|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
10.10.2009 20:10:13   
tasa_m
Večer drage dame.

Yassy welcome back. user posted image Kako ste? Vidim, da imaš takšne probleme kot nekaj marčevk user posted image

Mi smo pa danes bili v mestu..sem Tomaža pelala v Müllerja pa C&A da vidi kakšne so kaj cene za stvari, ki jih otrok potrebujeuser posted image
Sem pa si sama sebi nabavla kavbojke in en puloverček, tak da bom tud jaz malo šla iz trenerke, ko bom šla sama kam v "lajf" (sanja user posted image o koruzi user posted image ).

Zdaj pa grem večerjo jest, ker sem danes jedla še samo zajtrk in en burger+krompirček iz MCD user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
10.10.2009 20:22:05   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

felix- kaj za vraga mešaš tvojmu otroku v hrano ,povej vsaj polovico recepta ,da enega otroka ohromim vsaj malouser posted image

to mene tudi zanima user posted image user posted image user posted image Maruša se je namreč odločla da ponoči ne bo več tako pridno spala user posted image user posted image user posted image dans sva bedeli od 3 do 5 user posted image frajerka mala ni hotla ne mleka ne čaja...ona bi se pogovarjala pa igrala pa božala.... kakor sn pa luč ugasnila je bilo pa dretje tu...pa prižgem luč nazaj in se mi reži user posted image user posted image user posted image user posted image js pa njej nazaj.... user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
10.10.2009 20:23:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
to mene tudi zanima user posted image user posted image user posted image Maruša se je namreč odločla da ponoči ne bo več tako pridno spala user posted image user posted image user posted image dans sva bedeli od 3 do 5 user posted image frajerka mala ni hotla ne mleka ne čaja...ona bi se pogovarjala pa igrala pa božala.... kakor sn pa luč ugasnila je bilo pa dretje tu...pa prižgem luč nazaj in se mi reži user posted image user posted image user posted image user posted image js pa njej nazaj.... user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
10.10.2009 20:26:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image

kaj pa mi drugega preostane user posted image user posted image

samo ne vem kako jo naj odvadim tega prebujanja in bedenja.... moj pa tašča sta mi rekla naj jo pustim jokatuser posted image da se bo tako odvadla v dnevu ali dveh....samo ne vem če bi jo lahk poslušala kako joka user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
10.10.2009 20:32:28   
Najaa
trezika, če se ji boš smejala, je ne boš odvadla. user posted image Ker ona misli, da je tebi tudi fajn in se ji zato smeješ.

dolči, vidim, da bereš. Boš kaj povedala, kako kaj tvoja punčka? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
10.10.2009 20:33:13   
PERSIDA
trezika - boš kdaj kaj po ptuju hodla?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
10.10.2009 20:37:48   
tasa_m

samo ne vem kako jo naj odvadim tega prebujanja in bedenja.... moj pa tašča sta mi rekla naj jo pustim jokatuser posted image da se bo tako odvadla v dnevu ali dveh....samo ne vem če bi jo lahk poslušala kako joka user posted image

pr nam tud tast pravi, da jo naj pustimo jokat in jo bomo odvadli. Pol pa ko smo tm na kosilu in npr. Lija panča v dnevni in se sam oglasi pa takoj on skoči. Tak da..

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
10.10.2009 20:39:31   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika, če se ji boš smejala, je ne boš odvadla. user posted image Ker ona misli, da je tebi tudi fajn in se ji zato smeješ.

ja saj vem user posted image bom dans bolj resna user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
10.10.2009 20:39:51   
trezika

trezika - boš kdaj kaj po ptuju hodla?

js lahk pridem vsak dan na ptuj user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
10.10.2009 20:41:36   
tasa_m

bi to rada videla ja.. user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
10.10.2009 20:45:35   
trezika

pr nam tud tast pravi, da jo naj pustimo jokat in jo bomo odvadli. Pol pa ko smo tm na kosilu in npr. Lija panča v dnevni in se sam oglasi pa takoj on skoči. Tak da..

saj tast je pa čist druga zgodba...ko je dans tašča rekla naj jo pustim jokat je skor znorel user posted image user posted image user posted image user posted image je rekel da če jo mislimo pustit jokat jo naj raje k njemu prinesemo spat  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.10.2009 20:46:05   
trezika

bi to rada videla ja.. user posted image user posted image

ja saj...lažje rečt kot pa naredit.... bom pa probalauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.10.2009 20:46:16   
yania
ojla drage moje...

o čem debata...vidim da spet o marsovcih, imam prav?---

yassy, welcome backuser posted image .....

