Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 14:54:00
|
|
|
|
buči
|
Blaža, ne nisem se hecala. Aprila ga ima, je še kar nekaj časa. Valda, da me mi narediš, da pridem iskat. Če boš imela čas, bova do tkrat na vezi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 15:38:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
Misel dneva: Koliko vrst ljudi je v Sloveniji? Tri: Izbrisani Prebrisani in Nabrisani
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 10.10.2009 18:59:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Misel dneva: Koliko vrst ljudi je v Sloveniji? Tri: Izbrisani Prebrisani in Nabrisani
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.10.2009 9:23:41
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Itak da sem še v enem kosu tako da so šle fešte mimo, danes me čaka še ena, ampak tista bo mal bolj fancy na Šmarjetni Gori, mogoče me pa višinska razlika kam požene, kaj pa veš sicer mi ni nič za it ker nimam nič lepega za oblečt, kaj šele za obut, ampak moj se ful veseli... eh, naj mu bo, vsaj kuhat ni treba Zgleda me vseeno čaka jutri zjutraj amnio no ja, dan je še dolg, mogoče pa še pokuka na plano Lepo nedeljo vam želim, izkoristite sonček in uživajte
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.10.2009 14:12:14
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: torcica Moj Gašper tut toliko spije ponoči, da ga moram dostikrat preoblečt ponoči . No, hvala bogu takoj zaspi nazaj. Ga bo treba počasi začeti odvajati od flaške . A tut vaši sončki toliko pijejo ponoči? Mi ponoči že od 5. ali 6. meseca sploh ne pijemo ne mleka, ne čaja, vode ali soka. Drugo je, ko smo bolni. Takrat pa ji ponujam pijačo tudi ponoči, ker že čez dan malo pije. Imamo pa tudi pri nas organizirano telovadbo za malčke že od 1.5 leta dalje. No, jaz Anajo še nisem vpisala, ker se mi zdi premajhna, da bi delala tako kot delajo otroci, ki so stari že 2+ let. Bova počakali do septembra naslednjega leta. februarka, razlika med 1. in 2. je očitna. Tale bo ziher fant ! Drugače pa uživaj zadnje dneve 2 v 1 . Mi smo tudi včeraj imeli eno praznovanje. Naj raje ne omenim, da so moji otroci pujsi, ne pa ljudje . Anaja je po enem mokrem pesku kamion po kolenih porivala. Kakšna kolena je imela mi ni treba posebej razlagat. Tim pa pri 6 letih ni prav nič boljši in je imel še hujše hlače, za nameček pa še mesec dni stare superge v razsulu . Meni se je za zmešat. Danes pa je po eni uri maše prišel domov v čisto usranem novem velurju . Se mu je drevo dopadlop in ga je osvajal. Men se rola, meša ........ Lep nedeljski dan!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.10.2009 20:07:23
|
|
|
|
torcica
|
Dober večer, Danes je bilo na obali tko lepo vreme, toplo, sonček, pa skoraj nič ni pihalo . Mislim, da se zdaj res iztekajo še zadnji lepi dnevi . Mi pravi oče, ki živi v okolici Ljubljane, da že napovedujejo sneg za konec tedna . Midva z Gašperjem sva prehlajena, tko da sva samo malo skakala okrog hiše, Maška in očka pa sta šla pobirat gobe, ki smo jih že veselo popapali . Jih po navadi naredimo na žaru, zraven pa malo česna in petršilja v olivnem olju! Njami! Februarka, upam, da je višinska razlika nardila svoje. Če ne, pa ti želim, da bi se čimprej začelo kaj dogajati in da bi se zgodilo hitro. Zdej pa res nimaš več dosti. Bambi, pri nas je to stalna praksa, to packanje in osvajanje vseh možnih ovir . Zato pa naš stroj non stop veselo pere in suši. Otroci pač. Buči za internet, jest si ne predstavljam življenja brez njega, še ko nisem v pisarni ali doma, včasih na berry-ju brskam po internetu . Dolenjka, na sliki pred porodom zgledaš bolj, da se pripravljaš na šoping, ne pa da greš rodit . Ste pa ful lepa družinica, res! Zdej pa moram zaključit, je treba dat mulčke spat. Lep večer še naprej!