|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
12.10.2009 8:57:43   
simonakr
Majchy dons začnem ob 10.00.
Jest ji nism še dala makarončkov, sm pa v župco dala domače nudlčke pa ni blo nobenega problema.

Tamala je zdele dobra sedi pred stebrom pa se z senco pogovarja user posted image user posted image .

Tanci a si dobla ZS?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.10.2009 9:01:29   
piskot
bljak pa se ta vreme.

in radosti vrtca ... sem upala da jo bomo bolje odnesli. vec kot en teden je bil ves prehlajen, zdaj pa je se zakuhal. prej pa v 3 letih enkrat bolan. drama. no vsaj ana je uredu, jaz imam pa tud vrocino user posted image . brezveze.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 802
12.10.2009 9:02:46   
Onasiss
ojla....evo me after long, nice weekend......user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da bo full za brat...pa je govora samo o nextu user posted image user posted image user posted image .....zdaj ga bom še jaz sanjalauser posted image . No jaz sem si tudi pogledala ampka za older boys niso nič spremenili, cenovno se mi pa bolj splača pri nas vzet.....user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.10.2009 9:04:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

bljak pa se ta vreme.

in radosti vrtca ... sem upala da jo bomo bolje odnesli. vec kot en teden je bil ves prehlajen, zdaj pa je se zakuhal. prej pa v 3 letih enkrat bolan. drama. no vsaj ana je uredu, jaz imam pa tud vrocino user posted image . brezveze.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.10.2009 9:06:30   
Onasiss
WITTO- VSE NAJ NAJ IN VELIKO VSEGA LEPEGA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TANCI-ČESTITKE TVOJEMU ERIKU ZA SAMSOTONJNO OBEDOVANJE Z ŽLICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj bo najbolje, da mu jo kar gor prilimaš.....user posted image user posted image user posted image

KOLUMBO- BRAVO MAJKLU, ZA LULANJE V ŠKOLJKO.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  MI SMO SE POTEM KAR GASILCE IGRALI user posted image user posted image user posted image ......da je bilo potrebno s cevjo zalit vodo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.10.2009 9:09:08   
Onasiss
piskot-user posted image user posted image user posted image user posted image

Ursa-lepo, da si se malo odpočila od kuhanja.....user posted image user posted image user posted image kaj bi jaz dala, da bi kdo mene takole razvajal.....tko pa mat samo o tamali nabija, kok je boga in zmatrana, ker je delala 4 ure.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy- mi smo že jedli testenine, ravno prejšnji teden, sem pa naredila kar smetanovo omako z zdenka sirom....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 806
12.10.2009 9:14:36   
Onasiss
No...mi smo šli v petek na obalo....na obisk moji cimri iz porodnišnice.... bil je sonček, bilo je toplo....u glavnem smo full uživali v družbi linki in njene Teje.....user posted image user posted image user posted image user posted image  

Očitno je dober morski zrak sedel otrokom saj sta oba spala kot angelčka.... iz sobote na nedeljo je Evita prespala celo noč brez prebujanja...je pa res, da smo bili ob 6,30 že pokonc....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.10.2009 9:15:39   
Onasiss
Zdaj me pa Onasis preganja.... se tipkamo pol...

ajde

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 808
12.10.2009 9:16:45   
Urša08
Pa mi je ratalo pridt do jutranje kavice user posted image user posted image user posted image user posted image

Vreme je res za user posted image user posted image pa kaj čmo. No sej glede na to, da se od četrtka skoz neki potepamo bom probala dons mal stanovanje v red spravit, pa cunje oprat.

piskot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očitno morjo vsi otroci tele bolezni skoz dauser posted image bom drugo leto, ko boste vi iz ta hudga vn pa jaz jamrala

majchy
bomo me držale pesti za tvoj izpit, ta teden pa zberi energijo in se uči.user posted image

simonakr saj bo tudi ta dolg ponedeljek kmalu mimo, pa super za razvajanje med vikendomuser posted image

mlea kako je bilo na morju? Ste se nadihali morskega zraka?

kolumbo uvau morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša kako si pa ti, pa Florjan?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.10.2009 9:36:54   
Čebel@
mlea......a si dala testenine z jajci?
urša.......sicer danes prav ni dan za učenje,ampak se moram-ni pardona

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 810
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 9:44:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 811
12.10.2009 10:02:10   
BarbaraGS
kolumbo, tanci bravo za uspehe malckov :)

majchy jaz ji dajem rizeve testenine (rizeva moka+H2O)

Kaj ve se meljete, pasirate hrano al dajete ze koscke? Surovo sadje ze dajete?

aja vceraj smo sli v zvezdo in je jedla rizev sladoled:) ni ga htela prevec, ampak kolkor ga je ji je bil dober

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 12.10.2009 10:03:04 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.10.2009 10:03:30   
Urša08
kolumbo potem sva pa dons že dve do vratu v cotah user posted image user posted image user posted image user posted image Šibenika pa ne poznam tako da ne morem nč svetovat.

