|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
12.10.2009 11:42:24   
MalaČebelica
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=5#2

bljek

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
12.10.2009 11:42:27   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image za Klarino papanje!

Neposredna povezava do sporočila: 4777
12.10.2009 11:42:36   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dober dan.
Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce.user posted image Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo.

Pri meni tudi postopamo upada, predvsem vidim, da imam cize bolj mehke, pa nič več mi ponoč ne teče po posteljini no to opažam v zadnjih 2 tednih,glede na to, da pa že nekaj je, sicer dobra 2 obroka in pol, mi ni tak hudo, bolj mi je hudo ker ne bo počasi tistega cartanja, bo pa drugačno.user posted image

jaz sem zdaj teden dni preizkušala in sem brez blazinic šla spat in sem spala samo na trebuhu. Niti kaplice nisem imela ne na pidžami in ne na posteljnini. Tak da mi je vse to povedalo user posted image
Meni je tud najhuje da ni več cartanja user posted image

Jah jaz tudi več ne rabim blazinic, po novem rabim moderc da mi joške s koroške potegneuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
12.10.2009 11:43:37   
KOKICA32

Jah jaz tudi več ne rabim blazinic, po novem rabim moderc da mi joške s koroške potegneuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
12.10.2009 11:47:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image za Klarino papanje!
user posted image user posted image user posted image bravo Klara :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
12.10.2009 11:47:39   
tasa_m

user posted image user posted image tudi jaz

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
12.10.2009 11:52:32   
Najaa
tasa probi še 1x dat aptamal, po Nikinih izkušnjah je hipp fuuuj!user posted image novalac ima pa baje še bolj močen okus. baje pa je AM od dm-a dober.

bravo za Klaro. user posted image Nika je tud pridna in je pojedla skor 100ml sadne kašice. user posted image kupljene, ker nimam doma drugega kot mandarine.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
12.10.2009 11:56:35   
Lolita23

Se z mojim dogovarjam, da mi po vseh porodih, ko bova stvar zaključila pplača lifting cizuser posted image Slabo kaže mmiuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
12.10.2009 12:03:41   
trezika

Se z mojim dogovarjam, da mi po vseh porodih, ko bova stvar zaključila pplača lifting cizuser posted image Slabo kaže mmiuser posted image

kolikokrat pa še maš namen it rodit? user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
12.10.2009 12:21:52   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

2xuser posted image user posted image user posted image user posted image (mogoče)

18.3.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
12.10.2009 12:29:32   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

2xuser posted image user posted image user posted image user posted image (mogoče)

saj maš prav.... js bi tudi šla še najmanj 2x.... user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
12.10.2009 12:55:04   
PERSIDA
YASSY  - VSE NAJBOLJŠE ZA EN DAN NAZAJ Tvoji LINIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
12.10.2009 13:03:29   
tasa_m
 najaa .. sem glihkar šla po HIPP AM2 ker je DMova bila samo velika pakunga. Tak,da zdaj se z mojo mami hranita. Sem ji nardila samo 70ml tolk da vidim, če sploh pije. In gospodična pije user posted image Bomo videli kako bo zvečer. 

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
12.10.2009 13:04:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

YASSY  - VSE NAJBOLJŠE ZA EN DAN NAZAJ Tvoji LINIuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
12.10.2009 13:04:41   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
12.10.2009 13:08:29   
Nina00

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
12.10.2009 13:12:26   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

VSE NAJBOLJŠE!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
12.10.2009 13:13:37   
Nina00
Dober dan!

Tale dež so pa dolgo napovedovali. Včeraj je bil še tako lep dan. Dopoldne smo šli nabirat kostanj in ga tudi veliko nabrali. Smo vsi uživali user posted image  Popoldne pa smo ga pekli z obiski. Smo tudi uživali user posted image
Danes sva se pa z Brinom že razmigala. Sva šla prvič na telovadbo mamic z dojenčki in je bilo super! Bova še šla user posted image  Se je tudi Brin zmatral in sedaj mi bo morda uspelo prebrat kaj ste ve počele čez vikend user posted image  Kakšen deževen dan tudi paše user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
12.10.2009 13:22:44   
Nina00

MalaČebelica user posted image  za zapestje. To je res zoprno, če ne moreš user posted image  normalno dvignit.

Mediuhec user posted image  za spanje! Paše. a ne? user posted image

Lolita23 upam, da uživate v ZOO in da ste šli pogledat tudi Fickote.

