|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
12.10.2009 18:09:51   
Lupinca
Perlica76, js sem za našo user posted image pripravila poleg pleničk in dekic: 2 mako majčki, žabice, pajacek(no kompletek iz pliša ...hlačke pa jopčka), copatki, bombažna kapica, pa še eno kapico za čez (debelejša) pa kokr nek kombinezonček (neki prehodnega, ne še za ta prav mraz). 

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 12.10.2009 18:11:21 >

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
12.10.2009 18:12:58   
Menta
pranje vozičkov in lupinic Jaz nisem imela namena, ker bo oboje novo...a bi moralauser posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
12.10.2009 18:23:13   
pikica 28
Perlica76 jaz sem pripravila poleg pleničk:
- mako majčko
- body
- žabice
- termo trenirkica z kapucu
- bombažno kapico
- termo kapico (z srčkanimi ušeski)
- nogavičke
- rokavičke (tiste, da se ne popraska)
- termo dekico

Pa ne vem ali bi še kaj naštimala za vsak slučaj? user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
12.10.2009 18:28:00   
Lupinca
Evo tole sem ravno gledala na netu - IMENA- če še katero zanima:
user posted image

user posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
12.10.2009 18:50:53   
petkapet
Mayamaya user posted image ja,ja, jaz sem naročila mraz z burjo, ker z burjo pride vedno sončko. Ma ta gor so se malo ušteli, user posted image , ker sem ga naročila za malo več k'sno čez par tednov, ko bom šla rodit.

Ej, Lupinca, si prav vedla, kaj rabim user posted image . Kljub vsem pregledanim seznamom, ostaneva z dragim le pri debati user posted image . Mogoče bo tokrat drugače.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
12.10.2009 18:59:59   
Lupinca
hehe petkapet, ja upam da bo pomagalo...user posted image mogoče pa kaj "novega" najdeta ;)

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
12.10.2009 19:31:45   
ninka80
pikica28, ja lasje so res relativna stvar. Možno da je ona, res je tak dobrovoljček, pa vse pomaga.

ušesni termometer: mi imamo tega in smo zelo zelo zadovoljni
http://www.nakupovanje.net/omron-MC-510-usesni-termometer-pr-1155474

pranje vozička.
..sem ga oprala, ker je bil fejst umazan, isto lupinica, k je imel mali čevlje obute, pa jedel v vozičku.,... ko sem kupila, pa tega niem prala, saj je bilo novo.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
12.10.2009 20:10:07   
tassika
Jaz sem prala voziček in lupinico, ker sem dobila rabljeno in je bilo malo umazanouser posted image

Za otročka imam pa pripravljeno:
2x bodi
1x bombažne hlačke (une kot žabice)
1x pliš pajac
1x nogavičke
1x rokavičke, da se ne bo praskala
2x kapica (bombažna in pliš)
1x dekica
1x pliš copatki
imam še pliš vrečo, tisto pa po potrebi, če bo res hladno zunaj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
12.10.2009 20:23:41   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz sem prala voziček in lupinico, ker sem dobila rabljeno in je bilo malo umazanouser posted image

2x bodi
1x pliš pajac
1x nogavičke
1x dekica
1x pliš copatki

približno tole imam tudi jaz. razen nogavičk in  pa rokavičk, ker sem čisto pozabila nanje user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
12.10.2009 22:15:08   
lelyka
ojla pupike..ja mraz je pa kr pritisnil ja..ampak se ne bom pritoževala..
drugače jaz za sebe nimam še nič naštimano..za jenčija pa ravno tako kot tassika..

drugače imena pri nas tudi še nič zbranega...tisto ko je meni ok njemu ni..ker se tudi veliko psov imenuje ravno tako,kot bi jaz jenčka poimenovala..potem pa moj noče..tisto ki je pa njemu ušeč itak je sam eno pa meni ni kaj preveč..mislim saj mi je lepo..ampak ne vem..bi kakšno drugo..

lupinca a tisto ko si poslala o imenih..a lahko link pošlješ ali naslov strani,da poiščem,ker meni tega ne odpre..
bi pa rada videla,če je kje kako ime,ki bi oba rekla ja..

nič šibam pod tuš pa spat..ker mi očke kr skup lezejo bil dolg in naporen dan..
nočka..

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
12.10.2009 23:02:25   
Lupinca
lelyka..evo: http://www.stat.si/imena.asp user posted image

Lepo nočko vsem

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
13.10.2009 7:47:06   
rožica13
Jutro!

