|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
11.10.2009 20:37:45   
majana79
Enako kot lenika. 

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
11.10.2009 20:59:28   
manna
Dober večer
kaminek, dobra si da si brez sladkarij, jaz sem tudi enkrat že pred časom probala zdržat brez in mi je ratalo tri tedne. Potem sem pa spet začela, najprej samo en košček čokolade, nato dva, nato kakšen piškotek..saj veste dalje.
A se pri Montignacu da vsaj jesti kakšne polnozrnate piškote s sadjem ali kaj takega za sladico?? Jaz nisem še nič raziskovala kako je z jedilniki in obroki.
Glede obrokov, po resnici povedano, nimam pojma kolk jih imava z Manco. No, pa da naštejem..Recimo ponavadi je takole:
- 3h ponoči majhen obrok
- nato ob 7h, 9h, 11.30h, 14h, 17.30h, 19h
- potem okrog 19.30h kopanje in nato od 20h naprej uspavanje z dojenjem. Zaspi ponavadi okrog 20.30h.
Ampak je pa včasih tudi kaj drugače...včasih se mi zdi da je cel popoldan na zizi, če pa kam gremo pa kar zdrži tudi od 14h do 18h recimo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
11.10.2009 21:04:51   
manna
Aja no pa še to, zadnje čase jo pred spanjem samo podojim, kakšnih 15min, nato pa jo dam v posteljico in proba sama zaspat. Če ji ne rata in se pritoži, jo vzamem k sebi in malo nosim gor in dol.

Jaka - 9kg !! To se mi zdi skoraj nepredstavljivo... Našo sem danes zvagala pred kopanjem in ima 5850g, pa vsi mi govorijo kako je dolga in velika ... A vama kaj rečejo pri pediatrinji ker tako hitro raste? Upam da ne zameriš vprašanja.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
11.10.2009 21:26:41   
lino
Čer.

Uboga Lora, upam, da bo čim prej boljeuser posted image user posted image user posted image

Janci vas fant je pa res pridenuser posted image user posted image user posted image , mi smo pa kr nekot obsojeni spati v eni sobi, ker imamo itak samo 2 sobno stanovanje in ima Mare 1 sobo in mi 3-je eno sobo, pa zaenkrat me ne moti, se zbujam že, če se Maksi ne zbudi ob uri in ga hodim gledat kk spi in šlatat, če diha....sem paničaruser posted image

Sicer pa punce RES HVALA vam zopet za vse....veste sem grozen perfekcionist glede določenih stvari (čistoča, ..., ) pa predvsem do sebe sem vedno preveč stroga, vedno od sebe full pričakujem in sem potem nezadovoljna sama s sabo, če ne dosežem pričakovanj in preveč planiram,...pa tudi mal večja samozavest ne bi škodila, bom res morala mal na sebi delat, sem bila zadovoljna s sabo, ko sem hodila v službo in opravljala delo za 3 delovna mesta in to perfektno in so se rezultati videli in sem potem si dvignila samozavest, doma se pa s partnerjem spreva in potem mi vedno naprej vrže, da je moja vzgoja kriva....in od tukaj mi pomanjkanje samozavesti in včasih napačne odločitve v izogib prepirom...
HVALA VAM, BOM UPOŠTEVALA VAŠE NASVETE, RAZMISLILA IN SE POZITIVNO POSKUŠALA USMERIT, VAS IMAM PRAV RADAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nooočkooo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
11.10.2009 21:39:30   
jabolka
Dober večer user posted image

Hujšanje - za enkrat še ne , ko neham dojit . Pazim da ne jem preveč .
Ko pa grem na djeto - ne jem ogljikove hidrate(pašta,krompir,kruh,..) in grem kar lepo dol. Maj kaj ko sem sladko sned pa hitro spet kg gor  ..user posted image user posted image  
MA VAS BOM SPODBUJALA TISTE KI GRESTE user posted image

