|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
11.10.2009 22:04:51   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

čist sm neki napsihirana, ma res so blesavi dnevi....pa prej k smo se domov peljali, mi je tko naprej pršlo..staramam, k je umrla, tolk sm jo mela rada, ma ful jo pogrešam...pa bratran...pa par prjatlov, ma prov vse to sm začela študirat in sm se prov zjokala, ma groza....tolk mi falijo ti ljudej v lajfu res mi....sam kaj čem, pač potlačim nekam, pa gremo daljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je rekel enkrat eden da živimo za tiste okoli nas ne za mrtve, se mi je zdelo sprva ful hladno in nečustveno, samo v bistvu ima prav.Ampak normalno, da jih pogrešamo, da se zjokamo pa tud malo pomaga.Pa v bistvu se zaveš, da je fajn živet in da je res treba izkoristit vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
11.10.2009 22:09:18   
farfala
Jaz pa danes nisem nič utrujenauser posted image , smo popoldne vsi spali eno uro, pa zjutraj smo tud potegnili do 8.30.Čim več takih dnevovuser posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima, kako je v Afriki, a ima katera kontakte z AQ?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
   [Brisano sporočilo]
11.10.2009 22:11:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
11.10.2009 22:26:44   
Anonimen
Mi je rekel enkrat eden da živimo za tiste okoli nas ne za mrtve, se mi je zdelo sprva ful hladno in nečustveno, samo v bistvu ima prav

ja, sam morš upoštevat dejstvo, da sem jaz ljudomrznežuser posted image tko da sem mogoč upravičena do kakega bonusa, kar se tiče gojenj ekstra simpatij do pokojnih....če mi že za žive niuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
11.10.2009 22:27:02   
Zvezdica
Mene pa zanima, kako je v Afriki, a ima katera kontakte z AQ?

jast, sam zdaj se pa že dooolgo nisva slišali. jo bom dregnila po msnju.user posted image

zvezdica, kakšne so te tabletke? Meni je G rekla da se po koncu deojnja oglasim in naj bi mi dala Stediril, baje so preizkušene...pa še ne vem če pridem ponje.

baje so zelo fajn, pa vplivajo na pms, imajo ta hormon ki preprečuje pojave, ki so značilni za pms. Sej jast sem se sam zato odločila za tabletke, jaz sem v tistih kritičnih 8 %  (huda obliko pmsa), zato pa ko imam menstruacijo se počutim kot da je nimam, no razen, da je pač krvavitev samam po seb zopna, pa me nič ne boli, traja tri dni včasih 4, pet dan se tudi zgodi kdaj, ciklus na 28 dni, vse ok, ampak pms pa je že kar hud problem.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
11.10.2009 22:33:35   
farfala

ja, sam morš upoštevat dejstvo, da sem jaz ljudomrznežuser posted image tko da sem mogoč upravičena do kakega bonusa, kar se tiče gojenj ekstra simpatij do pokojnih....če mi že za žive niuser posted image

pa saj nisi nek hud primeruser posted image , bi bla brez otrok in bi živela na samotnem otoku, če bi res bila taka, pa me smo ti tud všeč, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
11.10.2009 22:44:15   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: farfala
IZVIRNO SPOROČILO: barba
Evo, mi je kar odleglo k sm se mal skašlala ... upam, da ves ne moti.user posted image

A ne da paše?user posted image Mene nič ne moti, zakaj pa? Pa vidim, da imajo eni atiji neko ego razvojno fazo sedaj ,al kaj je to?user posted image

Zgleda ja, da ga neki daje.user posted image

Ulla - jst sm tega mojga desca od kar sm doma na porodniški zgleda ful razvadla. Sej bo kmal konc, pol bo mogu pa spet kuhat k itak prej pride domov kot jst. Sej se vse vrneuser posted image Posoda bo takrat name čakala, zdej pa naj čaka tud cel popoldne in noč, sam jo še ni navadu, da bi se sama pomila al pa vsaj v stroj spravla.user posted image user posted image user posted image

spletko - mi smo naštimali stajico. Imam še tisto leseno od mene. Za mene je stajica super, vsaj brez skrbi grem na wc al pa v klet po kakšno stvar. Naš Tine se zdaj plazi in ni variante, da je sekundo sam. Najmanj kar je razmontira koš za smeti al bi pa po zavesah plezal.user posted image

mimi - ob priliki prosim daj na seznam, da se Tine plazi pri 8M2t

previjanje - pri nas je mož Meto ful velikokrat previjal. Ona je itak ležala pri miru. Pri Tinetu ni variante, skoz se vrti, brca, ... Ampak jst ga mu kar poturim. Ni Tine samo moj, čeprav včasih tako zgleda.user posted image

