bellamia
|
ojla! lep pozdrav še od mene...pridno vas berem, mi je to že kar obred... zvečer pred spanjem. morem rečt da se je moje spanje HB izboljšalo , ker je blo že prov neznosno, pa tudi vseh ostalih milijon težavic je "skoraj"minilo, ne vem al je to sam obdobje, al lohk čakam na novo "pošiljko" (upam da ne), al sem se pa navadla z bolečinami "tu" in "tam" pa "tle" živet, ne vem. mi je pa zadnjič en kolegica rekla, da se je zadnji mesec nosečnosti počutila najbolje, ko se ji je tamala spustila je blo menda konec z vsemi težavami... tassika, oprosti, ampak mene si na seznam dodala kot novo, sem pa že "registrirana" pod št. 84. (mislim, da še), nč hudga te morem sam pohvalit, ker sploh urejaš te številkice in datume..... aja, naslednji pregled imam 27.10. moj G je sedaj dr.URH, ki je prej delal v P Kranj in je res zakon!!!!!!! drug teden grem na povet v P Kranj za epiduralno, mi jo je čist priporočal, edino kar je, da je lahko drugi porod tako brzinski, da ne bo časa za EA.... upam da bo čas. ena je spraševala za krčne žile "tam spodaj" (intimni del, ne hemeroidi), jaz jih imam, pa je rekel G da nič ne moreš nardit.... načeloma minejo s porodom. kot sem rekla sem se na bolečino najbrž že tok navadla, da jih sploh ne registriram več, razen, če sem ful dolg na nogah, me pa itak začne vse bolet, pa se mal usedem, al uležem, da mal mine... ok, vsem želim lepe nosečniške dni in noči, pa brez bolečin in čimveč spanja pa pa
|