Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:16:03
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, ful ti tipkam na FBju, pa nič ne objavi , ti pa potrjujem za petek Če je to v petek dopoldne, bi tudi jaz z veseljem prišla, če se nista kaj bolj privat zmenili. veš, da ti kar pridi, nismo se glih na privat menile, te z veseljem povabmo zraven. Samo nismo še čist fiksno dorekle, dokler Najaa ne potrdi prihoda v Lj. Sicer pa na standardni lokaciji, v petek ob 11.30 Kar dorečemo, pa ne bo imela drugega Najaa kot da pride... .... Ma kaj se bosta zvlekla s postelje do takrat? ...a ti še vedno aja tako lepo...ful dorbo...naša Naja je bila tudi taka,,,temu pa več pomeni hrana kot spanje...pa se sploh ne pritožujem, res,samo da nama je hranjenje v užitek...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:17:52
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi jaz sem danes kupila opevano oranžno bučo, zdaj pa prosim kak recept. felix, yania ali katera druga, ki jo je delala? Baje dolgo zdrži v hladilniku? Ta buča res abnormalno dolgo zdrži, jaz sem jo odtrgala enkrat konec avgusta, če se prav spomnim. Potem je en mesec stala v hladilniku, potem pa sem jo začela kuhat Juretu. Odrežem en krhelj in ga skuham na sopari. Buča se ful lepo z vilico zmečka v kašico, ki je zelo gosta, zato jo razredčim s 30 ml AM. Pa dober tek Ko sem jo začela rezat, sem jo potem samo s folijo zavila, da se ne suši. Jaz je niti zavila nisem, pa sem jo imela kak mesec v hladilniku, na ene tri dni sem samo odrezala kak kos...sem pa spravila vsa semena, da jo drugo leto posadim,,,zagotovo...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:17:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, ful ti tipkam na FBju, pa nič ne objavi , ti pa potrjujem za petek Če je to v petek dopoldne, bi tudi jaz z veseljem prišla, če se nista kaj bolj privat zmenili. veš, da ti kar pridi, nismo se glih na privat menile, te z veseljem povabmo zraven. Samo nismo še čist fiksno dorekle, dokler Najaa ne potrdi prihoda v Lj. Sicer pa na standardni lokaciji, v petek ob 11.30 Kar dorečemo, pa ne bo imela drugega Najaa kot da pride... .... Ma kaj se bosta zvlekla s postelje do takrat? ...a ti še vedno aja tako lepo...ful dorbo...naša Naja je bila tudi taka,,,temu pa več pomeni hrana kot spanje...pa se sploh ne pritožujem, res,samo da nama je hranjenje v užitek... Najaa je že skor skor ziher, da pride. Pa seveda se bosta zvlekla iz postelje za tako pomembno srečanje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:19:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma kaj se bosta zvlekla s postelje do takrat? ...a ti še vedno aja tako lepo...ful dorbo...naša Naja je bila tudi taka,,,temu pa več pomeni hrana kot spanje...pa se sploh ne pritožujem, res,samo da nama je hranjenje v užitek... a nama kej druzga ostane??? ja, za spanje sva pa oba pridna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:19:56
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, ful ti tipkam na FBju, pa nič ne objavi , ti pa potrjujem za petek Če je to v petek dopoldne, bi tudi jaz z veseljem prišla, če se nista kaj bolj privat zmenili. Tudi jaz ne vem, ko sta tako skrivnostni,,,po mojem je to bolj na 4 oči... ...nič, Nina, se pa mi2 dobiva sami,,,, zdej te bom pa za ušesa sej Najaa je najprej tebe povabla šele pol mene Aja, nič ne vem .....meni je zvenelo,kot, da sta vidve nekaj dogovorjene, potem pa nič več nobena ne reče....pa sej se hecam no..sej me poznata, da nisem taka no...tudi če rabita intimo, pač z Nino ne prideva , a ne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:20:18
|
|
|
|
yania
|
joke....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:22:58
|
|
|
|
NoBady
|
mene spet tak oči pečejo da se morm posolvit... za buče sem šla pogledat, pa mislim da mamo kr one hallowen, ne hokaido... kakšne jogurte daste malim že za jest? lahko jejo navaden jogurt z 3,5maščobe? kaj pa sadnega? jst sm zaenkrat samo fruhtzwerge dala... samo je tak mal mu dam al dve mali al pa enga velikega pa bi še kr, pa ne vem če lahko dam... lepo pančajte, smo na vezi kaj ju3... NOČKO
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:24:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yani Aja, nič ne vem .....meni je zvenelo,kot, da sta vidve nekaj dogovorjene, potem pa nič več nobena ne reče....pa sej se hecam no..sej me poznata, da nisem taka no...tudi če rabita intimo, pač z Nino ne prideva , a ne
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:24:55