Nea - sej vem, da ste ene mamice res za vse same. Dobre ste!
Men je res mal pokrovko zdej dvignilo, ker se je z Meto bolj ukvarjal ko je bila toliko stara kot je zdaj Tine.

krtekxx - tud moj mož je je tak, ne sam tvojuser posted image

Jancci - kofe lohk takoj ta teden. Sreda?

Grem spat ..

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
11.10.2009 22:48:16   
rubica
čer

yelci mava cajt, tako kdaj pa kje?

zvezdica ribe še nismo dal, kontracepcija  kondom al pa nič user posted image , prej sem jedla minulet in so mi bli ql.

gledam south park user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
11.10.2009 22:48:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

pa saj nisi nek hud primeruser posted image , bi bla brez otrok in bi živela na samotnem otoku, če bi res bila taka, pa me smo ti tud všeč, a ne?user posted image user posted image user posted image

ma sej bi komot tko živela, no otroke bi obdržala, pa ajd lubija tuduser posted image sam si ne delam nekih utvar, da brez njega neb mogla...sej je fajn da je, sam brez njega bi pa tud šlouser posted image ve ste pa itak super, k nobena ne more glih z viklerji na kavo uletetuser posted image user posted image user posted image

na je itak ležala pri miru. Pri Tinetu ni variante, skoz se vrti, brca, ... Ampak jst ga mu kar poturim. Ni Tine samo moj, čeprav včasih tako zgleda

eh, ne smeš bit taka, mu je pa ja banjo hotu pozidatuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
12.10.2009 9:16:31   
petra88
Najprej nekaj dobrega za dobro jutro:
user posted image

kako ste?
me že en cajt ni blo tu gor... čez vikend smo šli k mojim. prvil odkar mu dajem AM, in ITAK da sem pozabila vse domauser posted image sva se potem ustavila v trgovini in nabavla novo. sm pa vidla zraven otroške hrane še mleko v prahu, taka oker barva pakunda in dojenček je narisan gor, od pomurskih mlekarn. bi lahko tud tisto že dala? tole

Ronja, zdaj ponavljam 2 letnik, moram prilezt najprej do 3, da naredim praxo (5mesecev je imamo) in še kakšen izpit. fora je v tem, da smo mi 2 letniki še brez bolonjca, prvi so že bolonjci. in če nardim pol reči iz tretjega, in potem ponavljam spet user posted image da mi ne bojo komplicirali zaradi parih izpitov. no, moram še vprašat na referatu kakšna je situacija.

stajica, mi je nimamo, zdaj pride prenosna posteljica kar prav za spat in take reči, če rabim kaj naredit. za stajico niti nimamo prostora (ŠE).

morm pa jaz tud pohvalit mojga, je res priden, naredi vse kar mu rečem. previt ni problema, skuhat in pomit posode tud ne, pospravit cunje, jih dat prat, res je zlat.
aja, in zadnjič sva oba gledala Mary user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
12.10.2009 9:29:19   
ronja
ronja,kdaj pa ti hodiš spat

pozno, hehe, saj pravim, da bolj malo spim... no, okoli 2h-3h zadnje čase...

1. kdaj in katere ribe ste dale svojim otročkom?
2. Katero kontracepcijo imate?

1. ronji tik pred 1 letom (par dni prejuser posted image ), lejli verjetno tudi takrat. Mimogrede: bele imajo več težkih kovin, ker so višje na prehrambeni lestvici. So pa ribe problem zaradi histamina navadno. Predvsem pa ne konzerv - kar tak malim itak noben ne bi daluser posted image .
2. kondome - itak vešuser posted image

Lubiju kaj dosti previjat ni trebauser posted image , jo pa rad da na kahlico, ni problema. Za oblečt za ven, pa res rajši meni prepusti, ker nikoli ne ve, kok jo mora oblečt oz. pol pač vpraša. Če mu pa pripravim, pa ni problema.

ulla ne potlačevat, to je najslabše! Zjoči se, pogovarjaj se z lubijem o spominih na te ljudi, napiši na forum,... Ne bit heroj! Jaz mam še zdaj občutek, da je moja babi nekje zraven - v mojih genih, v tem, kako zavijam testo za štrudl, v vonju, smehljaju... Te stvari podedujemo, tak da ljudje nikoli čisto ne umrejo...