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.10.2009 20:28:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Torcica, višinska razlika je en klinc hvala za lepe želje, očitno bom še 1 teden 2v1 ker pomaga itak nič, posledica so samo zatečene noge... in to tako, da bi kar ko jih pogledam. Bamby, tebi pa res ni dolgčas Fešte so šle mimo (HB!) zdaj sva pa končno midva z na vrsti. Vsem lep nedeljski večer, se javim jutri po amnii
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.10.2009 20:29:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
No, jutri bo Maks "mlad" ze 2 tedna.... ... je v glavnem priden.... spancka super.... .... Carica ga je ze parkrat polupckala... .... S Carico v glavnem pohajava po hribcku.... med vsakim sprehodom mi vsaj 50krat rece mami ali Tac (Maks) .... Mami je ful pridna in se res trudi okrog Taca.... .... Stipe, ko Stipe.... kotrlja se....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.10.2009 20:49:24
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Vidim, da enim dogaja IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force No, jutri bo Maks "mlad" ze 2 tedna.... ... je v glavnem priden.... spancka super.... .... Carica ga je ze parkrat polupckala... .... S Carico v glavnem pohajava po hribcku.... med vsakim sprehodom mi vsaj 50krat rece mami ali Tac (Maks) .... Mami je ful pridna in se res trudi okrog Taca.... .... Stipe, ko Stipe.... kotrlja se.... No ja, bo boljš.... Sicer nič posebno novega, še vedno se učimo, kako zagrabiti levo zizo in včeraj mu je 1x celo uspelo Drugič od kar sva doma, se je dojil na levi Ko se vse tole konča, bom zabrisala tole pumpico tko daleč, da bodo še kako nadaljevanje Bogovi so padli na glavo posneli Vse ostalo veste.... Februarka, ti pa uživaj še te štiri dni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 11.10.2009 23:08:19
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. sem prišla mal pogledat kaj dogaja.. Pa vidim,da sta Maks in mami pridna..zato Stipe in tara nimata veliko dela, februarka še kar čaka, blaža je ustvarjalna, bamby...spet lahko pere, pina uživa v dvoje, buči je spet aktivna..itd. No mi smo zdej že malo bolje..je bila neža cel teden doma, ker je bila bolna..pa še Blaž je začel smrkat oz. še zmeraj... Sem bila pa spet mal ustvarjalna..je najina krščenka praznovala 2 leti..pa sem ji za darilo spekla tortico..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 0:16:12
|
|
|
|
mlavla
|
še malo detajlov: nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 7:18:27
|
|
|
|
listek1
|
jutro, Mlavla - zellooooo lepa tortica Kakšno si pa naredila notri? Dolenjka za Maksa in levo zizo.Bo tud to osvojil Mi smo drugače super, mali uživa 1000 / h, midva pa zraven. Punce glede na vreme, a jutri gremo na telovadbo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 7:41:26
|
|
|
|
ella79
|
jutro dolenjka tudi počasi se daleč pride mlavla za tortico. Zoji bi bila zagotovo všeč, je čist nora na kitty listek lahko gremo na telovadbo ja. Kje ste bile v petek midve sva bile na gibigibu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 8:07:54
