, kot praviš, potem pa tako angelsko pogleda, da se začnem kar smejat.
Uršula..super, da vam je bilo pecivo dobro. Meni so fajne take zadeve, da sam skupaj namečem, pa v pečico. Ne maram testa sama gnetit, no danes se spravljam k temu, me moj prosi za jabolčno pito.

nahrbtnik..mi imamo Chiccota, je na njihovi spletni strani. Mi smo zadovoljni. Vem pa da ima Otika Deuterja, pa naša katja_p tud.

arupnik..kako veš da so bili krči ponoči?? Ali pa od česa?? Ker zadnjič je tai tud ful jokal ponoči, pa ne vem al je sanjal kaj takega, al zobki. Sam na krče pa res nisem sumila. Se mi zdi mal pozno, pri 10 mescih.

tasa..super za krst..

vreme..sva zjutraj že bila zunaj, potem pa se je vlilo kot iz škafa. tako da bomo kar noter. Pekli in jedli. user posted image user posted image

nanaa..
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

5ra_28 kaj zdaj kako je bilo na razgovoru? so te že povabili v drugi krog, sigurno zmagaš, men so tut všeč taki odločni ljude? Za kakšno mesto se poteguješ?

eno vprašanja katera že gradi? Mislim, da petruscha al se motim. Mi bomo tud nekaj začeli, pa me zanim, če si že izbrala kuhinjo in kje aja pa še nekaj, ful razmišljam, da bi imela oreh parket, pa me malo skrbi kako bi to pršlo pa seveda svetlo pohištvo?

razgovor...v četrtek sem ga imela, v petek so še bili razgovori, ta teden mal premislijo, kdaj pa pokličejo pa ne vem.. v bistvu je delo pisarniško, od A do Ž. Pred porodniško sem bila vodja oddelka, zdaj pa mi to ni prioritetno zaradi delovnega časa - je kar zahteven urnik, tako da mi zdaj to ni ravno všeč, razen na 'pay day'.user posted image Bomo videli. Službo itak imam, tako da tudi če iz tega ne bo nič. Bi pa bila ta nova služba ..1 km stran od doma!!!user posted image

Ja, petrusha gradi... Midva imava temni laminat. Ni oreh, ampak še mičkeno temnejši, afriška panga. Midva sva pod vsako ceno hotela temen poden in imava v novogradnji svoje ploščice v kopalnici in svoj laminat - sva dostavila svojo robo, oni pa so polagali, (povsod po bloku pa je kockast aprket). Pa imava tudi svetlo pohištvo in svetlo sedežno, namensko, da je kontrast in je fuuul lepo.

Končno smo trije:)

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.10.2009 11:04:22   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Jutro..

Ta naš forum se bo spremenil v forum 'kuhajmo, oz. kulinariko'.user posted image Se vidi, da je zima pred vrati. user posted image

Danes se je začela ohladitev in vsak dan bo hladneje. Pred 2 tednoma, ko sva bila pri 'gromkem', je Blackcoffee že kurila v eni sobi. Mi2 pa fuuul zračiva in na 2 uri odpirava okna, ker je ful toplo v bloku (verjetno se kar pozna nov blok in izolacija), ker lani ob takem času, ko sva bila z mojim pri njegovih stariših sem že imela termo zokne doma, zdaj pa sem zvečer še akr bosa, brez zoknov. Pa ne zračimo zaradi tega, ker sem bosa. user posted image

Ene pa kar še iz dopustov, pa v isto smer ste mahnile (Korzika, Sardiniija...) lepo lepo..