Aja, v vrtec gremo pa 2. teden, sem neki bolana, pa ne bi rada koga okužila tam... Pa par dni bo tole ziher trajalo, pa začnemo lepo s ponedeljkom.

No, grem se mal igratuser posted image user posted image

zvezdica, zakaj pa ti rabiš tabletke? - mislim, če ni možnosti, da bi naravno zanosila...

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
12.10.2009 9:39:43   
Zvezdica
Najprej jutrčka,

noč je bla user posted image user posted image user posted image user posted image , zbujal se je na pol ure.... ni za govorit

zvezdica, zakaj pa ti rabiš tabletke? - mislim, če ni možnosti, da bi naravno zanosila...

pri meni ni bil problem zanosti ampak v kako bi rekla inštalacijski problem, torej, če pride do zanositve (mam samo en jajcevod, ki pa je "pokvarjen") in pride do oploditve se konča v jajcevodu, to pa spet sledi k abraziji in odstranitvi ploda iz jajcevoda, pa okrevanje, ma ni se za hecat.

sicer sem pa že šoping opravla pri najboljšem sosedu (mamo najbl socjaln mer v slo) zdaj pa razmišljam kaj bi kuhala za kosilo.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.10.2009 9:40:03 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
12.10.2009 10:07:16   
kiara24
oj,
no moj otrok se igra na tleh s kočijo k jo je dobila od ene punčke :)
Spali smo pa super 12 ur skupaj, samo jaz bi še ker nisem šla takoj z njo spat.
Lubi je šel v službo je pa zmagal za naj sodelvca v podejtjuuser posted image jeeeeeeeeeeeee. Vreme je grozno lije kot iz škafa pa še sodra je šla prej vmes tako da bova midve kar lepo notri in doma očitno.
nmmms
no to piše moj otrok ko je pri meni v naročjuuser posted image user posted image user posted image .
Grem se mal igrat z njo pol pa upam, da malo zaspi.
Mi bomo danes imeli za kosilo ajdoVE žganceuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
12.10.2009 10:33:40   
petra88
aja na to sem pozabila odgovorit:
1. kdaj in katere ribe ste dale svojim otročkom?
2. Katero kontracepcijo imate?

1. naš je že probal malo tune in aljaškega saja.
2. je nimam pa tudi prej je nisem imela.

jaz bom pa v novembru morala dat Davida za 10dni v varstvo dopoldne, pa mi je že zdej hudo kako bomo tole izpeljali. saj bo imel super varstvo, samo nevem kako bo zdržal celo dopoldne brez mene. user posted image (in jst brez njegauser posted image ) moram končat praxo za 2. letnik..

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
12.10.2009 10:47:57   
Ploha
jst sm mela tamalo v varstvu pri taščah user posted image pa pridem domov vsa umazana okrog ust...pa prašam kaj je jedla?: rečejo kruh,...aha ok ni panike...sam diši mi pa po piškotih user posted image bom jst poj mal bolj eno od tašč zaslišala matr jim...niso najdle stiroporja so rekle (rižev vafelj) user posted image

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
12.10.2009 10:58:43   
mimi30
yelciuser posted image za Kristjana, pozdravite se čim prej....mogoče je tudi samo ta enodnevna viroza

mojca, superuser posted image ....bom držala pesti za v torekuser posted image

zvezdica
1. ni še jedla ribe
2. še nič - pazimouser posted image

sam da še to povem, da je meta uspela narest 1 korak, po vseh 4 user posted image user posted image se opravičujem k skos težim s temu, sam sm res vesela user posted image

user posted image Meta, zdaj je tako ne bo več mogoče ustavit tolk bo šibala v kratkemuser posted image .....špela že tudi naredi po tri premike na kolenihuser posted image user posted image