Danes nisem nič spala! Celo noč sem se zbujala, pol sem pa še ob 5.30 mogla vstat in mojga peljat v službo, ker rabim avto za na pregled. In ob šestih se prikobacam nazaj v posteljo pa sem do sedmih gledala v luft potem pa vstala, ker nima smisla ležat če ne gre, ne grek. Sva pa spala v novi spalnici danes. Sva do 11ih zvečer pospravljala nazaj stvari v omare, ker se je ob šestih tašča nasrala k nama, brez najave in sva potem mogla tako dolgo delati, da sva lahko že spala v spalnici, bila sem zvečer čisto utrujena, a da bi spala, to pa ne. V glavnem danes imam pregled, lulala naj bi kar pri sestri user posted image , no verjetno na wc-ju, ni mi treba v laboratorij, kaj bo pa še drugega pa poročam. Se mi zdi da vas ima danes veliko pregled, tako da srečno, s čim manj komplikacijami in odprtimi M vratovi.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
13.10.2009 7:48:24   
luan
Dobro jutro.
Danes pa imam spet pregled pri G.Se bojim, da bom spet imela visok pritiskuser posted image .Saj me je zadnjič najprej vagala in sem se kar lepo zredilauser posted image , šele potem mi je merila pritisk.Sem rekla sestri drugič najprej pritisk in šele nato vaga pa bo vse v reduuuser posted image .
Tako, zdaj pa malega odpeljem v vrtec in se grem uštimat za pregled.
LP

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
13.10.2009 8:09:12   
eva1
Jutro!

Vsem srečno danes na pregledih!!! A vas tudi vaginalno gledajo?

Je pa res mraz...pri nas ful piha..brrrrr....jutr nam pridejo pa okna menjat-to bo šele kriza...no sicer pravijo da bo vse v 2 dneh zamenjano..upam, da res...danes morm pa vse zaščitit, pa še za peglat mam...dela čist preveč...

Mene je začela 2 dni nazaj tko sramna kost bolet, nč luštn..ne vem, se je mogoče spustil malo nižje, al zakaj boli...še katero to boli?

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
13.10.2009 9:17:43   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

2x bodi
1x pliš pajac
1x nogavičke
1x dekica
1x pliš copatki

Tudi jaz imam nekaj podobnega, razen rokavičk, copatke imam jaz edino štrikane, pa tisti kombinizonček zimski, če bo res fejst mraz!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
13.10.2009 9:20:32   
Nezy85
Vozička pa ne mislim prat, ker je popolnoma novi!!Mislim da smo pripravljeni da naša biba pride počasi!!Tetra plenič pa imam če 40kom pa še one male krpice, za umivat dojenčka!!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
13.10.2009 9:40:23   
tassika
Jutro, sem kar pozna, ponoči se namreč samo premetavam, sicer nisem utrujena, naspana pa tudi ne in potem potegnem do takileh ur.
Zimski kombinezon imam tudi jaz, samo mislim, da glede na to, da me pobere pred vrati porodnišnice in da parkirava v garaži ne bo potrebno da jo tlačim še tja notri, razen če bo res ekstremni minus, kar pa glede na dosedanje vremenske razmeren ne kaže ničuser posted image .

Eva1 okna so zelo hitro zamenjana če delavci res obvaldajo delo, pri nama so imeli 3okna + 3rolete + balkonska vrata in pa polica + malica (smo bli lačni) zamenjana v dobrih 6 urcah, s tem da je še naju malo čakal k sva pobijala mravlje. Če jih pride pa več je pa še hitreje, čiščenje, pri meni je bil samo prah, ostalo so oni odnesli in pa pač okna, ki jih je treba pomiti in pa beljenje, ker so malo kitali je nekaj stene odpadlo pod polico, nekaj sva jo pa midva razbila.

Moja prosena kaša bo pa vsak čas kuhana, kolk mam jaz rada take zadeve, sam kaj ko se pol ure ali več kuhajouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
13.10.2009 9:46:33   
Pikapoka83
Pozdravljene souser posted image !

Danes sem bila že na vse zgodaj pri G. Do danes sem se zredila 8 kg - v zadnjem mesecu samo 0,7 kg. Cel čas sem imela zelo dobro kri, sedaj pa mi je hemoglobin padel na 116 user posted image . Vzela mi je tudi bris za tisto bakterjo - plačala 10 €. Naslednji pregled imam 22.10. Materični vrat je lepo zaprt in glava baje full nizko. Ko sem jo vprašala kaj to pomeni mi je rekla, da bi morala brez problema roditi - ko bi jo vsaj bog vslišal :)).

