|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
8.10.2009 17:51:16   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

Punce mene je pa včeraj zvečer zgrabila tako ostra bolečina v križu in se je počasi prestavljala naprej...trebušček je pa tako otrdel kot kamen. Tako, da sva z mojim že mislila, da se bova peljala proti P. Vendar sem se potem umirila in se ulegla na bok....tudi bolečine (hm...popadki) so potem popustili....Ja nič bližamo se dan D...user posted image

jaz sem tudi mela popadke ene 3x na 1,5h. konkretno. nato pa se je umirilo. ne mislim takoj letet v P, razen pri odteku plodovnice. popadke bom raje nekako pretrpela doma in nekje na 10min pa gas.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
8.10.2009 18:59:07   
sanjacka
Nonička vso srečo, pa čimprej javi novičke iz porodnišnice! Verjetno boš res prva iz seznamauser posted image ! Potem pa vsaki dan po dve, tri do decembra!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
8.10.2009 19:10:16   
pikica 28
no mene pa občasno malo zaskrbi glede poroda...in seveda popadkov. Vsaka mi pravi, saj boš vedela kdaj bo čas, da greš proti P...hm samo kaj pa vem...Včeraj me je že tako sumljivo vse skupaj bolelo...in je tudi trajalo tam nekje do ure in pol...pa ne vem no...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
8.10.2009 20:02:06   
petkapet
Nončika, user posted image , ti res že lahko odštevašuser posted image .

No, jaz pa sem se odločila in danes poklicala za en samoplačniški UZ v Postojni. Ker so me majhne mere jenča na UZ prejšnji teden ful zaskrbele. Zjutraj moram še 1x poklicat in mogoče bom že jutri imela pregled...upam, da je kaj zrasel. Vam javim.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
8.10.2009 21:50:15   
pi82ka
zupica user posted image

res se ne sekiraj...morda se probaj pogovorit z mamo in ji nekako razložit kako in zakaj sta se pač tako odločila. Midva imava oba vse zakramente, k maši greva redko pač za tavelike praznike jaz grem včasih še umes, če čutim to potrebo. Njega ne silim, če želi gre in če ne pač ne. Otroka bova dala krstit, ker sva pač tako vzgojena in to si tud želiva. Nisva poročena in zadnjič je že moj tast neki kokodakal, da le kako se bo otrok pisal ... brez veze. Ker pa nisva poročena me tud mal skrbi kako bo ta krst sploh izvedljiv, če bo hotu naš župnik sploh krstit. Mava se enkrat namen poročit, tko bolj v družinskem krogu...sam ne vem, ko se nama bo zdel primeren čas za to. Trenutno nama je čist o.k. tako kot je upam sam da ne bo župnik kompliceral za krst.
Tastari se čist preveč utikajo v naše zadeve...eni, moji doma so čist o.k., no pa sej so tud njegovi sam včasih tast kero spusti.

Joj ta moj jenči je dons ena lenoba...čist je mern vsake tolk se mal pretgne in to je to...pa sej verjetno je čist o.k. sam včasih bi kr na UZ letela prevert, če je res vse o.k.

nočko punce

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
8.10.2009 22:51:44   
mayamaya
samo da vam zaželim lahko noč in mirne sanje, pa čim manj obiskov wc-ja.

user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
9.10.2009 5:09:38   
Menta
Dobro jutro!
Poglejte, kdaj pišem ta post. user posted image Naspana!

Je še katera, ki mi ta trenutek dela družbo?

Ve kar lepo spite, upam, da tudi meni malo kasneje še rata kakšno kitico odspati.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.10.2009 7:23:35   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: Menta

Dobro jutro!
Poglejte, kdaj pišem ta post. user posted image Naspana!

Je še katera, ki mi ta trenutek dela družbo?

Ve kar lepo spite, upam, da tudi meni malo kasneje še rata kakšno kitico odspati.

Menta, sem takratu tudi čula, ampak totalno nenaspana. Bom poskusila dopoldne kakšno kitico oddremat, ko je mali v vrtcu. Upam, da mi uspe. Pa še cela prehlajena sem....user posted image user posted image

zupica...kot so ti že napisale. To je vajin otroček. Mami se bo pa tudi pomirila, če ne prej, ko rodiš. Pa verjamem, da ti je resnično hudo sedaj, ko v njej nimaš podpore, pa ravno sedaj jo najbolj potrebuješ. Držim pesti, da se čimperj pomirita in postavita vajin odnos na zeleno vejo.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.10.2009 7:46:26   
mayamaya
dobro jutro!

user posted image

jaz sem se pa spet naspala, sicer 2x na wc, ampak sem ko rožica user posted image

a bo sonček danes ali ne?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.10.2009 8:02:10   
Menta
Dobro jutro še enkrat.

