Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:46:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla....... bravo, Ronja! mami, zdaj bo pa treba enga zvrnit!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:47:04
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalo tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprej no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!! Vidiš, da bo !!! Saj bo, samo ne smemo bit preveč neučakani, bojo že sami naši otročki pokazali, kdaj so za kaj pripravljeni. Pri nas je bil zadnje dni tudi velik napredek !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:48:05
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ... Si mislim, ja.... če sem jaz bolana, ravno tko vse sfolgam... zdej je pa ati mal prehlajen - ojoj, on ne more nič... Sploh smo vsi trije prehlajeni in nič kej na pazimo... ..................kako mi je to poznano!!!!!!!!!! Se kar boljše počutim, ko vidim, da nisem edina .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:49:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala... hahaha...evo ti ruke...kaj smo si ene stare dedce navlekle
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:53:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ....jaz ne sfolgam več vsega tam ....ribe mi redno crkujejo , v mestu...še se samo s peko ukvarjam....sploh nevem, na kmetiji samo še pridelke pobiram in na novo sjam......za drugo ni cajta....., na onem otočku me ni blo že lep cajt, vem samo da mi ti in se mi zdi da meta redno kradeta pridelek , v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje hvala ti Jaz pa upam na sosede, da si malo povečam farmo. Zdaj sem si pa še kafič nakopala ; Upam, da se pri nas ne bo računalnik skuril
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:54:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje Ja sem vidla.... strežem, napitnino ti puščam, kradem... hahaha meni pa ne............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:07:35
|
|
|
|
Olivija*
|
a smo se vse preselile iz farme v kafič? js šele včeraj in še ne vem dobro, za kaj se gre...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:12:05
|
|
|
|
KAHLO
|
Madonca.....je danes eno čudno vreme v lj.......najprej takšna črnina, pol pa kr naenkrat full veter....listje frči po zraku sto na uro...zdaj se že vidi jasnina....pa kaplje dežja.................. ... zgleda bo res treba počasi sanke nabavit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:21:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ... Si mislim, ja.... če sem jaz bolana, ravno tko vse sfolgam... zdej je pa ati mal prehlajen - ojoj, on ne more nič... Sploh smo vsi trije prehlajeni in nič kej na pazimo... ..................kako mi je to poznano!!!!!!!!!! ...pa meni ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:22:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO dOBRO JUTRO!! PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalo tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprej no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!! bravo ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se podpišem ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:25:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a smo se vse preselile iz farme v kafič? js šele včeraj in še ne vem dobro, za kaj se gre... mislim, da štimamo oboje...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:26:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY....še čekiram.....se je težko odločit Zdaj me bl skrbi....če bom pol popoldan še v hoferju našla kakšne pajkice ali pa trinerko za ronjo.......madona k vse pograbijo......k sem bla na porodniški je večina že do 11 zginla.....so babie in dediji prav navrli na otroške stvari boš mogla srečo imet res.... jaz sem pikeca oddala pred 8, malo čez 8 sem bila tam, pa nisem mogla verjet, da je že skoraj vse pobrano..... no jaz sem še imela srečo....... sem kar lepo cifro tam pustila ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:26:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Madonca.....je danes eno čudno vreme v lj.......najprej takšna črnina, pol pa kr naenkrat full veter....listje frči po zraku sto na uro...zdaj se že vidi jasnina....pa kaplje dežja.................. ... zgleda bo res treba počasi sanke nabavit ne govori. zdle pr nas piha, dežuje, veter nosi stvari sem in tja (npr. kanto za smeti-direkt v avto), grmi, se bliska.......ni da ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:27:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalo tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprej no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!! Vidiš, da bo !!! Saj bo, samo ne smemo bit preveč neučakani, bojo že sami naši otročki pokazali, kdaj so za kaj pripravljeni. Pri nas je bil zadnje dni tudi velik napredek !!! čarli se strinjam s tabo..... pri nas tud je veliko novega ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:29:47
