|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
11.10.2009 8:04:55   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

pa mojo pink kravo sem prišla pogledat na farmo...me mal skrbi, če ni kaj narobe z njo...menda ne bo dajala krvavega mleka??? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa jagodno, če ona druga daje čokoladno user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
11.10.2009 8:42:09   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čer babike!

Moram vam povedat, da vas prav pogrešam včasih. Nikakor mi več ne znese da bi prišla malo poklepetat z vami. Še v službi je bila ta teden gužva in sploh nisem uspela prit do neta. Računam da bo drug teden bolj umirjen in pridem kak dan z vami poklepetat user posted image .

Končno mi je uspelo dobit tudi slike z Galovega rojstnega dneva:

Pa ne vem če sem že povedala, da je tudi mojemu sončku uspelo narediti samostojne korake in po par poskusih zdaj že hodi kot velik (no, včasih ga še zanese kot kakšnega malega pijančka user posted image )

bravo, Petra!
bravo, Gal! user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
11.10.2009 8:44:29   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Pri nas pa je ati celi bogi. Navaden prehlad, ampak je fuuuuuuuuul bošček. Se tako boji za otroka, da ju samo od daleč pogleda. Saj veste, kaj to zame pomeni user posted image

hehe, vsi so isti user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da se ne boš zdaj samo z otroci ukvarjala...on je vendar bolan in moraš biti še bolj pozorna do njega user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 11.10.2009 8:45:12 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
11.10.2009 9:17:43   
pf

Pri nas pa je ati celi bogi. Navaden prehlad, ampak je fuuuuuuuuul bošček. Se tako boji za otroka, da ju samo od daleč pogleda. Saj veste, kaj to zame pomeni user posted image

Si mislim ja. Naj se ati čimprej pozdravi.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
11.10.2009 9:21:54   
pf
Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
11.10.2009 9:23:44   
pf
Drugače pa dobro jutro in lep dan.

Petra čudovito torto si naredila. Bravo. user posted image Pa Galu za samostojne korake.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
11.10.2009 9:35:05   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.

pf, upam da si mu to povedala in da je seznanjen s tem. sicer ne vem, kakšna je situacija (ali po lastni volji toliko dela, ali so razmere take, da mora..), ampak jaz mislim, da tudi on ne more čez noč tega spremeniti, zato bodi potrpežljiva... vi imate delavnico, ane? upam, da kmalu najdete še kakega odgovornega delavca in se bo delo razdelilo in bo oči imel čas za vaju. saj bo, mami!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
11.10.2009 9:35:39   
Olivija*
jaz sem pa moja dva poslala k tašči, zdaj pa hitro za knjige!

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
11.10.2009 9:51:00   
pf

pf, upam da si mu to povedala in da je seznanjen s tem. sicer ne vem, kakšna je situacija (ali po lastni volji toliko dela, ali so razmere take, da mora..), ampak jaz mislim, da tudi on ne more čez noč tega spremeniti, zato bodi potrpežljiva... vi imate delavnico, ane? upam, da kmalu najdete še kakega odgovornega delavca in se bo delo razdelilo in bo oči imel čas za vaju. saj bo, mami!

Veš, da je seznanjen s tem. Saj je zato zaposlil še enega zraven pol leta nazaj, ampak situacija je ista. Res je, da ima gužvo in to HB, ampak Lana bo zrasla en, dva, tri, na partnerskem razmerju pa tudi moraš graditi, ker drugače gre v maloro. Vem, da se to ne more spremeniti čez noč, samo par let pa tudi nima časa, a veš? Ne vem no, jaz sem pač bolj družinski tip človeka. Ene se sprijaznijo, da so cele dneve same, pa tudi čez vikend, jaz pač nisem tak tip.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
11.10.2009 14:17:52   
Čarli08

hehe, vsi so isti user posted image user posted image user posted image user posted image

pa da se ne boš zdaj samo z otroci ukvarjala...on je vendar bolan in moraš biti še bolj pozorna do njega user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

si lahko mislite, kako je bilo, ko sem bila jaz koma .... isto kot ponavadi ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
11.10.2009 14:22:59   
arabela*