Timon je tudi danes ajal od 22.30-skoraj 6ih zjutrajuser posted image ...no, je pa danes šel pred 20.uro spat, tako da bo spet 2x jedel...je pa zelo malo pil danes, pribl.200ml kompota, mleko 180 ml pa le zjutraj in zdej zvečer...pa kakec je tudi bolj trd, verjetno zaradi  tega?user posted image ...no, sej , preden bom jaz šla ajat, mu bom še dala mleko, pa potem se bo še sam zbudil ponoči, pa bo nadoknadil...je pa fuuul jedel...
zjutraj sadno kašico Hipp-oči dal, ker mene ni bilo...ob 13.kosilo 220 (bučka, korenje, krompirček in merica aptamila...vse je njami...)...popoldan pol skute od 100 ml, cela banana, en prepečenček od Hippa in pol jabolka...vse popapal (200ml) ...potem pa je bil tečen in zehal od 18.30...pa smo ga zamotili do skoraj 20.ure, ker sem pekla z mojo birmanko user posted image  eno čokoladno njami pecivo....pa sem mu samo na hitro dala 1 piškot in pol, malo mlekca čez -to je bilo ravno ene par žličk, ker sem vedla, da ne bo zdržal sedeti več kot 2 minuti...no mleka pa je popil še ene 160ml....a je to dovolj tekočine?...koliko vaši popijejo?

Birma je šla skozi...smo bili v cerkvi od 9.15 -12.30 user posted image ...še dobro da je moj ostal s timonom doma, ko bi itak živčnega oba fasala....
da pa ne govorim, kako smo potem proslavili- mi in moji straši posebej, žlahta posebej, sestra s fantom in otroki Š(moja birmanka) pa posebej...ni da bi govoril...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.10.2009 20:46:45   
PERSIDA
A mi lahko katera pošlje kako čokolado prosimmmmmmmmmm,se mi tak lušta,da se mi bo zmešalo.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
10.10.2009 20:50:15   
PERSIDA
yania - to pa je bla birma rekoderka,kaj ,pa se je po birmi zgodilo,pa je za user posted image .Mislim kako birmo so naredili otroku

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
10.10.2009 20:55:16   
ema tiara
vas malo pozdravim,je spet tisti čas ko je nogometuser posted image križ je boljši,lahko vsaj sedim...user posted image a se že vsi user posted image na noge postavljajo?naš se noče in je p rekel da ma do 9m čas potem pa razvojnauser posted image če pa je taka lenoba...jaz pa morem mojega dragega pohvalit,me res razvaja,se je v pol leta naučil vseh gospodinjskih opravil,kuhanja,pečenja,likanja,pospravljanja...tak da mi res pomaga...sicer pa jaz pravim da stanovanje ni le moje in nisem služkinja...kar vse pomalo zaposlim...morala sem se pohvalituser posted image user posted image user posted image ...upam da tak ostane...user posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
10.10.2009 20:56:06   
ema tiara
ej persida ti si iz ptuja?

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.10.2009 20:56:41   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojla drage moje...

Timon je tudi danes ajal od 22.30-skoraj 6ih zjutrajuser posted image ...no, je pa danes šel pred 20.uro spat, tako da bo spet 2x jedel...je pa zelo malo pil danes, pribl.200ml kompota, mleko 180 ml pa le zjutraj in zdej zvečer...pa kakec je tudi bolj trd, verjetno zaradi  tega?user posted image ...no, sej , preden bom jaz šla ajat, mu bom še dala mleko, pa potem se bo še sam zbudil ponoči, pa bo nadoknadil...je pa fuuul jedel...
zjutraj sadno kašico Hipp-oči dal, ker mene ni bilo...ob 13.kosilo 220 (bučka, korenje, krompirček in merica aptamila...vse je njami...)...popoldan pol skute od 100 ml, cela banana, en prepečenček od Hippa in pol jabolka...vse popapal (200ml) ...potem pa je bil tečen in zehal od 18.30...pa smo ga zamotili do skoraj 20.ure, ker sem pekla z mojo birmanko user posted image  eno čokoladno njami pecivo....pa sem mu samo na hitro dala 1 piškot in pol, malo mlekca čez -to je bilo ravno ene par žličk, ker sem vedla, da ne bo zdržal sedeti več kot 2 minuti...no mleka pa je popil še ene 160ml....a je to dovolj tekočine?...koliko vaši popijejo?