Mo jpa previja in to odlično. Na začetku sem parkrat stala zraven in pametovala, zdej pa je to za oba rutina.. no zadnje čase imava iste probleme kot večina. Jo morva skoraj oba držat! Ko se pa začne napenjat jo pa tut takoj prime in leti z njo na kahlico. Odkar sta pol dnevne zasvinjala jo ima vedno v kopalnici. user posted image O ostalih gospodinjskih opravilih pa raje nebi! user posted image

tole je pa kot, da bi za mojga brala....mojmu ni nič problem okoli otrok naredit (ta velikega skoraj vsak večer on uredi in da spat, ponoči se za njega on ustaja, tamalo previje brez problemov,.....).....kar se pa gospodinjskih opravil tiče pa je bolj slabouser posted image , se mi zdi, da je mnjenja, da obstaja samo odnašanje smeti in sesanje (tud tega ne počne velikokrat)

ploha, dej jih mal spuciuser posted image ....tole je pa višekuser posted image user posted image .....komi čakam, da bo naša lahk vse jedla....eh, sej ni nikol konča pol se bomo pa okol sladkarij haklaluser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
12.10.2009 10:59:30   
mimi30

PREHITEVALČKI

ime:                ime :   MERE                          ŠT.ZOB                   

19.12.08

AFRICAN QUEEN     NOAH  3090g    50 cm

31.12.08 
M*O*J*C*A               MEDEA  3580g     48 cm  user posted image 5M user posted image 7M1T;2 user posted image 7M
                                             8470/71 - 9M        user posted image 6M
user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

03.01.09
OLJICA                    FILIP    3450g    52 cm    
RONJA                     LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
KRTEKXX                 BRITA   3390g    54 cm       2
                                        5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                    ANŽE   4210g    53 cm

09.01.09

SPETKO         TIAN     3650g   54cm          user posted image 5M3Tuser posted image 8M3T; user posted image 6M3T
                                 5200g/61cm-2M
                                 7100/76cm-5M        
user posted image 7M1T user posted image 8M3T
                                 7850/81 - 7,5M
10.01.09
FARFALA              SAMO     4650g   54cm          user posted image 6M;user posted image 8M user posted image 6M2T 
                                        8800g/72cm-6M        user posted image 6M3T user posted image 7M

12.01.09
NIIA                     OSKAR   3740g     54 cm     user posted image 4M3T;8 user posted image 5M3Tuser posted image 6M
                                    7300g/67cm-3M
                                    9500/81 - 8M      user posted image 6M1Tuser posted image 6M2Tuser posted image 7M2T

16.01.09
RUBICA                GAJA     3650g   53cm  user posted image 5M2Tuser posted image 6M3T
                      8000/72 - 8M      user posted image 6M2T user posted image 7M
17.01.09
PETRA88         DAVID    3380g   54 cm  user posted image 8M1T user posted image 6M user posted image 6M2T
                                    5350g/59cm  user posted image 8M3T

19.01.09
SNIKOLINA    ANŽE    4340g    54 cm   user posted image 6M3T  user posted image 3M;8
                                                         user posted image 7M user posted image 6M2T 
KIARA24
          KLARA    3260g   54 cm user posted image 4M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M
                                  8100/72 -7M   
                                                         user posted image 6M  user posted image 7M

20.01.09
JANCCI                  META     3240g   52 cm  user posted image 5M2T user posted image 6M;5 user posted image 7M
                                        7475/69 - 7,5M  
                                                            user posted image 7M    
21.01.09
NINA166            DAŠA   3200g   51 cm    user posted image 5M  user posted image 6M;2 user posted image 6M3T
                                   6960/68 - 7M           
24.01.09
PAJO                      ŽANA    2890g    51 cm         
URŠIKA***           ALEN    4200g    52 cm    user posted image 4M2Tuser posted image 6M2Tuser posted image 5M2T           

25.01.09
ULLA80                NEO      3420g    48 cm    user posted image 6M  user posted image 6M;2  user posted image 5M2T
                                                                 user posted image 6M2T 
27.01.09
BARBA                   TINE        3860g     55 cm   user posted image 7M2T user posted image 5M2Tuser posted image 8M
                                           5200g/59cm-2M  
                                           8255/71 - 7,5M  user posted image 8M2T