Glede obrokov -(dojim) med 8in 10(mogoče več) obrokov na dan
                        2do3 zvečer in popoldan 6-8 / vsako uro , dve -tri
Včeraj sem Somayo vagala ima 6kg ( 4mesece pa je imela 30septembra)

MANNA klicala sem svojega ginokologa pravi da je to normalno da mi zamuja M , kee dojim . Ma jaz še enkrat naredila tes , ker zdaj pa res nebi user posted image - tako hitro .

lep nočko

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
11.10.2009 22:12:10   
mk8
Bačko mi prosim pošlješ mail, da ti tja pošljem, ker očitno je sporočilo tako dolgo, da mi ga noče poslati... Še dobro, da sem ga zdaj kopirala v word user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
11.10.2009 22:25:08   
mk8
Bačko ni treba, sem ti v treh delih poslala. Torej- imaš ZS (3X) user posted image user posted image user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
11.10.2009 22:39:31   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

zanima me, tiste ki polno dojite, klikokrat dojite na dan...oz na koliko časauser posted image
tiste ki ne dojite, koliko obrokov jim daste in koliko...user posted image

Pri nas je na MF in poje 5x na dan po 150 ml, obroki razporejeni med 8.00 in 22.00...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
12.10.2009 7:53:11   
mojsonček
Jutro!

evo, najprej eno kavico za lepši začetek tega turobnega dneva

user posted image

pa še zdrav zajtrk primeren tudi za tiste, ki se danes odpravljate na dieto user posted image  držim pestke, da boste uspešne in zadovoljne

user posted image

jst se še ne grem iz istega razloga kot ostale mamice, ki še polno dojijo, sploh ker ima naša alergijo na KML (upam, da ostale nimate takih težav)in koščičasto sadje... bom malo telovadila doma... pilates pa malo z utežmi pa pri hrani še malo bolj popazila, ker tut če ne smem mleka in jajc, hudiča, dons se vse sorte sladkarij najde... tut čokolada brez mleka pa sojina nutela pa še bi lahko naštevala...user posted image  

glede hranjenja... pri nas je čisto brez reda... po želji, je pa to največkrat med 8 in 10 podojev na dan, ker naša žabica rada je skos po malem pa valda se vmes mora še malo pocartat, bog ne daj, da bi mami kam šla...

mi pa zadnjih nekaj noči zelo pridno spi (že trkam) in se včasih zbudi šele okrog 5 h za dojenje... pol imam pa take k LINO, k jo vstajam čekirat in gledat kako lepo pančka user posted image  tko hitro bodo zrastli... k gledam mojega 11 letnika me kr pri srcu stisne... še nedolgo nazaj je bil fantek, zdaj pa že pubertetnik, mat pa še čist nč pripravljena na to user posted image user posted image

mi smo prejšnji teden probali malo korenčka, ker bomo tut začeli z zelenjavo ampak je dobila ful pikic po trupu zdej pa, ker sem kura, ne vem, če se je to še čistila koža od provokacijskega testa za kravje mleko al je slučajno kkšna alergija na korenje (upam, da neuser posted image )... pa se mi je tko fino zdelo, ker je kar sama vlekla mojo roko z žlico in si jo tiščala k ustom... ma, bomo še malo počakali pa nadaljevali s krompirjem, cvetačo, bučkami ipd., ko se koža čisto uštima...

sineta sem odpremila v šolo, pikica še spi, mt pa kofetka in surfa po netuuser posted image  grem še mal naokroguser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
12.10.2009 8:05:02   
bačko
Jutro!
Princ princeska Lora ima 5 obrokov na dan.Na obrok poje okoli 160-170 ml.Sva pa izključno na Novalacu.
No Lora samo še kiha in malo kašlja.
No glede hujšanja pa sem se odločila da bom kar sama doma začela hujšati.Imam sobno kolo in bom malo kolesarila in začela bom teči in nehala bom jesti sladkarije.Ker mi je ena oseba vse lepo razložila glede teh studijev kako poteka hujšanje tam in mi je malo škoda denarja za takšno hujšanje ki ga imam lahko potem tudi sama doma.
No toliko za enkrat!