Mi je le uspelo še malo podremati. user posted image Ninka80 ti pa tudi še kako kitico dej, fuuul paše. user posted image

Danes pride pa električar k nam, da nam vtičnice, stikala in luči namontira. U, komaj čakam, da se tole stanovanje v red spravi. Malo se že vleče.
Jaz bom pa kuhinjo rihtala. Je treba vso posodo in vse preprat in prebrisat, ker so toliko zaprašili.

Uuu, morem it....so prišli delat. Se oglasim kasneje user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.10.2009 8:03:06   
Bojana82
Dobro jutro punce user posted image .....

Mayamaya, pri nas slabo kaže da bo kaj sončka.....no mogoče pa si le  kasneje premisli in bo pokazal malo toplih žarkov.........

Mene je pa danes že drugo noč zapored zbudila ostra bolečina v spodnjem delu trebuha ( podobna kot tisto, če dobiš krč v nogo, če poznate to bolečino user posted image ), ki traja približno pol minute potem pa počasi popusti......sedaj pa nevem ali gre to za lažne popadke ali si mogoče kakšno mišico v spanju pretegnem user posted image .......

.....kaj ve mislite, ima kakšna podobno " težavo " ?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.10.2009 8:28:08   
pikica 28
Dobro jutro...
jaz sem pa tako slabo spala. Me čisto vse boli...pa še full sem prehlajena. user posted image user posted image user posted image
Ma to vreme je tudi en strup...malo vroče, potem pa fajn zapiha in hopa prehlad je tu...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.10.2009 8:30:06   
barbchen
Dobro jutro, dober dan souser posted image ,

koooonnnnčččnnnoooo boljša noč, sicer sem se 2x zbudila, ampak takoj nazaj zaspala, vstala ob 7h, šla pod tuš, zdej pa uživam na sedežni in občudujem sonček, ki se kaže - kot kaže bo še en lep danuser posted image user posted image . Pol pa grem papirje za porodniško rihtat, sem kar malo pozna, ste bile ostale bolj pridneuser posted image .

Krst in žlahta - moje mnenje je tako kot od večine - to je odločitev zgolj in samo staršev otroka, še bolje pa bi bilo odločitev o tem prepustiti otroku samemu. Jaz sem bila krščena v 1. razredu OŠ, ker sem se sama odločila, da želim obiskovati verouk in hoditi v cerkev, me ni nihče silil, nihče pa mi tudi ni branil. Pri veri je vedno problem, oz. dilema v tem, da se naši starši ali pa stari starši žal prevečkrat ozirajo na svoje želje ali pa še huje na to, kaj bodo rekli sosedje in okolicauser posted image . Kot je že pi82ka napisala, je naš župnik zelo ''strog'', včasih celo pretirava v svoji gorečnosti - če te ne vidi pri maši tako pogosto kot se njemu zdi primerno (kot da je to edina cerkev v Slovenijiuser posted image ), obstaja velika verjetnost, da ne bo krstil otroka, ali te cerkveno poročil,...tudi prav, bomo šli pa drugam, kjer nas bodo bolj lepo sprejeli!

Bojana82, bi znali biti lažni popadki, malo bodi pozorna na pogostost in dolžino bolečine. Če se ti bo pa zazdelo, da to ni to, se greš pa še vedno lahko pokazat k G. ali v P. - držim pesti, da ne bo preveč bolečeuser posted image

Naredite si lep dan, pa načvekajte še kakšno stranuser posted image , vas je lepo bratiuser posted image
B.

Carpe Diem!

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.10.2009 8:35:16   
ROŽICI
jutro vsem user posted image .!!
po dolgem času se spet mal oglasim, čeprav berem vas pa kr rednouser posted image .
jaz imam večinoma že vse pripravljeno za našo bibo,oprano,zlikano še ne vse ..no razen nekaterih stvari še nisem nakupila(milo,kremo..)tako da že komaj čakamo da pokuka.user posted image včeraj sem bila tudi na predavanju za epiduralno..zanima me če se je katera odločila za to varijanto..in če ima katera že izkušnje?
pregled imam 12.10. v pon. in bom videla kako in kaj...ful me zadnje dni mučijo hemeroidiuser posted image pa zaprtje.je kr zoperno...ima katera kakšen nasvet?
Tudi mene zanima glede tega čaja malinovih listov..kje se da kupiti in zakaj ga pijete?
lp.

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.10.2009 8:40:14   
rožica13
Jutro!

Mene je pa včeraj cel dan pikalo po trebuhu, kot če se širi maternica ampak je bilo kar pogosto, tako da ali se je full razširila včeraj ali pa je bilo kaj drugega. Spala sem spet zanič, že ob 3.00 sem čula, spočita in gledala v luft, razmišljala same bedarije. Sem se naštimala okol štirih v polsedeči položaj in je tako pasalo a kaj ko tako ne morem zaspati sem pa dremala kakšno urico, potem sem pa bila že tako zaspana da sem se vlegla in zaspala ampak spet po obrokih.

