|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
12.10.2009 12:34:56   
Goldy
seren - imamo sposojenega baby bjorna. Ne me vprašar katerega, ker ne vem. 4 leta star. Čakam moža, da grem sama ven. 

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.10.2009 12:36:36   
Reby
Kakšno bedno vreme, pr nas je bla tut ornk nevihta.
Tamalega sem kr pustila v vozičku, je 15 minutk nekaj jamral, ni jokal, zdej pa je tišina. Me zanima, za kako dolgo. Toliko upam, da bom lahko pojedla, pa mal zadremala.
Se* - kako je vaša pupika zlata, pravo tako pridkano detece zgleda. No, sej je naš tud priden. Joka samo takrat, ko ga krčki dajejo.

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

Neposredna povezava do sporočila: 677
12.10.2009 12:37:47   
Goldy
reby - naša pa kr dremucka. Pa po rokah se vlači. Eh, bo že.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 678
12.10.2009 12:38:50   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

seren - imamo sposojenega baby bjorna. Ne me vprašar katerega, ker ne vem. 4 leta star. Čakam moža, da grem sama ven. 

Jaz mam tut baby bjorn. Takšnega za od rojstva dalje, ima podporo za glavico. Jaz ga sicer ne uporabljam pogosto - dosedaj samo 2x in še to samo za 15 minutk. Pa mu paše noter.

ležalnik - mi ga imamo, pa je mali ful rad noter, ga dam vsak dan po pol urce. Pa še Ajka ga lahko malo bliže pogleda in poliže tu pa tam user posted image

S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 679
12.10.2009 12:39:20   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

reby - naša pa kr dremucka. Pa po rokah se vlači. Eh, bo že.

Ja, na rokah bi naš tud dremuckal user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.10.2009 12:43:13   
Goldy
reby - naša spi na sedežni ali v posteljici, budna se žuli po rokah. No pa mal v igralnem centru, pa mal v ležalniku....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 681
12.10.2009 13:55:47   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Še to!
Nisem bil pozoren......
Pri nas "štukamo" pehrano z Aptamilom, po katerem pa imava občutek da jo malce zvija. Kateri dodatek uporabljate vi? V posvetovalnici nam je sestra dejala da ponavadi ko vsi obupajo Hippo reši vse.

Mi mamo tudi aptamil. Se mi zdi, da je OK.

Ležalnik pa tudi uporabljamo. Ko kuham kosilo, če ne spi, pa če moram pač kaj narest, it na wc ... pa sem sama doma. Se trudim, da ni prav pogosto in da ni dolgo noter. Drugače mu je pa fino tam, ker ima še lok gor in se ful igra z igračkami. jih boksa, pa prijemlje ali pa se zagleda v sonce, ki mu je sploh ful vđeč. Sem pa sedaj tudi igralni center sestavila, tko da ga dam tudi tja. Sam ta mu pa ni tok fajn, ker ne more igračk prijet, so predaleč user posted image  Mate vi tudi takega?
Jaz si mislim, boljš da je otrok lepo not v ležalniku (čeprav vem, da ne sme bit preveč časa), kot pa da ga mamo nepravilno po rokah ...

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.10.2009 14:03:51   
anci banci
ojla bejbe:)

po dolgem času se spet javljam... kako ste:)

naš mulc je pa danes nemogoče siten, to verjetno zato ker ne greva na sprehod:)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.10.2009 14:24:18   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Ležalnik pa tudi uporabljamo. Ko kuham kosilo, če ne spi, pa če moram pač kaj narest, it na wc ... pa sem sama doma. Se trudim, da ni prav pogosto in da ni dolgo noter. Drugače mu je pa fino tam, ker ima še lok gor in se ful igra z igračkami. jih boksa, pa prijemlje ali pa se zagleda v sonce, ki mu je sploh ful vđeč. Sem pa sedaj tudi igralni center sestavila, tko da ga dam tudi tja. Sam ta mu pa ni tok fajn, ker ne more igračk prijet, so predaleč user posted image  Mate vi tudi takega?
Jaz si mislim, boljš da je otrok lepo not v ležalniku (čeprav vem, da ne sme bit preveč časa), kot pa da ga mamo nepravilno po rokah ...

Kakšnega mate? MI gremo danes v nabavo pa še ne vem kakšnega user posted image
Se pa strinjam, da je res mogoče boljše ležalnik kot pa nepravilna drža na rokah. Naša še zaenkrat samo začudeno gleda in potem naključno med kriljenjem z rokami kakšnega ftrofi in potem ji postane zanimiv.
anci banci - naša pa bi danes samo spala... Ampak raje ne povem spet hop, potem pa jok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
12.10.2009 14:43:47   
anci banci
saj če ga jaz hvalim, koliko je priden, se kmalu konča s sitnobo:)

sedaj je tudi Svit zaspal in je malo tišne v stanovanju

Neposredna povezava do sporočila: 685
12.10.2009 14:46:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

saj če ga jaz hvalim, koliko je priden, se kmalu konča s sitnobo:)

sedaj je tudi Svit zaspal in je malo tišne v stanovanju

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas se je pa pravkar obrnilo ... Jo je pa že avti prevzel. To je njunih 30 minut cartanja. Mama pa ta časa... hm... suuurfaaa po netu user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.10.2009 14:50:47 >

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 686
12.10.2009 14:46:11   
anci banci
glede ležalnika pa... to je zakon :) mi imamo chicco -ta z nekimi igračkami in ko npr: likam, kuham ali pospravljam ga dam v ležlanik... on se špila z igračkami al pa se ziba in opazuje okolico.. je pa res, da mora imeti pravi naklon da je razpložen

Neposredna povezava do sporočila: 687
12.10.2009 14:46:50   
anci banci
ja sej jaz tudi odšetvam sekunde miru:)

Neposredna povezava do sporočila: 688
12.10.2009 15:00:45   
Serendipity
Hm... odločam se...

a kaj takšnega:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170178
http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=170187
http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=173690

ali pa v tem smislu:

http://www.quelle.si/si/q4r/kinderweltspielwelt/spielsachen/frdiekleinen/allesfrkleinkinder//m-172486/z-0/f-331406/index.html?nfh_action=zoom&EMBPERL_UID=:bee63aad06f548be8f34a7e5c4a4a811

Nekak se mi prvi zdijo boljša varianta...

