|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
11.10.2009 20:38:52   
mashy
Zdravo čveke!

Zadnje čase vas bolj berem, pišem pa poredkeje. Tudi mene pestijo podobne težave kot vas, lažni popadki. Ampak sem se jih že malo navadila. In ne zganjam panike.

Vozim že nekaj časa ne. Sicer pa tako ne potrebujem avta, ker živim v centru. Ko pa želim it v trgovino, pa mora tako nekdo zraven, da mi pomaga nositi stvari iz trgovine. Pa veste, kaj mi je še tečno postalo? Ni mi preveč fajn hoditi sami okoli. Raje vidim, da je kdo z mano. Ne vem zakaj...

Ali slučajno katera ve, kaj se zgodi v primeru, da ženska prehitro rodi in da še ni uredila papirjev na CSD? Ji lahko kdo ureja v njenem imenu, naknadno? user posted image

Lep večer vam želim...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
11.10.2009 20:45:26   
tassika
Eva1 a potem je to normalno, mene boli ful na desni strani pod renbri če sedim, in če pol sedim mi gor pritiska. A kaj veš, če se ne obrne okoli a se tudi trebuh spusti, meni se zdi da se je mogoče čisto malo, več pa ne.

Miki23 držim pestiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
11.10.2009 21:37:14   
Menta
miki23 Vse dobro in srečno do konca vseh user posted image mesecev. Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
11.10.2009 22:52:45   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Eva1 a potem je to normalno, mene boli ful na desni strani pod renbri če sedim, in če pol sedim mi gor pritiska. A kaj veš, če se ne obrne okoli a se tudi trebuh spusti, meni se zdi da se je mogoče čisto malo, več pa ne.

Miki23 držim pestiuser posted image

Ja vrjetno je že normalno, ker je glavica dost velika, pa pritiska na prepono oz. na karkoli že! Luka je bil v med. vstavi pomoje celo nosečnost, pa nikoli nisem čutila teh bolečin, je pa res da sem ga nosila zelo nizko...zato mi tudi ZO niso mogli narest, ker je bil z ritko že vsidran v medenico...ja seveda se lahko trebuh spusti...no če se...Aljo sem pa skoz voisoko nosila, in nisem niti pred porodom opazila da bi se mi trebuh spustil...edino ko mi je voda odtekla, je bilo takoj za pol manj trebuha...tko da vrjetn čisto različno od nosečnosti do nosečnosti!

Miki23-držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa zdej zvečer preveč bobi palčk najedla, pa me zdej vse tiši, pa dobr vem, da ne smem jest zvečer, ker potem ne morem ne spat ne nič...o sm prav jezna nase...user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
12.10.2009 8:47:06   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image
Za mano je kar pester vikend, je imev moj dragi roj. dan in je bla full houseuser posted image , sicer nisem kaj pretirano stregla, te pa že tile obiski izčrpajo, jah ta teden pa sem še jaz na vrsti!!

Avto še vozim normalno samo dosti bol počasi kot običajno, pas me ne ovira si ga tak lepo naštimam pod trebušček tak da ni nobenih ovir!!

Miki23 čestitke, da sta spet zagledalauser posted image in želim vama da gre tokrat vse tako kot mora biti!!!user posted image

kadim nena tako da hvala bogu se mi ni potrebno še s tem ukvarjatuser posted image

Sem mojmu dragemu pokazala porod od Tine in je ostav popolnoma brez besed, je samo dodav "ne vem če bom jaz to zmogo biti poleg", user posted image a jaz bom pa mogla rodituser posted image ...ah ti deci....

ODLOČBA ja to me zelo zanima, jaz še zdaj nisem dobila odločbe kdaj nastopim porodniško, in kakšna bo višina porodniške!!Z porodniško bi naj nastopla z  17.10.2009 tak sem si izračunala, papirje sem oddala 23.09.2009 torej bo v sredo 15(delovnih dni), a naj počakam do srede ali kaj???
Kak dolgo ste ve čakale???
Ker odločbo za paket sem tak takoj dobila v 3 dneh!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
12.10.2009 8:49:47   
Menta
Dobro jutro!

A še vse spite? Tako je prav! Jaz sem tudi malo dlje potegnila, mi je bilo tak fajn, ko zunaj dežuje in me te dežne kapljice tako pomirjajo. Sem spala kot angelček, še moževe budilke nisem slišala. user posted image

Nimam kaj dosti za napisat. Sploh ne vem, kaj bom danes počela.user posted image Ah, verjetno likanje... Ne vem, če ne drugega bo knjigo brala.

