srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanjacka A lahko ta čaj tudi kupiš? Kaj potem tisti sadni od malin ima isti učinek? Pa boste vse pile ta čaj? Jaz še nisem zato slišala, tudi moja mama ne pozna te skrivnosti od naših babic! Sam, če vse tako pravite da je fajn, bi tudi jaz probala! Gre se pa zato, da prej rodiš, da se hitreje vse konča? Najprej dobro jutro so ! Sanjacka, sadni caj od malin mislim da nima istega efekta. Vsaj nikjer nisem zasledila da bi ga imel. Se pa caj od malinovih listov da kupiti v Sanolaborju. Znanstveno dokazano ni, da prej rodis. Slo naj bi namrec le zato, da LAZJE rodis.. Spet to je tako; studije so pokazale, da naj 1.faze poroda ne bi imel nic vpliva, pri 2.fazi naj bi porod skrajsal za max. 10min. Zdaj pa koliko sem po forumih in netu nasploh zasledila, naj bi zenskam ta caj pomagal roditi, nekaterim naj bi tudi hitreje (ni dokazano, ceprav logicno je, da z rahljanjem vezi lahko prej pride do poroda...), vecini pa, ki je ta caj pila, da je pomagal nasploh tudi v 1.fazi, ki naj bi bila po njihovih besedah krajsa. Popadki naj bi bili znosnejsi, raztrganin in prerezov naj skoraj da ne bi bilo,.... Mislim da je dosti tudi na psihi tega caja, ampak glej...tudi ce je psiha za poz. rezultate poroda odgovorna, v koncni fazi, koga briga a ne? Samo da je nam na koncu ob porodu lazje. IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82 Srečna zvezda, hvala.......ker imam doma nabrane liste nisem imela pojma kako močan mora biti čajček....... Bojana82 sploh ni problema, tukaj smo da si pomagamo. Je pa res, da tudi recimo pretiravat ni fajn. (vec kot 4x/dan) Punce, mene je vceraj cez cel dan tako zelo bolelo na levi strani hrbta. Bolecina se je sirila na sprednjo stran trebuha, vendar samo do polovice. Bolelo kot bi me ledvica bolela, kot bi si jo prehladila. Vendar mislim da ni to to, ker me ne pece ko lulam, samo ta leva stran me je bolela in ta bolecina se je sirila na sprednjo polovico trebuha, ki pa je potem cel otrdel. Bebi se je premikal, zato nisem sla na preventivni pregled. Danes je malo bolje, vendar bebija ne cutim tako zelo (ceprav ga ponavadi zjutraj skoraj nikoli prevec ne cutim, najbrz spi).. Kaj ve menite o tej bolecini? Jo je katera obcutila?....
|