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro dolenjka tudi počasi se daleč pride mlavla za tortico. Zoji bi bila zagotovo všeč, je čist nora na kitty listek lahko gremo na telovadbo ja. Kje ste bile v petek midve sva bile na gibigibu ella - sori, mal kasnej sem prišla iz službe, potem se je pa vscalo in sva ostala doma. Lahko bi te vsaj poklicala Sori še enkrat. Jutri pa res prideva.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 8:09:49
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro dolenjka tudi počasi se daleč pride mlavla za tortico. Zoji bi bila zagotovo všeč, je čist nora na kitty listek lahko gremo na telovadbo ja. Kje ste bile v petek midve sva bile na gibigibu ella - sori, mal kasnej sem prišla iz službe, potem se je pa vscalo in sva ostala doma. Lahko bi te vsaj poklicala Sori še enkrat. Jutri pa res prideva. sej sploh ni panike, če bi mi kej manjkal na gibigibu, bi te že jaz klicala, tako pa...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 8:20:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Ja punce, zelo počasi bom šla v Idrijo Budnica ob 7h - oba komada Ponoči standard. Je pa lepotec zgleda mal bolj lačen postal, ker je točno na 3 ure, nič več na 4 al pa 3 in pol Kam to pelje Mogoče v reklamo za mišelin Stipe in Tara sta na vratih za v varstvo, čez 15 minut končno pride tetica mal bajto skidat, ker je že 10 dni ni bilo čez kako uro pa pričakujem tudi gospo iz zavoda Tamala, da mi poskuša pomagati s to j***** joško Mlavla, superrrr torticaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 8:49:14
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Mi smo tudi včeraj imeli eno praznovanje. Naj raje ne omenim, da so moji otroci pujsi, ne pa ljudje . Anaja je po enem mokrem pesku kamion po kolenih porivala. Kakšna kolena je imela mi ni treba posebej razlagat. Tim pa pri 6 letih ni prav nič boljši in je imel še hujše hlače, za nameček pa še mesec dni stare superge v razsulu . Meni se je za zmešat. Danes pa je po eni uri maše prišel domov v čisto usranem novem velurju . Se mu je drevo dopadlop in ga je osvajal. Men se rola, meša ........ Lep nedeljski dan!!!! bamby, se podpišem pod tole... Drugače pa dobro jutro. Mi smo meli včeraj čudovit družinski dan. Najprej sem dopoldne norela kot zmešana: likaj, peci kruh, skuhaj kosilo za očeta in njegove goste, skopaj obe čebeli, zrihtaj se in ob 12:30 bodi na kosilu v Kopru TOČEN. No zamudili smo celih 10 minut ker enostavno ni šlo drugače. Na kosilu smo šli k poročni priči in se meli super. Otročki so noreli in mi smo se lepo naklepetali. POl smo šli še na birmo k sestrični od Pinota in smo tam sedeli, jedli in pili, do 20 ure zvečer. Takrat sta sraki končno omagali in spali do danes do 6 ure zjutraj... Zdej smo pa spet v službi in veselo "delamo" . Tako.. Pri nas je deževno ampak toplo vreme, tako da kratkih rokavov še nismo pospravli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 8:56:07
|
|
|
|
mlavla
|
najprej hvala za komentarje..moram rečt, da sem prav uživala..upam, da bom spet kmalu lahko kakšno pekla...(zame je to itak "nočni šport" .. ko otroci spijo ) dolenjka..mi še sedaj jemo na tri ure ..se mi včasih kar rola..se tolažim, da bova kmalu začela z uvajanjem gh..pa bo potem verjetno bolje...čeprav je tako luštno samo dojit..pa ni potrebno nič študirat kaj boš kuhal, pasiral itd. sam kaj ko bo pa Blaž star kmalu 6 mesecev..mah gre tole hitro.. drugač se mi pa ne zdi, da bi bil Blaž zato kaj pretirano zalit, ker tolk je..je bila Neža bolj okrogla...(Blaževe mere pri 5 mes: 66,5cm in pa 6900g) Sem se pa odločila, da bo Neža vsaj še danes doma (mogoče tudi še jutri), saj ji še vedno teče iz noska..pa parkrat na dan tud fajn zakašlja..se mi zdi, da se boljš če se še mal pozdravi.. Listek..tvoja tortica je tudi bila super. sem pa pozabla vprašat..a to si imela barve od Pitončice? Zanima me kako so pakirane, so goste, tekoče? Pa kako hitro se jih da dobit?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 9:15:54
