yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady drugač pa Taj spije v celem dnevu max 150ml čaja... in pa dvakrat po 180ml mleka... čaj mu skos pnujam in ga spije kokr ga hoče, ma ga sploh ne pije dosti... naenkrat spije tm 10-20ml ... tk da yania tak kot ti pišeš da tvoj spije sploh ne morem verjet... kaj to pomeni da Taj premalo spije? Glej meni je pred 1 mesecem rekla P da mora popiti, glede na težo, se pravi 8 kg, 800 ml skupaj, to je mleko, voda, čaj, kompot,,,kar pač pije...zato sprašujem.je pa res,da ko sem z eno kolegico na sprehodu, z njenim 9 mesečnikom, ma ona nikoli nima čaja s sabo, ga doji, ene 2x na dan...pa stalno govori-sej s hrano dobi tudi tekočino ...vem, samo 800 ml?....no, moj ima malo bolj gosto blato..se kar matra ko kaka, pa bobke je imel zjutraj, zato tudi sprašujem...itak pa, če noče piti, pač noče...mu pa tudi cel dan kažem stekleničko...samo, po mojem se tako naje, da ni prostora še za tekočino _Ja imaš prav glede moje sestre...pa sej sem potem še jaz rekla X če ne bi šli oni, bi seveda jaz jo vzela s sabo...samo mi je smešno nekaj, ko je bil moj čist besen na njo,pa ne zaradi kosila, da ne bo pomote, ampak ko je tako grdo do vseh naredila, gre se za gesto....je rekel, da srugi teden sigurno nje ne povabimo na kosilo in je rezerviral res število, brez njih pa sej ga razumem,,,no nečake bomo vzeli s sabo...