Sem pa ugotovila, da je moj repertoar pesmic vezan le na: Pikapoka Polonica, Čebelica Maja (ok, Zarja), Twinkle, Twinkle, Hush little baby, Pretty little horses, Five little ducks (pa še kakšna angleška se najde) ostalo pa nekje daleč daleč v spominu. Kaj ponavadi ve pojete svojim bibam?

Neposredna povezava do sporočila: 689
12.10.2009 15:15:36   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Sem pa ugotovila, da je moj repertoar pesmic vezan le na: Pikapoka Polonica, Čebelica Maja (ok, Zarja), Twinkle, Twinkle, Hush little baby, Pretty little horses, Five little ducks (pa še kakšna angleška se najde) ostalo pa nekje daleč daleč v spominu. Kaj ponavadi ve pojete svojim bibam?

Pr men se znajde tud kaka partizanska, npr. Šivala je deklica zvezdo al pa cerkvena - Sveta noč... user posted image  user posted image  user posted image
Drgač ma pa najraje Kekca - Dobra volja je najbolja al pa tako, ki si jo mamica izmisli na melodijo mi se mamo radi :)

Neposredna povezava do sporočila: 690
12.10.2009 15:17:42   
anci banci
te otoki so tud super... sploh od 3 meseca naprej... moj je čist navdušen... jaz sem mu sicer še nekaj igrač obesila gor, tako da je malo raznoliko:)

moj je navudšen nad vso glasbo ki je na radiu:) drugače pa pojem kuža pazi, pika polonica, uspavanko (nina nana Svit je zapsan, učke naj zapre in sanjati začne... ) , pa to jesensko...)ježek teka teka in se kotali, jabolka in hruške nabaditi hiti..) ... samo da pojemo in on tud brunda zraven:)

Neposredna povezava do sporočila: 691
12.10.2009 15:18:52   
anci banci
mislim, da sploh ni važno kaj poješ, glavno da poješ:)

uff ja hvala reby .. ta partizanska je tud super:)

Neposredna povezava do sporočila: 692
12.10.2009 15:19:27   
Sempervivum
Ojla, Se*, čist na hitrco, k se je naš mali tudi že zbudil ... tegale mamo: http://www.moj-album.com/album/10542728/, je sposojen, tako da verjetno ga itak ni po trgovinah ... sem že malo po BC gledala, tam majo zdej take fajne. Kej kakega se mi zdi v redu: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170178

Neposredna povezava do sporočila: 693
12.10.2009 15:23:34   
anci banci
evo .. mi imamo pa tak otok

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
12.10.2009 15:36:38   
anci banci
evo da našega sončka še tuki pokažem ,ko je polizal prst s špinačo:)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 695
12.10.2009 15:38:12   
Serendipity
anci banci - vaš Svit je taaak sonček! user posted image Ta mi je tudi všeč! Fajn otoček.

Jaz ji tudi kakšno svojo zabrundam. Se pa strinjam da ni važno kaj je - samo da je.  Mi je pa fajn, če kakšna ideja pade user posted image . Te partizanske so tudi ena A. Ati ji ponavadi rad poje tole:  http://www.cuki.si/besedila1.php?content=kraljestvo01  (ampak, na začetku je jaz nisem smela slišat - sem takoj v jok padla user posted image )

Semper* - tale vaš otoček je tudi fajn user posted image . Ga pa nisem še nikjer zasledila... Sva se pa odločila za eneg od babycentra.

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 12.10.2009 15:40:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 696
12.10.2009 15:40:14   
andreja 07
glede igralnega centra vam jest neki priporičam in sicer tomy multi sixj e zlo praktično ker izkoristiš res maximalno po ceni pa kej dost dražje,spodaj sem jim pa dala na tla peno puzzle pa dekico gor pa je bilo

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 697
12.10.2009 15:43:35   
andreja 07
http://www.bolha.com/oglas383293092/tomy-multi-6
je zelo izkoriščen sploh še pol ko začnejo hodt,se mi zdi da je najdlje uporabna igrača,pa še lutke lahk gor dodajaš po svoje

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 698
12.10.2009 15:50:33   
lučka 25
No, moj igralni center si lahko ogledate v albumu. smo pa sedaj dobili tudi  tomy multi six, ki je še potem za učenje hoje, kot voziček,....

No, naša je danes tečka, bi se samo po rokah nosila.

anci banci, koliko je že tvoj svit star? a mu že gosto hrano daješ?

kruce, mi smo mel prej aptamil, pa ga je mala imela rada, dobr prenašala. Zdaj, ko pa mamo alergijo je pa na Allernovi od Novalaka, ki je pa grenek, ogabnega vonja,...pa se ga je končno navadila. Smo pa meli 1 teden shujševalne zaradi tega mleka.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 699
12.10.2009 16:02:41   
anci banci
3 mesece in še mal... ne dajem mu še goste hrane... amapk je pred dnevi naju gledal kako jeva in sva mu dala mal na prstu špinačo za polizat:) in je bil čist navdušen, skoraj mi je prst odgriznil:)
še kake pol meseca bova počakala za kako kašico:)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.