Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 7:58:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 7:59:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Petra čudovito torto si naredila. Bravo. Pa Galu za samostojne korake. se podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 7:59:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ......tako, preletela sem...zdaj pa grem.... jutri je pomemben dan....naše dete gre prvič zares v vrtec...moram vse pripravit..... ... se javim ob priliki..... uživajte še naprej.... uspešen štart!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 8:00:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj bomo počeli danes? nič posebnega,počivali doma na toplem in se igrali Zdaj pa grem na zajtrk imam sveže krofe in štručke s hrenovko ne delaj mi luštov............sem že tok lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 8:02:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Smo se naspali,vendar smo še prehlajene,kar fajn.A ni šla v vrtec danes.... Moram našo babiko pohvalit,gre na kahlico lulat .....Mi reče ko jo tišči aka aka....pa sem jo danes dala na kahlico in se je polulala....zdaj še samo čakam,da se na kahlico poaka. pridna!!! ............pozdravite se!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.10.2009 8:06:52 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 8:10:48
|
|
|
|
KAHLO
|
dOBRO JUTRO!! Ma sem rabla kr nekaj cajta da sem na hitro preletela vse kar ste napisale!! Lara upam da je pr vas že kaj bojše....in da so zobki že kaj ven pokukali....jaz Ronji sploh not ne upam pogledat...k še ni nobenega tečnarenja PF....upam da se bo uredilo....jaz sem tud večina vikende sama ma moj tekme....mah, se tolažim s tem da bo se tud to enkrat končalo.....gremo pa lahko na račun teh tekem pol tudi na kak dodaten dopust.......namreč to je tud pr nas ena mala finančna injekcija PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalo tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprej no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 8:12:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ... Si mislim, ja.... če sem jaz bolana, ravno tko vse sfolgam... zdej je pa ati mal prehlajen - ojoj, on ne more nič... Sploh smo vsi trije prehlajeni in nič kej na pazimo... ..................kako mi je to poznano!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 8:15:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO dOBRO JUTRO!! PUNCE....jaz pa vam tud moram povedat kako sem srečna......včeraj je namreč naša Ronja po štireh plazla.......lih sem iz stroja zlagala cunje....in mi je tišina iz kuhnje postala zelo sumljiva....na kar jo vidim kako je iz enega kota počasi po štireh plazla naprej...........meni se je skoraj spelalo tako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro naprej no saj če bo tud počasi bo vredu, samo da zdaj vem da gre naprej tako kot treba bit!!! pa celo s kazalcem nama je včeraj kazala gagice!!!! bravo ronja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 8:20:39
|
|
|
|
arabela*
|
Bravo Ronja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 8:30:55
|
|
|
|
KAHLO
|
hvala babiki............ne moram rečt kako sem vesela, in danes komaj čakam da grem domov....da jo bom lahko spet gledala kako se plazi MTY.....res bi te prosla za tisti link o copatkih??? mi ne dajo in ne daju miru
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 8:36:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO hvala babiki............ne moram rečt kako sem vesela, in danes komaj čakam da grem domov....da jo bom lahko spet gledala kako se plazi MTY.....res bi te prosla za tisti link o copatkih??? mi ne dajo in ne daju miru http://copatki.homeip.net/
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:06:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
ako sem srečna.....res prav čudovit dan je bil......no zdaj upam da bo šlo hitro napre Uf, sem vesela.... Si kr mislim, kako si šele ti srečna.... Eno vprašanje.... kaj se mi sploh splača ti dupliče ponudit?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:14:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma jst pr bogu milemu ne vem, kej ja Lari tisti dan in noč bilo... dlesen je še vedno napeta, nič ni ven pokukalo, pa že dve noči lepo ponoči spi... po dnevi pa je, razen, ko na veliko uveljavlja svojo voljo, čist OK... Je faca.... ko vrže kej na tla reče: ta, ta (tla), ko najde kakšno smet reče: ti, ti (smeti).... ko bi šla pa ven, ali kdo odhaja reče: tautautau... (čau)..... T je zakon... Sva sami včeraj in danes..... in meni je tko fajn... tudi Lara je boljše volje, ker sem jaz boljše volje... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:31:23
