Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 8:24:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro HB, da lahko vsaj pišem, govorit itak ne morem Imam angino. Niti sline ne morem požirati, tako boli Pa ne vem, kdaj in kako naj grem do zdravnika, ker imam doma bolno malo piko, mož dopusta ne more dobiti, drugega varstva pa nimam. Evo, sem kar poklicala in je sestra najprej rekla, da naj pridem zdajle, ampak bi morala kar nekaj časa čakat - ker nimam kam dat male pike, sem se zmenila za jutri zvečer. Še kavo pijem samo po micenih požirčkih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 8:39:13
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, potrebujem kakšen nasvet: kupili smo sušilni stroj (ja, ja, čeprav ga nimamo kam dat - trenutno je stacioniran v kopalnici moje mami, potem se bo selil k nam v klet, čakamo električarja, da nam napelje tja "štrom" ). Včeraj sem ga samo gledala in brala navodila, sploh si ne upam začet Na kaj moram biti pravzaprav pozorna? Na kateri program sušite ve? A bi ev. lahko notri posušila prevleko vozička? Kolikšno količino perila lahko dam noter (npr. **** brisač ali **** rjuh oz. posteljnine??)? Saj imam namen sprobat ga z brisačami, samo trenutno sem bolna in ne bom nič hodila k mami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 8:53:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, potrebujem kakšen nasvet: kupili smo sušilni stroj (ja, ja, čeprav ga nimamo kam dat - trenutno je stacioniran v kopalnici moje mami, potem se bo selil k nam v klet, čakamo električarja, da nam napelje tja "štrom" ). Včeraj sem ga samo gledala in brala navodila, sploh si ne upam začet Na kaj moram biti pravzaprav pozorna? Na kateri program sušite ve? A bi ev. lahko notri posušila prevleko vozička? Kolikšno količino perila lahko dam noter (npr. **** brisač ali **** rjuh oz. posteljnine??)? Saj imam namen sprobat ga z brisačami, samo trenutno sem bolna in ne bom nič hodila k mami. tu ti pa ne znam pomagat. pri nas ma sušilca tašča in jst pritisnem samo start, vse ostalo naštima ona
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 8:54:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, potrebujem kakšen nasvet: kupili smo sušilni stroj (ja, ja, čeprav ga nimamo kam dat - trenutno je stacioniran v kopalnici moje mami, potem se bo selil k nam v klet, čakamo električarja, da nam napelje tja "štrom" ). Včeraj sem ga samo gledala in brala navodila, sploh si ne upam začet Na kaj moram biti pravzaprav pozorna? Na kateri program sušite ve? A bi ev. lahko notri posušila prevleko vozička? Kolikšno količino perila lahko dam noter (npr. **** brisač ali **** rjuh oz. posteljnine??)? Saj imam namen sprobat ga z brisačami, samo trenutno sem bolna in ne bom nič hodila k mami. Ali imaš kondenzacijskega? Jaz imam vedno naštimano na 1. program,ostalo se sploh nisem poglabljala,mislim da je za bombaž,in super posuši.Odsvetujem ti sušenje prevleke,jaz sem 1x dala sušit od stolčka za hranjenje in mi je skupaj skočila.Tudi volnena oblačila ne sušim notri. Brisače,plenice,serveti,rjuhe se hitro posušijo. Kar operem v pralnem stroju,dam potem v sušilca.tako količino.Če pa so oprana oblačila pretežka,pa sušilec že takoj zajamra,ker ne more obrniti,pa malo ven poberem.Glede količine: pri pralnem stroju se računajo suha oblačila npr.5 kg,pri sušilcu pa mokra oblačila npr. 6 kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 10:00:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 jana kako sta se imela? super je bilo, le vreme nama je v soboto malo nagajalo.. in včeraj ko sva prišla domov, me kličeta dve kolegici, da sta tudi zadeli, in zdej se morem potrudit da še midva zadaneva in gremo še 1x, tokrat z Nejcem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 10:01:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro HB, da lahko vsaj pišem, govorit itak ne morem Imam angino. Niti sline ne morem požirati, tako boli Pa ne vem, kdaj in kako naj grem do zdravnika, ker imam doma bolno malo piko, mož dopusta ne more dobiti, drugega varstva pa nimam. Evo, sem kar poklicala in je sestra najprej rekla, da naj pridem zdajle, ampak bi morala kar nekaj časa čakat - ker nimam kam dat male pike, sem se zmenila za jutri zvečer. Še kavo pijem samo po micenih požirčkih oh revica, veliko čaja pij, pa držim pikapoke za obe.. če imaš olje 31, probaj spit dve kapljice v čaju..