Uživajte, se beremo!
Papa

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
12.10.2009 8:55:31   
mayamaya
dobro jutro!

evo moj zadnji delovni dan user posted image . sem prav vesela glede tega.

zunaj je megla, pa glih zdaj bo dež...prav vreme za spat. meni se pa že itak nič ne da.
me pa neki zanima, ko ti otrdeva trebuh, ti cel otrdi ali lahko samo eno določeno področje?
in pa a to na dotik pol boli ali kako? ker mene je včeraj zvečer neki podobnega primilo, pa ne vem točno kaj je bilo. je pa še kar hitro minilo. ne vem, po ene par minutah. aja pa noge sem čutila čist mravljinčaste user posted image

zdaj sem po v redu in tudi spala sem o.k., samo obiski wc so se pa spet povečali

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
12.10.2009 9:13:16   
tassika
Evo mene, meni se tudi ni dalo vstat, potem pa sem mogla, ker sem bila lačna in zdaj moram v trgovino, ker naju včeraj ni bilo doma in nisva nič kupila kruha, zdaj pa je praznaomara, no bodo pa sveže tople kajzarceuser posted image

Jaz sem odločbo za porodniško že dobila, oddala sem papirje 23.9., odločba je prišla pa prejšnji teden mislim, na njej je pa datum 30.9., za paket sem jo tudi jaz dobila prej.

Eva1 hvala za informacije, jaz sploh ne vem kako pa kaj je mala biba zdaj, ko grem spat ful brca in se premetava tako, da ker ležim na desnem boku, prov čutim mehurčke, ki pokajo direkt pri medenični kosti, ko potujejo do tja ali pa ima tam ropke, pojma nimam, samo kakšnega hudega učinka pa nisem opazila, še vedno imam na redini zgoraj bunko, imam občutek, d anima prostora se obrnit ali kaj, bom videla čez 10 dni, joj kako se mi tile dnevi med pregledi vlečejo, ko ne vem kako pa kaj bo, sem rekkla, da če bo vse ok, šibam še za en vikend na morčka pol ko se mi začne porodniška, če pa ne bo, bom pa itak v KR v porodnišnici, samo sem pa slišala same dobre reference za njih, mi je včeraj še teta rekla, da je bila od sodelavke hči tam, notri je bila od pon - pet, bolelo baje ni nič in še obrnili so ji ga uspešno, kaj hočemo lepšega, zdaj ej pa že mamiuser posted image

Spanje, super, wc 3x ampak to opravim že v mižeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
12.10.2009 9:18:05   
pi82ka
miki23 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam in držim pesti d bo vse v najlepšem redu

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
12.10.2009 9:25:30   
eva1
JUtro!

Joj, kok paše tale tišina...tamaladva sta v vrtcu, mož spi(je iz nočne), jst pa pojem kavo in uživam..vrjetno si tiste ki še nimate otrok ne predstavljate kok je fajn, ko je čisti mir-ni jokanja, ni 10 x v minuti mamiiiii...sej vse lepo in prav..ampak tole tut tko pašeeeeee...

Tasika-jaz sploh ne štekam kako je moj na rito obrnjen a brca samo v zgornjem delu...čudno res...jaz imam pregled naslednji četrtek in  petek v LJ,pa bomo vidli, kaj bodo povedali! Jaz sem bom za ZO odločila v LJ, zato ker si ne predstavljam bit 1 teden v bolnici, nimam kam tamaladva dat, pa itak me že vodjo v LJ porodnišnici zaradi ledvičk, tak da bom šla tja če bo treba! Sicer pa upam, da ne bo treba!

Jaz bom šele danes papirje oddala, tak da bom šele drug mesec dobila za paket, ker je rekla referentka na csd da morem vse skupi oddat..joj vsak si neki po svoje zmišljuje..pa oktobrsko plačo sem mogla še zravet dodat, pa mi zdej to čist narobe hodi, ker imam za 20€ manjšo porodniško ker sem bila zdej na bolniški,plača prej pa je bla polvečja kt sedaj bolniška...mislim, res je vse odvisno kakšna je referenta..tale naša je  kr nekiuser posted image ...