Birma je šla skozi...smo bili v cerkvi od 9.15 -12.30 user posted image ...še dobro da je moj ostal s timonom doma, ko bi itak živčnega oba fasala....
da pa ne govorim, kako smo potem proslavili- mi in moji straši posebej, žlahta posebej, sestra s fantom in otroki Š(moja birmanka) pa posebej...ni da bi govoril...

zakaj pa je blo to dobro? user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.10.2009 21:03:10   
yania

yania - to pa je bla birma rekoderka,kaj ,pa se je po birmi zgodilo,pa je za user posted image .Mislim kako birmo so naredili otroku

Persida, brez besed, resnično, pa kaj čem, imam tako krasno sestrico, da ji je za čestitat, kake fine geste to izvaja, res...mislim, moj je rekel: veš, malo jih je takih, k bi tako naredili?!...pa jaz njemu: mislim da ne vem, če je še kdo tako f******....ne bi res...da ne bo kdo tak bral tule gor, tako da ne bom o podrobnostih....aja, pa da ne govorim, da niti očija ni bilo njenega na birmo, pa tudi ko je imel bratec (moj nečak) obhajilo, ni prišel...sta ločena, on živi na drugem koncu, pa vseeno je to le 1 uro in pol do tu...mislim, ne vem no, kaj je otrok kriv, če so take zadeve..in potem moja sestra vpraša mojo mami- a boš ti **** (bivšo taščo ) povabila na kavo domov?????....niti na kavo jih ni povabila, pa kak piškotek...ma brezveze res..ne bom , ker sem res besna na njo, ker tako kot praviš- otroci trpijo...pa še dobro da imajo tako fajn tetouser posted image ...pa še 2 z njegove strani, ko sta tudi uredu...

no, danes smo pa res imeli generalko  za drugi teden ko bomo imeli krstuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
10.10.2009 21:04:03   
yania

A mi lahko katera pošlje kako čokolado prosimmmmmmmmmm,se mi tak lušta,da se mi bo zmešalo.user posted image

Persida, pridi k meni,,,veš kako dobro pecivo imam...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
10.10.2009 21:12:26   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: yania

ojla drage moje...

zakaj pa je blo to dobro? user posted image

Ločena sta, samo vseeno če sta babi in tetka prišle pogledat mojo pikico birmanko, bi jih lahko vsaj na kavico domov povabila, če že ni denarja...samo kaj,,,začetek tedna je rekla, da ne bo nič delala ker nima denarja (ja , ji je škoda, gre raje v druge zadeve...user posted image ...).,,,no,in potem mi reče moja b.pri maši da sta jo babi in teta povabili z njimi na kosilo, pa ne ve če bi šla.,.pa jaz njej, da naj seveda gre...in pravi da bo...no, in ko smo prišli ven, je moj oči rekel, da gremo na kosilo, ko grejo vsi posebej..no moja seka je šla sama s tistim njenim šoceljnom (pride le zvečer prespat k njej, drugače je neuporaben, pa nič komunikativen, se noče znobenim pogovarjati...pa pustmo podrosbnosti...) in tamaladva na kosilo...ejjj,,pa ne moreš tako, pa to se tudi drugače izvede, a ni res, no....ma ne vem...ne vem če štekate, samo res grdo ma ne to je prelepa beseda...XXXXXX od nje...ne vem kaj bi dala na tole x mesto....
Vedno je tako- oči jih ne pelje na morje, jih tudi ona ne,,,nikamor ne grejo...ma skos si polena mečeta pod noge, trpijo pa otroci...HB sta šla na morje z mano....pa tako sta zlata...pridna....tamalga, ko je 4.razred pedena, pa štima, pa naloge pregleduje in vse no...kot mama mu je...potem pa reče, a veš zakaj grem vedno  z njim v šolo in povsod?..ker mi j eoči rekel, da če ga avto povozi bom jaz kriva...ej, mene je kr streslo, pa kako lahko to foter reče svoji hčerki, ki sploh ne živi z njo...??????za to ima mamo, a ni res..pa zadnjič, se je sestra drla na X ker ni tamalmu torbe prštimala???? res vse naredi namesto nje...sesa, pospravlja,,,ah,,,,božčki so ....ne moreš verjeti...
ja, zdej sem pa spet mal dušo olajšala..a ne...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
10.10.2009 21:14:16   
PERSIDA