Bimba...vi pa imaste zobkov za prodat. user posted image Taiu je v petek tretji (prvi zgoraj) ven pogledal. Tvoja je hudičevka?user posted image Naš pa je včasih Tai zmaj tolovajuser posted image . Saj, Petrusha, kot praviš, potem pa tako angelsko pogleda, da se začnem kar smejat.
Uršula..super, da vam je bilo pecivo dobro. Meni so fajne take zadeve, da sam skupaj namečem, pa v pečico. Ne maram testa sama gnetit, no danes se spravljam k temu, me moj prosi za jabolčno pito.

nahrbtnik..mi imamo Chiccota, je na njihovi spletni strani. Mi smo zadovoljni. Vem pa da ima Otika Deuterja, pa naša katja_p tud.

arupnik..kako veš da so bili krči ponoči?? Ali pa od česa?? Ker zadnjič je tai tud ful jokal ponoči, pa ne vem al je sanjal kaj takega, al zobki. Sam na krče pa res nisem sumila. Se mi zdi mal pozno, pri 10 mescih.

tasa..super za krst..

vreme..sva zjutraj že bila zunaj, potem pa se je vlilo kot iz škafa. tako da bomo kar noter. Pekli in jedli. user posted image user posted image

nanaa..

razgovor...v četrtek sem ga imela, v petek so še bili razgovori, ta teden mal premislijo, kdaj pa pokličejo pa ne vem.. v bistvu je delo pisarniško, od A do Ž. Pred porodniško sem bila vodja oddelka, zdaj pa mi to ni prioritetno zaradi delovnega časa - je kar zahteven urnik, tako da mi zdaj to ni ravno všeč, razen na 'pay day'.user posted image Bomo videli. Službo itak imam, tako da tudi če iz tega ne bo nič. Bi pa bila ta nova služba ..1 km stran od doma!!!user posted image

Ja, petrusha gradi... Midva imava temni laminat. Ni oreh, ampak še mičkeno temnejši, afriška panga. Midva sva pod vsako ceno hotela temen poden in imava v novogradnji svoje ploščice v kopalnici in svoj laminat - sva dostavila svojo robo, oni pa so polagali, (povsod po bloku pa je kockast aprket). Pa imava tudi svetlo pohištvo in svetlo sedežno, namensko, da je kontrast in je fuuul lepo.

user posted image sem pozabila odebelit, da je bolj pregledno.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 686
12.10.2009 11:12:29   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Me pa nekaj zanima, a ima katera nahrbtnik za otroka? Mi ga še vedno nismo kupil, se odločam kazga bi. Poznam samo Deuter KC II, a ma katera kazga druzga pa da je fajn, kje ste kuple, kuk je biu.

mi imamo maya maya...je bil znižan iz 150€ na 75€...smo zelo zadovoljni!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 687
12.10.2009 11:13:38   
skorpika
teb se pa vedno tolk nasmejim da ni res! user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.10.2009 11:27:07   
**NiNa**
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Hahaha, tut naš še nima nobenga zoba, je prou smešn ta brezzobi otrok. Čakamo na prvega, sam še nč konkretno ne kaže da bi ga dobil. Drugač pecivo je blo pa zelooo dobro - smo takoj use pojedl. Danes pa sprobam še un ta drug recept, ker mi je zmanjkal skute pa je lih prou. 

Mi imamo Voude joly comfort. Kupili rabljenega preko Bolhe in zanj dali 90 eur.Nov je 170 eur. Je res zelo dobro ohranjen. Nam je zelo všeč, ati pravi da se dobro nosi, mala pa tudi vedno zelo uživa v njem. Če je tura daljša pa tudi zaspi user posted image .
takle je: http://soncek.si/si/vaude-jolly-comfort-iv-planinski-nahrbtnik-za-nosenje-otroka-i7615.shtml 

zobki: tudi mi nimamo še nobenega user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.10.2009 11:31:59   
arupnik3
5ra28 mislim da so bli krči ker sm kar slišala kako ji kruli po trebuščku in ful se je napenjala pa prdela da se je kar kadilo user posted image potem končno zjutraj pa toliko drekeca da mislim da danes ne bo več kakala.... lahko bi bli tudi zobki ka nimamo še nobenega pa sanje sam mislim da je kr to

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.10.2009 11:34:27   
Anonimen
Aloha!