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla najprej hvala za komentarje..moram rečt, da sem prav uživala..upam, da bom spet kmalu lahko kakšno pekla...(zame je to itak "nočni šport" .. ko otroci spijo ) dolenjka..mi še sedaj jemo na tri ure ..se mi včasih kar rola..se tolažim, da bova kmalu začela z uvajanjem gh..pa bo potem verjetno bolje...čeprav je tako luštno samo dojit..pa ni potrebno nič študirat kaj boš kuhal, pasiral itd. sam kaj ko bo pa Blaž star kmalu 6 mesecev..mah gre tole hitro.. drugač se mi pa ne zdi, da bi bil Blaž zato kaj pretirano zalit, ker tolk je..je bila Neža bolj okrogla...(Blaževe mere pri 5 mes: 66,5cm in pa 6900g) Sem se pa odločila, da bo Neža vsaj še danes doma (mogoče tudi še jutri), saj ji še vedno teče iz noska..pa parkrat na dan tud fajn zakašlja..se mi zdi, da se boljš če se še mal pozdravi.. Listek..tvoja tortica je tudi bila super. sem pa pozabla vprašat..a to si imela barve od Pitončice? Zanima me kako so pakirane, so goste, tekoče? Pa kako hitro se jih da dobit? Mlavla - ja to so barve od Pitončice. So Icing barve, so v stekleničkah in so tekoče. Jest sem ji poslala mail, samo sva se kar neki časa lovile, da sva se časovno uskladile, ker je bil David skoz neki bolan. Sem jih šla pa kar k njej v službo iskat. JIh dobiš zelo hitro, pa ful je prijazna punca. Jest bom ziher še kupla kaj od nje So pa res dobre barve, jest sem zadovoljna z njimi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 9:27:22
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla najprej hvala za komentarje..moram rečt, da sem prav uživala..upam, da bom spet kmalu lahko kakšno pekla...(zame je to itak "nočni šport" .. ko otroci spijo ) dolenjka..mi še sedaj jemo na tri ure ..se mi včasih kar rola..se tolažim, da bova kmalu začela z uvajanjem gh..pa bo potem verjetno bolje...čeprav je tako luštno samo dojit..pa ni potrebno nič študirat kaj boš kuhal, pasiral itd. sam kaj ko bo pa Blaž star kmalu 6 mesecev..mah gre tole hitro.. drugač se mi pa ne zdi, da bi bil Blaž zato kaj pretirano zalit, ker tolk je..je bila Neža bolj okrogla...(Blaževe mere pri 5 mes: 66,5cm in pa 6900g) Sem se pa odločila, da bo Neža vsaj še danes doma (mogoče tudi še jutri), saj ji še vedno teče iz noska..pa parkrat na dan tud fajn zakašlja..se mi zdi, da se boljš če se še mal pozdravi.. Listek..tvoja tortica je tudi bila super. sem pa pozabla vprašat..a to si imela barve od Pitončice? Zanima me kako so pakirane, so goste, tekoče? Pa kako hitro se jih da dobit? Mlavla - ja to so barve od Pitončice. So Icing barve, so v stekleničkah in so tekoče. Jest sem ji poslala mail, samo sva se kar neki časa lovile, da sva se časovno uskladile, ker je bil David skoz neki bolan. Sem jih šla pa kar k njej v službo iskat. JIh dobiš zelo hitro, pa ful je prijazna punca. Jest bom ziher še kupla kaj od nje So pa res dobre barve, jest sem zadovoljna z njimi. pa se da lepo barvat? al se kaj paca?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 9:30:41