PERSIDA user posted image user posted image

titleAndStar(1549,0,0,false,"","")
user posted image

user posted image
Objave: 1549
Status: odsoten user posted image
user posted image

Nekateri so cveteli že pred marcem -
PREHITEVANČKI

7.1.2009       
PERSIDA    
Anže       1840g; 43,5cm  
2.4.09     3620g; 52cm      
7.5.09     5170g; 57cm 
2.7.09     7070g; 63cm
13.8.09   8320g; 69cm
1.10.09   9200g; 73 cm
user posted image

Tomaž    1550g; 41cm     
2.4.09     3560g; 52cm    
7.5.09     5300g; 57cm
2.7.09     7030g; 63cm
13.8.09   8070g; 67cm
1.10.09   9000g; 70cm 

6.2.2009
Lia          2900g; 47cm     
9.3.09     3540g; 51 cm      
8.4.09     4580g; 53cm
5.6.09     6090g; 61cm
12.6.09   6950g; 64cm
12.8.09
2.9.09     8060g; 66cm
6.11.09

user posted image

7.2.2009
NAJAA       
Nika        1940g; 46cm       
25.3.09    3340g; 52cm       
23.4.09    4200g; 56cm
18.6.09    5510g; 65cm
16.7.09    6190g; 62cm
30.7.09    6600g; 68cm
15.9.09    7180g; 78cm
1.10.09    7200g; 69cm
3.11.09

user posted image  

12.2.2009
YANIA      
Timon        2260g; 46cm       
24.3.09       3710g; 51cm         
12.5.09       5400g; 58cm
15.6.09       6300g; 60cm
10.9.09       7610g; 67cm

user posted image

20.2.2009    
TASA_M   
Lija          2330g; 46cm     
23.3.09    3070g; 48 cm       
20.4.09    3800g; 50,5cm 
25.5.09    4560g; 55cm
29.6.09    5350g; 57,5cm

user posted image  

26.2.2009
GRAHEC 
Lucija    3840g; 53cm      
25.3.09  4740g; 57 cm         
23.4.09  5510g; 61cm    
26.5.09  6410g; 64cm
5.8.09

user posted image

28.2.2009
KOKICA32
Valentin   2990g; 48,5cm    
31.3.09     3750g; 50,5 cm     
5.5.09       4950g; 57cm
11.6.09     5840g; 59cm
20.7.09     6650g; 64cm
7.9.09       7400g; 68,3cm
25.11.09

user posted image  
1. zobek  16.9.09

2. zobek  22.9.09

IN PRIŠEL JE MAREC:

3.3.2009     
ADA2             
Miha        4000g; 53cm       
               4750g; 57cm             
6.5.09      5900g; 62cm
3.6.09      6500g; 65,5cm
21.7.09    7300g; 69.5cm
3.9.09      7700g; 70cm
1.12.09

user posted image  user posted image 5.8.09

6.3.2009
SPPS          
Marcel    3830g; 52cm         
2.4.09     5200g; 55,5cm       
7.5.09     6130g; 59,5cm
4.6.09     6960g; 63cm
4.8.09     8670g; 71cm
17.9.09   9480g; 70cm
10.12.09

user posted image    user posted image

MEDIUHEC                              
Matevž    3000g; 50cm
8.4.09                                      
6.5.09     5240g; 56cm
10.6.09   5910g; 59cm
15.7.09   6500g; 62cm
2.9.09     7100g; 66cm

9.3.2009
NOBADY     
Taj            4000g;53cm          
8.4.09       4600g; 56cm        
6.5.09       5000g; 61,5cm
16.6.09     6300g; 65cm
26.8.09     7650g; 69cm
30.0.09     8150g; 73cm

user posted image      user posted image

11.3.2009
YASSY
Lina         2720g;48cm
11.4.09    3570g;50,5cm
12.5.09
16.6.09     5700;60cm
             user posted image                                       user posted image    25.9.09

13.3.2009
TRINITY22
Tiana       3180g; 50cm        
14.4.09    4160g; 54cm             
15.5.09    5070g; 56cm
18.6.09    5780g; 60cm
20.7.09    6415g; 62cm
22.9.09    7890g;65,5cm

user posted image  user posted image

leo**tia
Tia           2710g; 47,5cm      
15.4.09    3600g; 50cm             
13.5.09    4100g; 53cm
18.6.09    4850g; 58cm
10.7.09    5120g; 61cm
18.8.09    5400g: 65cm
7.10.09    6280g; 71cm