|
|
|
|
Olivija*
|
tole današnje vreme v lj je pa zdej že nekakšna mini toča pada...pa saj je verjetno po celo slo podobno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:31:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kanto za smeti-direkt v avto upam, da ne v tvojega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:33:02
|
|
|
|
gold fish
|
aj, sem pozabila ..dober dan ... .... no tako..... naš pikec je danes prvič v vrtcu......sem ga predala vzgojiteljici, ni jokal, pa tud v naslednjih 5 min, ko sem bila tam ni bilo joka, je lepo sedel njej na krilu in gledal ostale otročke...... ob pol dvanajstih - po kosilu - ga grem iskat...torej še 1 ura.... ....mi je prav hecno, ...sem bla v trgovini, pa v hoferju, pa najedla sem se, pa pospravila, zdaj sem tu, pa še imam čas .....se že dolgo ni kaj takega zgodilo ... .... komaj čakam, da grem po njega, pa da ga malo požulim..... So rekli, da če bo kriza me pokličejo prej......ker sem rekla..tak dolgo bo tam.... no zaenkrat še niso klicali..... toliko zaenkrat....ostalo kasneje... letim še hitro perilo dat prat..... čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:34:46
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje Ja sem vidla.... strežem, napitnino ti puščam, kradem... hahaha meni pa ne............ ma kaku da ne.... ali pa mi ni dalo opcije...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:43:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kanto za smeti-direkt v avto upam, da ne v tvojega na srečo ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:44:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje Ja sem vidla.... strežem, napitnino ti puščam, kradem... hahaha meni pa ne............ ma kaku da ne.... ali pa mi ni dalo opcije... res ne.....mi vedno napiše..............zalužili ste 0 cionsov z napitninami...... pečem piščanca zdej....... ...........no, že od včeraj.......... moj možek se kr smeji.......če nisem na rr, sem na fv ali pa zdej v kafiču..... ribice pa otok sem pa opustila, ne sfolgam vsega............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:45:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aj, sem pozabila ..dober dan ... .... no tako..... naš pikec je danes prvič v vrtcu......sem ga predala vzgojiteljici, ni jokal, pa tud v naslednjih 5 min, ko sem bila tam ni bilo joka, je lepo sedel njej na krilu in gledal ostale otročke...... ob pol dvanajstih - po kosilu - ga grem iskat...torej še 1 ura.... ....mi je prav hecno, ...sem bla v trgovini, pa v hoferju, pa najedla sem se, pa pospravila, zdaj sem tu, pa še imam čas .....se že dolgo ni kaj takega zgodilo ... .... komaj čakam, da grem po njega, pa da ga malo požulim..... So rekli, da če bo kriza me pokličejo prej......ker sem rekla..tak dolgo bo tam.... no zaenkrat še niso klicali..... toliko zaenkrat....ostalo kasneje... letim še hitro perilo dat prat..... čao bravo pikec. je kr čudno, ne fishi, ko imaš kar naenkrat veliko časa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:46:05
|
|
|
|
KAHLO
|
Fišiiiiiiii.......no evo zdaj si mi vse povedala, kličem že domov, da gresta tud naša babi in dedi po stvari za malo.... v četrtek pa naredim napad na une lesene kocke......mater če mi bodo vse pobrali bom Vem pa če bodo me danes stvari v hoferju počakale obm tudi jaz pustila fino vsoto tam, bi ji kupla še štumfe, pa te hlače, pa una trenirka me tud zanima kako zgleda....pol bi mela pa še une svečnike..........č čestitam da ste tako fino porihtali vrtec piši kako bo ko boš šla po pikeca v vrtec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:47:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdaj sem si pa še kafič nakopala Aja? Zakaj pa nisi moja soseda?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:47:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* tole današnje vreme v lj je pa zdej že nekakšna mini toča pada...pa saj je verjetno po celo slo podobno jp. a jutr bomo že bunde imeli gor pa tople škornje????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 10:47:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdaj sem si pa še kafič nakopala Aja? Zakaj pa nisi moja soseda? moja tudi ne..........
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?