|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
10.10.2009 17:55:07   
nia5
Evo mi je gratalo, mi je Špelin@ malo lušte naredila user posted image  

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
10.10.2009 19:06:49   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
10.10.2009 19:07:36   
suzy85
evo, evina sobica je gotova. bom jutri slikice pokazala, ker morm zdel šibat. pride kolegiva po mene in gremo ven user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
10.10.2009 19:17:56   
suzy85
mam še tok časa user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
10.10.2009 20:21:12   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
10.10.2009 20:21:47   
tilči

user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
10.10.2009 21:28:52   
Srčekgirll

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image iiiiiii lepo

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
10.10.2009 21:28:54   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image vidm, da tud nia5 in tilči mata spremenjen avatar. lepooooouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 10.10.2009 21:37:02 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
10.10.2009 21:50:48   
špelin@
Čer user posted image

Obisk pri tašči + ekspresen nakup v Müllerju.
Domov prinesla goooroooooo oblačil, ki jih je tašča za Gregorja dobila od kolegov iz Avstrije - oni dobijo rabljena oblačila od žlahte z Dunaja. Vse to je nosil 1 otrok (vse št. so med 86 in 98), oblačil je pa najmanj za 3! Za primer: samo kavbojk št. 92 je 7. Niti jih nimam kam toliko pospraviti, ponosil jih Gregor sploh ne bo, zato je višek že namenjen naprej user posted image

suzy85, super sobica za Evo user posted image

mafi, zdaj je sezona viroz, sladoled gor ali dol. Pri nas smo vsi kašljajoči in zabitih nosov user posted image Res pa v našem vrtcu prva starostna skupina sploh ne dobiva sladoleda - pri mali piki so ga jedli, tamali pa ne.

Aha, vidim, da sem vas (nia5, tilči, še kdo?? user posted image ) premamila z menjavo avatarja
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolne. Upam, da gre kmalu na bolje - tako pri vas kot pri nas.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
10.10.2009 22:06:15   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čer user posted image

Domov prinesla goooroooooo oblačil, ki jih je tašča za Gregorja dobila od kolegov iz Avstrije - oni dobijo rabljena oblačila od žlahte z Dunaja. Vse to je nosil 1 otrok (vse št. so med 86 in 98), oblačil je pa najmanj za 3! Za primer: samo kavbojk št. 92 je 7. Niti jih nimam kam toliko pospraviti, ponosil jih Gregor sploh ne bo, zato je višek že namenjen naprej user posted image

user posted image user posted image user posted image Kako prav pride,ko ni treba kupovati,a ne?

mafi, zdaj je sezona viroz, sladoled gor ali dol. Pri nas smo vsi kašljajoči in zabitih nosov user posted image Res pa v našem vrtcu prva starostna skupina sploh ne dobiva sladoleda - pri mali piki so ga jedli, tamali pa ne.

Pri nas ga dobijo tudi mlajši.Ravno ta teden so ga imeli,ko se je Tilen napacal

Aha, vidim, da sem vas (nia5, tilči, še kdo?? user posted image ) premamila z menjavo avatarja
user posted image
Ja,jauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
10.10.2009 22:12:44   
špelin@

Čer user posted image

user posted image user posted image user posted image Kako prav pride,ko ni treba kupovati,a ne?

Tako sem vesela, da ne bo treba kupovat, da kar vriskam user posted image Ker imam od punc večino stvari dekliških in jih Gregorju res ne morem navesit. Te zadeve zdaj so pa skoraj nerabljene in lepe, pisane fantovske user posted image Čisto po mojem okusu user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
11.10.2009 8:43:39   
Srčekgirll
Jutro!

Spanjeuser posted image user posted image
Počutjeuser posted image
Vremeuser posted image

špelin@user posted image user posted image , vem kako je vsaka obleka dobrdošla. Jst sm za Vidka tud ful dobila, pa še od mojga, njegove sestre in bratranca jih ima k so odlično ohranjene. Sam vsake tolk sm mu pa tud kaj kupla, če se mi je zdelo lepooo in cortiuser posted image .
Tko, zdej grem pa kofe skuhat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
11.10.2009 20:49:51   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zelo lepa soba user posted image .

Punce vidim, da ste se krasno imele na bowlingu, ker kar cvetite vse na slikah. A so bili kakšni snubci v Celju? user posted image user posted image user posted image

Midva z Galom sva Prvič preživela vikend sama, ker je bil ata na izletu v Italiji. Sva ga pogrešala, ampak sva se kljub temu imela superca. Nekaj najinih utrinkov in film kako smo že začeli zelo zgodaj z gospodnjskimi opravili. user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 2563
11.10.2009 20:56:14   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zelo lepa soba user posted image .