29.01.09
YELCI             KIKI        3500g     50 cm    user posted image 4Muser posted image 6M3T;2 user posted image 6M
                                   8200g/70cm-7M     user posted image 6M2T user posted image 7M

30.01.09
TJASSSA                 NELI       3800g      54 cm       
KHURDE                  ISA        3735g  53 cm  user posted image 6M2Tuser posted image 7M1T user posted image 5M2T 
                                         7740/68 - 7M    user posted image 6M1T   user posted image 6M1T
CRTKA                    ALJAŽ      3430g     52 cm  user posted image 6Muser posted image 7M;2 user posted image 5M3T 
                                             8200/67 - 6M   user posted image 6M2T   user posted image 7M

31.01.09
SONČEK33          LOVRO      3820g   54 cm    user posted image 7M  user posted image 7M

NEA                       ERIK         3940g   52 cm  user posted image ;3 user posted image 7M1T   
                                           6250g/61cm-2M   user posted image 7M
                                           9300/72 - 7,5M
*x*y*z*              MATIJA     3310g   51 cm user posted image 6M user posted image 5M2T; user posted image 6M2T   
                                                                     user posted image 6M2T
                                           11000g/72 - 8M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI
2.2.2009

ZVEZDICA      PATRIK     3550g   53 cm  user posted image 4M2T user posted image 3M3T;8user posted image 5M
                                     5150g/59,5cm-1M        
                                    8490/72,5 - 6M  user posted image 6Muser posted image 6M
3.2.2009
MIMI 30      ŠPELA      3770g    51 cm    user posted image 5M3T user posted image 6M1T;6 user posted image 6M2T
                                  4870g/59cm-2M  user posted image 7M3T user posted image 8M1T
                                  7490/70  - 6M
VRTNICA84       ANA        3110g    50 cm  user posted image 3M2T user posted image 8M1T;1 user posted image 7M
                                                             user posted image 6M

5.2.2009

SYMONA       AMADEJA      3910g    52 cm         
                                    8150g/68cm-6M 

6.2.2009
POLSKAVA       ELA      4150g    54 cm         

7.2.2009
PLOHA          META        3580g   52cm   user posted image 5M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M3T
                                    5200g/60cm-2M
                                    8270/69 - 6M user posted image 8M
TRENUTNO NEAKTIVNE MAMICE:
L009 (LANA), DETECE (RUJ),KINOKIJA (TINA), MAVRICA24(MARKO), PIKAPOKA2(NEŽA), JERČI(TADEJ), ŠTRUKELČEK(TAJ), ACITAK(NIKO), LUNICA12(ANINA) , SONČNI ŽAREK(LUKA), ANEJ01(ANEJ), SNEŽINKA7(ALEN), _KATHY_(GAL), LIMONA(LIA), HIJACINTA(ERIK), NAJKI(JAN MAI), URŠAP(ŽIGA), MIMA83(JAKOB), ZAJA23(ANAJA)

LEGENDA:

user posted image 1.zobek user posted image jem GH

user posted image sedim      user posted image plazim se

user posted image kobacam  user posted image hodim user posted image prva beseda

SONČEK - Lovro
NEINI  - Erik user posted image user posted image
META Ploha
user posted image user posted image Aljaž
RUBICA Gajauser posted image
META Jancciuser posted image            

PATRIK        user posted image
OSKAR
user posted image ANA  user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image TINE

DAVIDuser posted image
user posted image   SAMO

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
12.10.2009 11:00:31   
mimi30
ronja, kaj boš ti tud kakšen podatek za seznam dala mogočuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
12.10.2009 11:02:47   
Zvezdica

jaz bom pa v novembru morala dat Davida za 10dni v varstvo dopoldne, pa mi je že zdej hudo kako bomo tole izpeljali

Petra vse bo ok. Sploh če ima fajn varstvo, v vsakem primeru otroka vedno pustiš le tstemu, ki mu res zaupaš. In verjemi, da se vsi tisti, ki pazijo na njih zelo potrudijo.

i belive i can fly....

