|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
12.10.2009 10:18:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan.
Danes smo ,pa tudi mi sprobali polet iz posteljeuser posted image ,ker je malomarna mami zraven zacumala.Pomiritev je bla hitra malo je rdeče na sredi čela drugač ,pa upam ,da ni kaj druga.Očitno bom še mogla jaz na tleh spatuser posted image ,če me že vrže.
Ah, Persida nisi ti nič kriva pa nobena malomarna mami nisi. Da te več ne čujem kaj takega JA?? user posted image

Vseeno pa pošiljam vašemu padalcu user posted image user posted image tebi pa user posted image user posted image . Kaj si pa hotela bit izven kluba padalcev marčevskih otrok?? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
12.10.2009 10:23:56   
yania
Persida, se zgodi, tudi najboljšim a ne?....nehaj, to jim je šola...sej mačka tudi pravijo da je fajn da ga enkrat  avto povozi, da se nauči kako čez cesto.....

nič, posesala sem, Timon spi, Naja tudi skoraj, me čaka, da pridem še jaz malo zadremat k njej,,,jupiiiii..upam da bo dolga, čeprav, Timon bo kmalu lačen, se mi zdiuser posted image ....

se tipkamo pol, sej kaj češ pa ob tem kislem vremenu početi...user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
12.10.2009 10:28:27   
KOKICA32
Dober dan! user posted image

Vreme za crknit ali bruhati...user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Čestitke Timonu! user posted image user posted image user posted image Moj pikec spančka prvo rundo a ne za dolgo.

Persida, welcome to the club! user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 12.10.2009 10:29:00 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
12.10.2009 10:30:04   
Steffi
dober dan,

midva sva se vrnila iz Prekmurja, kjer sva se pustila razvajat maksimalno. Prav paše hotel mama, kjer ni bilo potreno kuhat, pa pomivat posode, pa pucat, ampak samo uživat na polno s svojim sončkom, ampak vseeno pa se je še lepše vrnit domov.
Taj Gabriel je bil cartan od babi, dedija, tet, stricov, bratranca, sestrične, prababice ter ostalih sorodnikov, ampak nabolj vesel pa je bil, ko je po 9 dneh spet videl svojega tatija.

Drugače je naš piki, vsaj mislim tako, prebolel 6 OB. Imeli smo 2,5 dni vročino, potem pa je 5 dan dobil pikice oz. rdeče lise po trebuhu in hrbtu. P mi je rekla, ko sem klicala, da bi naj dobil pikice 4 dan, potem pa je nisem več dobila. A je pri 6 OB točno 3 dni vročine in 4 dan pikice ali se lahko tudi kaj zamakne? Sedaj pa je naš pobalinček prehlajen, teče mu iz noska, drugače pa ni hudega.

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
12.10.2009 10:31:33   
tasa_m
Dober dan.
Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce.user posted image Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
12.10.2009 10:32:55   
Steffi

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV TIMONU OD YANIE! user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
12.10.2009 10:42:56   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dober dan.
Moram povedat, da smo se mi prenehali dojit. Mleka je zmanjkalo tak da smo samo še na GH. Je pa problem, ko zvečer poje max. 80ml in pol je že prvič gor ob 0.30 al pa 1h in pol na vsake 3 urce.user posted image Čez dan je vse super, ponoči pa jok in stok. Mi je patronažna rekla da ne rabim kupovat AM, glede na to da KM dobro prenaša in da ji zvečer lahko dam obrok KM pa kakšno kašico-tisto ki se meša z mlekoma al pa z vodo.