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 10:01:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, potrebujem kakšen nasvet: kupili smo sušilni stroj (ja, ja, čeprav ga nimamo kam dat - trenutno je stacioniran v kopalnici moje mami, potem se bo selil k nam v klet, čakamo električarja, da nam napelje tja "štrom" ). Včeraj sem ga samo gledala in brala navodila, sploh si ne upam začet Na kaj moram biti pravzaprav pozorna? Na kateri program sušite ve? A bi ev. lahko notri posušila prevleko vozička? Kolikšno količino perila lahko dam noter (npr. **** brisač ali **** rjuh oz. posteljnine??)? Saj imam namen sprobat ga z brisačami, samo trenutno sem bolna in ne bom nič hodila k mami. jst dam noter vse kar operem v pralnem stroju..pozorna bodi na to, da ne boš dala na prevroče,ko boš sušila puloverje, jst dam na vroče samo kavbojke in posteljnino, ter brisače...je pa odvisno kakšen sušilec imaš, eni imajo po samo 5 gumbov.. sem pa tudi že sušila prevleko za stolček , ampak na nizkih stopinjah..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 10:11:31
|
|
|
|
špelin@
|
Hvala za vse nasvete okrog sušilca Ja, kondenzacijski je. Prevleko od vozička bi pa rada vsaj delno posušila notri, ker jo je Gregor pobruhal in še vedno smrdi kot , kljub temu da sem jo sčistila s peno za oblazinjene zadeve. Žal voziček potrebujem in je nimam časa en teden sušit ob takemle vremenu Bom poskusila na programu za občutljivo ali kaj je že. jana81, super, da sta uživala Ližem žajbljeve bonbone, ki so ostudni, da zraven skoraj bruham, ampak pomagajo pa Eh, dr.ek, spet se je uscalo Pa tako lepo je že kazalo, celo sonček se je pokazal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 10:47:16
|
|
|
|
tilči
|
mojega boščka je čisto zvilo. V naročju mi je gledal risanke,seda je pa zaspal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 10:49:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ližem žajbljeve bonbone, ki so ostudni, da zraven skoraj bruham, ampak pomagajo pa naredi prežgan sladkor z mlekom Eh, dr.ek, spet se je uscalo Pa tako lepo je že kazalo, celo sonček se je pokazal. me je ravno sestra klicala,da so pri njih imeli že točo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 10:54:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mojega boščka je čisto zvilo. V naročju mi je gledal risanke,seda je pa zaspal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 10:55:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ližem žajbljeve bonbone, ki so ostudni, da zraven skoraj bruham, ampak pomagajo pa naredi prežgan sladkor z mlekom Eh, dr.ek, spet se je uscalo Pa tako lepo je že kazalo, celo sonček se je pokazal. me je ravno sestra klicala,da so pri njih imeli že točo tudi blizu nas je že padala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 11:42:19
|
|
|
|
jana81
|
no pri nas je pa že nehalo deževat, ampak je temno kot ponoči, pa grmiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 13:23:30
|
|
|
|
jana81
|
punce a mi ena napiše na zs kaj je z našo roziko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 13:44:14
|
|
|
|
nia5
|
Dan Kako? Vreme je , direkt za poležavanje in spanje, malo pa lahko fantaziram ne? Mi smo vredu, počasi bomo začeli kurit, ker je tak mrzlo gratalo, še posebaj ponoči. Mislim da bomo danes zvečer kr malo peč že zalaufali. Da vidim kaj ste kaj načvekale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 13:58:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mam še tok časa Ful je lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 14:00:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Obisk pri tašči + ekspresen nakup v Müllerju. Domov prinesla goooroooooo oblačil, ki jih je tašča za Gregorja dobila od kolegov iz Avstrije - oni