MC09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menta Me kar malo skrbi, če bom zdej še ponoči lačna, do koliko kg bom pa pol prišla Sploh ne vem, ali naj se še tehtam ali naj kar pustim vse skupaj in se več ne sekiram. Te moje kile gredo kar gor in gor. Pa se nekako trudim, da ne jem zvečer, da imam zdrav zajtrk, kruha se izogibam... Res več ne vem Sem že kar obupana. Lep dan vsem skupaj, božajte svoje bušije! Papa pozdravljene! Menta jaz mam iste probleme, sicer ne, da jem ponoči, samo kg tudi kr rastejo, pa res pazim, kaj jem, nič sladkarij, trudim se jesti zdravo. Danes mam pregled in mi je že par dni zoprno, ker vem da bom spet kregana, ker sem se za 2 kg spet zredila, samo kaj naj, naj neham jesti? Komaj čakam, da rodim, da se rešim vaganja in teženja pri ginekologu,sem v 36 tednu in mam 15 kg + in po vsakem pregledu sem pred tem da razvijem motnje v hranjenju, saj pol pridem k sebi, samo , polek tega mi še vsi razlagajo, da kaj težim, saj mi samo trebuh raste, ja naj to ginekologu povejo, ki me sekira.... no sem se spihala, mi je kr lažje. mam pa pritisk v mejah normale, ker me vaga, prej kot pritisk meri in mi ga to zviša . ta teden še delam, pol se vam pridružim na porodniški in bom kaj več napisala. Uživajte!!!
|