yania
|
No, tolk o spanju,,,celih 30 minut mu je uspelo zaspati, mene še zmanjkalo ni zraven,,sva se pa hitro s spalnice pobrala, da se je vsaj Naja malo spočila... zdej pa spi naslednjo rundo, jaz pa si bom šla hitro glavo umiti, ker sem potem zmenjena z mojo prijateljico...krstno botrco, imava še en kup opravkov....bo očka varuška Spanje-hranjenje ponoči - ma ja, našega jaz ob 1.00 (al pa malo prej-ko grem spat no) dam gor v naročje in mu dam mleko, pa pije....potem pa se zbudi v najboljšem primeru ob 6.00, ponavadi pa je to že kar 5.oo...pa spet mleko,,,,no danes je pil ob 0.30 (150ml) , pa 3.30 (150 ml) , pa se je malo pred 7.00 spet zbudil in dobil mleko ob 8.oo (samo 90 sem mu naredila, ker je ob 11.00 dobil sadje...pa še to ni bil najbolj lačen... Ja, moj ima malo zamašen nosek, zato mislim, da se mi bolj zbuja, pa vedno si rečem ponoči- ah, ziher je kaki zobek.... ,,,aja,potem se vaši tudi tako zbujajo?...ah, pa naj se, samo da so zdravi...a ne?... Najaa, fajn opravita na FT...poročaj...mi2 imava pa jutri....da pokažem mojega tjulna,,,se res tako plazi...po mojem bo šel po Najinih stopinjah, sedimo že ravno danes sem pa res opazila, da čisto brez opore ...in ko sem zraven njega se me za pižamo drži in hoče po meni splezati, ker mu je itak najbolj stati....tako da s plazenjem ne vem če bo kaj ....bomo videli kaj bo jutri na FT... Fino za hranjenje, tisti ki ste že povečali dozo ....Tasa, ti pa imaš prav da se ne obremenjuješ zaradi dojenja, pa sej ti punca itak že lepo je, čeprav sem ravno zadnjič se z eno mamico pogovarjala, pa je rekla, da je fino dojiti, ker prihaja čas viroz in blabla...ja je, samo sej v AM je tudi polno vitaminov...kaj pa vem, jaz bi Timonu vseeno dajala kar AM, čeprav tudi načeloma nima težav s KM (skutke, jogurti...)...vsaj tisti večerni obrok...ja sem pogruntala, da je moj od 20.00 in do 8.00 samo na mleko,,,kolikor pač je ...potem pa GH.... kakamo pa tudi 4-5x na dan ...ma res no..danes je že 3x....prebeve dela v nulo... a sem kaj pozabila?....no bom potem še šla skozi...grem zdej da se mi prej ne zbudi... Kosilo?...oči moj dela govejo juhico, jaz pa zrezke z gobicami in testeninami in solatka...skupno kosilo 1A...Timon bo pa dobil- hahaha, bučko pa korenček....ja kaj, če ima to zelo rad...pa malo govedine bova šla iskat iz juhice