Neposredna povezava do sporočila: 3885
12.10.2009 8:30:55   
mojsonček
BAČKO super, da je Lora boljeuser posted image ... ja, glede hujšanja v raznih salonih sem pa tut jst velik skeptik, ker čudežne formule itak ni... hrana in miganje sta edina, ki dasta trajne rezultate... sicer pa... počasi se daleč pride

kako so si različni ti naši dojenčki... naša je z alinino Laro med starejšimi saj je 5 tednov prezgodaj rojena pa ima dobrih 6 kg... mojjaka, vi ste pomoje rekorderji med junijčki... omg, 9 kg... mene že zdej hrbet boli pa na bicepsih se tut že poznauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamice in otročke, da bi bli čim bolj zdraviuser posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
12.10.2009 8:33:23   
Hanuši
Jutro,

no kje smo Montingnacice. A začnemo?

lino, evo super podatki za graditev samozavesti tudi doma. Lepo si napisala, da si si zgradila samozavest na dalovnem mestu, kjer si brezhibno opravljala delo 3 ljudi.
Noooooo, kaj pa doma. Živimo v letu 2009, v katerem ni SAMOUMEVNO, da ženska opravlja vsa gospodinjska dela. Se pravi, doma si žena, mati in gospodinja in s tvojih postov razbrano-PERFEKCIONISTKA. sE PRAVI, DA MORA BIT TVOJA SAMOZAVEST ENAKA TISTI NA DEL. MESTU. Ker dejansko opravljaš opravila, katera si večina izmed nas deli s svojim partnerjem. Sama se imam za sposobno, vendar v primerjavi s tabo, punca kapo dol.
Glede na tvoje življenske tragedije in življenje katerega furaš sedaj, si zeloooo sposobna, imaš tudi rezultate svojega dela. Moža katerega pedenaš od spredaj in zadaj, enega sina, katerega ravno tako pedenaš od sp. in zad., drugega sina, kateri pač rabi tvojo 100% pozornost, spedenano gospodinjstvo...A niso to rezultati, primerljivi z del mesto, katerega si furala. Se pravi punca imaš vse pogoje za 100% samozavest.

Res te občudujem!!!!!!!!!!!!!

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
12.10.2009 8:33:51   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Aja no pa še to, zadnje čase jo pred spanjem samo podojim, kakšnih 15min, nato pa jo dam v posteljico in proba sama zaspat. Če ji ne rata in se pritoži, jo vzamem k sebi in malo nosim gor in dol.

Jaka - 9kg !! To se mi zdi skoraj nepredstavljivo... Našo sem danes zvagala pred kopanjem in ima 5850g, pa vsi mi govorijo kako je dolga in velika ... A vama kaj rečejo pri pediatrinji ker tako hitro raste? Upam da ne zameriš vprašanja.

manna- mi smo en mesec mlajši od jakata pa ima 8 kil-dojen...je pa rekla da ima vrh glave 10 min joškice in ne pol ureuser posted image ...smo pa nad vsemi poprečji...to so pa fantki...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
12.10.2009 8:46:13   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Jutro,

no kje smo Montingnacice. A začnemo?

Objavila sem že par informacij o Montignacovem načinu prehranjevanja tu http://www.ringaraja.net/forum/m_4565345/mpage_1/key_/tm.htm#4566912

V prf-ju poskenirano imam knjigi - Jem, torej hujšam in pa knjigo Montignacova metoda v teoriji in praksi s posebnimi nasveti za ženske (vsebuje tudi recepte in tedenske jedilnike).

Če katera želi to, da ji pošljem naj pošlje ZS in ji pošljem na mail.
Jaz ravno pregledujem knjigo z recepti, da si pripravim jedilnik za prvi teden in spisek za trgovino, ker imam trenutno na žalost bolj malo polnozrnatih stvari.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.10.2009 9:02:52   
manna
Dobro jutro!
bjondi: ja, res taki so fantki, sklepam da zrastejo potem v orenk športne dvometraše user posted image Tak je bil moj lubi ko je bil dojenček, zdaj pa ima 193cm in je omara...  Bi blo zanimivo postavit recimo našo pupiko zraven vašega, pa bi vidli razliko v velikosti!