Ja tudi prinas je bila tale noč naravnost grozna. Noben od nas treh ni kaj dosti spal, ker tamala se je zbujala in vreščala ko nora ... pa sva najprej mislila, da ji zobek nagaja, ker je včeraj 8. zobek prebil sklenino. Samo men se je skos tako čudno zdelo ko se ji je fajn pretakalo po želodcu pa prdkela je precej ... no potem mi je pa še ob 5ih zjutraj (ko sva bili na kavču in se igrali) v loku zbruhala kar precej materiala ... tako da sem skoraj 100% da ji je učeri ratalo nekaj takega dat v usta, kar ni ravno za njen želodček ... samo madonca, KDAJ???? Ko sem pa skos zraven! No v glavnem potem mi jo je končno ratalo uspavat in je spala do pol 10ih.

Nahrbtnik ... imamo McKinley Kiddi plus in smo zadovoljni. 5ra_28, ne nimamo Deuterja ... smo ga pa imeli namen kupit, samo je tamala blazno nesrečna v njem zgledala.

Nanaa ... a diploma gre ... počasi ... planiram, da naj bi bila do novega leta spisana, če mi bo pa uspelo je pa druga pesem ... upam, da bo.

Parket ... no midva imava v sobah sicer laminat, samo je v barvi ameriškega oreha, se mi zdi (temno rjav), pa ti moram povedat da se stvari ful gor poznajo in če bi bil ornk picajzel bi ga vsak dan drgnila ... sam se mi ne da user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 12.10.2009 11:35:06 >

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
12.10.2009 11:43:18   
tasa.m
Sem vas mal prebrala za nazaj:

Korzika in Sardinija; moja velika želja, da bi nekoč šli tja na morje, sta bila letos brat in njegova punca in sem kar umirala ob fotkah. Kje ste pa spali, v šotorih, a so tam tut kakšni fajn apartmaji.

Recepti; tudi jaz bom v priliki kaj probala, že od rojstva Lare nisem nič pekla.

Zobki; mi smo tudi pri št. 8, so pa tudi že novi na pohodu.

Krčki; za fantke pravijo, da jih imajo lahko do enega leta, Arupnki; kakšni so bili pa znaki teh krčkov.

Tudi midva imava parket od pange in belo sedežno, omare so pa kombinacija bele in venge in mi ful fajn deluje.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 692
12.10.2009 11:43:56   
nanaa

5ra_28 oo super, imaš mogoče kakšno sliko v albumu, da malo pogledam,... sem firbčna, ne?:) oz, če mi pošlješ kakšno sliko na na mail bi ti bla ful hvaležna. Jaz bi seveda potem še barvaste stene. Kje pa sta nabavla kuhinjo?

služba 1 km stran
- kaj je že to, aja luksuz:))). jaz jo imam 50 km stran, sam je pa res, da zelo rada hodim v službo in delo ki ga oprevljam mi je tut fajn. Upam, da se ti dobr isteče,

Otika glede laminata, to je dober, da tut jaz nisem glih picajzlasta, da bi vsak dan pucalauser posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 693
12.10.2009 11:49:22   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Parket ... no midva imava v sobah sicer laminat, samo je v barvi ameriškega oreha, se mi zdi (temno rjav), pa ti moram povedat da se stvari ful gor poznajo in če bi bil ornk picajzel bi ga vsak dan drgnila ... sam se mi ne da user posted image .

To je pa res, pri nas v dnevni se vsaka smetka vidi, ampak imamo zdaj čistačico Laro, ki vsako smetko posebej pobere. Duš, kaj vse vidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
12.10.2009 11:53:38   
skorpika
pri nas isto...tut če posesam, bo isto sekundo na tepihu najdu eno smetko...no P je rekla da je to super za razvoj finomotorikeuser posted image ...sem rekla da jst se pa ne počutim glih najbolš user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 695
12.10.2009 12:08:11   
5ra_28

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

A men?? Ja, saj sem še sama sebi včasih smešna. user posted image Mah, moram, da preživim ta nori svet.user posted image

arupnik..ah, pol pa res krčkič. Meni je na začetku P pokazala, da odpneš pleničko, pa nogice čist gor k trebuščku potisneš in stiskaš, kot gor dol in je VEDNO Taiu pomagalo. Je šel direkt iz joka v smeh!