14.3.09
BAMBIKA
Lara        
3540g; 50cm 
3850g; 53cm 
6250g; 62cm
12.8.09    7.600g; 68cm
23.9.09    8490g; 70cm
9.12.09

user posted image

15.3.2009
HELIMAŠA                        
Zoja         3220g;50cm  
16.4.09    3830g; 53cm            
26.5.09    5000g; 57cm  
17.6.09    5650g; 60,5cm
21.7.09    6300g; 62.5cm
25.9.09    7200;g 68cm
17.12.09

user posted image  user posted image 20.7.09

STEFFI                                    
Taj Gabriel 3830g; 56cm   
17.4.09       4550g; 60cm            
18.5.09       5450g; 67cm
16.6.09       6300g; 70cm
27.7.09       7550g; 70cm
15.9.09       8150g; 74cm

user posted image    user posted image

user posted image 11.9.09
                  13.9.09

16.3.2009
ČEBEICA MAJA
Maks      3770g; 54cm         
20.4.09   5100g; 57cm            
6.5.09     5600g            
19.5.09   6050g; 59cm
17.6.09   6630g; 62cm
16.7.09   7060g
16.9.09   7500g; 68cm

MAMA_MILCHY                     
Lea          3270g; 54cm          
20.4.09    4250g; 57cm              
18.5.09    4850g; 61cm
29.6.09    5800g; 68cm
31.8.09    7200g; 72cm
6.10.09    7500g; 67cm

18.3.2009  
LOLITA 23                            
Tjaša      3400g;51cm           
23.4.09    4900g; 54 ali 56cm    
21.5.09    5650g; 59cm
16.7.09    6650g; 62cm
7.9.09      7300g; 68cm
15.10.09

user posted image     user posted image

19.3.2009
MALAČEBELICA
Klara       3660g;52cm             
22.4.09    4800g; 57cm
26.5.09    5750g; 58,5cm
17.6.09    6120g; 61cm
17.9.09    7430g; 68cm

20.3.2009
POCKA 
Blaž        4170g;57cm            
21.4.09    5150g; 58cm           
26.5.09    6100g; 60cm
7.7.09      7010g; 64cm
1.9.09      7850g; 70cm
13.10

user posted image    

TREZIKA                                                                  
Maruša    3460g; 51cm       
                3520g; 53cm             
21.5.09    4350g; 57cm
24.6.09    5090g; 62cm
19.8.09    6460g; 68cm
30.9.09    7010g; 70cm

user posted image   user posted image

23.3.2009
_ANDREJA_
Janez Gal   4690g; 57cm  
6.5.09         6120g; 58,5cm
12.6.09       7130g; xxcm
14.7.09       7830g; 65cm
2.9.09         8800g; 72cm
15.10.09

DANA                                   
Nejc         4140g; 53cm         
22.4.09     5105g; 55cm
23.5.09     6340g        
26.8.09     8920g; 67cm
7.10.09

user posted image   17.08.2009

25.3.2009
FELIX7  
Jure         3730g; 54cm        
24.4.09    4400g; 58cm            
22.5.09    5900g; 62cm 
3.7.09      7100g; 67,5cm
4.9.09      8600g; 70cm
16.10.09

1.ZOBEK:  8.10.09

user posted image   user posted image

LEJCA                                    
Matteo    3960g; 51cm        
24.4.09   4500g; 54cm           
25.5.09   5250g; 58cm 
25.5.09   5700g; 59cm
27.7.09   6030g; 62cm

30.3.09
EMA TIARA
Lucas Lan   3200g; 48cm
30.4.09       4500g; 54cm
3.6.09         5800g; 58cm
2.7.09         6540g; 61cm
10.8.09       7560g; 65cm
29.9.09       8200g; 67cm
28.12.09

31.3.2009
NINA00                     
Brin         3540g; 51cm     
30.4.09     4120g; 56,5cm
28.5.09     5020g; 59cm
1.7.09       6100g; 62cm
31.8.09     7300g; 68cm
21.10.09

[

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
10.10.2009 21:15:33   
trezika
ojoj Yania.... sn kr brez besed ostala user posted image user posted image pa zakaj vedno vsi svoje probleme na otroke prenašajo...madonca saj pa niso krivi...že zaradi otrok bi se morali bolje razumet....ali pa se vsaj malo potrudit user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
10.10.2009 21:16:52   
PERSIDA
user posted image

