|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
11.10.2009 19:47:06   
*bubi*
pf, pa si zmožna it v službo? Te manj boli?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
11.10.2009 19:53:35   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf user posted image

Hvala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
11.10.2009 19:55:34   
pf

pf, pa si zmožna it v službo? Te manj boli?

Precej manj po akupunkturi. Igle še imam sicer noter, ampak ni fejst vidno, ker imam bolj dolge lase.

Vaš ati je kaj bolje?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
11.10.2009 19:56:19   
arabela*
Naše dete pa je danes prehodilo stanovanje po dolgem in počez.cel popoldan je hodila....zdaj je fajn ko jo pustim,no na očeh jo imam vedno, ampak ne rabi nobene opore,ne rokice,čist nič.Pa sama vstane,vsede,spleza iz sedežne,vrata si odpre...danes je celo šla že tako daleč..da si je iz police,ki je spodaj vzela knjigo in jo ene parkrat sama nazaj v polico zložla.Pridna...user posted image ...Se mi zdi,da je sedaj tak ponosna,ko mašira sama naokoli...pa zdi se mi,da je sedaj tudi bolj previdna postala in tudi ko pade,poskuša na rito past....bauc naš maliuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
11.10.2009 20:01:31   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Naše dete pa je danes prehodilo stanovanje po dolgem in počez.cel popoldan je hodila....zdaj je fajn ko jo pustim,no na očeh jo imam vedno, ampak ne rabi nobene opore,ne rokice,čist nič.Pa sama vstane,vsede,spleza iz sedežne,vrata si odpre...danes je celo šla že tako daleč..da si je iz police,ki je spodaj vzela knjigo in jo ene parkrat sama nazaj v polico zložla.Pridna...user posted image ...Se mi zdi,da je sedaj tak ponosna,ko mašira sama naokoli...pa zdi se mi,da je sedaj tudi bolj previdna postala in tudi ko pade,poskuša na rito past....bauc naš maliuser posted image

Super vidiš. Naši še do maširanja po stanovanju malo manjka, se pa že komot tudi spusti in gre par metrov.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
11.10.2009 20:12:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Vaš ati je kaj bolje?

danes je bil kar bogi, ampak je vseeno šel v nočno user posted image

Po vseh simptomih vsaj gripe nima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
11.10.2009 20:31:18   
*bubi*
hehehe, bi kdo pil jagodno mleko? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
11.10.2009 20:41:32   
arabela*

hehehe, bi kdo pil jagodno mleko? user posted image

hvala...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
11.10.2009 20:57:26   
Lara Croft
si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ...

Si mislim, ja.... če sem jaz bolana, ravno tko vse sfolgam... zdej je pa ati mal prehlajen - ojoj, on ne more nič...

Sploh smo vsi trije prehlajeni in nič kej na pazimo... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
11.10.2009 21:21:35   
petra1978
Sem vas prišla samo malo pogledat in pozdravit. Gal že spi, ati je v nočni, mami pa čaka, da se še en stroj opere in to obesim in grem lahko spat.

Danes smo bili pri tašči na kosilu, oz. to ni bilo samo kosilo, to je bilo kao en del Galovega praznovanja za rojstni dan. Mah, brez veze da vam vse to razlagam, ampak bila sem ful razočarana in jezna, ker niso prišli k nam ko je Gal praznoval, ampak so hoteli da bi tam praznovali. Jaz se sicer s tem nisem strinjala in sem tudi povedala, da Gal roj. dan praznuje 3.10. in če oni takrat ne morejo prit (ker so kao nekaj delali, ampak nič odložljivega - in za ta datum so vedeli že mesec dni prej) potem pač to ni moj problem. Po vrhu vsega pa še to, da je tast rekel, da mu bo kupil za roj.dan en tak motor na baterije. In sem lepo prosila da NE, ker se Gal s tem ne bo vozil, zato ker se SPET JAZ s tem ne strinjam. Doma ima dva kolesa in če hoče naj goni. Res je da zdaj še ne zna ampak se bo že naučil. V meni je še vedno toliko športnika, da bom tudi svojega sina vzgajala v tem duhu. In če bo imel na izbiro motor ali kolo bo tak malček sigurno izbral motor. No, saj ni motor, v bistvu je bolj štirikolesnik. No, pa saj vam ne rabim razlagat, da ga je dobil. Sem ga že pospravila v eno spodnjo sobo. Letos bo itak prehladno, da bi se s tem vozil, za drugo leto pa upam, da mu bo premajhen. Še vedno sem jezna kot user posted image .