A tako..No, Tasa, si pa bila pridna da si jo toliko časa dojila. Čestitke. user posted image user posted image user posted image A kar z KM? No, super še za to! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
12.10.2009 10:48:49   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober dan.
Danes smo ,pa tudi mi sprobali polet iz posteljeuser posted image ,ker je malomarna mami zraven zacumala.Pomiritev je bla hitra malo je rdeče na sredi čela drugač ,pa upam ,da ni kaj druga.Očitno bom še mogla jaz na tleh spatuser posted image ,če me že vrže.
Ah, Persida nisi ti nič kriva pa nobena malomarna mami nisi. Da te več ne čujem kaj takega JA?? user posted image

Vseeno pa pošiljam vašemu padalcu user posted image user posted image tebi pa user posted image user posted image . Kaj si pa hotela bit izven kluba padalcev marčevskih otrok?? user posted image

Persida, tu smo same slabe mame. user posted image nehaj no, veš kolko bo še padcev in bušk! Za buške je npr. dobro, da se z maslom namaže in pol se ne vidi. Jaz pa uporabljam metodo moje mame in namažem s svojo slino. ne se smejat, res deluje! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
12.10.2009 10:49:36   
Najaa

Dober dan.

a kr na enkrat je zmanjkalo...user posted image saj sta se dolgo dojili.

evo tole pa Nika sporoča Liji

mxyff v              A<ES

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
12.10.2009 10:59:42   
mediuhec
tasa: buška upam da bo kmal bolje!

kokica: se bova z malim že primajala do tuša. baje ste raje tam, ker je laže parkirat. pa vroparka se tudi ne branim.

jaz sem pa z malim zdej spala  1,5 ure, tooolk je pasalo, pa še tak zaspan dan je (pa ponoč smo slabo spali, je pa tudi še vedno- ali vaši tudi še jejo ponoči, sploh če ste na AM, keri še dojite, se pa tko še večkrat cartate)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
12.10.2009 11:00:59   
mediuhec
[a kr na enkrat je zmanjkalo...user posted image saj sta se dolgo dojili.

mxyff v              A<ES]

naš odgovarja z : uehha ee (smeh in navdušeno tolčenje po mizici) eeee 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
12.10.2009 11:11:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
A tako..No, Tasa, si pa bila pridna da si jo toliko časa dojila. Čestitke. user posted image user posted image user posted image A kar z KM? No, super še za to! user posted image user posted image user posted image

Hvala Kokica user posted image . Saj se sploh nisem kaj dost "jezila" ker ga je zmanjkalo. Sva se dojili dobrih 7 mes. kar pa tdu ni slabo.

Saj bom danes probala z AM ampak ne vem katerega naj kupim? Aptamila vem da noče, ker je spila max 10ml, ko ji ga je Tomaž enkrat dal, ko me ni bilo doma. Tak da ostane Hipp, Novalac,in še 100 drugih.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
12.10.2009 11:14:26   
Lolita23

VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV TIMONU OD YANIE! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
12.10.2009 11:14:37   
tasa_m
a kr na enkrat je zmanjkalo...user posted image saj sta se dolgo dojili.

mxyff v              A<ES

user posted image

P+wqZ       6062
eeeeeeeeeeee+   Tole pa Lija nazaj. Ne vem kaj pomeni tistih 6062 ?? A sta si kaj dolžni? user posted image user posted image

Najaa ma veš, ko se nisva dojili kaj dost več..sam ponoli al pa zvečer, pol pa ni bilo povpraševanja in je ponudba padla user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
12.10.2009 11:15:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa: buška upam da bo kmal bolje!

kokica: se bova z malim že primajala do tuša. baje ste raje tam, ker je laže parkirat. pa vroparka se tudi ne branim.

jaz sem pa z malim zdej spala  1,5 ure, tooolk je pasalo, pa še tak zaspan dan je (pa ponoč smo slabo spali, je pa tudi še vedno- ali vaši tudi še jejo ponoči, sploh če ste na AM, keri še dojite, se pa tko še večkrat cartate)

ja, rečite kdaj..jaz četrtek ne morem...

Ja, moj še vedno je ponoči...včasih tudi 2x

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
12.10.2009 11:16:54   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan! user posted image

Vreme za crknit ali bruhati...user posted image user posted image user posted image

Kako ste? Čestitke Timonu! user posted image user posted image user posted image Moj pikec spančka prvo rundo a ne za dolgo.