Glede Montignaca - dans sem jedla čokolino za zajtrk, ker ni blo prav nič druzga v omari...a mi odpustite? user posted image
Morm nujno v trgovino po polnozrnat riž, testenine, kruh pa po kakšno zelenjavo.. ampak sem brez avta pa dež pada user posted image

jabolka, a si ti s primorske?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.10.2009 9:05:07   
Hanuši
ja Janci, pri nas smo s polnozrnatimi stvarmi na nuli. Sem pa zadnjič v Intersparu videla prov Montin.... polico. Sam pejt nekam, spet služjo na fertik.

Sem že bla na unem linku, pa žal samevaš. Jest grem danes do naših, da si sposodim to knjigo, ker sem še bolj zadaj in meni to branje na računalniku, knjige mislim, pač žal ne gre.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
12.10.2009 9:09:07   
manna
Punce, kateri kruh lahko jemo po Montignacu? A je na policah naših trgovin kakšen ki je primeren? (tisti črni skup zbiti?)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
12.10.2009 9:16:01   
kaminek
oj, janci, ti pošljem zs, da mi ti pošlješ Montignacova metoda v teoriji in praksi s posebnimi nasveti za ženske , ker Jem, torej hujšam že imam.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
12.10.2009 9:19:36   
kaminek
princ princeska: mi smo samo na AM, ima od 5-6 ali tudi do 7 obrokov/24 ur. poje pa od 120-150ml. večkrat, pa po malem, zato pa je bolj dolginka in ne štrukeljčekuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
12.10.2009 9:32:59   
lenika
Vidim, da ste čisto v hujšanje padle. user posted image

Lino jaz se strinjam z vsem, kar je Hanuši napisala.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
12.10.2009 9:42:49   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

živjouser posted image

kašen lep dan in jesen nasploh...zaenkrat ane...

zanima me, tiste ki polno dojite, klikokrat dojite na dan...oz na koliko časauser posted image
tiste ki ne dojite, koliko obrokov jim daste in koliko...user posted image

mi smo izključno na novalacu. imamo pa 6 obrokov na dan. enega ponoči 120ml, potem pa še 5 čez dan, zadnji je okoli 20h zvečer. poje pa 120ml na obrok, razen pred spanjem poje 150ml.

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

Neposredna povezava do sporočila: 3896
12.10.2009 9:52:22   
kaminek
jah, zaenkrat še zdržim brez sladkarij. včeraj zvečer je moj jedu čok.piškote in me rajcal, sam sploh nism občutla potrebe po sladkem, tko, da še nisem v greh zapadlauser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
12.10.2009 10:35:07   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

ja Janci, pri nas smo s polnozrnatimi stvarmi na nuli. Sem pa zadnjič v Intersparu videla prov Montin.... polico. Sam pejt nekam, spet služjo na fertik.

Sem že bla na unem linku, pa žal samevaš. Jest grem danes do naših, da si sposodim to knjigo, ker sem še bolj zadaj in meni to branje na računalniku, knjige mislim, pač žal ne gre.

Se mi je že pridružila kaminek.
Upam, da se kmalu pridružite še ostale.

Tudi mene malo matra kaj naj kuham za kosilo danes, ker pri nas tudi noro dežuje in ne morem do trgovine.
Bo treba nekaj improvizirat, se bom pa vsekakor probala ravnat po navodilih Montignaca.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
12.10.2009 10:37:23   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Punce, kateri kruh lahko jemo po Montignacu? A je na policah naših trgovin kakšen ki je primeren? (tisti črni skup zbiti?)

Najboljši je polnozrnati.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
12.10.2009 10:42:44   
kaminek
pr nas pa toča padauser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?