Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 20:18:24
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kolumbo jaz imam VISO in placas na leto okrog 15€ za vzdrzevanje in vodenje racuna... Na moji banki placas enako tudi za mastercard. Sem si jo pa nabavila zaradi potovanj (nikoli ne ves in vcasih pride prav, se posebej ce kaj zagusti al pa ce pride na potovanju do nenacrtovanih nakupov in nimas tolko gotovine). Visa je baje bolj razsirjena. Dajo pa ti limit kolko lahko na mesec porabis in ti potem na datum ki si ga izberes to trgajo. Imas na razpolago 3 datume. Potem pa je se diners, ki pa ga nimajo vse banke in je tudi najmanj razsirjen. Ima pa to prednost, da lahko vecje nakupe v skoro vseh trgovinah placas na vec obrokov (do 12) in si ne rabis rihtat hitrega kredita. tanci bozica...poskusaj jutri, mogoce pa bo jutri slo. Jaz sem vceraj narocevala in je blo vse ok.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 20:19:45
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Joj je danes mraz blo...Zjutri pihalo na full, pa dež, popoldne sonček ampak tak mraz da sm že jakno vn potegnla z omare...Smo šle z Gajo in mojo mamo malo po Gorici, pa je Gaja dobila kapo in rokavice, pol smo šle pa še kofetkat malo. Moj dela, Gaja že spi... Učeri se je snela cev od pralnega stroja ta cajt ko sm sušila kapno in sm pršla domov in je blo po kopalnici pol centima vode...Si ne predstavljam kako bi blo, če bi takrat dala prat žehto-še cel hodnik poplavljen verjetno. No, pol sm pa 1 uro kopalnico pucala, pa še odtok neki ni požiral oz full na easy... Aja, Gaja je danes nardila par korakov ob opori...Ku se ji je fajn zdelo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 20:55:09
|
|
|
|
Jutta
|
Sunny - za Gajine prve korake
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 20:55:22
|
|
|
|
tanci29
|
ne morm verjet...oba sta že u postlah jest si pa skuham en pepermintov čaj pa na kavč...upam da zdržim do gospodinj ker mi že zdej rolete dol vleče cote in pralni stroj...joj sam to je res noro...to bi rabl eno giga koš za cote da vsaj dva dni zdrži da ne visi vse čez urša-bom probala še jutri...ampak so mi dons živčke nakravžlal...če nisem ene osemkrat probača sem avion..NE POZABI NA GOSPODINJE DANES piškot-bom dala datum tri leta prej...mogoče bo ok...jest mam mastercard pa diners pa obe zelo malo uporabljam...ampak včasih pa zelo prav prideta kaj še nimam pojma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:04:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 joj brdy revica...vi pa res nimate sreče z zdravjem...pocajtej se čimhitreje aja pa vse ki hočete zanosit pijte pepermintov čaj...še ena vraža več...ampak sej je ful dober tko da sloh ni panike...zdej pa šibam hana se je zbudila...dons je odspala dve kitici po 15 minut IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne morm verjet...oba sta že u postlah jest si pa skuham en pepermintov čaj pa na kavč...upam da zdržim do gospodinj ker mi že zdej rolete dol vleče cote in pralni stroj...joj sam to je res noro...to bi rabl eno giga koš za cote da vsaj dva dni zdrži da ne visi vse čez urša-bom probala še jutri...ampak so mi dons živčke nakravžlal...če nisem ene osemkrat probača sem avion..NE POZABI NA GOSPODINJE DANES piškot-bom dala datum tri leta prej...mogoče bo ok...jest mam mastercard pa diners pa obe zelo malo uporabljam...ampak včasih pa zelo prav prideta kaj še nimam pojma a vi tud delate na tretjem..... in kak je ta čaj, za kaj koristi kje se ga kupi.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:05:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Sunny - za Gajine prve korake
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:08:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot mlea kaj to placujemo pri mastercardu? Plačaš 1/3 porabljenega zneska.... mah sem prej smotan napisala... Tele kartice so od banke do banke odvisne... pri nas ni za mastercard nobene članarine..... za druge pa pojma nimam......
