|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
12.10.2009 7:58:53   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
12.10.2009 7:59:07   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Petra čudovito torto si naredila. Bravo. user posted image Pa Galu za samostojne korake.

se podpišem.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
12.10.2009 7:59:30   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

......tako, preletela sem...zdaj pa grem....

jutri je pomemben dan....naše dete gre prvič zares v vrtec...moram vse pripravit.....

... se javim ob priliki.....

uživajte še naprej....user posted image

uspešen štart!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
12.10.2009 8:00:17   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Kaj bomo počeli danes?

nič posebnega,počivali doma na toplem in se igrali

Zdaj pa grem na zajtrk imam sveže krofe in štručke s hrenovko

ne delaj mi luštov............sem že tok lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
12.10.2009 8:02:05   
ključek

Smo se naspali,vendar smo še prehlajene,kar fajn.A ni šla v vrtec danes....

Moram našo babiko pohvalit,gre na kahlico lulatuser posted image .....Mi reče ko jo tišči aka aka....pa sem jo danes dala na kahlico in se je polulala....zdaj še samo čakam,da se na kahlico poaka.user posted image

pridna!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image ............pozdravite se!!

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.10.2009 8:06:52 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
12.10.2009 8:10:48   
KAHLO
dOBRO JUTRO!!

Ma sem rabla kr nekaj cajta da sem na hitro preletela vse kar ste napisale!!

Lara upam da je pr vas že kaj bojše....in da so zobki že kaj ven pokukali....jaz Ronji sploh not
ne upam pogledat...k še ni nobenega tečnarenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PF....upam da se bo uredilo....jaz sem tud večina vikende sama ma moj tekme....mah, se tolažim s tem da bo se tud to enkrat končalo.....gremo pa lahko na račun teh tekem pol tudi na kak dodaten dopust.......namreč to je tud pr nas ena mala finančna injekcijauser posted image

PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
12.10.2009 8:12:45   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ...

Si mislim, ja.... če sem jaz bolana, ravno tko vse sfolgam... zdej je pa ati mal prehlajen - ojoj, on ne more nič...

Sploh smo vsi trije prehlajeni in nič kej na pazimo... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................kako mi je to poznano!!!!!!!!!!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
12.10.2009 8:15:08   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

dOBRO JUTRO!!

PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
12.10.2009 8:20:39   
arabela*
Bravo Ronjauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
12.10.2009 8:30:55   
KAHLO
hvala babiki............ne moram rečt kako sem vesela, in danes komaj čakam da grem domov....da jo bom lahko spet gledala kako se plaziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MTY.....res bi te prosla za tisti link o copatkih??? mi ne dajo in ne daju miruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
12.10.2009 8:36:07   
ključek

hvala babiki............ne moram rečt kako sem vesela, in danes komaj čakam da grem domov....da jo bom lahko spet gledala kako se plaziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MTY.....res bi te prosla za tisti link o copatkih??? mi ne dajo in ne daju miruuser posted image user posted image user posted image

http://copatki.homeip.net/

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
12.10.2009 9:06:47   
Lara Croft
ako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro napre

Uf, sem vesela.... user posted image Si kr mislim, kako si šele ti srečna....

Eno vprašanje.... kaj se mi sploh splača ti dupliče ponudit? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
12.10.2009 9:14:20   
Lara Croft
Ma jst pr bogu milemu ne vem, kej ja Lari tisti dan in noč bilo... dlesen je še vedno napeta, nič ni ven pokukalo, pa že dve noči lepo ponoči spi... po dnevi pa je, razen, ko na veliko uveljavlja svojo voljo, čist OK... user posted image

Je faca.... ko vrže kej na tla reče: ta, ta (tla), ko najde kakšno smet reče: ti, ti (smeti).... ko bi šla pa ven, ali kdo odhaja reče: tautautau... (čau)..... T je zakon... user posted image

Sva sami včeraj in danes..... in meni je tko fajn... tudi Lara je boljše volje, ker sem jaz boljše volje... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
12.10.2009 9:31:23   
ključek

Sva sami včeraj in danes..... in meni je tko fajn... tudi Lara je boljše volje, ker sem jaz boljše volje... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4114
12.10.2009 9:34:41   
KAHLO
MTY hvalauser posted image user posted image user posted image