No, danes sem začela prati stvari za dojenčka user posted image   Počasi lahko pričakujemo že prve novemberčke!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
13.10.2009 10:05:19   
Nezy85
A že štejete gibe??

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
13.10.2009 10:07:05   
tassika
Jaz jih ne, ker se mi zdi, da se dovolj premika, če se pa ne se pa začnem pogovarjat in sigurno brcne.

Punce, jaz sem pa danes že v 35t, še 5t in kaj potem, saj ne vem a me je strah ali me ni,user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
13.10.2009 10:09:13   
Menta
Dobro jutro,

danes sem pa potegnila tole spanje. user posted image Sicer sem pa ponoči nekaj kolovratila naokoli. On 3h sem se zbudila lačna kot volk in potem nikakor nisem mogla zaspati. Ni mi preostalo drugega kot da sem si naredila skodelico toplega čokolinota. Potem sem pa seveda zaspala nazaj kot dojenček.

Me kar malo skrbi, če bom zdej še ponoči lačna, do koliko kg bom pa pol prišlauser posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, ali naj se še tehtam ali naj kar pustim vse skupaj in se več ne sekiram. Te moje kile gredo kar gor in gor. Pa se nekako trudim, da ne jem zvečer, da imam zdrav zajtrk, kruha se izogibam... Res več ne vemuser posted image Sem že kar obupana. user posted image

Lep dan vsem skupaj, božajte svoje bušije!

Papa

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
13.10.2009 10:10:21   
tassika
Evo sem prebrala, da je miška73 včeraj dobila otročka v svojo sobico, konec tedna grejo pa baje že domovuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
13.10.2009 10:23:13   
ninka80
Jutro,

sem bila že pridna in vse zlikala.

Menta
, ma ne sekiri se za kile, sej je samo še en mesec, bo pol šlo to dol. Sprehodi z vozičkom, ma več športanja, pol bo pa itak tik tak, ko bojo začel kobacat in hodit, bo pa skoz tekanje za njimi.

Oblekce za v P
: še nimam pripravljeno, ampak nekaj tazga, kot ste večina napisale. Sam brez kombinezona, ker gremo itak samo v avto, ki bo topel in potem v hišo. Je za v avto čist preveč kombinezon, glede na to, da ne uravnavajo TT. Če je mrzlo, ga zadekaš z dekico, v avtu pa jo daš stran, pa je.
Pa rokavičk tut ne bom vzela. Mojmu so že v P postrigle nohtke in jih nikol nisva uporabljala.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
13.10.2009 10:25:22   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

Me kar malo skrbi, če bom zdej še ponoči lačna, do koliko kg bom pa pol prišlauser posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, ali naj se še tehtam ali naj kar pustim vse skupaj in se več ne sekiram. Te moje kile gredo kar gor in gor. Pa se nekako trudim, da ne jem zvečer, da imam zdrav zajtrk, kruha se izogibam... Res več ne vemuser posted image Sem že kar obupana. user posted image

Lep dan vsem skupaj, božajte svoje bušije!

Papa

pozdravljene!

Menta jaz mam iste probleme, sicer ne, da jem ponoči, samo kg tudi kr rastejo, pa res pazim, kaj jem, nič sladkarij, trudim se jesti zdravo. Danes mam pregled in mi je že par dni zoprno, ker vem da bom spet kregana, ker sem se za 2 kg spet zredila, samo kaj naj, naj neham jesti? Komaj čakam, da rodim, da se rešim vaganja in teženja pri ginekologu,sem v 36 tednu in mam 15 kg + in po vsakem pregledu sem pred tem da razvijem motnje v hranjenju, saj pol pridem k sebi, samo user posted image user posted image user posted image , user posted image polek tega mi še vsi razlagajo, da kaj težim, saj mi samo trebuh raste, ja naj to ginekologu povejo, ki me sekira....

no sem se spihala, mi je kr lažje. mam pa pritisk v mejah normale, ker me vaga, prej kot pritisk meri in mi ga to zviša user posted image .

ta teden še delam, pol se vam pridružim na porodniški in bom kaj več napisala.

Uživajte!!!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
13.10.2009 10:27:10   
Menta
ninka80 Srčno upam, da res. Res ne vem, zakaj sem tako obsedena in obupana glede tega. Samo tudi pri G mi rečejo, da morem pazit in pol se počutim, kot da samo sebe zanemarjam. Pa se ne, se pazim, a zgleda bi se morala še bolj. Ah...

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......