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 11:11:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3395
12.10.2009 11:21:17   
Anonimen
joj ploha veš kaj šele bouser posted image kr pripravi se....zdej je komi začela jest, čak da bo mal večjauser posted image nism glih v tolažbo, sej vem....no vsaj pr nas je blo tko.....nekaj rečeš da ne, pol pa hrbet obrneš in ko se spet okol zasučeš, že ma otrok polna usta točno tistega, kar si reku da neuser posted image

kok je padal kle, cel balkon mam v vodiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
12.10.2009 11:37:37   
Zvezdica
joj, tud pri nas je padalo. Mi2 sva bila paq zjutraj na sprehodu, k sva Liama v vrztec peljala. Zdaj pa moram po tamalga po kosilu, no okol enih, sam zunaj je pa tak user posted image

Niia, sem te prej lih hotla klicat za kavico, pa se je zunaj tak vreme naredil, sva pa s tamalim sam domov ušla.
Tabletke, ja zdaj začnem s prvim dnem M ko bo. Bom potem več povedala :)

Danes kuham zelenjavno juhco (bučke in korenje z zvezdicamiuser posted image user posted image user posted image ), pečen piščančji file z zelenjavo, tamalček dobi pa juhco, pa piščančka in še riž zraven.

Tko, pospravljal smo cel vikend, zdaj je vse pospravljeno, no dolg ne bo trajal, grem juho pripravit.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
12.10.2009 11:37:56   
Ploha
mah punce sej mi ne gre za to, samo po pravici naj mi pove...kaj če ji da kaj takega, pa da pride do kake reakcije, kak naj vem kaj je jedla, če mi lažejo...se mi zdi, da je dobila en piškot, k so sicer zanjo kupljeni, pa ji jih redko dajem, samo če sta tega dale ni panike, če sta kaj drugega spornega dale user posted image user posted image k bo ta dotična tašča sama, ji bom povedala, ker se ji da povedat in bo po pravici povedala...sam ta druga je bolj od user posted image k to ta prvo naštimuje user posted image čudn je vse skup...

sicer se pa že prštimujem, ko bojo novoletni prazniki in 1 rojstni dan....kak bo čokolade dobivala, ajoj bom kr bliskala z očmi, najlaži je otroku čokolado poturit...vse bom jst pojedla user posted image user posted image user posted image

sam ne zastopm, kamor koli ampak res kamor koli pridm, bi ji radi dali al čokoladn piškot al čokoladne ne vem kaj že...ja a res ni druzga na tem svet...pa nič ne joka nič ne sitnari ampak oni bi ji čokoladn piškot dal user posted image tega pa res ne razumem...

še bolj zoprn mi je k me kdo praša: "A že sedi?" Pa morm razložit, da ne, in zakaj ne, da otrok sedi takrat ko se sam usede, da če jo posedim, da to že sedi, samo da to ni dobro...in me vsi čukasto gledajo, k da sm najmanj z jupitra user posted image

vesno bolj mi gre na živce, da kjer pač sem na obisku, da mi poj neki pametujejo, pa razne pripombe,...pa daj se brigaj zase....mene tud mrskejmoti na drugih al pa kako s svojimi otroki delajo, samo to ni moja stvar in se ne utikujem...nehaj se še ti vame in v mojega otroka...pa so mi ljudje super, se da fajn pogovarjat, drušna fajna, res super so mi, samo glede teh zadev mi pa morijo...

a je še kej...da se zdele izpovem ko sem glih v elementu user posted image

ma dej prou jezna sem, ker se morm drugim zagovarjat zakaj moj otrok ne bo jedu čokoladnih piškotov do nadalnega...pa povem mirno in odločno, da NE pa pika, sam še kr pa kr drezajo...kaj hočjo dosežt?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
12.10.2009 11:39:45   
Zvezdica
Plohca, o so poredne te tašče. Mi nimamo takih problemov, sem enkrat zaropotala, ampak tega ne razumem, so kot eni majhni otroci,ko rečeš ne, ma ni dvakrat za vprašat da bodo ravno to naredile. Kar povej jim svoje.

se strinjam z Niio.

Moram povedat, da je moja tašča zelo pozorna in vse upošteva, pa sej v resnici je vedno, le jast sem bila mal občutljiva, k je sem pa tja kako ustrelila, sam je pa dejstvo, da me smo čist na tekočem, kaj je PRAV, one pa še vedno živijo v času ko so naše moške gor spravljaleuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
12.10.2009 11:40:07   
Ploha
uf mi je lažje, sigurno 5 kil user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?