|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
12.10.2009 17:02:01   
tanci29
PUNCE MENI NEXT NE PRIME...NE MOREM IN NE MOREM PLAČAT DA SE UBIJEŠ

probala sem vse varante pa ne gre..kaj user posted image  nej še nardim nimam pojma
napiše error in da naj probam kasneje

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 876
12.10.2009 17:02:06   
Katjusa
majchy.... jst sem naredla na moji picasi en albumček slikic iz morja http://picasaweb.google.si/bpkatja2/FlorjanBenjaminInHanaNaKampiranju#  in sem se spomnila, da še nimam nič slikic k si ti slikala.... a se boste kej oglasli v naše konce? ste seveda lepo vabljeni.... 

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 877
12.10.2009 17:06:52   
Čebel@
katjuša.......jaz imam z morja le kakšnih 20 slikic(pa še to ne vem če jih je toliko)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
12.10.2009 17:09:15   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

PUNCE MENI NEXT NE PRIME...NE MOREM IN NE MOREM PLAČAT DA SE UBIJEŠ

probala sem vse varante pa ne gre..kaj user posted image  nej še nardim nimam pojma
napiše error in da naj probam kasneje

Men je isto delal......

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 879
12.10.2009 17:15:03   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša.......jaz imam z morja le kakšnih 20 slikic(pa še to ne vem če jih je toliko)

sej se ne gre tok za slike kot za to, da se vidmouser posted image user posted image user posted image a maš kakšno k sem jst v vodi z benijem?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 880
12.10.2009 17:23:50   
Onasiss
KOLUMBO.... na hitro.....user posted image

eurocard=mastercard
mastercard--- nima letne članarine, plačuješ 1/3 porabljenega zneska limita ob direktni bremenitvi
visa ---ima letno članarino
To so podatki za tam kjer jaz delam... se pa na PORODNIŠKI in me te stvari ne interisirajo.....

Glede na to, da boš naročala preko NEXT-a, ti priporočam VISO, da kar porabiš tudi takoj plačaš....

Je pa odvisno od tvoje banke, ker ti dajo tak limit na kartici kolikšen imaš priliv na OD.....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 881
12.10.2009 17:37:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

sej se ne gre tok za slike kot za to, da se vidmouser posted image user posted image user posted image a maš kakšno k sem jst v vodi z benijem?

3 slike so ko ste vsi 3je v vodi,ampak je bolj od daleč,je pa ena samo vajina z Benijem tam ko smo se s sunny dubile......veš kaj je fora-Hana še full velik spi in za 1 uro se nam ne splača vozit,edino če bi loh ona eno rundo odspala pri vasuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.10.2009 17:47:40   
claud
KOlumbo imas mail!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 17:48:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 17:48:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
12.10.2009 18:01:04   
Onasiss
aJA sPAR bo imel zdaj eno akcijo otr avtosedež ampak skupine 2 in 3, MAXI COSI RODI .... ZA 80 €.... za ta velike otroke je to.....user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 886
12.10.2009 18:05:22   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KOK JE ČLANARINA ZA VISO, PA KAKŠNA ČLANARINA JE TO, SEJ TO JE KAARTICA NE DRUŠTVOuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam si res en antitalent za te karticeuser posted image Pa brez zamereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 887
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 18:06:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
12.10.2009 18:15:48   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MLEA KVAJ DEJ Z MOJO VIZO VISO UPSuser posted image

ma saj je ne rabiš.....user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 889
12.10.2009 18:25:50   
baki
haj punce....vidim da mate probleme glede plačevanja preko neta.nimam teh izkušenj ker še nikoli nisem kaj naročevala prek rač.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.10.2009 18:29:28   
Katjusa

3 slike so ko ste vsi 3je v vodi,ampak je bolj od daleč,je pa ena samo vajina z Benijem tam ko smo se s sunny dubile......veš kaj je fora-Hana še full velik spi in za 1 uro se nam ne splača vozit,edino če bi loh ona eno rundo odspala pri vasuser posted image

seveda... kdo pa je reku, da boste sam za eno uro prišliuser posted image bomo nekaj še pojedli vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.10.2009 18:30:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

haj punce....vidim da mate probleme glede plačevanja preko neta.nimam teh izkušenj ker še nikoli nisem kaj naročevala prek rač.

