fiška33
|
Pozdravljene vse, še posebej pa nove majčice! Čestitam za nove preglede in srčke! . Jaz imam moj drugi pregled v petek. Takrat bom točno 11t. Zaenkrat je še vse OK, trenutno brez kakršnih koli nosečniških simptomov. Tašča skoraj vsak dan sprašuje, kako je mladiček --> ker je moj biolog. Pa itak sva oba ljubitelja živali (doma imava mucka, ptičjega pajka, sladkovodni in morski akvarij - Petrusha, trije takšni nemoti, kot ga imaš ti v avatarju, plavajo pri nas) in mi čisto ustreza, če se pogovarjamo o mladičku . Pri mojih pa je trenutno bolj aktualna od brata ta mala. So bili nekaj dni pod lučko zaradi zlatenice in moja mama dežura pri bratu doma in se igra s ta starejšim vnukom. Živepo, upam, da bo tvoja pia kmalu spet zdrava. Jaz ne vem, kaj je letos s temi prehladi. A ni bilo rečeno, da prehlad traja 7 dni? Jaz imam že več kot 14 dni zamašen nos, Operil sem uporabljala samo 1 teden, ker se ga baje več časa ne sme, da človek ne postane odvisen (tako ko moja mama, ki ni zaspala brez njega). In vsak dan upam, da jutri bo pa že v redu . Drugače sem pa po novem res postala ljubiteljica hrane . Ko imam čas, visim na Kulinarika.net (RR sem večino že preučila), si shranjujem in urejam recepte v Accessu in poskušam skuhati kaj novega. Trenutno sem že na stopnji filane paprike, kakšnih polpetov, juhice - po novem nič več iz vrečke, jutri bodo prvič domači marelični cmoki, ... Včeraj sva šla celo v nabavo mikserja, kuhinjske tehtnice in nekega pekača, ker se meni blazno lušta pite. Včasih sem bila na splošno čisto proti pečenju. Moja babica rada kuha in peče in je bila večino življenja čez 100 kg, trenutno pa ji opreirajo kolena, ker jih je čisto obrabila zaradi teže . No, lepo se mejte. Grem jst pogledat, kaj se da pripravit iz kostanjev .
|