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
12.10.2009 9:32:42   
Nezy85
Ne res mi ni nič jasno, z tassiko sma oddale papirje na isti dan, pa še jaz nisem dobila nič odgovora!!sicer mislim da imajo rok 15 delovnih dni če se ne motim????user posted image
no ne vem mogoče bo pa danes kaj prišlo!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
12.10.2009 9:34:09   
tassika
Ja saj se mi je zdelo, da bo zate preveč 5 dni notri, bova pa potem delili izkušnjeuser posted image .
Ah veš kaj so gimnastičarji tile mali, sedi na riti, noge ima pred obrazom in brca gor, jaz kolcanje čutim čisto dol, pa nima tam glave, sploh ne vem kako je, zdaj določujem samo po obliki trebuha, ker je čisto na desni in bunka zgoraj.

Papirji so bili pa tako, jaz sem jih šla prevzet sept. in sem takrat vpisala zadnjo avg. plačo, zato se mi je tudi mudilo, če bi prišla kasneje bi mogla še oktobrsko, ki pa je bila katastrofa.

Nič zdaj pa šibam naročit sprednje kolo za maoj voziček, pa kupit spodnje hlače, ker če bom mogla v porodnišnico nimam nobenih doma, samo tangice, v tistih pa ne morem spat, pa v lekarno grem, pa v trgovino, uf kakšno urca bo takoj šla mimo, mal delam zalogo, ker zdaj res ne vem kdaj bom rodila, najboljše bi bilo še malo počakat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
12.10.2009 9:34:43   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Joj, kok paše tale tišina...tamaladva sta v vrtcu, mož spi(je iz nočne), jst pa pojem kavo in uživam..vrjetno si tiste ki še nimate otrok ne predstavljate kok je fajn, ko je čisti mir-ni jokanja, ni 10 x v minuti mamiiiii...sej vse lepo in prav..ampak tole tut tko pašeeeeee...

Pod tole se pa podpišem. Si v 1. user posted image sploh ne predstavljaš, kako bo izgledala naslednja. Ampak je vseen full luštno. user posted image user posted image  

Aja, jutro.
Miki 23
čestitke in želje, da sedaj poteka, tako kot morauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nezy
, jst sem oboje papirje naenkrat dobila. Oddala sem v ponedeljek, papirje dobila v petek (v istem tednu). Malo pokliči, da niso kej zašuštral.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
12.10.2009 10:13:41   
Menta
Glede papirjev CSD Jaz sem odločbo za porodniško že dobila (pa za paket tudi). Za varstvo in nego otroka pa še ne. Samo preverjam, ali moram kaj dodatno oddati ali bodo to poslali na podlagi že oddanega obrazca?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
12.10.2009 10:20:13   
pikica 28
dobro jutro
no jaz sem bila pa danes že ob 4-ih budna in nisem mogla več zaspati. Sem se vstala in naredila generalno po kuhinji in šla lepo ob 6.30 spet nazaj pančkat...uh in sem do sedaj lepo spančkala...Sem nora kaj...user posted image user posted image user posted image Sam ko ne morem spat, pa se raje vstanem in kaj naredim koristnega....

Danes je pa itak en tako len in zaspan dan...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
12.10.2009 10:48:58   
tassika
Groza, mene je pa opral, grem v bc po kolo za voz in se ulije k s.... , jaz pa še v lekarno in trgovino, ma ja imam pa vsaj zajtrk, potem pa malo pospravit pa na kavč, kaj pa naj tukaj je tako temno, da pri vseh lučeh komaj kaj vidim.user posted image

Kot sem seznanjena odločbo za nego otroka dobimo kasneje malo predno ta odločba poteče za porodniško.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
12.10.2009 11:41:14   
mayamaya
to vreme je čisto mimo. sem bila mokra ko miš, pa samo do trgovine sem šla in se je glih takrat moglo ulit user posted image

imam pa danes posvet z anesteziologom glede epiduralne, pa upam, da do takrat vsaj malo neha zlivat, ker me mine ko pogledam skozi okno.

glede odločb, sem pa jaz dobila za paket in porodniško isti dan. pa so tudi nekje 15 dni rabili. za nego in varrstvo pa menda dobimo potem avtomatsko malo pred potekom porodniške. baje...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
12.10.2009 11:59:32   
petkapet
Br' jutro!

tu je blo ku sodni dan, bliskalo je grmelo in tudi toča je eno malo klestila. Poštar je ravno takrat pripeljal pošto, in mu je sunek vetra zvrnil motor user posted image . No zdej se je malo umirilo.