Sem pozabila povedat da mi počasi nočno hranjenje ukinjamo, no Žiga ukinja user posted image . Že ene 5 * ni ponoči jedel user posted image user posted image user posted image user posted image sem tok vesela. Sedaj pa še čakam noč ki jo bo prespaluser posted image

Katjuša - Žigu pokukal tretji zobek, 9.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.10.2009 10:05:13   
Urša08
barbarags sveže sadje  Žiga je, po veččini mu ga pasiram, je pa tud že banano lepo grickal, pa jabučka tuduser posted image Včerej je mal grickal domačka surovega korenčka.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.10.2009 10:07:49   
Katjusa
Dobro jutro.....

tele vikend je pa pa tok prleguuser posted image user posted image user posted image user posted image
Florjan je danes spet v vrtcu aja pa ponoč smo že od četrtka suhi tako da smo od petka brez pleničkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela končno..... je pa fora da smo bli v leclerku in ker mi je zmanjkalo pleničk za florjan sem kr tam ene vzela itak najcenejše ker jih imamo smao za ponoči in pol mu dma to na rito zvečer in sem mu ful razlagala kake plastične pleničke ima to in da bi blo boljše bit brez..... in da naj raje not ne lula.... no in je bil zjutraj suh in potem mi je zvečer reku, ko sem mu hotla dat pleničko da te smotane plenice ne bo mel in je šel spat brez in ostal suhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.10.2009 10:09:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea......a si dala testenine z jajci?
urša.......sicer danes prav ni dan za učenje,ampak se moram-ni pardona

jst mu dajem tud palačinke v jihici pa vlivančke..... tko da jemo cele jajčke.... smo najprej sprobal sam rumenjak pa je že sestra takrat rekla da lahko je kej ko je beljak not da samega mu nej ne dajem sam da če so nudlčki pa to, da lahko normalno je al pa testenine....

joj kako pri nas nalivauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 816
12.10.2009 10:12:13   
Katjusa
urša bravo za ukinitev nočnega hranjenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sploh si ne predstavljam kako zgleda nočno vstajanje in hranjenje k mi to ne počnemo že od 1 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image
sem se pa v soboto ponoči vstala k je ful kašljal in sem mu dala mal mlačnega čajeka (sploh ni vedu kaj se dogaja) in mu je pomagalo.......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 817
12.10.2009 10:13:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

barbarags sveže sadje  Žiga je, po veččini mu ga pasiram, je pa tud že banano lepo grickal, pa jabučka tuduser posted image Včerej je mal grickal domačka surovega korenčka.

jst mu zmiksam, če pa ostane kak manjši košček ga pa lepo žvečiuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak ko je fejst lačen pa ni verjente da bi jedu drgač k zmiksano

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 818
12.10.2009 10:17:08   
Urša08
Katjuša po pravici povedano, nočno doojenje je blo ok, ful hitro v petih minutah zrihtano, se še predramil ni. Tole s flaško je pa en velik user posted image , ma kokr sem lahko hitr flaško prnesla, sam on se je že čist zbudu in potem ga spet spat spravt ma vse skup sem ene pol ure porabla tako, da sem ful vesela če bo ostalo pri tem da ponoči ne je.user posted image Mu moram pa zadnji obrok dat med 20 in 21 uro .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 819
12.10.2009 10:25:00   
Urša08
Mlea a veš da res paše če te kdo mal pocrkla pa skuhauser posted image Ne zastopim pa tvoje mami zakaj je sestra zmer tok boga, ti pa nikoluser posted image

Jaz sem edinka in že skoz poslušam kok so starši do enga otroka bolj pozornio, ga bolj crklajo kot druzga in če povem po pravici mi nikol ni blo jasno zakaj to delajo in nisem vedla a bom jest ista če vsi to delajouser posted image No pa zdej vidm da sta oba moja sončka ki ju mam neskončno radauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.10.2009 10:25:07   
črticaa
čaw čaw

vse naj nja za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image

vidim da pridno ćvekate,..mi smo bili celo nedeljo v domžalah pri moji žlahti,..je mel moj bratec BIRMO,...tko da smo uživaliuser posted image  sam smo mel cel rtec,..ker majo 2 punce 1 let stare,..pa poj še 3 fante mlajše od 10 let,....in poj še naš adrianuser posted image user posted image mel smo mal akcije,....skor tko kokr ma tamikauser posted image

uživajte še naprej,..upam da ne lije vv seh koncih slovenije in da lahko saj nekatere uživate na sprehodihuser posted image user posted image

papa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 821
12.10.2009 10:26:57   
Urša08
Katjuša bravo Florjan za čist brez plenice user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 822
12.10.2009 10:27:13   
Katjusa

Katjuša po pravici povedano, nočno doojenje je blo ok, ful hitro v petih minutah zrihtano, se še predramil ni. Tole s flaško je pa en velik user posted image , ma kokr sem lahko hitr flaško prnesla, sam on se je že čist zbudu in potem ga spet spat spravt ma vse skup sem ene pol ure porabla tako, da sem ful vesela če bo ostalo pri tem da ponoči ne je.user posted image Mu moram pa zadnji obrok dat med 20 in 21 uro .

če je zdej bil že brez pool sigurno ni lačen in če se bo zbudil mu ponudi vodo..... naš včasih zvečer zadnjega obroka noče in poje sam ene 80ml in se ponoči ne zbudi vedno jemo ob isti uri in če bi se ponoči zbudil bi dobil samo vodo..... imamo pa ob 21 zadnji obrok in potem ob 9 zjutri včasih že ob 8:30 ampak redko zdej že nekaj časa ni jedu pred 9 včasih celo še kasneje je.... pa ni nič siten tak je navajen in se tega drži....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 823
12.10.2009 10:29:15   
Katjusa

Katjuša bravo Florjan za čist brez plenice user posted image user posted image user posted image user posted image  

ja res norouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful fajn fuling k  mu zvečer pomagam samo pižamo oblečt in ni treba tiste plenice limat goruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.10.2009 10:33:14   
Onasiss

SE PODPIŠEM....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?