kajjada
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28 ojla punce, jaz sem kar dobro spala, sam sem se zbudila full otečena v obraz. Sem šla samo v trgovino, nakar sem v trgovini skoraj skupaj zlezla. Kar naenkrat sem se začela toliko potiti, da mi je dobesedbo tekel pot po licu navzdol. Zgledala sem kot, da bi bila glih pod tušem. Komaj sem se uspela pripeljati domovo. Potem sem imela pa takoj tak napad lakote, kot da nisem jedla že tri dni, cela sem se tresla....Sploh ne vem kaj je bilo to....Sem šla počivat in sedaj je nekoliko bolje, vendar občutek imam kot da mi bo obraz dobesedno napihnilo v balonček.... Meni se je to že pred nosečnostjo dogajalo, zdaj pa tudi včasih in moram takoj neki pojest in popit in ponavadi kar veliko pojem, da pridem k sebi, je pa res tako kot pravi valerija 77, da ti pade cuker. Jaz G vedno povem ,da zatekam, samo dokler je pritisk ok ne komplicira, ampak samo reče, da še malo pa bo konec tega. Drugače pa sem imela včeraj prvi ctg (v 37.tednu) in bom imela zdaj vsak teden, naslednjega imam 16.10., mi je pa rekla sestra, da nam pripadajo 4 ctg-ji pri ginekologu (jih plača zavarovalnica), prej pa vsakokrat pregled z ultrazvokom. Je res različno od ginekologa do ginekologa. Mene že kar malo stisne včasih, ko računam da še manj ko mesec dni in še nisem začela nič pripravljat za , ker še vedno delamo generalno čiščenje, ki se kar ne neha. Se mi je mama ponudila za likanje in sem z veseljem sprejela, kar drugače ne delam. Pač imam rada, če naredim stvari sama. Zdaj se pa bojim, da me bo čas prehitel. A še vozite avto? Mene včasih kdo pogleda, ko da sem z lune, ker se normalno vozim, hodim po trgovinah,... res da vse čisto počasi in nujnimi obiski wc, kjer ga imajo, ampak...
|