Tjašo je skor pri njih ostala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj pa pri Volkihuser posted image user posted image user posted image

Ja, Fickote smo morali tudi mi it 3x nazaj gledat, ampak zaradi starejšega user posted image  Brinu je še vse zanimivo, najbolj pa njegov bratec user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
12.10.2009 13:23:03   
yania
No, tolk o spanju,,,celih 30 minut mu je uspelo zaspati, mene še zmanjkalo ni zraven,,sva se pa hitro s spalnice pobrala, da se je vsaj Naja malo spočila...

zdej pa spi naslednjo rundo, jaz pa si bom šla hitro glavo umiti, ker sem potem zmenjena z mojo prijateljico...krstno botrco, imava še en kup opravkov....bo očka varuškauser posted image

Spanje-hranjenje ponoči - ma ja, našega jaz ob 1.00 (al pa malo prej-ko grem spat no) dam gor v naročje in mu dam mleko, pa pije....potem pa se zbudi v najboljšem primeru ob 6.00, ponavadi pa je to že kar 5.oo...pa spet mleko,,,,no danes je pil ob 0.30 (150ml) , pa 3.30 (150 ml) , pa se je malo pred 7.00 spet zbudil in dobil mleko ob 8.oo (samo 90 sem mu naredila, ker je ob 11.00 dobil sadje...pa še to ni bil najbolj lačen...
Ja, moj ima malo zamašen nosek, zato mislim, da se mi bolj zbuja, pa vedno si rečem ponoči- ah, ziher je kaki zobek....user posted image ,,,aja,potem se vaši tudi tako zbujajo?...ah, pa naj se, samo da so zdravi...a ne?...user posted image

Najaa, fajn opravita na FT...poročaj...mi2 imava pa jutri....da pokažem mojega tjulna,,,se res tako plazi...po mojem bo šel po Najinih stopinjah, sedimo že ravno danes sem pa res opazila, da čisto brez oporeuser posted image ...in ko sem zraven njega se me za pižamo drži in hoče po meni splezati, ker mu je itak najbolj stati....tako da s plazenjem ne vem če bo kajuser posted image ....bomo videli kaj bo jutri na FT...

Fino za hranjenje, tisti ki ste že povečali dozouser posted image ....Tasa, ti pa imaš prav da se ne obremenjuješ zaradi dojenja, pa sej ti punca itak že lepo je, čeprav sem ravno zadnjič se z eno mamico pogovarjala, pa je rekla, da je fino dojiti, ker prihaja čas viroz in blabla...ja je, samo sej v AM je tudi polno vitaminov...kaj pa vem, jaz bi Timonu vseeno dajala kar AM, čeprav tudi načeloma nima težav s KM (skutke, jogurti...)...vsaj tisti večerni obrok...ja sem pogruntala, da je moj od 20.00 in do 8.00 samo na mleko,,,kolikor pač je ...potem pa GH....
kakamo pa tudi 4-5x na danuser posted image ...ma res no..danes je že 3x....prebeve dela v nulo...

a sem kaj pozabila?....no bom potem še šla skozi...grem zdej da se mi prej ne zbudi...
Kosilo?...oči moj dela govejo juhico, jaz pa zrezke z gobicami in testeninami in solatka...skupno kosilo 1A...Timon bo pa dobil- hahaha, bučko pa korenček....ja kaj, če ima to zelo rad...pa malo govedine bova šla iskat iz juhiceuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
12.10.2009 13:24:05   
yania

[/quote]

se podpišem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
12.10.2009 13:24:36   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image

hi hi user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
12.10.2009 13:26:06   
MalaČebelica

Dober dan!

Tale dež so pa dolgo napovedovali. Včeraj je bil še tako lep dan. Dopoldne smo šli nabirat kostanj in ga tudi veliko nabrali. Smo vsi uživali user posted image  Popoldne pa smo ga pekli z obiski. Smo tudi uživali user posted image
Danes sva se pa z Brinom že razmigala. Sva šla prvič na telovadbo mamic z dojenčki in je bilo super! Bova še šla user posted image  Se je tudi Brin zmatral in sedaj mi bo morda uspelo prebrat kaj ste ve počele čez vikend user posted image  Kakšen deževen dan tudi paše user posted image

kam to hodita? v štorkljo?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
12.10.2009 13:28:03   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

se podpišem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
12.10.2009 13:38:34   
PERSIDA
tasa - če bi še kdaj se mogla odločat za otroško mleko bi to bil hipp seveda pod  pogojem da ga sprejmeta.Je bolj gost ali masten in posledično bolj sitosen.Zatouser posted image user posted image user posted image user posted image za izbor še posebej ,če je mali dami všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Hipoterapija
Taddy78

Ali veste kaj je hipoterapija in kakšen ima vpliv na otroka s PP ali kakšnimi drugimi težavami?

Ja, vem (27%)

Sem že slišala, ampak ne vem točno (16%)

Ne, bom pa poiskala kaj o tem (37%)

Ne vem, me ne zanima (21%)

Število vseh glasov: 226

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!