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2009 21:13:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:18:19
|
|
|
|
Onasiss
|
cunje..... no comment..... ampak ne vem kdo je večji
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:20:59
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: piskot mlea kaj to placujemo pri mastercardu? Plačaš 1/3 porabljenega zneska.... mah sem prej smotan napisala... PRIMER.... ZAPRAVIŠ 900 OJRO, DAŠ BANKI 300 AL KVA? ...ja prvi mesec 300, potem, če nič ne zapraviš naslednjega 200...potem tretji mesec, če zopet nič ne zapraviš 134 in tako naprej.... Ne znam napisat, besede mi grejo lažje.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:21:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: piskot mlea kaj to placujemo pri mastercardu? Plačaš 1/3 porabljenega zneska.... mah sem prej smotan napisala... PRIMER.... ZAPRAVIŠ 900 OJRO, DAŠ BANKI 300 AL KVA? to je pomoje mastercard kreditna kartica, lohk je pa tud navadna da vsak mesec plačaš kukr si zapravil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:22:19
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: piskot mlea kaj to placujemo pri mastercardu? Plačaš 1/3 porabljenega zneska.... mah sem prej smotan napisala... PRIMER.... ZAPRAVIŠ 900 OJRO, DAŠ BANKI 300 AL KVA? Pomoje ja. Midva mava Karanto na ta princip. Sam da tam plačaš 20%. Se pravi ti kupš neki septembra, oktobra ti trgajo petino od zapravljenega, naslednji mesec spet petino. Konkretno: kupš za 100eur, prvič ti trgajo 20 (se pravi petino), naslednjič ti trgajo 20% od 80eur (to je 16eur). Pomoje je Mastercar isto sranje. Jst na tvojem mestu če mata denar za sprot ne bi takih sort kartic jemala ker te ****l nese na konc. Nama pa prov pride ker večjih nakupov ne morva direkt kupt. Na karanto sva recimo vzela lupino in adapter ker pač nimava 250eur za dat tko direkt.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:24:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: piskot mlea kaj to placujemo pri mastercardu? Plačaš 1/3 porabljenega zneska.... mah sem prej smotan napisala... PRIMER.... ZAPRAVIŠ 900 OJRO, DAŠ BANKI 300 AL KVA? to je pomoje mastercard kreditna kartica, lohk je pa tud navadna da vsak mesec plačaš kukr si zapravil ..... ja ja kreditna.... sej sem ene par postov govorila o njej.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:24:16
|
|
|
|
birdy
|
Ja, drgač sem pa na antibiotikih. Eh, nimaš kej, mi je pa lekarnarka rekla če sem mal pregurala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:24:28
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-ne mi ne delamo na tretjem, men je dober kar tako za pit....ne vem kwa je fora sam preden sem prvič zanosuila ene šter mesce ni blo nč, pol pa moj prjav da pomaga pepermintov čaj, še sam ne ve kako in mi ga je lepo kuhal in smo potem tisti mesec res zanosili...sam to je pomoje bolj naklučje...jest mam od teekane pepermint tea...najmsi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:24:56
|
|
|
|
birdy
|
Upsi, neki zamutila...
< Sporočilo je popravil birdy -- 12.10.2009 21:25:38 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:26:11
|
|
|
|
Onasiss
|
birdy----- točno tako, samo da s karanto ne moreš v tujini plačevat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:30:18
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea birdy----- točno tako, samo da s karanto ne moreš v tujini plačevat.... Ja, s karanto ne moreš v tujini kupovat ja. Aja, a mastercard ma tud varjanto da lohk na bankomatu dvigneš? Al ma visa to, ena vem da ma... Pa neda bi jo vzela (ker naju karanta dost nese) ampak čist tko iz firbca
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:43:42
|
|
|
|
tanci29
|
lahko dvigneš samo je ful provizije za en dvig tko da če že dviguješ pol je bolj da ful dvigneš da ne plačuješ kt zmešan...zdej nisem več šur sam vem da je še prej blo ene pet jurjev al pa še mal več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:57:13
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: piskot mlea kaj to placujemo pri mastercardu? Plačaš 1/3 porabljenega zneska.... mah sem prej smotan napisala... PRIMER.... ZAPRAVIŠ 900 OJRO, DAŠ BANKI 300 AL KVA? to je pomoje mastercard kreditna kartica, lohk je pa tud navadna da vsak mesec plačaš kukr si zapravil ..... ja ja kreditna.... sej sem ene par postov govorila o njej..... ja potem pa jaz nimam take, imam navadno. sploh nisem vedela da tudi take obstajajo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 21:57:49
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Ja, drgač sem pa na antibiotikih. Eh, nimaš kej, mi je pa lekarnarka rekla če sem mal pregurala sej bo boljs.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 22:11:53
|
|
|
|
BarbaraGS
|
super za Gajine prve korake!!!!!!!! mlea na kateri banki si ti ce ni skrivnost?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2009 22:17:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2009 22:21:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2009 22:24:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?