No, sem vas hotela prit samo pozdravit zdaj pa sem se razpisala.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
11.10.2009 21:28:18   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

en tak motor na baterije. In sem lepo prosila da NE, ker se Gal s tem ne bo vozil, zato ker se SPET JAZ s tem ne strinjam. Doma ima dva kolesa in če hoče naj goni. Res je da zdaj še ne zna ampak se bo že naučil. V meni je še vedno toliko športnika, da bom tudi svojega sina vzgajala v tem duhu. In če bo imel na izbiro motor ali kolo bo tak malček sigurno izbral motor. No, saj ni motor, v bistvu je bolj štirikolesnik. No, pa saj vam ne rabim razlagat, da ga je dobil. Sem ga že pospravila v eno spodnjo sobo. Letos bo itak prehladno, da bi se s tem vozil, za drugo leto pa upam, da mu bo premajhen. Še vedno sem jezna kot user posted image .

user posted image
te razumem. Moj je A kupil en tak motor na dve kolesi,sicer frajerski,ampak totalno brezveze. Jaz ga poimenujem motor za lene otrokeuser posted image ..Pri nas je tudi v omari spravljen že dve leti......meni je od vsega tega najboljši poganjač...tam se otrok kar pošteno potrudiuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
11.10.2009 21:37:58   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji user posted image

Bravo!!!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
11.10.2009 21:44:24   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji user posted image

Bravo!!!

se tudi podpišemuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
11.10.2009 22:01:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Bravo Ana. Naj bodo močni tile prvi koraki, da bo malo padcev. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
11.10.2009 22:02:15   
Lara Croft
No, pa saj vam ne rabim razlagat, da ga je dobil.

En naš mali sosed ima tako reč... meni se zdi čist brez veze... Veliko boljš zanj bi bilo, če bi imel lika a bike... No, jaz bi ga prodala, če bi ga tko dobila...
Če mojih želja ne bi mogli upoštevat, pol me tudi ne bi brigalo, če bi bli užaljeni..

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
11.10.2009 22:03:13   
Lara Croft
..meni je od vsega tega najboljši poganjač..

NO evo, spet se strinjava... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
11.10.2009 22:03:55   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

NO evo, spet se strinjava... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
11.10.2009 22:04:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Bravo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
11.10.2009 22:20:14   
arabela*
Aja...sem pozabila omenit,da sedaj par dni,ko že M čist sama hodi,sta se z A full vštekali. Se že skupaj igrata,danes sta se npr.igrale za pse...je M -A dajala "hrano"..pa lovile sta se.....In zgleda da ji bo sedaj bolj zanimivo.Pa začela jo je previjat,pa nossit po stanovanju,danes mi je rekla,da jo bo ona imela "preko",da naj ne skrbimuser posted image , pa ji je pravljice čitala....

Res je lepo videt,ko se skupaj zaigrata.upam,da bo tako ostalouser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
11.10.2009 22:22:33   
arabela*
Grem pred tv........................lahko noč

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
12.10.2009 7:20:49   
RAČKAPK
Dobro jutro user posted image
od Zasavja do Ljubljane dežuje
evo tolk informacij vam dam zdajle

aja pa tle u lj tud dežuje
mater sm pametnauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
12.10.2009 7:27:56   
arabela*
user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
12.10.2009 7:29:54   
arabela*
Smo se naspali,vendar smo še prehlajene,kar fajn.A ni šla v vrtec danes....

Moram našo babiko pohvalit,gre na kahlico lulatuser posted image .....Mi reče ko jo tišči aka aka....pa sem jo danes dala na kahlico in se je polulala....zdaj še samo čakam,da se na kahlico poaka.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.10.2009 7:30:07 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
12.10.2009 7:32:52   
arabela*
Kaj bomo počeli danes?

nič posebnega,počivali doma na toplem in se igrali

Zdaj pa grem na zajtrk imam sveže krofe in štručke s hrenovko

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
12.10.2009 7:58:05   
ključek
jutro......user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?