Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 19:28:07
|
|
|
|
gold fish
|
...samo da štemplam karto....... ..pa označim stran... ...prebrala sem, komentirat se mi ne da...... ....pikec je zaspal, me zanima kdaj bo prvič auf.....upam, da jutri zjutraj.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 19:29:59
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem vesela...da le ni bil moj trud zamam...Sem čisto petico skasirala..zdaj še samo pover point,pa že imam vstop za maturo pri enem predmetu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 19:46:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem vesela...da le ni bil moj trud zamam...Sem čisto petico skasirala..zdaj še samo pover point,pa že imam vstop za maturo pri enem predmetu Bravo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 19:46:42
|
|
|
|
pf
|
Olivija pozdravi Jazzy nazaj in ji reči, da naj le pride malo povedati kako Lija napreduje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 19:55:21
|
|
|
|
pf
|
Nočka punce. Lara Croft in mini Lara upam, da sta dobro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 20:01:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem vesela...da le ni bil moj trud zamam...Sem čisto petico skasirala..zdaj še samo pover point,pa že imam vstop za maturo pri enem predmetu pridna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 20:18:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara Croft in mini Lara upam, da sta dobro. Proti včeraj, je danes pravljica... Bomo vidli, kaj bo noč prinesla... Ji štirke na veliko ven butajo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 20:28:10
|
|
|
|
ključek
|
čer.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 20:28:34
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara Croft in mini Lara upam, da sta dobro. Proti včeraj, je danes pravljica... Bomo vidli, kaj bo noč prinesla... Ji štirke na veliko ven butajo.... pri nas pa obe spodnji dvojki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 20:28:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem vesela...da le ni bil moj trud zamam...Sem čisto petico skasirala..zdaj še samo pover point,pa že imam vstop za maturo pri enem predmetu pridna se podpišem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 20:51:41
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, ti si pa res pridna! super!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 21:05:19
|
|
|
|
Olivija*
|
lara, kje siii? upam, da je little Lara OK. jutri je ta barcolana na morju...pa me zanima, če se to kaj splača it gledat...in predvsem kam? debeli rtič al kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 21:47:40
|
|
|
|
petra1978
|
Čer babike! Moram vam povedat, da vas prav pogrešam včasih. Nikakor mi več ne znese da bi prišla malo poklepetat z vami. Še v službi je bila ta teden gužva in sploh nisem uspela prit do neta. Računam da bo drug teden bolj umirjen in pridem kak dan z vami poklepetat . Končno mi je uspelo dobit tudi slike z Galovega rojstnega dneva: Pa ne vem če sem že povedala, da je tudi mojemu sončku uspelo narediti samostojne korake in po par poskusih zdaj že hodi kot velik (no, včasih ga še zanese kot kakšnega malega pijančka )
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 21:57:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* lara, kje siii? upam, da je little Lara OK. jutri je ta barcolana na morju...pa me zanima, če se to kaj splača it gledat...in predvsem kam? debeli rtič al kaj? Ma jst bi kr v TRst šla... Evo me, sem nazaj.... sem se šla stuširat, cujne obesit.. Larika mislim, da je OK, razen, da je ful začela tečnarit za vsako malenkost..in da je zagrljena od vsega joka ... ne vem, kaj je blo včeraj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 22:41:38
|
|
|
|
Čarli08
|
Čer, Se vam malo oglašam po dnevu kome. Prehlad, da te kap. Danes je že milina, samo se bojim, da bo tamali kaj staknil od mene ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 22:42:29
|
|
|
|
Čarli08
|
Evo, pa še ena prošnja: bi bila še katera moja soseda, da malo povečam svoj pridelek poljščin??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 22:43:14
|
|
|
|
Čarli08
|
Pa še za vse mini bolančke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 22:49:22
|
|
|
|
gloria
|
...ČER....KONČNO VIKEND FRAAAAAAAAAAAAAJ...MA KOK SMO SE IMELI DANES LEPO...MALI SE JE KR NAPREJ CARTAL PRI MENI,SE VIDI DA ME POGREŠA...ZDEJ SEM PA SAMA,MOJ JE ŠEL VEN Z KOLEGI,PA BI MOGLA KAJ POSTORIT PA SE MI NE DA ,,,ups črke tudi to se mi ne da ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 22:50:32
|
|
|
|
gloria
|
...sem slučajen na ticker kliknila in imamo danes eno leto,en mesec in en dan ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 22:51:28
|
|
|
|
gloria
|
...grem v banjo uživat...pridem še kaj pokukat če se mi bo dalo ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 23:17:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sem slučajen na ticker kliknila in imamo danes eno leto,en mesec in en dan .... Sem mogla it takoj še jaz na svojega kliknit....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 7:06:42
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Za nami je neprespana noč,čist nič nismo spali,mogoče ene tri ure,ostalo ga je M biksala,se premetavala,plesala po kinderpetu......pa še bolane smo vse tri......tako da bomo danes doma cel dan počivale........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 7:22:50
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro...se mi zdi, da sem spet prezgodaj vstala...bom šla še malo nazaj... samo pogledat sem vas prišla pa mojo pink kravo sem prišla pogledat na farmo...me mal skrbi, če ni kaj narobe z njo...menda ne bo dajala krvavega mleka???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 8:04:49
|
|
|
|
*bubi*
|
Krasna torta, Petra Če bo kaj manj gužve v službi, pa se le oglasi. Doma verjamem, da se ti potem več ne da.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 8:04:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dobro jutro Za nami je neprespana noč,čist nič nismo spali,mogoče ene tri ure,ostalo ga je M biksala,se premetavala,plesala po kinderpetu......pa še bolane smo vse tri......tako da bomo danes doma cel dan počivale........ za vse tri. Pri nas pa je ati celi bogi. Navaden prehlad, ampak je fuuuuuuuuul bošček. Se tako boji za otroka, da ju samo od daleč pogleda. Saj veste, kaj to zame pomeni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?