Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:47:06
|
|
|
|
*bubi*
|
pf, pa si zmožna it v službo? Te manj boli?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:53:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf Hvala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:55:34
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, pa si zmožna it v službo? Te manj boli? Precej manj po akupunkturi. Igle še imam sicer noter, ampak ni fejst vidno, ker imam bolj dolge lase. Vaš ati je kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:56:19
|
|
|
|
arabela*
|
Naše dete pa je danes prehodilo stanovanje po dolgem in počez.cel popoldan je hodila....zdaj je fajn ko jo pustim,no na očeh jo imam vedno, ampak ne rabi nobene opore,ne rokice,čist nič.Pa sama vstane,vsede,spleza iz sedežne,vrata si odpre...danes je celo šla že tako daleč..da si je iz police,ki je spodaj vzela knjigo in jo ene parkrat sama nazaj v polico zložla.Pridna... ...Se mi zdi,da je sedaj tak ponosna,ko mašira sama naokoli...pa zdi se mi,da je sedaj tudi bolj previdna postala in tudi ko pade,poskuša na rito past....bauc naš mali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 20:01:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naše dete pa je danes prehodilo stanovanje po dolgem in počez.cel popoldan je hodila....zdaj je fajn ko jo pustim,no na očeh jo imam vedno, ampak ne rabi nobene opore,ne rokice,čist nič.Pa sama vstane,vsede,spleza iz sedežne,vrata si odpre...danes je celo šla že tako daleč..da si je iz police,ki je spodaj vzela knjigo in jo ene parkrat sama nazaj v polico zložla.Pridna... ...Se mi zdi,da je sedaj tak ponosna,ko mašira sama naokoli...pa zdi se mi,da je sedaj tudi bolj previdna postala in tudi ko pade,poskuša na rito past....bauc naš mali Super vidiš. Naši še do maširanja po stanovanju malo manjka, se pa že komot tudi spusti in gre par metrov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 20:12:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Vaš ati je kaj bolje? danes je bil kar bogi, ampak je vseeno šel v nočno Po vseh simptomih vsaj gripe nima
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 20:31:18
|
|
|
|
*bubi*
|
hehehe, bi kdo pil jagodno mleko?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 20:41:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* hehehe, bi kdo pil jagodno mleko? hvala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 20:57:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ... Si mislim, ja.... če sem jaz bolana, ravno tko vse sfolgam... zdej je pa ati mal prehlajen - ojoj, on ne more nič... Sploh smo vsi trije prehlajeni in nič kej na pazimo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 21:21:35
|
|
|
|
petra1978
|
Sem vas prišla samo malo pogledat in pozdravit. Gal že spi, ati je v nočni, mami pa čaka, da se še en stroj opere in to obesim in grem lahko spat. Danes smo bili pri tašči na kosilu, oz. to ni bilo samo kosilo, to je bilo kao en del Galovega praznovanja za rojstni dan. Mah, brez veze da vam vse to razlagam, ampak bila sem ful razočarana in jezna, ker niso prišli k nam ko je Gal praznoval, ampak so hoteli da bi tam praznovali. Jaz se sicer s tem nisem strinjala in sem tudi povedala, da Gal roj. dan praznuje 3.10. in če oni takrat ne morejo prit (ker so kao nekaj delali, ampak nič odložljivega - in za ta datum so vedeli že mesec dni prej) potem pač to ni moj problem. Po vrhu vsega pa še to, da je tast rekel, da mu bo kupil za roj.dan en tak motor na baterije. In sem lepo prosila da NE, ker se Gal s tem ne bo vozil, zato ker se SPET JAZ s tem ne strinjam. Doma ima dva kolesa in če hoče naj goni. Res je da zdaj še ne zna ampak se bo že naučil. V meni je še vedno toliko športnika, da bom tudi svojega sina vzgajala v tem duhu. In če bo imel na izbiro motor ali kolo bo tak malček sigurno izbral motor. No, saj ni motor, v bistvu je bolj štirikolesnik. No, pa saj vam ne rabim razlagat, da ga je dobil. Sem ga že pospravila v eno spodnjo sobo. Letos bo itak prehladno, da bi se s tem vozil, za drugo leto pa upam, da mu bo premajhen. Še vedno sem jezna kot . No, sem