Nekateri so cveteli že pred marcem -
PREHITEVANČKI

7.1.2009       
PERSIDA    
Anže       1840g; 43,5cm  
2.4.09     3620g; 52cm      
7.5.09     5170g; 57cm 
2.7.09     7070g; 63cm
13.8.09   8320g; 69cm
1.10.09   9200g; 73 cm
user posted image

Tomaž    1550g; 41cm     
2.4.09     3560g; 52cm    
7.5.09     5300g; 57cm
2.7.09     7030g; 63cm
13.8.09   8070g; 67cm
1.10.09   9000g; 70cm 

6.2.2009
Lia          2900g; 47cm     
9.3.09     3540g; 51 cm      
8.4.09     4580g; 53cm
5.6.09     6090g; 61cm
12.6.09   6950g; 64cm
12.8.09
2.9.09     8060g; 66cm
6.11.09

user posted image

7.2.2009
NAJAA       
Nika        1940g; 46cm       
25.3.09    3340g; 52cm       
23.4.09    4200g; 56cm
18.6.09    5510g; 65cm
16.7.09    6190g; 62cm
30.7.09    6600g; 68cm
15.9.09    7180g; 78cm
1.10.09    7200g; 69cm
3.11.09

user posted image  

12.2.2009
YANIA      
Timon        2260g; 46cm       
24.3.09       3710g; 51cm         
12.5.09       5400g; 58cm
15.6.09       6300g; 60cm
10.9.09       7610g; 67cm

user posted image

20.2.2009    
TASA_M   
Lija          2330g; 46cm     
23.3.09    3070g; 48 cm       
20.4.09    3800g; 50,5cm 
25.5.09    4560g; 55cm
29.6.09    5350g; 57,5cm

user posted image  

26.2.2009
GRAHEC 
Lucija    3840g; 53cm      
25.3.09  4740g; 57 cm         
23.4.09  5510g; 61cm    
26.5.09  6410g; 64cm
5.8.09

user posted image

28.2.2009
KOKICA32
Valentin   2990g; 48,5cm    
31.3.09     3750g; 50,5 cm     
5.5.09       4950g; 57cm
11.6.09     5840g; 59cm
20.7.09     6650g; 64cm
7.9.09       7400g; 68,3cm
25.11.09

user posted image  
1. zobek  16.9.09

2. zobek  22.9.09

IN PRIŠEL JE MAREC:

3.3.2009     
ADA2             
Miha        4000g; 53cm       
               4750g; 57cm             
6.5.09      5900g; 62cm
3.6.09      6500g; 65,5cm
21.7.09    7300g; 69.5cm
3.9.09      7700g; 70cm
1.12.09

user posted image  user posted image 5.8.09

6.3.2009
SPPS          
Marcel    3830g; 52cm         
2.4.09     5200g; 55,5cm       
7.5.09     6130g; 59,5cm
4.6.09     6960g; 63cm
4.8.09     8670g; 71cm
17.9.09   9480g; 70cm
10.12.09

user posted image    user posted image

MEDIUHEC                              
Matevž    3000g; 50cm
8.4.09                                      
6.5.09     5240g; 56cm
10.6.09   5910g; 59cm
15.7.09   6500g; 62cm
2.9.09     7100g; 66cm

9.3.2009
NOBADY     
Taj            4000g;53cm          
8.4.09       4600g; 56cm        
6.5.09       5000g; 61,5cm
16.6.09     6300g; 65cm
26.8.09     7650g; 69cm
30.0.09     8150g; 73cm

user posted image      user posted image

11.3.2009
YASSY
Lina         2720g;48cm
11.4.09    3570g;50,5cm
12.5.09
16.6.09     5700;60cm
             user posted image      user posted image    25.9.09

13.3.2009
TRINITY22
Tiana       3180g; 50cm        
14.4.09    4160g; 54cm             
15.5.09    5070g; 56cm
18.6.09    5780g; 60cm
20.7.09    6415g; 62cm
22.9.09    7890g;65,5cm

user posted image  user posted image

leo**tia
Tia           2710g; 47,5cm      
15.4.09    3600g; 50cm             
13.5.09    4100g; 53cm
18.6.09    4850g; 58cm
10.7.09    5120g; 61cm
18.8.09    5400g: 65cm
7.10.09    6280g; 71cm