Punce vidim, da ste se krasno imele na bowlingu, ker kar cvetite vse na slikah. A so bili kakšni snubci v Celju? user posted image user posted image user posted image

Midva z Galom sva Prvič preživela vikend sama, ker je bil ata na izletu v Italiji. Sva ga pogrešala, ampak sva se kljub temu imela superca. Nekaj najinih utrinkov in film kako smo že začeli zelo zgodaj z gospodnjskimi opravili. user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image za lepo preživet vikend in lepe slikce in filmček. Gal je že oreng fantinauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
11.10.2009 21:38:22   
špelin@
Sploh ne dohajam debate user posted image user posted image user posted image

aurora28, ja, Gal je pravi dečko user posted image Sesalec pa obvlada kot naš Gregor user posted image

Midve z malo piko sva bolni user posted image Njo najbolj matra nos in ima vročino, jaz pa kašljam kot zmešana in me boli grlo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2565
12.10.2009 6:13:02   
suzy85

aurora28, ja, Gal je pravi dečko user posted image Sesalec pa obvlada kot naš Gregor user posted image

Midve z malo piko sva bolni user posted image Njo najbolj matra nos in ima vročino, jaz pa kašljam kot zmešana in me boli grlo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da se obe hitro pozdravita!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
12.10.2009 6:13:45   
suzy85

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image za lepo preživet vikend in lepe slikce in filmček. Gal je že oreng fantinauser posted image

podpišem!

Neposredna povezava do sporočila: 2567
12.10.2009 7:09:53   
tilči

user posted image user posted image user posted image Čimprej se pozdravita

Tilen je  2 noči slabo spal,očitno ga je nekaj matralo,včeraj pa se je pokazalo: poln nos,sedaj pa že čisto zeleno.Če bi mu tekla samo voda ven,bi šel v vrtec,tako pa bo danes doma,da ne bo šlo naprej.Že včeraj zvečer sem navlekla babyvac in materino dušico,da se čimprej pocajta.Ponoči sem mu pa dala calpol,ker je bil ves nemiren,potem je pa zaspal.
Nisem vedela,da je lekadol tako zaničuser posted image .Ke mi ga je zmanjkalo,sem mu dala calpol,ki ga je brez problema spil,pri lekadol se je pa drl,kot bi ga klali

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
12.10.2009 7:10:33   
tilči

user posted image

user posted image

user posted image

podpišem!

tudi jaz user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
12.10.2009 7:13:24   
tilči
Pa dobro jutro!

Očitno bo danes en deževen dan,pa pravijo,da se bo počasi shladilouser posted image .Bo treba že kurit začetuser posted image .Danes bomo vodo v peč natočili,pa user posted image  jo bo sprobal,da ne bo takrat,ko bo treba res zakuriti,pa zatajila
Ampak lahko bi bilo še kaj toplih dni,drugače bo šlo oljauser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
12.10.2009 7:47:15   
suzy85
dobro jutro!
mi smo spali ok, le da meni še primanjkuje spanja. user posted image  eva je mela včeraj že 3.dan drisko in upam, da se ji kmalu ustavi.

tilči user posted image user posted image user posted image  za tilnov nosek. ja, jst bom jutri že bunde iskala. je precej mrzlo napovedano.

jana kako sta se imela?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
12.10.2009 7:57:32   
tilči

ja, jst bom jutri že bunde iskala. je precej mrzlo napovedano.

Kam pa greš kupit?
Jaz sem jih lansko leto dobila za otroka v Kiku, poceni in ful tople.
Le za Nejca moram letos kupiti nepremočljive rokavice,drugače sta pa oblečena za zimo.Tudi škornje ima Tilen še od Nejca,le za Nejca še ne vem,koliko mu je noga zrasla

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
12.10.2009 7:59:30   
suzy85

ja, jst bom jutri že bunde iskala. je precej mrzlo napovedano.

Kam pa greš kupit?
Jaz sem jih lansko leto dobila za otroka v Kiku, poceni in ful tople.
Le za Nejca moram letos kupiti nepremočljive rokavice,drugače sta pa oblečena za zimo.Tudi škornje ima Tilen še od Nejca,le za Nejca še ne vem,koliko mu je noga zrasla

iskala jih bom po omarah user posted image  evi je lanska še prav, ker ji je bla pozimi še malo velika. pa spomladi sem ji na razprodaji kupla še eno, tako da bundice ima. moram pa ji kupit še zimskega pajaca in čevlje.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
12.10.2009 8:16:19   
špelin@
Dobro jutro user posted image

HB, da lahko vsaj pišem, govorit itak ne morem user posted image Imam angino. Niti sline ne morem požirati, tako boli user posted image Pa ne vem, kdaj in kako naj grem do zdravnika, ker imam doma bolno malo piko, mož dopusta ne more dobiti, drugega varstva pa nimam. Evo, sem kar poklicala in je sestra najprej rekla, da naj pridem zdajle, ampak bi morala kar nekaj časa čakat - ker nimam kam dat male pike, sem se zmenila za jutri zvečer.

Še kavo pijem samo po micenih požirčkih user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
12.10.2009 8:21:41   
špelin@
user posted image user posted image user posted image za Evo, da se ji driska ustavi in user posted image user posted image user posted image za Tilna, da se prehlad ne razvije v kaj hujšega.

Ja, tak blazno gnil dan je user posted image Sem kar gumijaste škornje obula, ko sem peljala Gregca v vrtev. In sem ugotovila, da je to super pogruntavščina, ker sem vedno bentila, ko sem prišla domov z mokrimi supergami. In še en hura za dežno prevleko za vozičekuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?