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma kaj se bosta zvlekla s postelje do takrat? ...a ti še vedno aja tako lepo...ful dorbo...naša Naja je bila tudi taka,,,temu pa več pomeni hrana kot spanje...pa se sploh ne pritožujem, res,samo da nama je hranjenje v užitek... a nama kej druzga ostane??? ja, za spanje sva pa oba pridna vš kaj me zanima, kdaj hodi Jure zvečer spat da tak potegne zjutraj?.... ker Taj hodi ob 8zvečer, in že skor ne mrm prčakvat da bo spal dlje kot do 8 zjutraj...ma ponavadi ima uro ob pol8... se naje mleka, ptem pa jst še zadremam on se pa špila in igra zram mene...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:25:00
|
|
|
|
yania
|
bom še ene slikice dala na net...sam minutko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:25:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mene spet tak oči pečejo da se morm posolvit... za buče sem šla pogledat, pa mislim da mamo kr one hallowen, ne hokaido... kakšne jogurte daste malim že za jest? lahko jejo navaden jogurt z 3,5maščobe? kaj pa sadnega? jst sm zaenkrat samo fruhtzwerge dala... samo je tak mal mu dam al dve mali al pa enga velikega pa bi še kr, pa ne vem če lahko dam... lepo pančajte, smo na vezi kaj ju3... NOČKO Jaz jogurta še nisem dala, ampak lahko bi že. Najboljše je v navadnega narezat sadje, sam če bo hotu jest. Ponavad imajo raje že kupljene sadne. Skute pa dajem od LM ali hoferjeve je tud že jedla. Ja, ena je skor premal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:26:03
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma kaj se bosta zvlekla s postelje do takrat? ...a ti še vedno aja tako lepo...ful dorbo...naša Naja je bila tudi taka,,,temu pa več pomeni hrana kot spanje...pa se sploh ne pritožujem, res,samo da nama je hranjenje v užitek... a nama kej druzga ostane??? ja, za spanje sva pa oba pridna vš kaj me zanima, kdaj hodi Jure zvečer spat da tak potegne zjutraj?.... ker Taj hodi ob 8zvečer, in že skor ne mrm prčakvat da bo spal dlje kot do 8 zjutraj...ma ponavadi ima uro ob pol8... se naje mleka, ptem pa jst še zadremam on se pa špila in igra zram mene... tako kot Timon...samo zadnjič mi je zaradi tega dol usekal....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:27:44
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yani Aja, nič ne vem .....meni je zvenelo,kot, da sta vidve nekaj dogovorjene, potem pa nič več nobena ne reče....pa sej se hecam no..sej me poznata, da nisem taka no...tudi če rabita intimo, pač z Nino ne prideva , a ne Pa hecam se no...glej, zdej ste me zr****** tako da petek imam za vas rezerviran....glej da pridete...jaz sem ob 11.30 tam..pa Timon tudi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:29:35
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mene spet tak oči pečejo da se morm posolvit... za buče sem šla pogledat, pa mislim da mamo kr one hallowen, ne hokaido... kakšne jogurte daste malim že za jest? lahko jejo navaden jogurt z 3,5maščobe? kaj pa sadnega? jst sm zaenkrat samo fruhtzwerge dala... samo je tak mal mu dam al dve mali al pa enga velikega pa bi še kr, pa ne vem če lahko dam... lepo pančajte, smo na vezi kaj ju3... NOČKO aja, bučka...glej, na netu vtipkaj Hokaido, pa daj na Najdi.si slike in ti jo ven vrže,,,jaz sem tudi tam preverila po slikah, ker nisem bila ziher če je prava moja, da ni okrasna, ker je bila malo zelena pri kraju, noter,,,no mislim da ni okrasne jedel...haha..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:31:37
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma kaj se bosta zvlekla s postelje do takrat? ...a ti še vedno aja tako lepo...ful dorbo...naša Naja je bila tudi taka,,,temu pa več pomeni hrana kot spanje...pa se sploh ne pritožujem, res,samo da nama je hranjenje v užitek... a nama kej druzga ostane??? ja, za spanje sva pa oba pridna vš kaj me zanima, kdaj hodi Jure zvečer spat da tak potegne zjutraj?.... ker Taj hodi ob 8zvečer, in že skor ne mrm prčakvat da bo spal dlje kot do 8 zjutraj...ma ponavadi ima uro ob pol8... se naje mleka, ptem pa jst še zadremam on se pa špila in igra zram mene... tako kot Timon...samo zadnjič mi je zaradi tega dol usekal.... ma ja sej tega me je strah, ma ga zmer tak zadekam okol da se obrnit na trebuh ne more in je vredi... ko se pa okol obrne se pa že zbudim...zaenkrat tak funkcinira, prav dolg ne bo več, bom mogla kr lepo ustat takrat, sam tak paaaaše še mal dremat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:35:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania joke.... prepozno... zdej sem ti že zamerla do konc življenja... (da ne boš slučajno kej resno misla ;))
