špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem tako bolna, da komaj funcioniram Ponoči nisem mogla spati, zdaj sem lačna, ampak ne morem požirati - karkoli poskušam, je občutek tak, kot da bi žrla britvice Komaj čakam, da grem k zdravniku!!! poskusi pojest redek čokolino ali kaj podobnega. da si vsaj malo napolniš želodec Poskušala sem jest puding, ki je čisto "gladek" in brez najmanjših koščkov, ampak ne morem Polovico sem ga na silo spravila dol, ker sem sestradana. Tako hudo ni bilo še nikoli, ne morem verjeti, da lahko tako boli. In me je najbolj strah, da se ne bi otroci od mene nalezli, jih nič ne lupčkam, roke umivam in razkužujem ko norec. Ko previjam Gregorja, ga hranim in se z njim igram, si dam masko na ksiht špelin@ oh kako te štekam trenutno, sem sama celo otroštvo bolehala za gnojnimi anginami,sploh me ne zapustijo..napako si naredla ker nisi takoj šla, ker to boli ko pras.... pa še AB zagrabi šele drugi dan..upam samo da nimaš bakterijsko, in je le virusna.. otroci se ne morejo nalezt, vsaj tako je meni rekel DR. Jst sem bila tako zatečena da sem imela obraz ravendo ramen, vrata ni bilo..1x celo nisem več mogla normalno dihat ,kljub AB-ju ,ki ni prijel(ko sem bila v 7 razredu), so me takoj peljali na urgenco, Saj vem, da bi morala takoj včeraj zjutraj it, veš, kolikokrat sem se ponoči zjokala na ta račun Samo nisem imela kam vtaknit tamale, s seboj je pa nisem upala vlačit, ker bi morale dolgo čakat in bi se tam še česa nalezla Ja, tudi jaz imam cel vrat otečen, groza Danes imam uro pri dr. ob pol sedmih, do takrat bo že doma in bo poštimal otroke. šele tako pozno?! Samo ta termin je bil še frej za danes, ker vsi hočejo popoldanskega... Drugače bi morala priti že po 13h in čakati ene 2 uri - kot nenaročena
|