Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 8:57:43
|
|
|
|
simonakr
|
Majchy dons začnem ob 10.00. Jest ji nism še dala makarončkov, sm pa v župco dala domače nudlčke pa ni blo nobenega problema. Tamala je zdele dobra sedi pred stebrom pa se z senco pogovarja . Tanci a si dobla ZS?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:01:29
|
|
|
|
piskot
|
bljak pa se ta vreme. in radosti vrtca ... sem upala da jo bomo bolje odnesli. vec kot en teden je bil ves prehlajen, zdaj pa je se zakuhal. prej pa v 3 letih enkrat bolan. drama. no vsaj ana je uredu, jaz imam pa tud vrocino . brezveze.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:02:46
|
|
|
|
Onasiss
|
ojla....evo me after long, nice weekend...... Sem mislila, da bo full za brat...pa je govora samo o nextu .....zdaj ga bom še jaz sanjala . No jaz sem si tudi pogledala ampka za older boys niso nič spremenili, cenovno se mi pa bolj splača pri nas vzet.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:04:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot bljak pa se ta vreme. in radosti vrtca ... sem upala da jo bomo bolje odnesli. vec kot en teden je bil ves prehlajen, zdaj pa je se zakuhal. prej pa v 3 letih enkrat bolan. drama. no vsaj ana je uredu, jaz imam pa tud vrocino . brezveze.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:06:30
|
|
|
|
Onasiss
|
WITTO- VSE NAJ NAJ IN VELIKO VSEGA LEPEGA..... TANCI-ČESTITKE TVOJEMU ERIKU ZA SAMSOTONJNO OBEDOVANJE Z ŽLICO zdaj bo najbolje, da mu jo kar gor prilimaš..... KOLUMBO- BRAVO MAJKLU, ZA LULANJE V ŠKOLJKO..... MI SMO SE POTEM KAR GASILCE IGRALI ......da je bilo potrebno s cevjo zalit vodo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:09:08
|
|
|
|
Onasiss
|
piskot- Ursa-lepo, da si se malo odpočila od kuhanja..... kaj bi jaz dala, da bi kdo mene takole razvajal.....tko pa mat samo o tamali nabija, kok je boga in zmatrana, ker je delala 4 ure..... Majchy- mi smo že jedli testenine, ravno prejšnji teden, sem pa naredila kar smetanovo omako z zdenka sirom....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:14:36
|
|
|
|
Onasiss
|
No...mi smo šli v petek na obalo....na obisk moji cimri iz porodnišnice.... bil je sonček, bilo je toplo....u glavnem smo full uživali v družbi linki in njene Teje..... Očitno je dober morski zrak sedel otrokom saj sta oba spala kot angelčka.... iz sobote na nedeljo je Evita prespala celo noč brez prebujanja...je pa res, da smo bili ob 6,30 že pokonc....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:15:39
|
|
|
|
Onasiss
|
Zdaj me pa Onasis preganja.... se tipkamo pol... ajde
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:16:45
|
|
|
|
Urša08
|
Pa mi je ratalo pridt do jutranje kavice Vreme je res za pa kaj čmo. No sej glede na to, da se od četrtka skoz neki potepamo bom probala dons mal stanovanje v red spravit, pa cunje oprat. piskot očitno morjo vsi otroci tele bolezni skoz da bom drugo leto, ko boste vi iz ta hudga vn pa jaz jamrala majchy bomo me držale pesti za tvoj izpit, ta teden pa zberi energijo in se uči. simonakr saj bo tudi ta dolg ponedeljek kmalu mimo, pa super za razvajanje med vikendom mlea kako je bilo na morju? Ste se nadihali morskega zraka? kolumbo uvau morje katjuša kako si pa ti, pa Florjan?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 9:36:54
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea......a si dala testenine z jajci? urša.......sicer danes prav ni dan za učenje,ampak se moram-ni pardona
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.10.2009 9:44:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:02:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
kolumbo, tanci bravo za uspehe malckov :) majchy jaz ji dajem rizeve testenine (rizeva moka+H2O) Kaj ve se meljete, pasirate hrano al dajete ze koscke? Surovo sadje ze dajete? aja vceraj smo sli v zvezdo in je jedla rizev sladoled:) ni ga htela prevec, ampak kolkor ga je ji je bil dober
< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 12.10.2009 10:03:04 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:03:30
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo potem sva pa dons že dve do vratu v cotah Šibenika pa ne poznam tako da ne morem nč svetovat. Sem pozabila povedat da mi počasi nočno hranjenje ukinjamo, no Žiga ukinja . Že ene 5 * ni ponoči jedel sem tok vesela. Sedaj pa še čakam noč ki jo bo prespal Katjuša - Žigu pokukal tretji zobek, 9.10
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:05:13
|
|
|
|
Urša08
|
barbarags sveže sadje Žiga je, po veččini mu ga pasiram, je pa tud že banano lepo grickal, pa jabučka tud Včerej je mal grickal domačka surovega korenčka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:07:49