Lara....o zažganem kavču sem se pa mogla prav narežatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se pa dupličev tiče....če verjameš ali ne....jaz ne sfolgam več vsega tam ....ribe mi redno crkujejouser posted image user posted image user posted image , v mestu...še se samo s peko ukvarjam....sploh nevem, na kmetiji  samo še pridelke pobiram in na novo sjam......za drugo ni cajta....., na onem otočku me ni blo že lep cajt, vem samo da mi ti in se mi zdi da meta redno kradeta pridelekuser posted image user posted image user posted image user posted image , v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

nevem, od kaj je moja pupa zmeraj bl intenzicna pri plezanju in kobacanju, najraje z njo na tleh ležim in jo opazujem kako pleza po meni......aja, je pa full groba do žvali, zdaj je uni leseni rački odtrgala glavo....zgleda da bo pravi himen.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4115
12.10.2009 9:37:57   
ključek

Ma jst pr bogu milemu ne vem, kej ja Lari tisti dan in noč bilo... dlesen je še vedno napeta, nič ni ven pokukalo, pa že dve noči lepo ponoči spi... po dnevi pa je, razen, ko na veliko uveljavlja svojo voljo, čist OK... user posted image

Je faca.... ko vrže kej na tla reče: ta, ta (tla), ko najde kakšno smet reče: ti, ti (smeti).... ko bi šla pa ven, ali kdo odhaja reče: tautautau... (čau)..... T je zakon... user posted image

pri naši je pa vse bam, bam....pa če pade po nesreči ali pa zanalašč vrže. najraje me pogleda, prime nekaj in zabriše na tla, potem pa naredi takšne velike žalostne oči in reče-baaaaaaam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4116
12.10.2009 9:39:00   
ključek

MTY hvalauser posted image user posted image user posted image

nevem, od kaj je moja pupa zmeraj bl intenzicna pri plezanju in kobacanju, najraje z njo na tleh ležim in jo opazujem kako pleza po meni......aja, je pa full groba do žvali, zdaj je uni leseni rački odtrgala glavo....zgleda da bo pravi himen.....user posted image user posted image user posted image

ojej...........user posted image user posted image user posted image

pa ni za kej-za link. si našla kaj?

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.10.2009 9:40:09 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
12.10.2009 9:39:06   
Lara Croft
v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje

Ja sem vidla.... strežem, napitnino ti puščam, kradem... hahaha

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
12.10.2009 9:41:46   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Dobro jutro user posted image
od Zasavja do Ljubljane dežuje
evo tolk informacij vam dam zdajle

aja pa tle u lj tud dežuje
mater sm pametnauser posted image

jutro!
račka vremensko pokriva skoraj pol slovenije user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
12.10.2009 9:42:13   
KAHLO
Midva z mojim sva avgusta imela prav ornk krizico....sem že rekla da bom šla......je tud vsoj prosti čas redno preživljal na kavču in za laptopom.....sicer moram rečt da je ronjo večer zrihtal vse in jo dal tud spat....ampak za mene pomeni biti foter malo več, kot pa otroka nafujtrat ga umit in dat spat.......no pol sva se en teden redno pogovarjala......pol sem še jih jaz par slišala da sem kontrol frik in da naj neham kr naprej s cuno hodit okrog pucat....ker perfekt družin k so une s tv serij niuser posted image user posted image no in pol sva oba spoznala svoje napake.....tako da se zdaj oba trudiva....on ne visi več na laptopu in na kavču, jaz več ne kontroliram vsega kar počne z Ronjo in tud nisem več ta glavna čistačica doma.....kar lahko potrdi tudi larauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zdaj živimo srečno družinsko življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
12.10.2009 9:44:19   
Olivija*

Zdaj pa grem na zajtrk imam sveže krofe in štručke s hrenovko

in vse to v množini? ah...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
12.10.2009 9:44:25   
KAHLO
MTY....še čekiram.....se je težko odločituser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj me bl skrbi....če bom pol popoldan še v hoferju našla kakšne pajkice ali pa trinerko za ronjo.......madona k vse pograbijo......k sem bla na porodniški je večina že do 11 zginla.....so babie in dediji prav navrli na otroške stvariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
12.10.2009 9:45:17   
KAHLO
Lara .....kaj naj ti rečem......bolše parnerice si nisem mogla zbratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
12.10.2009 9:45:34   
Lara Croft
Kje je naš copatek?????? Lara si ga je sezula in zdej ga nikjer ne najdem.... pa že tko je mrzlo po tleh... 

Neposredna povezava do sporočila: 4124
12.10.2009 9:46:15   
KAHLO
muca copatarica ga je odneslauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?