Otika... a sta ponoči bedeli?? Bog ve, kaj jim včasih ne zapaše v trebuščku. Saj meni tudi kdaj kaj zavre, pa sploh nimam pojma od česa, recimo. Ja, za nahrbtik pa sem se zmotla. 'will never happen again.'user posted image user posted image

temna tla..ja, smetke pa so, to pa ja, kot da bi bil magnet. Sam tako...je imela moja mama čist svetel laminat, pa se vse temno pozna, tako da je isti šmorn, sam druge barve. Kake nevtralne bež ali ne presvetel les so najbolj hvaležne barve glede tega. Sam, recimo jaz ga ne menjam za nič na svetu!! Saj nimam 200 m2. Če že plačujem orng kredit in to skor do penzija, mi pa ja mora bit všeč.user posted image

5ra_28 oo super, imaš mogoče kakšno sliko v albumu, da malo pogledam,... sem firbčna, ne?:) oz, če mi pošlješ kakšno sliko na na mail bi ti bla ful hvaležna. Jaz bi seveda potem še barvaste stene. Kje pa sta nabavla kuhinjo?

služba 1 km stran
- kaj je že to, aja luksuz:))). jaz jo imam 50 km stran, sam je pa res, da zelo rada hodim v službo in delo ki ga oprevljam mi je tut fajn. Upam, da se ti dobr isteče,

v albumu nimam nobene. Lahk ti pošljem na mail, ali pa v album naložim in potem izbrišem. a se to da?? Kuhinjo imava od Gros-Novak (LJ), italijanksi dobavitelj. Ful zadovoljna. Rdeča kuhinja, 2 steni rdeči, 2 antracit sivi.

Moje testo za pito čaka v frižideru, da pripravim maso, sam če se je Tai zbudil po pol ure. Ga imam na sumu, da mi red bulle krade iz hladilnika,user posted image ker vsak dan manj spi.user posted image .

Pita, Tai, naložit slike v album..to me čaka, sam še ne vem vrstnega reda.

aja, služba 50 km stran..pa vem kako je. Sem se nekaj mescev jaz vozila tako, potem se je moj preselil v mb in se zdaj on tako vozi. Zato pa tudi on išče nekaj v mb.

dans pa debate kar letijo...user posted image se pozna vreme...

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 696
12.10.2009 12:13:30   
Anonimen
Pozabila povedat ... učeri sem Nežo 1. ustrigla (samo spredaj) ... duš je imela že čez oči laske, pa se mi ni dal vsak dan sproti bojevat, da sem ji čopek delala ... sem jo dala v guncnico pa otroške škarje za nohtke strišt v roke pa je šel vsak pramen posebej stran in čist fletno zgleda ... sem presenetla samo sebe user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
12.10.2009 12:19:31   
5ra_28

Pozabila povedat ... učeri sem Nežo 1. ustrigla (samo spredaj) ... duš je imela že čez oči laske, pa se mi ni dal vsak dan sproti bojevat, da sem ji čopek delala ... sem jo dala v guncnico pa otroške škarje za nohtke strišt v roke pa je šel vsak pramen posebej stran in čist fletno zgleda ... sem presenetla samo sebe user posted image .

Kak bo šele njen fant navdušen?!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
12.10.2009 12:26:39   
skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

A men?? Ja, saj sem še sama sebi včasih smešna. user posted image Mah, moram, da preživim ta nori svet.user posted image

teb ja, vidš da jih spet strelaš user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 699
12.10.2009 12:27:36   
skorpika

jst sem ga tut okrog ušes, ker mu je šlo že vse čez in je bil tak k en čeh...sam sem ga zafušala pa je blo še slabš...tko da ga bo naslednjič kar frizerka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?