vas hotela prit samo pozdravit zdaj pa sem se razpisala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 21:28:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 en tak motor na baterije. In sem lepo prosila da NE, ker se Gal s tem ne bo vozil, zato ker se SPET JAZ s tem ne strinjam. Doma ima dva kolesa in če hoče naj goni. Res je da zdaj še ne zna ampak se bo že naučil. V meni je še vedno toliko športnika, da bom tudi svojega sina vzgajala v tem duhu. In če bo imel na izbiro motor ali kolo bo tak malček sigurno izbral motor. No, saj ni motor, v bistvu je bolj štirikolesnik. No, pa saj vam ne rabim razlagat, da ga je dobil. Sem ga že pospravila v eno spodnjo sobo. Letos bo itak prehladno, da bi se s tem vozil, za drugo leto pa upam, da mu bo premajhen. Še vedno sem jezna kot . te razumem. Moj je A kupil en tak motor na dve kolesi,sicer frajerski,ampak totalno brezveze. Jaz ga poimenujem motor za lene otroke ..Pri nas je tudi v omari spravljen že dve leti......meni je od vsega tega najboljši poganjač...tam se otrok kar pošteno potrudi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 21:37:58
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji Bravo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 21:44:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji Bravo!!! se tudi podpišem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 22:01:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji Bravo Ana. Naj bodo močni tile prvi koraki, da bo malo padcev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 22:02:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
No, pa saj vam ne rabim razlagat, da ga je dobil. En naš mali sosed ima tako reč... meni se zdi čist brez veze... Veliko boljš zanj bi bilo, če bi imel lika a bike... No, jaz bi ga prodala, če bi ga tko dobila... Če mojih želja ne bi mogli upoštevat, pol me tudi ne bi brigalo, če bi bli užaljeni..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 22:03:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
..meni je od vsega tega najboljši poganjač.. NO evo, spet se strinjava...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 22:03:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft NO evo, spet se strinjava...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 22:04:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji Bravo!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 22:20:14
|
|
|
|
arabela*
|
Aja...sem pozabila omenit,da sedaj par dni,ko že M čist sama hodi,sta se z A full vštekali. Se že skupaj igrata,danes sta se npr.igrale za pse...je M -A dajala "hrano"..pa lovile sta se.....In zgleda da ji bo sedaj bolj zanimivo.Pa začela jo je previjat,pa nossit po stanovanju,danes mi je rekla,da jo bo ona imela "preko",da naj ne skrbim , pa ji je pravljice čitala.... Res je lepo videt,ko se skupaj zaigrata.upam,da bo tako ostalo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 22:22:33
|
|
|
|
arabela*
|
Grem pred tv........................lahko noč
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 7:20:49
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Dobro jutro od Zasavja do Ljubljane dežuje evo tolk informacij vam dam zdajle aja pa tle u lj tud dežuje mater sm pametna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 7:27:56
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 7:29:54
|
|
|
|
arabela*
|
Smo se naspali,vendar smo še prehlajene,kar fajn.A ni šla v vrtec danes.... Moram našo babiko pohvalit,gre na kahlico lulat .....Mi reče ko jo tišči aka aka....pa sem jo danes dala na kahlico in se je polulala....zdaj še samo čakam,da se na kahlico poaka.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.10.2009 7:30:07 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 7:32:52
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj bomo počeli danes? nič posebnega,počivali doma na toplem in se igrali Zdaj pa grem na zajtrk imam sveže krofe in štručke s hrenovko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 12.10.2009 7:58:05
|
|
|
|
ključek
|
jutro......
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?