Sva pa včeraj dobila pralni, sušilni in pomivalni stroj in je moj cel večer montiral in še ni dokončal, tako da je danes spet celo stanovanje v embalaži, kuhinjo pa je pustil kot bi bomba treščila, tako da se bom mogla malo lotiti pospravit če bom hotela kaj skuhati.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
9.10.2009 8:58:56   
mayamaya
ejla

rožici čaj iz malinovih listov se baje dobi v sanolaborju. jaz grem danes pogledat če ga imajo, če ne pa sigurno va kakšni trgovini z zelišči. baje pa da mehča MV, da se lažje in hitreje odpiraš.

za hemeroide, pa sem si jaz v lekarni kupila kot neke vlažilne robčke prav za hemeroide, ampak se zdaj ne spomnim kako se jim reče. če imaš slučajno vodnik od RR je notri reklama za to, mislim da v uni številki 33-34 teden.

mene pa danes že celo jutro kar neki vleče narazen v trebuhu, pa niso neke konstantne bolečine, samo na momente preseka user posted image . drugače pa vse O.K user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
9.10.2009 8:59:09   
tassika
Jutro, moja noč je bila enkratna, sem se sicer zbudila enkrat vmes okoli 1 pa sem rekla, da me še ne tišči dost lulat in zaspala nazaj do 5-ih pol pa sem mogla it in ob 8-ih me je tašča zbudila, ker so meli na rtv slo neko debato o novem zakonu plačevanja stroškov v bloku, pa sem celo nekaj novega izvedela.

Zdaj pa bo treba avto peljat na servis, potem greva pa po voziček, da ga bom lahko oprala pa mislim zaviti še v h&m po modrc za dojenje in bom vzela za začetek enega, ki mi bo prav in enega eno št. večjega, pa spodnje hlačke si moram it kupit, ker če res pristanem v bolnici za zunanji obrat nimam nobenih navadnih doma, ker doma spim brez in imam samo tangice v tem pa ne morem spat, tiste spalne srajce tam pa saj veste so take plahte, da si lahko kaj prehladimuser posted image , aja pa po ene tople nogavičke moram it, da me ne bo zeblo v noge, vsaj ko sem bila na abraziji me je ful, pa me nikoli ne zebe v noge.

Kaj je še v planu za danes, hmmm spet me daje nosečniška skleroza.

ps. aja ful sem vesela sem klicala v laboratorij in je tokrat urin ok, kri pa super se mi je železo brez vseh tablet zvišal iz 125 na 133user posted image , boljši je bil samo še na začetku ko je bila vrednost 135.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
9.10.2009 9:01:55   
tassika
Aja pa pozabila sem še tole, k osem bila jaz zaprta, sem skenslala tiste vitaminske tablete neovin, ker jaz imam že svojega železa dovolj in tisto ej samo poslabšalo in v lekarni mi je dala neko zanič naravno zadevo, 2 žlici na dan je treba, ampak pomaga, bolje kot donat, reče se pa ji Stimulaks od moči narave:

http://www.bitax.si/katalog/prebavni_sistem/stimulax.html

Ekola tukaj je pa še slikica:
http://www.moja-lekarna.com/p-1362-stimulax-2-za-ceno-1-473-ml.aspx

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
9.10.2009 9:29:49   
pi82ka
JUTRO...NO DOBER DAN

Jaz sem pa danes ustala že ob 7h, kar je zame zadnje čase full zgodaj in sem že ves prah pobrisala, no sam po spalnici še nisem, pa cunje dala prat in sušit...uglavnem biba danes brca ko nora, oziroma ne vem al se ji kovca la pa boks trenira, še ne vem. Mi je pa mal sumliv, se mi zdi, da se je nazaj obrnila tale našauser posted image  in ima spet nogice spodaj, čeprav za glavico je pa bunka, ki se naredi na vrhu trebuha mal velika user posted image user posted image , ma bom počakala do pregleda pa da vidno upam, da je glavica spodaj in da je vse o.k.