14.3.09
BAMBIKA
Lara        
3540g; 50cm 
3850g; 53cm 
6250g; 62cm
12.8.09    7.600g; 68cm
23.9.09    8490g; 70cm
9.12.09

user posted image

15.3.2009
HELIMAŠA                        
Zoja         3220g;50cm  
16.4.09    3830g; 53cm            
26.5.09    5000g; 57cm  
17.6.09    5650g; 60,5cm
21.7.09    6300g; 62.5cm
25.9.09    7200;g 68cm
17.12.09

user posted image  user posted image 20.7.09

STEFFI                                    
Taj Gabriel 3830g; 56cm   
17.4.09       4550g; 60cm            
18.5.09       5450g; 67cm
16.6.09       6300g; 70cm
27.7.09       7550g; 70cm
15.9.09       8150g; 74cm

user posted image    user posted image

user posted image 11.9.09
                  13.9.09

16.3.2009
ČEBEICA MAJA
Maks      3770g; 54cm         
20.4.09   5100g; 57cm            
6.5.09     5600g            
19.5.09   6050g; 59cm
17.6.09   6630g; 62cm
16.7.09   7060g
16.9.09   7500g; 68cm

MAMA_MILCHY                     
Lea          3270g; 54cm          
20.4.09    4250g; 57cm              
18.5.09    4850g; 61cm
29.6.09    5800g; 68cm
31.8.09    7200g; 72cm
6.10.09    7500g; 67cm

18.3.2009  
LOLITA 23                            
Tjaša      3400g;51cm           
23.4.09    4900g; 54 ali 56cm    
21.5.09    5650g; 59cm
16.7.09    6650g; 62cm
7.9.09      7300g; 68cm
15.10.09

user posted image     user posted image

19.3.2009
MALAČEBELICA
Klara       3660g;52cm             
22.4.09    4800g; 57cm
26.5.09    5750g; 58,5cm
17.6.09    6120g; 61cm
17.9.09    7430g; 68cm

20.3.2009
POCKA 
Blaž        4170g;57cm            
21.4.09    5150g; 58cm           
26.5.09    6100g; 60cm
7.7.09      7010g; 64cm
1.9.09      7850g; 70cm
13.10

user posted image    

TREZIKA                                                                  
Maruša    3460g; 51cm       
                3520g; 53cm             
21.5.09    4350g; 57cm
24.6.09    5090g; 62cm
19.8.09    6460g; 68cm
30.9.09    7010g; 70cm

user posted image   user posted image

23.3.2009
_ANDREJA_
Janez Gal   4690g; 57cm  
6.5.09         6120g; 58,5cm
12.6.09       7130g; xxcm
14.7.09       7830g; 65cm
2.9.09         8800g; 72cm
15.10.09

DANA                                   
Nejc         4140g; 53cm         
22.4.09     5105g; 55cm
23.5.09     6340g        
26.8.09     8920g; 67cm
7.10.09

user posted image   17.08.2009

25.3.2009
FELIX7  
Jure         3730g; 54cm        
24.4.09    4400g; 58cm            
22.5.09    5900g; 62cm 
3.7.09      7100g; 67,5cm
4.9.09      8600g; 70cm
16.10.09

1.ZOBEK:  8.10.09

user posted image   user posted image

LEJCA                                    
Matteo    3960g; 51cm        
24.4.09   4500g; 54cm           
25.5.09   5250g; 58cm 
25.5.09   5700g; 59cm
27.7.09   6030g; 62cm

30.3.09
EMA TIARA
Lucas Lan   3200g; 48cm
30.4.09       4500g; 54cm
3.6.09         5800g; 58cm
2.7.09         6540g; 61cm
10.8.09       7560g; 65cm
29.9.09       8200g; 67cm
28.12.09

31.3.2009
NINA00                     
Brin         3540g; 51cm     
30.4.09     4120g; 56,5cm
28.5.09     5020g; 59cm
1.7.09       6100g; 62cm
31.8.09     7300g; 68cm
21.10.09

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.10.2009 21:17:01   
trezika
PERSIDA ko se že ravno s seznamom ukvarjaš....sn pozabla javit, da imamo od 8.10. dalje PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

EPIDURALNA
corfu

Kakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?

sem za (51%)

sem proti (32%)

sem jo imela (18%)

Število vseh glasov: 378

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!