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro..... tele vikend je pa pa tok prlegu Florjan je danes spet v vrtcu aja pa ponoč smo že od četrtka suhi tako da smo od petka brez pleničke sem vesela končno..... je pa fora da smo bli v leclerku in ker mi je zmanjkalo pleničk za florjan sem kr tam ene vzela itak najcenejše ker jih imamo smao za ponoči in pol mu dma to na rito zvečer in sem mu ful razlagala kake plastične pleničke ima to in da bi blo boljše bit brez..... in da naj raje not ne lula.... no in je bil zjutraj suh in potem mi je zvečer reku, ko sem mu hotla dat pleničko da te smotane plenice ne bo mel in je šel spat brez in ostal suh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:09:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mlea......a si dala testenine z jajci? urša.......sicer danes prav ni dan za učenje,ampak se moram-ni pardona jst mu dajem tud palačinke v jihici pa vlivančke..... tko da jemo cele jajčke.... smo najprej sprobal sam rumenjak pa je že sestra takrat rekla da lahko je kej ko je beljak not da samega mu nej ne dajem sam da če so nudlčki pa to, da lahko normalno je al pa testenine.... joj kako pri nas naliva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:12:13
|
|
|
|
Katjusa
|
urša bravo za ukinitev nočnega hranjenja sploh si ne predstavljam kako zgleda nočno vstajanje in hranjenje k mi to ne počnemo že od 1 meseca sem se pa v soboto ponoči vstala k je ful kašljal in sem mu dala mal mlačnega čajeka (sploh ni vedu kaj se dogaja) in mu je pomagalo.......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:13:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 barbarags sveže sadje Žiga je, po veččini mu ga pasiram, je pa tud že banano lepo grickal, pa jabučka tud Včerej je mal grickal domačka surovega korenčka. jst mu zmiksam, če pa ostane kak manjši košček ga pa lepo žveči ampak ko je fejst lačen pa ni verjente da bi jedu drgač k zmiksano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:17:08
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša po pravici povedano, nočno doojenje je blo ok, ful hitro v petih minutah zrihtano, se še predramil ni. Tole s flaško je pa en velik , ma kokr sem lahko hitr flaško prnesla, sam on se je že čist zbudu in potem ga spet spat spravt ma vse skup sem ene pol ure porabla tako, da sem ful vesela če bo ostalo pri tem da ponoči ne je. Mu moram pa zadnji obrok dat med 20 in 21 uro .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:25:00
|
|
|
|
Urša08
|
Mlea a veš da res paše če te kdo mal pocrkla pa skuha Ne zastopim pa tvoje mami zakaj je sestra zmer tok boga, ti pa nikol Jaz sem edinka in že skoz poslušam kok so starši do enga otroka bolj pozornio, ga bolj crklajo kot druzga in če povem po pravici mi nikol ni blo jasno zakaj to delajo in nisem vedla a bom jest ista če vsi to delajo No pa zdej vidm da sta oba moja sončka ki ju mam neskončno rada
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:25:07
|
|
|
|
črticaa
|
čaw čaw vse naj nja za obmesečnice vidim da pridno ćvekate,..mi smo bili celo nedeljo v domžalah pri moji žlahti,..je mel moj bratec BIRMO,...tko da smo uživali sam smo mel cel rtec,..ker majo 2 punce 1 let stare,..pa poj še 3 fante mlajše od 10 let,....in poj še naš adrian mel smo mal akcije,....skor tko kokr ma tamika uživajte še naprej,..upam da ne lije vv seh koncih slovenije in da lahko saj nekatere uživate na sprehodih papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:26:57
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša bravo Florjan za čist brez plenice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:27:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša po pravici povedano, nočno doojenje je blo ok, ful hitro v petih minutah zrihtano, se še predramil ni. Tole s flaško je pa en velik , ma kokr sem lahko hitr flaško prnesla, sam on se je že čist zbudu in potem ga spet spat spravt ma vse skup sem ene pol ure porabla tako, da sem ful vesela če bo ostalo pri tem da ponoči ne je. Mu moram pa zadnji obrok dat med 20 in 21 uro . če je zdej bil že brez pool sigurno ni lačen in če se bo zbudil mu ponudi vodo..... naš včasih zvečer zadnjega obroka noče in poje sam ene 80ml in se ponoči ne zbudi vedno jemo ob isti uri in če bi se ponoči zbudil bi dobil samo vodo..... imamo pa ob 21 zadnji obrok in potem ob 9 zjutri včasih že ob 8:30 ampak redko zdej že nekaj časa ni jedu pred 9 včasih celo še kasneje je.... pa ni nič siten tak je navajen in se tega drži....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:29:15
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša bravo Florjan za čist brez plenice ja res noro ful fajn fuling k mu zvečer pomagam samo pižamo oblečt in ni treba tiste plenice limat gor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 12.10.2009 10:33:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša bravo Florjan za čist brez plenice SE PODPIŠEM....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?