Mayamaya, trd trebuh ponavadi otrdi za cca pol minute. Enkrat samo otrdi, enkrat pa me zašisne navzdol proti jugu in useka v križu, no ta je "grave". Ko sem imela parkrat trdo samo polovico trebuha,sem otipala, da je v bistvu to moj mišek user posted image , ne pa trd trebuh. Nevem kaj bi bilo to pr'tebi user posted image .

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
12.10.2009 12:11:37   
mayamaya
petkapet meni je otrdelo v bistvu samo pod prsmi in če sem se tam taknila je kar zabolelo. nič ni šlo proti J ali v križ user posted image . je pa čez par minut minilo. samo pa ni bil cel trebuh trd. in čisto švoh sem ratala v noge, kot kadar bi mi slabo ratalo

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
12.10.2009 12:19:57   
nikolinca
hojla punce...tale dž kr paše za lenartuser posted image

mene pa zanima kok vel. ste kuple za svoje bebice...jast maam več al manj št. 56(1-2 mes.)
kok ste kaj kuple teh tetra pleničk pa katerpo firmo ste kuple za enkratno uporabo-jst sm kupla en paker od pampers pa en paket od mullerja baje so tud dobre ...

kaj pa odejice kolk jih imate????

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
12.10.2009 12:36:49   
juniorka
miki23- drzim pesti, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo se mene, preden se lotim pospravljanja, je tako, kot da 1 mesec nebi nic cistla... ah! Zjutraj najprej malega v vrtec zapeljem, pol si pa fajn zajtrk nardim in v miru pojem, pol pa pocakam, da se lepo prebavi, hehe.
Vozim se, ni problemov. Sem pa prvic v zivljenju vceraj obcutla, kaj pomeni, da te pece zgaga... groza, cel dan me je peklo, potem ko sem koscek cheesecake pojedla. Saj se mi je kdaj tako malo spahnilo, ampak tole je blo pa ful neprijetno, sem mleko pila, pa ni skor nic pomagalo! Drugace pa bejba meni tudi na desni potiska, ampak vem, da je rita, user posted image , pa tako se pretegne, da mi cist raztegne trebuh od leve proti desni, nimam pojma, kaj pocne, pa je na glavo obrnjena. Boli pa vcasih kr fajn tole, ja.
tassika- ko sem brala tiste vaje, mi je pr tretji prslo na misel, da lahk prides meni kuhno poribat po tlehuser posted image , bi blo isto, kot da hodis okoli, moram namrec vsak cm z gobico generalko nardit, ker so linolej plosce, pa ne gre vse dol z navadnim brisanjem.
Danes perem cunje, ker je soncek zunaj, da se mi posusijo, prejsnji teden se je pralni pokvaril, dobr da garancija potece konc novembra, da je blo brezplacno popravilo.

Modrci za dojenje- jaz isem mela nic vecjih prsi po porodu, tako da si komot kupite take, ki so vam prav zdaj, je pa finta, da se obseg prsnega kosa pol hitr zmanjsuje(moj je zdaj 10cm vec zaradi povecane kapacitete pljuc) in je treba spet po nakupih... Naj pa povem, da sem jaz v Mullerju prvic nabavla, pa mi niso nudili absoluno nobene podpore - imam manjse prsi, b kosarica. Priporocajo od Lisce, jaz bom pa v Mothercare nabavla, imajo tudi tiste za spanje.
Lanolin- meni se ni zdel kaj ucinkovit, sem mazala, pa nic, mi je bolj bepanthen pomagal za celjenje razpokanih bradavic na zacetku, lepo takoj po dojenju namazes, pa pol 4-6 ur ucinkuje in lepo zaceli... Se pa to rabi vecinoma samo 14 dni, tako da ce poznate ktero mamico, ki je rodila pred kratkim, ima sigurno se neporabljeo zalogouser posted image , rok up. kreme je 2 leti sicer. Jaz sem aprila doma vse stran vrgla napol neporabljenouser posted image .
V soboto smo sli v Ikeo in nabavli se posteljnino, odejo.. sem ze oprala, pa mi je odejo malo zguzvalo na srediniuser posted image , pa sem dala centrifugo na 1000, pa je blo ocitno prevec. Kako pa ve te prevleke za lupinico perete, kolk centrifuge? Nimam pojma, prvic je nisem prala, sem zmeraj plenicko dala spodaj.
no, tako da zdaj smo nekako pripravljeni, kapico se moram kaksno nabavit, pa zase deodorant, vlozke mam, hlacke za 1x uporabo tudi( se dobijo tu 5 kosov za 2 eura), tako da se odstevamo 3tedne in 3 dni...
lp vsem user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
12.10.2009 12:40:11   
tassika
Mayamaya to ej bila pomoje ritkauser posted image