Persida, welcome to the club! user posted image

Jah klub se veča, sam to pač je razumljivo glede na to, da naši padalci postajajo vedno bolj živahniuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.10.2009 11:19:07   
tasa_m
Mb. a se menite za srečanje?
Midve sva načeloma ZA razen (no, kdaj pa nisvauser posted image )

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.10.2009 11:20:21   
KOKICA32
tole pa Valentin sporoča marčevskim bebijem:

f č,fćšp c9=9999999999999999999999999999999999999999999999876oooooooooooooooo9u888888 sa8QYYYS D2W Okl iknkn nc   user posted image     

pojma nimam...se bodo že zmenili..nekam veliko je imel za povedati..le mpo kom ima to? user posted image user posted image user posted image user posted image                                

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.10.2009 11:21:42   
KOKICA32
midva greva jogurt jesti...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.10.2009 11:22:56   
Lolita23

Dober dan.

Pri meni tudi postopamo upada, predvsem vidim, da imam cize bolj mehke, pa nič več mi ponoč ne teče po posteljini no to opažam v zadnjih 2 tednih,glede na to, da pa že nekaj je, sicer dobra 2 obroka in pol, mi ni tak hudo, bolj mi je hudo ker ne bo počasi tistega cartanja, bo pa drugačno.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.10.2009 11:28:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dober dan.

Pri meni tudi postopamo upada, predvsem vidim, da imam cize bolj mehke, pa nič več mi ponoč ne teče po posteljini no to opažam v zadnjih 2 tednih,glede na to, da pa že nekaj je, sicer dobra 2 obroka in pol, mi ni tak hudo, bolj mi je hudo ker ne bo počasi tistega cartanja, bo pa drugačno.user posted image

jaz sem zdaj teden dni preizkušala in sem brez blazinic šla spat in sem spala samo na trebuhu. Niti kaplice nisem imela ne na pidžami in ne na posteljnini. Tak da mi je vse to povedalo user posted image
Meni je tud najhuje da ni več cartanja user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
12.10.2009 11:30:45   
tasa_m
kokica.. le po kom ja..user posted image  user posted image user posted image
mediuhec.. a Matevž je kaj smešnega napisal, da se je smejal zraven? user posted image

moram se pohvalit .. je mami prinesela Liji tak lepo vijolčno tuniko in bolero user posted image da bi najraje jaz imela, samo kaj ko mi je premalo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
12.10.2009 11:33:48   
KOKICA32

mediuhec.. a Matevž je kaj smešnega napisal, da se je smejal zraven? user posted image

moram se pohvalit .. je mami prinesela Liji tak lepo vijolčno tuniko in bolero user posted image da bi najraje jaz imela, samo kaj ko mi je premalo user posted image

user posted image

jogurta je zmanjkaloooo, tak ga je jedel...z borovnicami...user posted image user posted image user posted image

Bravo za mamo!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
12.10.2009 11:39:39   
MalaČebelica
ojla. kako poscano vreme user posted image

mi smo pa zdaj jedli krompirček z bučkami. in smo že lepo prosim na 60 ml, ne več na 40. tak da lepo prosim pohvale user posted image user posted image user posted image zdaj pa spi.

jaz pa sem razmišljla da bi šla likat. kaj te vem. ni mi. samo samo od sebe se pa tudi ne bo. imam pa eno dobro novico - zgleda da bomo nabavili pralno/sušilnega user posted image user posted image user posted image je stric rekel, da bi imel tega najinega pralnega, ker je njegov tak star, da samo čaka, kdaj ga bo pobralo. tak da se kmalu pridružim klubu srečnih mamic, katerih najbolši prijatelji so pralni, sušilni in pomivalni stroj user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasa user posted image user posted image user posted image za dojenje. ma glavno, da je otrok vesel in zdrav, vse drugo je postranskega pomena. ti pa verjamem, da boš pogrešala cartanje.

Persida user posted image user posted image za tvoja padalca. pa prosim lepo brez nekih slabih al neprimernih mam. ker nam je vsem kristalno jasno, katera bi zmagala, če bi imeli natečaj za najbolj potrpežljivo in oh in sploh mami...

Mediuhec
  brez veze da sploh pišem, kolikokrat se zbujamo po noči in jemo pa cartamo pa vse po spisku, ker ne vem več niti preštet....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
12.10.2009 11:40:02   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image za tuniko

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?