Anonimen
|
nosila je mačko: Ali jo je nosila 1 korak, 2 ali 10..., potem si ji jo vzela iz naročja, ali ji rekla, naj jo odloži in jo je, je ni? želela jo je nositi: Je šla do nje, jo želela dvigniti, vendar je NI, ker si ji to preprečila z besedami ali odvzemom mačke? Torej, jo je ali je ni nikoli nosila? ko je prišla mačka do nje, je navadno k njej počepnila in jo čisto lepo božala, pol pa jo je primla in jo hotela nekam odnest. navadno ji je mačka sam ušla, če pa sem bila jaz zraven nje, sem ji mačko vzela in spustila na tla. oz. jo je spustila sama ker sem ji tko rekla. pa jo je spustila. samo čez pet minut, ko je mčka spet prišla, je ona spet hotla mačko dvignit, pa jo k sebi stisnit in je govorima zraven moja moja muca, pa smo ji mačko spet vzlei iz rok, oz. jo je morala spustit sama in jo brez kakega ekstra pregovarjanja. samo ko je mačka se naslednjič prišla smukat okoli nje, je bilo isto. in če bi se mačka počutila terorizirano, bi bežala takoj, ko se je tamala prikazala, sigurno se nebi smukala okli in je nonstop in se drgnila ob njene noge itd. tako da odgovor bi bil včasih jo je želela nosti, pa smo ji to preprečili preden je do tega prišlo, včsaih jo je nosila kak korak, pa ji je mačka ušla, oz. jo je mogla sama odložit oz. smo ji mačko vzeli. ko jo je pokrempla, pa niti ne vemo kaj točno je bilo, predvidevam da je bilo bolj po nesreči, da je mogoče ji na tačko stopla ali na rep al kaj takega in mačka jo je pokrempla. pes jo je pa za rokico zagrabil, ko sta se igrala s tisto igračo, k je kot debelejša vrv zavozlana, sta se mal kao cufala s tistim, tamala se je malo preveč razživela, pes pa verjetno tudi in ga je pohodla ( to smo vsi videli) in je pes zacvilil in jo zagrabil za roko, vendar brez praske, kot opozorilo ej, pazi kaj delaš. od takrat naprej je z njima veliko bolj previdna, oz. če jo v navdušenju zanese, uboga rs na čisto prvo besedo, ko ji rečeš.
|