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sva sami včeraj in danes..... in meni je tko fajn... tudi Lara je boljše volje, ker sem jaz boljše volje... Moj, ko je doma, samo na kavču leži in meni gre to tako na živce, da bi najrajš tisti kavč zažgala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:34:41
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY hvala Lara....o zažganem kavču sem se pa mogla prav narežat kaj se pa dupličev tiče....če verjameš ali ne....jaz ne sfolgam več vsega tam ....ribe mi redno crkujejo , v mestu...še se samo s peko ukvarjam....sploh nevem, na kmetiji samo še pridelke pobiram in na novo sjam......za drugo ni cajta....., na onem otočku me ni blo že lep cajt, vem samo da mi ti in se mi zdi da meta redno kradeta pridelek , v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje hvala ti nevem, od kaj je moja pupa zmeraj bl intenzicna pri plezanju in kobacanju, najraje z njo na tleh ležim in jo opazujem kako pleza po meni......aja, je pa full groba do žvali, zdaj je uni leseni rački odtrgala glavo....zgleda da bo pravi himen.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:37:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst pr bogu milemu ne vem, kej ja Lari tisti dan in noč bilo... dlesen je še vedno napeta, nič ni ven pokukalo, pa že dve noči lepo ponoči spi... po dnevi pa je, razen, ko na veliko uveljavlja svojo voljo, čist OK... Je faca.... ko vrže kej na tla reče: ta, ta (tla), ko najde kakšno smet reče: ti, ti (smeti).... ko bi šla pa ven, ali kdo odhaja reče: tautautau... (čau)..... T je zakon... pri naši je pa vse bam, bam....pa če pade po nesreči ali pa zanalašč vrže. najraje me pogleda, prime nekaj in zabriše na tla, potem pa naredi takšne velike žalostne oči in reče-baaaaaaam.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:39:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY hvala nevem, od kaj je moja pupa zmeraj bl intenzicna pri plezanju in kobacanju, najraje z njo na tleh ležim in jo opazujem kako pleza po meni......aja, je pa full groba do žvali, zdaj je uni leseni rački odtrgala glavo....zgleda da bo pravi himen..... ojej........... pa ni za kej-za link. si našla kaj?
< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.10.2009 9:40:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:39:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
v mojem kafiču pa ti na veliko strežeš pečenega piščanca in hamburgerje Ja sem vidla.... strežem, napitnino ti puščam, kradem... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:41:46
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Dobro jutro od Zasavja do Ljubljane dežuje evo tolk informacij vam dam zdajle aja pa tle u lj tud dežuje mater sm pametna jutro! račka vremensko pokriva skoraj pol slovenije
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:42:13
|
|
|
|
KAHLO
|
Midva z mojim sva avgusta imela prav ornk krizico....sem že rekla da bom šla......je tud vsoj prosti čas redno preživljal na kavču in za laptopom.....sicer moram rečt da je ronjo večer zrihtal vse in jo dal tud spat....ampak za mene pomeni biti foter malo več, kot pa otroka nafujtrat ga umit in dat spat.......no pol sva se en teden redno pogovarjala......pol sem še jih jaz par slišala da sem kontrol frik in da naj neham kr naprej s cuno hodit okrog pucat....ker perfekt družin k so une s tv serij ni no in pol sva oba spoznala svoje napake.....tako da se zdaj oba trudiva....on ne visi več na laptopu in na kavču, jaz več ne kontroliram vsega kar počne z Ronjo in tud nisem več ta glavna čistačica doma.....kar lahko potrdi tudi lara in zdaj živimo srečno družinsko življenje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:44:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa grem na zajtrk imam sveže krofe in štručke s hrenovko in vse to v množini? ah...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:44:25
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY....še čekiram.....se je težko odločit Zdaj me bl skrbi....če bom pol popoldan še v hoferju našla kakšne pajkice ali pa trinerko za ronjo.......madona k vse pograbijo......k sem bla na porodniški je večina že do 11 zginla.....so babie in dediji prav navrli na otroške stvari
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:45:17
|
|
|
|
KAHLO
|
Lara .....kaj naj ti rečem......bolše parnerice si nisem mogla zbrat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:45:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kje je naš copatek?????? Lara si ga je sezula in zdej ga nikjer ne najdem.... pa že tko je mrzlo po tleh...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 9:46:15
|
|
|
|
KAHLO
|
muca copatarica ga je odnesla
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?