Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 8:04:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pa mojo pink kravo sem prišla pogledat na farmo...me mal skrbi, če ni kaj narobe z njo...menda ne bo dajala krvavega mleka??? mogoče pa jagodno, če ona druga daje čokoladno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 8:42:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Čer babike! Moram vam povedat, da vas prav pogrešam včasih. Nikakor mi več ne znese da bi prišla malo poklepetat z vami. Še v službi je bila ta teden gužva in sploh nisem uspela prit do neta. Računam da bo drug teden bolj umirjen in pridem kak dan z vami poklepetat . Končno mi je uspelo dobit tudi slike z Galovega rojstnega dneva: Pa ne vem če sem že povedala, da je tudi mojemu sončku uspelo narediti samostojne korake in po par poskusih zdaj že hodi kot velik (no, včasih ga še zanese kot kakšnega malega pijančka ) bravo, Petra! bravo, Gal!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 8:44:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri nas pa je ati celi bogi. Navaden prehlad, ampak je fuuuuuuuuul bošček. Se tako boji za otroka, da ju samo od daleč pogleda. Saj veste, kaj to zame pomeni hehe, vsi so isti pa da se ne boš zdaj samo z otroci ukvarjala...on je vendar bolan in moraš biti še bolj pozorna do njega
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 11.10.2009 8:45:12 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 9:17:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri nas pa je ati celi bogi. Navaden prehlad, ampak je fuuuuuuuuul bošček. Se tako boji za otroka, da ju samo od daleč pogleda. Saj veste, kaj to zame pomeni Si mislim ja. Naj se ati čimprej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 9:21:54
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 9:23:44
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa dobro jutro in lep dan. Petra čudovito torto si naredila. Bravo. Pa Galu za samostojne korake.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 9:35:05
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo. pf, upam da si mu to povedala in da je seznanjen s tem. sicer ne vem, kakšna je situacija (ali po lastni volji toliko dela, ali so razmere take, da mora..), ampak jaz mislim, da tudi on ne more čez noč tega spremeniti, zato bodi potrpežljiva... vi imate delavnico, ane? upam, da kmalu najdete še kakega odgovornega delavca in se bo delo razdelilo in bo oči imel čas za vaju. saj bo, mami!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 9:35:39
|
|
|
|
Olivija*
|
jaz sem pa moja dva poslala k tašči, zdaj pa hitro za knjige!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 9:51:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pf, upam da si mu to povedala in da je seznanjen s tem. sicer ne vem, kakšna je situacija (ali po lastni volji toliko dela, ali so razmere take, da mora..), ampak jaz mislim, da tudi on ne more čez noč tega spremeniti, zato bodi potrpežljiva... vi imate delavnico, ane? upam, da kmalu najdete še kakega odgovornega delavca in se bo delo razdelilo in bo oči imel čas za vaju. saj bo, mami! Veš, da je seznanjen s tem. Saj je zato zaposlil še enega zraven pol leta nazaj, ampak situacija je ista. Res je, da ima gužvo in to HB, ampak Lana bo zrasla en, dva, tri, na partnerskem razmerju pa tudi moraš graditi, ker drugače gre v maloro. Vem, da se to ne more spremeniti čez noč, samo par let pa tudi nima časa, a veš? Ne vem no, jaz sem pač bolj družinski tip človeka. Ene se sprijaznijo, da so cele dneve same, pa tudi čez vikend, jaz pač nisem tak tip.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 14:17:52
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri nas pa je ati celi bogi. Navaden prehlad, ampak je fuuuuuuuuul bošček. Se tako boji za otroka, da ju samo od daleč pogleda. Saj veste, kaj to zame pomeni hehe, vsi so isti pa da se ne boš zdaj samo z otroci ukvarjala...on je vendar bolan in moraš biti še bolj pozorna do njega si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 14:22:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Veš, da je seznanjen s tem. Saj je zato zaposlil še enega zraven pol leta nazaj, ampak situacija je ista. Res je, da ima gužvo in to HB, ampak Lana bo zrasla en, dva, tri, na partnerskem razmerju pa tudi moraš graditi, ker drugače gre v maloro. Vem, da se to ne more spremeniti čez noč, samo par let pa tudi nima časa, a veš? Ne vem no, jaz sem pač bolj družinski tip človeka. Ene se sprijaznijo, da so cele dneve same, pa tudi čez vikend, jaz pač nisem tak tip. ni fajn bit nonstop sam za vse. Ajd drugo je če bi ti bila npr.doma,bi bilo po eni strani lažje,ga mogoče ne bi toliko pogrešala...sedaj ko pa oba delata in je še večji del gospodinjstva tako med tednom,kot med vikendi na tebi,pa je druga stvar. kako pa dela...mislim od kolkih do kolkih? pa vsak dan al kako?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 14:24:36
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo doma.Zunaj pa tak lep sonček.Ma sem boga in mi ni za it,mogoče bomo kasneje šli eno turo ob dravi. tak komaj zvečer pride.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 14:25:48
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo. Te zelo razumem. Pri nas ima tudi podjetje in je precej zdoma. To še druge obveznosti prinese za sabo. Jaz sem sprejela tako kot je, sem vnaprej vedela, da bo včasih težje. Moraš vedet, da je drugače, če ima partner svoje podjetje, kot pa če je le nekje zaposlen.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 11.10.2009 14:29:43 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 14:29:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Moraš vedet, da je drugače, če ima partner svoje podjetje, ko pa če je le nekje zaposlen. to je res,vendar se tud to da malo zorganizirat.Zdaj je pač odvisno od človeka.Moj ima tud sp,ampak ne dela toliko j epa res,da če več delaš,je posledično tudi več denarja.samo odločit se je treba.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 14:29:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo. Jaz bi imela tudi ogromno tle za napisat na to temo, ma ne bom....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:05:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo. se strinjam s tabo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:05:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Petra čudovito torto si naredila. Bravo. Pa Galu za samostojne korake. se podpišem ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:09:10
|
|
|
|
gold fish
|
......tako, preletela sem...zdaj pa grem.... jutri je pomemben dan....naše dete gre prvič zares v vrtec...moram vse pripravit..... ... se javim ob priliki..... uživajte še naprej....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:27:25
|
|
|
|
Olivija*
|
naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:30:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ni fajn bit nonstop sam za vse. Ajd drugo je če bi ti bila npr.doma,bi bilo po eni strani lažje,ga mogoče ne bi toliko pogrešala...sedaj ko pa oba delata in je še večji del gospodinjstva tako med tednom,kot med vikendi na tebi,pa je druga stvar. kako pa dela...mislim od kolkih do kolkih? pa vsak dan al kako? Od sedmih do pol sedmih, tričetrt, ko dam L spat pa gre večkrat nazaj in še dela urco. Tudo soboto, pa v nedeljo dopoldne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:33:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jutri je pomemben dan....naše dete gre prvič zares v vrtec...moram vse pripravit..... Fajn opravita jutri, ko gre pikec v vrtec prvič. Naj bo lepo za oba.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:33:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji Bravo Ana. Naj bodo močni tile prvi koraki, da bo malo padcev.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:35:19
|
|
|
|
pf
|
Jutri grem po mesecu dni v službo. Se že malo veselim. Rada grem v službo. Upam, da bo Lana hitro ujela stari ritem pri babici in da bo vse tako kot mora biti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:46:24
|
|
|
|
*bubi*
|
pf
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 11.10.2009 19:46:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji zdaj pa step by step
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?