Veš, da je seznanjen s tem. Saj je zato zaposlil še enega zraven pol leta nazaj, ampak situacija je ista. Res je, da ima gužvo in to HB, ampak Lana bo zrasla en, dva, tri, na partnerskem razmerju pa tudi moraš graditi, ker drugače gre v maloro. Vem, da se to ne more spremeniti čez noč, samo par let pa tudi nima časa, a veš? Ne vem no, jaz sem pač bolj družinski tip človeka. Ene se sprijaznijo, da so cele dneve same, pa tudi čez vikend, jaz pač nisem tak tip.

ni fajn bit nonstop sam za vse.
Ajd drugo je če bi ti bila npr.doma,bi bilo po eni strani lažje,ga mogoče ne bi toliko pogrešala...sedaj ko pa oba delata in je še večji del gospodinjstva tako med tednom,kot med vikendi na tebi,pa je druga stvar.

kako pa dela...mislim od kolkih do kolkih? pa vsak dan al kako?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
11.10.2009 14:24:36   
arabela*
Me pa smo doma.Zunaj pa tak lep sonček.Ma sem boga in mi ni za it,mogoče bomo kasneje šli eno turo ob dravi.user posted image tak komaj zvečer pride.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
11.10.2009 14:25:48   
Čarli08

Jaz pa danes nisem najboljše volje. Razmišljam sama pri sebi o tem koliko sva sami z Lano in kakšen je najin očka kot očka in kot partner. V tistem malem času kar smo skupaj neke umetnosti ne more narediti. Jaz sem večno sama oz. z otrokom. In se sprašujem, če ga sploh rabiva, če se ta situacija ne bo spremenila. Pod nujno se mora nekaj spremeniti, ker drugače ne vem kaj bo.

Te zelo razumem. Pri nas ima tudi podjetje in je precej zdoma. To še druge obveznosti prinese za sabo. Jaz sem sprejela tako kot je, sem vnaprej vedela, da bo včasih težje. Moraš vedet, da je drugače, če ima partner svoje podjetje, kot pa če je le nekje zaposlen.

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 11.10.2009 14:29:43 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
11.10.2009 14:29:09   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Moraš vedet, da je drugače, če ima partner svoje podjetje, ko pa če je le nekje zaposlen.

to je res,vendar se tud to da malo zorganizirat.Zdaj je pač odvisno od človeka.Moj ima tud sp,ampak ne dela tolikouser posted image

j epa res,da če več delaš,je posledično tudi več denarja.samo odločit se je treba.user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
11.10.2009 14:29:50   
Lara Croft

Jaz bi imela tudi ogromno tle za napisat na to temo, ma ne bom....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
11.10.2009 19:05:18   
gold fish

se strinjam s tabo.....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
11.10.2009 19:05:53   
gold fish

Petra čudovito torto si naredila. Bravo. user posted image Pa Galu za samostojne korake.

se podpišem user posted image ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
11.10.2009 19:09:10   
gold fish
......tako, preletela sem...zdaj pa grem....

jutri je pomemben dan....naše dete gre prvič zares v vrtec...moram vse pripravit.....

... se javim ob priliki.....

uživajte še naprej....user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
11.10.2009 19:27:25   
Olivija*
naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
11.10.2009 19:30:44   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ni fajn bit nonstop sam za vse.
Ajd drugo je če bi ti bila npr.doma,bi bilo po eni strani lažje,ga mogoče ne bi toliko pogrešala...sedaj ko pa oba delata in je še večji del gospodinjstva tako med tednom,kot med vikendi na tebi,pa je druga stvar.

kako pa dela...mislim od kolkih do kolkih? pa vsak dan al kako?

Od sedmih do pol sedmih, tričetrt, ko dam L spat pa gre večkrat nazaj in še dela urco. Tudo soboto, pa v nedeljo dopoldne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
11.10.2009 19:33:08   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jutri je pomemben dan....naše dete gre prvič zares v vrtec...moram vse pripravit.....

Fajn opravita jutri, ko gre pikec v vrtec prvič. Naj bo lepo za oba.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
11.10.2009 19:33:51   
pf

naša bejba se je pa danes začela spuščat...najprej noge fajn naštima, potem se pa z obema rokama spusti in stoji user posted image

Bravo Ana. Naj bodo močni tile prvi koraki, da bo malo padcev. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
11.10.2009 19:35:19   
pf
Jutri grem po mesecu dni v službo. Se že malo veselim. Rada grem v službo. Upam, da bo Lana hitro ujela stari ritem pri babici in da bo vse tako kot mora biti. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
11.10.2009 19:46:24   
*bubi*
pf user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
11.10.2009 19:46:27   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa step by step user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?