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla najprej hvala za komentarje..moram rečt, da sem prav uživala..upam, da bom spet kmalu lahko kakšno pekla...(zame je to itak "nočni šport" .. ko otroci spijo ) dolenjka..mi še sedaj jemo na tri ure ..se mi včasih kar rola..se tolažim, da bova kmalu začela z uvajanjem gh..pa bo potem verjetno bolje...čeprav je tako luštno samo dojit..pa ni potrebno nič študirat kaj boš kuhal, pasiral itd. sam kaj ko bo pa Blaž star kmalu 6 mesecev..mah gre tole hitro.. drugač se mi pa ne zdi, da bi bil Blaž zato kaj pretirano zalit, ker tolk je..je bila Neža bolj okrogla...(Blaževe mere pri 5 mes: 66,5cm in pa 6900g) Sem se pa odločila, da bo Neža vsaj še danes doma (mogoče tudi še jutri), saj ji še vedno teče iz noska..pa parkrat na dan tud fajn zakašlja..se mi zdi, da se boljš če se še mal pozdravi.. Listek..tvoja tortica je tudi bila super. sem pa pozabla vprašat..a to si imela barve od Pitončice? Zanima me kako so pakirane, so goste, tekoče? Pa kako hitro se jih da dobit? Mlavla - ja to so barve od Pitončice. So Icing barve, so v stekleničkah in so tekoče. Jest sem ji poslala mail, samo sva se kar neki časa lovile, da sva se časovno uskladile, ker je bil David skoz neki bolan. Sem jih šla pa kar k njej v službo iskat. JIh dobiš zelo hitro, pa ful je prijazna punca. Jest bom ziher še kupla kaj od nje So pa res dobre barve, jest sem zadovoljna z njimi. pa se da lepo barvat? al se kaj paca? zaenkrat sem jo dala samo v tičino maso. Je pa zelo tekoča. najboljš, da Pitončici pošlješ mail in ti bo vse povedala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 10:13:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan! Jah, še vedno doma pa saj mi je kar fletno... ko pridem domov in zagledam tamalo, me nima nič, da bi v P ostala ko bo pač bo... upam da do četrtka bo kaj, ker drugač mam spet amnio To je to za zdaj, morm na hitro, ker mi bo PC crknu Samo še 2 dni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 10:37:22
|
|
|
|
itata
|
dan, pri meni nič posebnega. jakob je prehlajen, ampak sem ga vseeno v vrtec poslala, ker vročine nima. prehlajen pa tud ni tok, da bi bil siten al pa kej. je čist normalno razpoložen. me bodo že poklical, če bo kej "narobe". edin kar je, da mu gre na živce ponoč nosek k se mu mal zamaši in ne more dudat pa se zbuja non stop in sitnari... ampak ok, recimo, da je to zarad prehlada sam neki se mi je razvadil zvečer bolj pozno spat hodit. gre kar tam med okol 21h. mal prej. pa je vseeno al ga pustim, da se igra pa pol "dol pade" - sam pove, da gre ninat pa zaspi v 5 min. al pa prej knjigice bereva in to traja tud po pol ure, da on "omaga"... tko da komi čakam, da se ura premakne in ga bom bolj na 20h naštelala. itak se zbuja, nima veze s tem da gre kasnej spat al pa kolk je zmatran. v sob smo imel cel dan piknik pri sosedih, je bilo res super. kostanje smo pekli, mulci so šibal gor in dol. v nedeljo sem bila pa sama doma večino dneva (10h do 17h) in sem se učila. pa tak sonce je bil... pol je pa soseda uletela, sva šle pa še tečt ob 17h, se je pa na sredi poti uscalo sam ne preveč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 10:43:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla, krasna torta
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.10.2009 11:01:08
|
|
|
|
itata
|
pozabla povedat: naš je zdej tko navdušen nad vrtcem, da je včeraj zvečer vsaj 3x "telefoniral" svoji vzgojiteljici in z dedijem sta že zbrala katero slikico bo nesel ji pokazat naslednji dan
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......