pr nas tud to možek dela tak, da men ni treba in tud ne vem kako gre..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.10.2009 18:43:41   
Čebel@

seveda... kdo pa je reku, da boste sam za eno uro prišliuser posted image bomo nekaj še pojedli vmesuser posted image user posted image user posted image user posted image

ker ji bo pa posteljo posodil-Beni al Flori?user posted image ........se bova zmenili in bomo eno nedeljo uleteliuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.10.2009 19:38:41   
Urša08
tanci dej še jutri probej, mogoče majo pa oni dons kake težaveuser posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.10.2009 19:41:46   
Urša08
Jaz sem že v pidžami izpod tuša. Nejc spančka, nama je ob pol šestih omagaluser posted image pojma nimam kakšna noč nam slediuser posted image Žiga se igra s kockami, ob osmih mu bom še mlekca ponudla potem pa počas ajat, jaz pa na kavčka tv gledatuser posted image . Zdele možek večerjo dela, jaz pa čakam stroj da opere da hitr v sušilca vržem. Jao te cote, ni pa ni konca al smo pa mi taki paconarji k tok umažemo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.10.2009 19:50:09   
piskot
cer.

otroci spijo user posted image . eden ima se vedno vrocino, danes je podrl osebni rekrod z 39,6. Dohtar pravi da je viroza, tako da cakamo na boljse case. To upam da bo ze jutri, ker jutri praznuje.

ana je bila tudi zadnje dni ful smrkava, sam zgleda da zaradi zobkov. na poti sta stevilka 3 in 4.

jaz sem bolje, mam se mal temperature, ampak vsaj ne zaspim vec medtem ko se z martinom igram, tko kot sem vceraj user posted image .

next meni je narocilo edino enkrat zastrikalo, ker moram vnasat tisto kodo potem na koncu, secure code, pa je ful trajalo preden sem nasla svoj citalec in mi je vrglo ven, drugace gre vedno brez problema.

tanci pa saj te kartice imajo neko obdobje veljavnosti. mislim da mastercard velja 3 leta, pa pol sam odstej od datuma konca, pa vtipkaj.

mlea kaj to placujemo pri mastercardu?

kartice no jaz imam ze ene 10 let te kartice, ker ful po netu narocam, pa ker se mi nikol ni dal denarja po tujini nosit. sam zdaj prvic slisim da je razlika med eurocard in visouser posted image . sem mislila da je samo odvisno od banke, katero ponujajo. prej sem imela viso, zdaj imam MC.

birdy drzite se!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.10.2009 19:55:56   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Jao te cote, ni pa ni konca al smo pa mi taki paconarji k tok umažemo.

user posted image vceraj zvecer sem pogledala v kosaro z umazanim perilom, pa so bile samo ene 3 majcke noter. aleluja. koncno prazna. danes je polna do vrha. pol se pa pejt ...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.10.2009 20:06:25   
Katjusa

ker ji bo pa posteljo posodil-Beni al Flori?user posted image ........se bova zmenili in bomo eno nedeljo uleteliuser posted image

beni, da ne bo mogla kam padit, če bo pa beni tud tist čas mogu spat imamo pa prenosno posteljo in stajico pa sam tja v sobico zraven postavimo in je to touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko, da brez panike vse se da zrihtat:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.10.2009 20:07:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

user posted image vceraj zvecer sem pogledala v kosaro z umazanim perilom, pa so bile samo ene 3 majcke noter. aleluja. koncno prazna. danes je polna do vrha. pol se pa pejt ...

men tud to ni jasno ko mi jo rata spraznt sem ful vesela čez 2 ure je že spet vsaj do polovice polna, če ne do vrhauser posted image kdaj se to končauser posted image user posted image user posted image
tamika ima pomoje 3 košare in isti problemuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 899
12.10.2009 20:13:34   
piskot

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

men tud to ni jasno ko mi jo rata spraznt sem ful vesela čez 2 ure je že spet vsaj do polovice polna, če ne do vrhauser posted image kdaj se to končauser posted image user posted image user posted image
tamika ima pomoje 3 košare in isti problemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pri njih se po mojem pralni stroj sploh ne zna vec ustavit user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?