Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 17:55:07
|
|
|
|
nia5
|
Evo mi je gratalo, mi je Špelin@ malo lušte naredila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 19:06:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Evo mi je gratalo, mi je Špelin@ malo lušte naredila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 19:07:36
|
|
|
|
suzy85
|
evo, evina sobica je gotova. bom jutri slikice pokazala, ker morm zdel šibat. pride kolegiva po mene in gremo ven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 19:17:56
|
|
|
|
suzy85
|
mam še tok časa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 20:21:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mam še tok časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 20:21:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Evo mi je gratalo, mi je Špelin@ malo lušte naredila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 21:28:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mam še tok časa iiiiiii lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 21:28:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Evo mi je gratalo, mi je Špelin@ malo lušte naredila vidm, da tud nia5 in tilči mata spremenjen avatar. lepooooo
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 10.10.2009 21:37:02 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 21:50:48
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Obisk pri tašči + ekspresen nakup v Müllerju. Domov prinesla goooroooooo oblačil, ki jih je tašča za Gregorja dobila od kolegov iz Avstrije - oni dobijo rabljena oblačila od žlahte z Dunaja. Vse to je nosil 1 otrok (vse št. so med 86 in 98), oblačil je pa najmanj za 3! Za primer: samo kavbojk št. 92 je 7. Niti jih nimam kam toliko pospraviti, ponosil jih Gregor sploh ne bo, zato je višek že namenjen naprej suzy85, super sobica za Evo mafi, zdaj je sezona viroz, sladoled gor ali dol. Pri nas smo vsi kašljajoči in zabitih nosov Res pa v našem vrtcu prva starostna skupina sploh ne dobiva sladoleda - pri mali piki so ga jedli, tamali pa ne. Aha, vidim, da sem vas (nia5, tilči, še kdo?? ) premamila z menjavo avatarja za vse bolne. Upam, da gre kmalu na bolje - tako pri vas kot pri nas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 22:06:15
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Obisk pri tašči + ekspresen nakup v Müllerju. Domov prinesla goooroooooo oblačil, ki jih je tašča za Gregorja dobila od kolegov iz Avstrije - oni dobijo rabljena oblačila od žlahte z Dunaja. Vse to je nosil 1 otrok (vse št. so med 86 in 98), oblačil je pa najmanj za 3! Za primer: samo kavbojk št. 92 je 7. Niti jih nimam kam toliko pospraviti, ponosil jih Gregor sploh ne bo, zato je višek že namenjen naprej Kako prav pride,ko ni treba kupovati,a ne? mafi, zdaj je sezona viroz, sladoled gor ali dol. Pri nas smo vsi kašljajoči in zabitih nosov Res pa v našem vrtcu prva starostna skupina sploh ne dobiva sladoleda - pri mali piki so ga jedli, tamali pa ne. Pri nas ga dobijo tudi mlajši.Ravno ta teden so ga imeli,ko se je Tilen napacal Aha, vidim, da sem vas (nia5, tilči, še kdo?? ) premamila z menjavo avatarja Ja,ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 22:12:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Obisk pri tašči + ekspresen nakup v Müllerju. Domov prinesla goooroooooo oblačil, ki jih je tašča za Gregorja dobila od kolegov iz Avstrije - oni dobijo rabljena oblačila od žlahte z Dunaja. Vse to je nosil 1 otrok (vse št. so med 86 in 98), oblačil je pa najmanj za 3! Za primer: samo kavbojk št. 92 je 7. Niti jih nimam kam toliko pospraviti, ponosil jih Gregor sploh ne bo, zato je višek že namenjen naprej Kako prav pride,ko ni treba kupovati,a ne? Tako sem vesela, da ne bo treba kupovat, da kar vriskam Ker imam od punc večino stvari dekliških in jih Gregorju res ne morem navesit. Te zadeve zdaj so pa skoraj nerabljene in lepe, pisane fantovske Čisto po mojem okusu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.10.2009 8:43:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! Spanje Počutje Vreme špelin@ , vem kako je vsaka obleka dobrdošla. Jst sm za Vidka tud ful dobila, pa še od mojga, njegove sestre in bratranca jih ima k so odlično ohranjene. Sam vsake tolk sm mu pa tud kaj kupla, če se mi je zdelo lepooo in corti . Tko, zdej grem pa kofe skuhat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.10.2009 20:49:51
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mam še tok časa iiiiiii lepo Zelo lepa soba . Punce vidim, da ste se krasno imele na bowlingu, ker kar cvetite vse na slikah. A so bili kakšni snubci v Celju? Midva z Galom sva Prvič preživela vikend sama, ker je bil ata na izletu v Italiji. Sva ga pogrešala, ampak sva se kljub temu imela superca. Nekaj najinih utrinkov in film kako smo že začeli zelo zgodaj z gospodnjskimi opravili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.10.2009 20:56:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mam še tok časa iiiiiii lepo Zelo lepa soba . Punce vidim, da ste se krasno imele na bowlingu, ker kar cvetite vse na slikah. A so bili kakšni snubci v Celju? Midva z Galom sva Prvič preživela vikend sama, ker je bil ata na izletu v Italiji. Sva ga pogrešala, ampak sva se kljub temu imela superca. Nekaj najinih utrinkov in film kako smo že začeli zelo zgodaj z gospodnjskimi opravili. za lepo preživet vikend in lepe slikce in filmček. Gal je že oreng fantina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 11.10.2009 21:38:22
