juniorka
|
miki23- drzim pesti, da bo vse ok Evo se mene, preden se lotim pospravljanja, je tako, kot da 1 mesec nebi nic cistla... ah! Zjutraj najprej malega v vrtec zapeljem, pol si pa fajn zajtrk nardim in v miru pojem, pol pa pocakam, da se lepo prebavi, hehe. Vozim se, ni problemov. Sem pa prvic v zivljenju vceraj obcutla, kaj pomeni, da te pece zgaga... groza, cel dan me je peklo, potem ko sem koscek cheesecake pojedla. Saj se mi je kdaj tako malo spahnilo, ampak tole je blo pa ful neprijetno, sem mleko pila, pa ni skor nic pomagalo! Drugace pa bejba meni tudi na desni potiska, ampak vem, da je rita, , pa tako se pretegne, da mi cist raztegne trebuh od leve proti desni, nimam pojma, kaj pocne, pa je na glavo obrnjena. Boli pa vcasih kr fajn tole, ja. tassika- ko sem brala tiste vaje, mi je pr tretji prslo na misel, da lahk prides meni kuhno poribat po tleh , bi blo isto, kot da hodis okoli, moram namrec vsak cm z gobico generalko nardit, ker so linolej plosce, pa ne gre vse dol z navadnim brisanjem. Danes perem cunje, ker je soncek zunaj, da se mi posusijo, prejsnji teden se je pralni pokvaril, dobr da garancija potece konc novembra, da je blo brezplacno popravilo. Modrci za dojenje- jaz isem mela nic vecjih prsi po porodu, tako da si komot kupite take, ki so vam prav zdaj, je pa finta, da se obseg prsnega kosa pol hitr zmanjsuje(moj je zdaj 10cm vec zaradi povecane kapacitete pljuc) in je treba spet po nakupih... Naj pa povem, da sem jaz v Mullerju prvic nabavla, pa mi niso nudili absoluno nobene podpore - imam manjse prsi, b kosarica. Priporocajo od Lisce, jaz bom pa v Mothercare nabavla, imajo tudi tiste za spanje. Lanolin- meni se ni zdel kaj ucinkovit, sem mazala, pa nic, mi je bolj bepanthen pomagal za celjenje razpokanih bradavic na zacetku, lepo takoj po dojenju namazes, pa pol 4-6 ur ucinkuje in lepo zaceli... Se pa to rabi vecinoma samo 14 dni, tako da ce poznate ktero mamico, ki je rodila pred kratkim, ima sigurno se neporabljeo zalogo , rok up. kreme je 2 leti sicer. Jaz sem aprila doma vse stran vrgla napol neporabljeno . V soboto smo sli v Ikeo in nabavli se posteljnino, odejo.. sem ze oprala, pa mi je odejo malo zguzvalo na sredini , pa sem dala centrifugo na 1000, pa je blo ocitno prevec. Kako pa ve te prevleke za lupinico perete, kolk centrifuge? Nimam pojma, prvic je nisem prala, sem zmeraj plenicko dala spodaj. no, tako da zdaj smo nekako pripravljeni, kapico se moram kaksno nabavit, pa zase deodorant, vlozke mam, hlacke za 1x uporabo tudi( se dobijo tu 5 kosov za 2 eura), tako da se odstevamo 3tedne in 3 dni... lp vsem
|