dobijo rabljena oblačila od žlahte z Dunaja. Vse to je nosil 1 otrok (vse št. so med 86 in 98), oblačil je pa najmanj za 3! Za primer: samo kavbojk št. 92 je 7. Niti jih nimam kam toliko pospraviti, ponosil jih Gregor sploh ne bo, zato je višek že namenjen naprej suzy85, super sobica za Evo mafi, zdaj je sezona viroz, sladoled gor ali dol. Pri nas smo vsi kašljajoči in zabitih nosov Res pa v našem vrtcu prva starostna skupina sploh ne dobiva sladoleda - pri mali piki so ga jedli, tamali pa ne. Aha, vidim, da sem vas (nia5, tilči, še kdo?? ) premamila z menjavo avatarja za vse bolne. Upam, da gre kmalu na bolje - tako pri vas kot pri nas. za taščo, boš prišparala kar nekaj denarcev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 14:05:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mam še tok časa iiiiiii lepo Zelo lepa soba . Punce vidim, da ste se krasno imele na bowlingu, ker kar cvetite vse na slikah. A so bili kakšni snubci v Celju? Midva z Galom sva Prvič preživela vikend sama, ker je bil ata na izletu v Italiji. Sva ga pogrešala, ampak sva se kljub temu imela superca. Nekaj najinih utrinkov in film kako smo že začeli zelo zgodaj z gospodnjskimi opravili. , moja pa tak z metlo dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 14:09:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sploh ne dohajam debate aurora28, ja, Gal je pravi dečko Sesalec pa obvlada kot naš Gregor Midve z malo piko sva bolni Njo najbolj matra nos in ima vročino, jaz pa kašljam kot zmešana in me boli grlo Čimprej se pozdravita Tilen je 2 noči slabo spal,očitno ga je nekaj matralo,včeraj pa se je pokazalo: poln nos,sedaj pa že čisto zeleno.Če bi mu tekla samo voda ven,bi šel v vrtec,tako pa bo danes doma,da ne bo šlo naprej.Že včeraj zvečer sem navlekla babyvac in materino dušico,da se čimprej pocajta.Ponoči sem mu pa dala calpol,ker je bil ves nemiren,potem je pa zaspal. Nisem vedela,da je lekadol tako zanič .Ke mi ga je zmanjkalo,sem mu dala calpol,ki ga je brez problema spil,pri lekadol se je pa drl,kot bi ga klali Kako je Tilen? Špelin@ kako pa si ti in mala pika? Za vse en kup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 14:10:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mi ena napiše na zs kaj je z našo roziko? a je kej narobe z njo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 14:17:01
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce a mi ena napiše na zs kaj je z našo roziko? a je kej narobe z njo? zakaj? Meni je v soboto odgovorila na sms...zakaj pa bi bilo kaj narobe? jana, super da sta uživala . A si srečala mojega brata? En pleško s očali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 14:30:29
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 14:56:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči mojega boščka je čisto zvilo. V naročju mi je gledal risanke,seda je pa zaspal O bošček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 15:06:44
|
|
|
|
špelin@
|
tilči, o bogi Tilen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 18:43:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, potrebujem kakšen nasvet: kupili smo sušilni stroj (ja, ja, čeprav ga nimamo kam dat - trenutno je stacioniran v kopalnici moje mami, potem se bo selil k nam v klet, čakamo električarja, da nam napelje tja "štrom" ). Včeraj sem ga samo gledala in brala navodila, sploh si ne upam začet Na kaj moram biti pravzaprav pozorna? Na kateri program sušite ve? A bi ev. lahko notri posušila prevleko vozička? Kolikšno količino perila lahko dam noter (npr. **** brisač ali **** rjuh oz. posteljnine??)? Saj imam namen sprobat ga z brisačami, samo trenutno sem bolna in ne bom nič hodila k mami. Jst sušim v sušilcu sam po zimi pa če res nujno bom rabila kaj. Drgač pa raje ne, kr brisače so se mi uničle. Jst dam drgač na 40 ali 60 stopinj in 120 min. Sam bolš je če se cunje ne posušijo čist do konca, da so malo še vlažne, se ne uničjo tolk. Zdej ga bomo premaknil v graražo kr mam malo starejšega in nima kondenzatorja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?