nikolinca, jaz imam dve dekici, eno bombažno, eno termo in dve štirkani, stari, mislim, da bo dovolj, kupila, sem pa paket pampersk new born 3-6 in en paket enake velikosti nočnih. Ko te prerste grem pa na dm-ove, ker sem iz prve roke izvedel ada so dobre, samo ne prva številka, ampak tiste naslednje. Tetra pleničk imam trenutno malo več kot 10, če jih bo zmanjkalo bom še dokupila, imam srečo, ker imam bc in tosamo zelo blizu.

Punce, jaz imam pa čist kontra vprašanje, v wc-ju se mi tam spodaj, kjer je že voda, dela taka rjava obloga in je sploh ne spravim stran, predvidevam, da je vodni kamen in se ful grdo pozna, s čim bi to vsaj omejila, če ne že ostranila. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
12.10.2009 12:45:32   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

hojla punce...tale dž kr paše za lenartuser posted image

mene pa zanima kok vel. ste kuple za svoje bebice...jast maam več al manj št. 56(1-2 mes.)
kok ste kaj kuple teh tetra pleničk pa katerpo firmo ste kuple za enkratno uporabo-jst sm kupla en paker od pampers pa en paket od mullerja baje so tud dobre ...

kaj pa odejice kolk jih imate????

Vse cifre med 0 in 6 meseci user posted image , se pravi 56 in 62 za bodije in pajacke, nekaj pa tudi ze malo vecje, sploh ce sem kaj ugodnega vidla, sem kr dvoje velikosti vzela. tetra okoli 20-30, odvisno, ce mas susilec, pol ne rabis tolk, kot ce susis na zraku., Odejice imam 2 in pa tisto za v postlo. Plenice so na zacetku fajn od pampers newborn, ker majo mrezico in kakec ne uide ven, pri drugih rado kaj ven pogleda, kolk sem jaz eksperimentirala na zacetku pr prvem, pa st. 2, od 3-6kg nabavite.

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
12.10.2009 12:45:48   
tassika
Juniorka, pa misliš, da sem sposobna 20 min po kolenih ribat, pomoje umrem zravenuser posted image  Jaz sem prevleko od lupinice in vozička oprala navadno, centrifuga na 1300 pa ni bilo nič narobe. Jaz sem pa danes gledala seznam za porodnišnico in mi še kar nekaj manjka imam samo intimno milo, vložke, vatirance, blazinice za dojenje in pa zobno krtačko, vse ostalo je pa še v trgovinah. Kaj boste sploh vzele s sabo in v kakšnih količinah, jaz pojma nimam koliko vložkov, trenutno imam en paket vir 80 in en paket mercatorjevih za spodaj, da ne bo čisto premočilo in pa dva paketa vatirancev, pomoje bo za prvo silo, če bo pa zmanjkalo, bo mi pa moj prinesel naknadno. Sem hotla imet sabo neko mini torbo, uno za na avion za osebno prtljako, pa sem samo vložke notri spakirala in je bila polnauser posted image , če vzamem sabo še copate kot piše in pa za rezrevno kakšno brisačo bom rabila tavelik kufer, tak, ki ga vzamem za 10 dnevni dopustuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
12.10.2009 12:51:15   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce, jaz imam pa čist kontra vprašanje, v wc-ju se mi tam spodaj, kjer je že voda, dela taka rjava obloga in je sploh ne spravim stran, predvidevam, da je vodni kamen in se ful grdo pozna, s čim bi to vsaj omejila, če ne že ostranila. 

Znamko ti bodo druge povedale, jaz ti samo svetujem, da cim gostejsi gel za wc nalijes not zvecer, pol pa zjutraj z metlico zdrgnes in ma da gre stran, tako jaz delam... Samo mi imamo 2 wc, tako da ponoci ne spuscas vode v tistem, ki se cisti...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......