|
|
|
|
špelin@
|
Sploh ne dohajam debate aurora28, ja, Gal je pravi dečko Sesalec pa obvlada kot naš Gregor Midve z malo piko sva bolni Njo najbolj matra nos in ima vročino, jaz pa kašljam kot zmešana in me boli grlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 6:13:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sploh ne dohajam debate aurora28, ja, Gal je pravi dečko Sesalec pa obvlada kot naš Gregor Midve z malo piko sva bolni Njo najbolj matra nos in ima vročino, jaz pa kašljam kot zmešana in me boli grlo da se obe hitro pozdravita!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 6:13:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva z Galom sva Prvič preživela vikend sama, ker je bil ata na izletu v Italiji. Sva ga pogrešala, ampak sva se kljub temu imela superca. Nekaj najinih utrinkov in film kako smo že začeli zelo zgodaj z gospodnjskimi opravili. za lepo preživet vikend in lepe slikce in filmček. Gal je že oreng fantina podpišem!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 7:09:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sploh ne dohajam debate aurora28, ja, Gal je pravi dečko Sesalec pa obvlada kot naš Gregor Midve z malo piko sva bolni Njo najbolj matra nos in ima vročino, jaz pa kašljam kot zmešana in me boli grlo Čimprej se pozdravita Tilen je 2 noči slabo spal,očitno ga je nekaj matralo,včeraj pa se je pokazalo: poln nos,sedaj pa že čisto zeleno.Če bi mu tekla samo voda ven,bi šel v vrtec,tako pa bo danes doma,da ne bo šlo naprej.Že včeraj zvečer sem navlekla babyvac in materino dušico,da se čimprej pocajta.Ponoči sem mu pa dala calpol,ker je bil ves nemiren,potem je pa zaspal. Nisem vedela,da je lekadol tako zanič .Ke mi ga je zmanjkalo,sem mu dala calpol,ki ga je brez problema spil,pri lekadol se je pa drl,kot bi ga klali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 7:10:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva z Galom sva Prvič preživela vikend sama, ker je bil ata na izletu v Italiji. Sva ga pogrešala, ampak sva se kljub temu imela superca. Nekaj najinih utrinkov in film kako smo že začeli zelo zgodaj z gospodnjskimi opravili. za lepo preživet vikend in lepe slikce in filmček. Gal je že oreng fantina podpišem! tudi jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 7:13:24
|
|
|
|
tilči
|
Pa dobro jutro! Očitno bo danes en deževen dan,pa pravijo,da se bo počasi shladilo .Bo treba že kurit začet .Danes bomo vodo v peč natočili,pa jo bo sprobal,da ne bo takrat,ko bo treba res zakuriti,pa zatajila Ampak lahko bi bilo še kaj toplih dni,drugače bo šlo olja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 7:47:15
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro! mi smo spali ok, le da meni še primanjkuje spanja. eva je mela včeraj že 3.dan drisko in upam, da se ji kmalu ustavi. tilči za tilnov nosek. ja, jst bom jutri že bunde iskala. je precej mrzlo napovedano. jana kako sta se imela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 7:57:32
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ja, jst bom jutri že bunde iskala. je precej mrzlo napovedano. Kam pa greš kupit? Jaz sem jih lansko leto dobila za otroka v Kiku, poceni in ful tople. Le za Nejca moram letos kupiti nepremočljive rokavice,drugače sta pa oblečena za zimo.Tudi škornje ima Tilen še od Nejca,le za Nejca še ne vem,koliko mu je noga zrasla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 7:59:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ja, jst bom jutri že bunde iskala. je precej mrzlo napovedano. Kam pa greš kupit? Jaz sem jih lansko leto dobila za otroka v Kiku, poceni in ful tople. Le za Nejca moram letos kupiti nepremočljive rokavice,drugače sta pa oblečena za zimo.Tudi škornje ima Tilen še od Nejca,le za Nejca še ne vem,koliko mu je noga zrasla iskala jih bom po omarah evi je lanska še prav, ker ji je bla pozimi še malo velika. pa spomladi sem ji na razprodaji kupla še eno, tako da bundice ima. moram pa ji kupit še zimskega pajaca in čevlje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 8:16:19
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro HB, da lahko vsaj pišem, govorit itak ne morem Imam angino. Niti sline ne morem požirati, tako boli Pa ne vem, kdaj in kako naj grem do zdravnika, ker imam doma bolno malo piko, mož dopusta ne more dobiti, drugega varstva pa nimam. Evo, sem kar poklicala in je sestra najprej rekla, da naj pridem zdajle, ampak bi morala kar nekaj časa čakat - ker nimam kam dat male pike, sem se zmenila za jutri zvečer. Še kavo pijem samo po micenih požirčkih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 12.10.2009 8:21:41
|
|
|
|
špelin@
|
za Evo, da se ji driska ustavi in za Tilna, da se prehlad ne razvije v kaj hujšega. Ja, tak blazno gnil dan je Sem kar gumijaste škornje obula, ko sem peljala Gregca v vrtev. In sem ugotovila, da je to super pogruntavščina, ker sem vedno bentila, ko sem prišla domov z mokrimi supergami. In še en hura za dežno prevleko za voziček
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?