Dons moram une malinove liste nabrat, če ne bom prepozna...jih bo vetr odpihnu, ker je jesen in to pol en dva tri pa jih več ni...no mal mi dogaja danes...om kr nehala.

lep dan

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
9.10.2009 9:47:16   
Anonimen
Dobro jutro.
Se nč ne javlam ker me laptop neki zajebava, preden mi odpre okno za post traja sto let pa pol mi skoz neki šteka pa ponavad me pol še vn vržeuser posted image . Ga morm pelat kolegu da mi ga mal porihta, ker tole ni za nikamor.
Pa sobico barvam pa rišem po stenahuser posted image
Sm pa dons že od šestih pokonc, Gaja ni hotla več spat, no zdej je pa že v vrtcu.
Če se mi bo dal še kej ubadat s posti se pa še javim kej, drugač pa pol k bom mela porihtan laptop.
Uživajte

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1495
9.10.2009 9:56:41   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: sanjacka

A lahko ta čaj tudi kupiš? Kaj  potem tisti sadni od malin ima isti učinek? Pa boste vse pile ta čaj? Jaz še nisem zato slišala, tudi moja mama ne pozna te skrivnosti od naših babic! Sam, če vse tako pravite da je fajn, bi tudi jaz probala! Gre se pa zato, da prej rodiš, da se hitreje vse konča?

Najprej dobro jutro souser posted image !
Sanjacka, sadni caj od malin mislim da nima istega efekta. Vsaj nikjer nisem zasledila da bi ga imel. Se pa caj od malinovih listov da kupiti v Sanolaborju. Znanstveno dokazano ni, da prej rodis. Slo naj bi namrec le zato, da LAZJE rodis.. Spet to je tako; studije so pokazale, da naj 1.faze poroda ne bi imel nic vpliva, pri 2.fazi naj bi porod skrajsal za max. 10min. Zdaj pa koliko sem po forumih in netu nasploh zasledila, naj bi zenskam ta caj pomagal roditi, nekaterim naj bi tudi hitreje (ni dokazano, ceprav logicno je, da z rahljanjem vezi lahko prej pride do poroda...), vecini pa, ki je ta caj pila, da je pomagal nasploh tudi v 1.fazi, ki naj bi bila po njihovih besedah krajsa. Popadki naj bi bili znosnejsi, raztrganin in prerezov naj skoraj da ne bi bilo,.... Mislim da je dosti tudi na psihi tega caja, ampak glej...tudi ce je psiha za poz. rezultate poroda odgovorna, v koncni fazi, koga briga a ne? Samo da je nam na koncu ob porodu lazje.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Srečna zvezda, hvala.......ker imam doma nabrane liste nisem imela pojma kako močan mora biti čajček.......

Bojana82 sploh ni problema, tukaj smo da si pomagamo. Je pa res, da tudi recimo pretiravat ni fajn. (vec kot 4x/dan)

Punce, mene je vceraj cez cel dan tako zelo bolelo na levi strani hrbta. Bolecina se je sirila na sprednjo stran trebuha, vendar samo do polovice. Bolelo kot bi me ledvica bolela, kot bi si jo prehladila. Vendar mislim da ni to to, ker me ne pece ko lulam, samo ta leva stran me je bolela in ta bolecina se je sirila na sprednjo polovico trebuha, ki pa je potem cel otrdel. Bebi se je premikal, zato nisem sla na preventivni pregled. Danes je malo bolje, vendar bebija ne cutim tako zelo (ceprav ga ponavadi zjutraj skoraj nikoli prevec ne cutim, najbrz spi)..user posted image Kaj ve menite o tej bolecini? Jo je katera obcutila?....

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
9.10.2009 10:13:44   
pi82ka
srecna_zvezda
mene tud včasih kao boli hrbet oziroma v predelu ledvic na levi strani...sam pol kr naenkrat pa popusti, tko da ne vem, omenla sem to že svoji G pa je rekla pač to bo zdej vse mal bolel ker se pripravlja telo na porod...no ja ji verjamem in tudi sama nisem šla na preventini pregled.
Danes se že cel čas tko premika po trebuhu...kr mal na počes, mam trebuh ko hruška.

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
9.10.2009 10:18:50   
srecna_zvezda
Hja pi82ka saj se je tudi meni zdelo da bo kar ena taka razlaga, zato tudi nisem sla v P sinoci na pregled. Je pa res, da je bolecina bila kar huda, ko sem hotela normalno vdihniti, je bilo kot bi me z nozem nekaj rezalo tam zadaj... Jaz res ze komaj cakam, prav dneve ze odstevam, samo se 26 dni...user posted image oz po moznosti kaj prej....prooosiiim dete moje...user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
9.10.2009 10:36:02   
mashy
Punce pozdravljene!

Nekaj me zanima? Ali se je kateri že spustil trebuh? Meni se je nekaj dni nazaj. Pravo olajšanje čutim, ker mi ne pritiska več na želodec, in tudi drugi okoli mene so opazili, da je trebuh "bolj dol".

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
9.10.2009 10:38:46   
srecna_zvezda
Mashy meni zaenkrat se ni, no vsaj mislim. Ker sinoci sem se budila kako me je zgaga pekla, diham malo lazje, obcasno. Cutim da se spusca, da pa se je dokoncno spustil, to pa mislim da se ni.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......