|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
12.10.2009 10:35:18   
Katjusa
vabim na čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image sam hitro, da ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image user posted image
pravo švicarsko FREY

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.10.2009 10:36:55   
Onasiss
Na morju...joj bi kar dol ostala... bom sedaj pridno loto igrala, da dobim kako sedmico pol se pa kar dol preselim.... user posted image user posted image user posted image

V soboto sem mat pelala u štacuno, da si je izbrala darilo, ker je imela včeri rd, pa tud povabla ni....user posted image user posted image user posted image  sicer pa tud verjetno k njim ne bi šli, ker vse smrdi, kadijo not, pa še pes in mačka vse posvinjata.....user posted image  bljak.....

No včeraj smo šli pa takoj po kosilu v Ljubljano....smo full bluzili, potem smo pa šli še v Tivoli.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Barbara-očitno sva bili blizu.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.10.2009 10:37:25   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

vabim na čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image sam hitro, da ne zmanjkauser posted image user posted image user posted image user posted image
pravo švicarsko FREY

A ma lešnike.....?user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.10.2009 10:38:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

pravo švicarsko FREY

A ma lešnike.....?user posted image

tole k sem si jst privoščla je samo mlečna.... imam pa z lešniki tudi se mi zdi pa eno z enko kremo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.10.2009 10:40:11   
Urša08
Katjuša mjami kake lušte delaš s čokoladouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.10.2009 10:40:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Na morju...joj bi kar dol ostala... bom sedaj pridno loto igrala, da dobim kako sedmico pol se pa kar dol preselim.... user posted image user posted image user posted image

V soboto sem mat pelala u štacuno, da si je izbrala darilo, ker je imela včeri rd, pa tud povabla ni....user posted image user posted image user posted image  sicer pa tud verjetno k njim ne bi šli, ker vse smrdi, kadijo not, pa še pes in mačka vse posvinjata.....user posted image  bljak.....

No včeraj smo šli pa takoj po kosilu v Ljubljano....smo full bluzili, potem smo pa šli še v Tivoli.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Barbara-očitno sva bili blizu.....user posted image user posted image user posted image

od mojga tud kadijo in tud neradi gremo tjauser posted image no na srečo živali pa nimajo.... pa sej že čiki dost smrdijo...
in kaj si je za darilo zbrala?

jst bi tud šla na morje....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.10.2009 10:40:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša mjami kake lušte delaš s čokoladouser posted image user posted image user posted image

sej sem sam povablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.10.2009 10:41:16   
Urša08
Žigu vn rine 4 zobek in je pravi sitko, no sej je tud boščekuser posted image Zdej sem ga spat dala pa upam da vsaj kake pol urce odspi, Nejca ma pa tašča mal. Grem mal za delom

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 10:43:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 10:44:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 835
12.10.2009 10:45:35   
Urša08
kolumbo hahaha jaz sem tud oven user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 836
12.10.2009 10:46:44   
Urša08
tanci mene ful firbec rata a si že naročila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.10.2009 10:48:48   
Onasiss

od mojga tud kadijo in tud neradi gremo tjauser posted image no na srečo živali pa nimajo.... pa sej že čiki dost smrdijo...
in kaj si je za darilo zbrala?

jst bi tud šla na morje....

Izbrala si je žametne hlače in eno majčko za zraven.....kr neki... sam da si je neki izbrala, da ne bo pol okol gobcala kakšno darilo sem ji kupla....user posted image user posted image

Na morje pa še grem, samo da bo morje, ker otrokom full sede morski zrak...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.10.2009 10:49:40   
Onasiss

kolumbo hahaha jaz sem tud oven user posted image user posted image user posted image

ve ste OVCE.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.10.2009 10:54:16   
Urša08
mlea no ne bodmo tok natančni user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.10.2009 11:02:46   
BarbaraGS
katjusa BRAVO za florijanaaaaaaaa!!!!!

mlea a res? kdaj pa ste bli tam? ker okrog je blo kar nekaj mamic sam nisem bila tako pozorna. Jojmene postrezba pa taka, da je moj reku, da se dolgo ne bo vec sel tja hahaha. Vse narobe prinesla ta natakarica, pol pa me se nadrla, da zakaj ne morem pojest tega. Pa se bi lahko nastevala ;)

jaz sem tudi edinka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.10.2009 11:03:02   
Onasiss

mlea no ne bodmo tok natančni user posted image user posted image user posted image user posted image  

..... glede na to, da veliko stvari opravite namesto descev pa res lahko rečete da ste ovni.....user posted image user posted image user posted image user posted image  sam jajc nimate......user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 842
12.10.2009 11:04:15   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

katjusa BRAVO za florijanaaaaaaaa!!!!!

mlea a res? kdaj pa ste bli tam? ker okrog je blo kar nekaj mamic sam nisem bila tako pozorna. Jojmene postrezba pa taka, da je moj reku, da se dolgo ne bo vec sel tja hahaha. Vse narobe prinesla ta natakarica, pol pa me se nadrla, da zakaj ne morem pojest tega. Pa se bi lahko nastevala ;)

jaz sem tudi edinka

A v današjnih dneh se tudi to dogaja....user posted image  Bli smo pa v Lj okoli treh.....

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 11:14:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
12.10.2009 11:16:44   
Urša08
mlea bom drugič bolj natančna a prov user posted image user posted image user posted image

katjuša a si delala test

kolumbo ne sekiri se če ni še nč narejeno, sej je tak dan da je za zabušavatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 845
12.10.2009 11:18:37   
Urša08
En user posted image kok skutke nasitijo vaše user posted image ? Jaz sem zdej dvakrat Žigu dala skutko , tisto malo 100g od LM pa je bil ene 4 ure sit, men je tok čudn, po sadju bi pa že po dveh oz. 2,5 ure jedu.

Mi je pa zdej čisti luksuz tole hranjenje, tistih 5,6 obrokov na dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.10.2009 11:21:02   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KJE JE ČOKOLADAAAAA, jst mam obiskeuser posted image  in nujno rabm cukruser posted image

vsed se v avto in via dramlje imam še 4 čokolade freyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 847
12.10.2009 11:21:54   
Katjusa

mlea bom drugič bolj natančna a prov user posted image user posted image user posted image

katjuša a si delala test

kolumbo ne sekiri se če ni še nč narejeno, sej je tak dan da je za zabušavatuser posted image

ne se komaj zadržujem..... do petka morem zdržat k mam G pol bomo pa vidl mogoče ga za vikend nardim sam upam da  user posted image ne prideuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.10.2009 11:24:41   
Katjusa
kolumbo povej mi nekaj kako je s CR moja prjatlca je v 37 tednu in se ji je mali bojda nazaj na noge obrnu in bo imela CR zdej pa jo skrbi kako bo pol je napreč doma na kmetiuji in je treba vedno kej fizično delat in jo skrbi če bo lahko al kako je s tem..... me čist prestrašena klicala.... je pa po mnenju G tamal kr velik in vaginalno naj nebi šlo....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.10.2009 11:51:20   
Urša08
Katjuša mogoče bo pa že ginekolog v petek kaj lepega povedaluser posted image

Eto ratalo dnevno v red spravit, eno rundo cun pobrat, eno oprat pa v sušilca vršt, sedaj pa spet stroj pere. Kruhek se peče in kosilo se kuhauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?