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:35:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mene spet tak oči pečejo da se morm posolvit... za buče sem šla pogledat, pa mislim da mamo kr one hallowen, ne hokaido... kakšne jogurte daste malim že za jest? lahko jejo navaden jogurt z 3,5maščobe? kaj pa sadnega? jst sm zaenkrat samo fruhtzwerge dala... samo je tak mal mu dam al dve mali al pa enga velikega pa bi še kr, pa ne vem če lahko dam... lepo pančajte, smo na vezi kaj ju3... NOČKO a mi katera pove, kakšen je rok trajanja tehle fruhtzwergejev? Ker če so to tisti jogurtki, ko jaz mislim, pol majo rok trajanja ulalala... To pomeni, da so polni sladkorja in aditivov...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:35:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma kaj se bosta zvlekla s postelje do takrat? ...a ti še vedno aja tako lepo...ful dorbo...naša Naja je bila tudi taka,,,temu pa več pomeni hrana kot spanje...pa se sploh ne pritožujem, res,samo da nama je hranjenje v užitek... a nama kej druzga ostane??? ja, za spanje sva pa oba pridna vš kaj me zanima, kdaj hodi Jure zvečer spat da tak potegne zjutraj?.... ker Taj hodi ob 8zvečer, in že skor ne mrm prčakvat da bo spal dlje kot do 8 zjutraj...ma ponavadi ima uro ob pol8... se naje mleka, ptem pa jst še zadremam on se pa špila in igra zram mene... med 20.30 in 21.30, odvisno od tega, koliko je spal čez dan in koliko je potem zaspan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:36:43
|
|
|
|
yania
|
evo, na FB...slikce..klikni link....13.fotka...kot bi jo popravilll...spačko mali....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:39:50
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mene spet tak oči pečejo da se morm posolvit... za buče sem šla pogledat, pa mislim da mamo kr one hallowen, ne hokaido... kakšne jogurte daste malim že za jest? lahko jejo navaden jogurt z 3,5maščobe? kaj pa sadnega? jst sm zaenkrat samo fruhtzwerge dala... samo je tak mal mu dam al dve mali al pa enga velikega pa bi še kr, pa ne vem če lahko dam... lepo pančajte, smo na vezi kaj ju3... NOČKO a mi katera pove, kakšen je rok trajanja tehle fruhtzwergejev? Ker če so to tisti jogurtki, ko jaz mislim, pol majo rok trajanja ulalala... To pomeni, da so polni sladkorja in aditivov... jaz Timonu kupim tisto pasirano, samo je tako slana....danes sem nabavila 2 borovničevi , to je tista, ki je marelica ali borovnica, a ne Najaa? ....a obstaja kaka manj slana za ...?pa ne da se bojim zaradi soli, to ne kompliciram, samo res naredi tako sladko slan okus, ko zmiksaš sadje poleg...bljak...tudi Timon ni navdušen preveč...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:39:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yani Aja, nič ne vem .....meni je zvenelo,kot, da sta vidve nekaj dogovorjene, potem pa nič več nobena ne reče....pa sej se hecam no..sej me poznata, da nisem taka no...tudi če rabita intimo, pač z Nino ne prideva , a ne Pa hecam se no...glej, zdej ste me zr****** tako da petek imam za vas rezerviran....glej da pridete...jaz sem ob 11.30 tam..pa Timon tudi ma se hecam. ok velja, petek na starom mjestu, tako gdje ljubav počinje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:40:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady mene spet tak oči pečejo da se morm posolvit... za buče sem šla pogledat, pa mislim da mamo kr one hallowen, ne hokaido... kakšne jogurte daste malim že za jest? lahko jejo navaden jogurt z 3,5maščobe? kaj pa sadnega? jst sm zaenkrat samo fruhtzwerge dala... samo je tak mal mu dam al dve mali al pa enga velikega pa bi še kr, pa ne vem če lahko dam... lepo pančajte, smo na vezi kaj ju3... NOČKO a mi katera pove, kakšen je rok trajanja tehle fruhtzwergejev? Ker če so to tisti jogurtki, ko jaz mislim, pol majo rok trajanja ulalala... To pomeni, da so polni sladkorja in aditivov... imajo ja rok trajanja ulalaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:43:06
|
|
|
|
Najaa
|
yania, kako misliš slana? pa sej ni slana. to si eni na kruh namažejo, ne? Kok je men blo hecno, ko sem to vidla. ne bi dala na kruh, ne vem men ne paše s kruhom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:46:22
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, kako misliš slana? pa sej ni slana. to si eni na kruh namažejo, ne? Kok je men blo hecno, ko sem to vidla. ne bi dala na kruh, ne vem men ne paše s kruhom. ja, moja tašča da gor, pa marmelado čez.....no ja..sej ni tako slabo, se navadiš....ma a ni bolj slana?....mogoče se samo meni zdi čuden okus...kot bi zmešal pašteto in marmelado...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 12.10.2009 23:48:46
|
|
|
|
Najaa
|
yania, gledam tvoje slike, ful so lepe. Pa je tak mrzlo v Lj, da je mali tak oblečen?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?