yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: yania ojla drage moje... o čem debata...vidim da spet o marsovcih, imam prav?--- yassy, welcome back ..... Timon je tudi danes ajal od 22.30-skoraj 6ih zjutraj ...no, je pa danes šel pred 20.uro spat, tako da bo spet 2x jedel...je pa zelo malo pil danes, pribl.200ml kompota, mleko 180 ml pa le zjutraj in zdej zvečer...pa kakec je tudi bolj trd, verjetno zaradi tega? ...no, sej , preden bom jaz šla ajat, mu bom še dala mleko, pa potem se bo še sam zbudil ponoči, pa bo nadoknadil...je pa fuuul jedel... zjutraj sadno kašico Hipp-oči dal, ker mene ni bilo...ob 13.kosilo 220 (bučka, korenje, krompirček in merica aptamila...vse je njami...)...popoldan pol skute od 100 ml, cela banana, en prepečenček od Hippa in pol jabolka...vse popapal (200ml) ...potem pa je bil tečen in zehal od 18.30...pa smo ga zamotili do skoraj 20.ure, ker sem pekla z mojo birmanko eno čokoladno njami pecivo....pa sem mu samo na hitro dala 1 piškot in pol, malo mlekca čez -to je bilo ravno ene par žličk, ker sem vedla, da ne bo zdržal sedeti več kot 2 minuti...no mleka pa je popil še ene 160ml....a je to dovolj tekočine?...koliko vaši popijejo? Birma je šla skozi...smo bili v cerkvi od 9.15 -12.30 ...še dobro da je moj ostal s timonom doma, ko bi itak živčnega oba fasala.... da pa ne govorim, kako smo potem proslavili- mi in moji straši posebej, žlahta posebej, sestra s fantom in otroki Š(moja birmanka) pa posebej...ni da bi govoril... zakaj pa je blo to dobro? Ločena sta, samo vseeno če sta babi in tetka prišle pogledat mojo pikico birmanko, bi jih lahko vsaj na kavico domov povabila, če že ni denarja...samo kaj,,,začetek tedna je rekla, da ne bo nič delala ker nima denarja (ja , ji je škoda, gre raje v druge zadeve... ...).,,,no,in potem mi reče moja b.pri maši da sta jo babi in teta povabili z njimi na kosilo, pa ne ve če bi šla.,.pa jaz njej, da naj seveda gre...in pravi da bo...no, in ko smo prišli ven, je moj oči rekel, da gremo na kosilo, ko grejo vsi posebej..no moja seka je šla sama s tistim njenim šoceljnom (pride le zvečer prespat k njej, drugače je neuporaben, pa nič komunikativen, se noče znobenim pogovarjati...pa pustmo podrosbnosti...) in tamaladva na kosilo...ejjj,,pa ne moreš tako, pa to se tudi drugače izvede, a ni res, no....ma ne vem...ne vem če štekate, samo res grdo ma ne to je prelepa beseda...XXXXXX od nje...ne vem kaj bi dala na tole x mesto.... Vedno je tako- oči jih ne pelje na morje, jih tudi ona ne,,,nikamor ne grejo...ma skos si polena mečeta pod noge, trpijo pa otroci...HB sta šla na morje z mano....pa tako sta zlata...pridna....tamalga, ko je 4.razred pedena, pa štima, pa naloge pregleduje in vse no...kot mama mu je...potem pa reče, a veš zakaj grem vedno z njim v šolo in povsod?..ker mi j eoči rekel, da če ga avto povozi bom jaz kriva...ej, mene je kr streslo, pa kako lahko to foter reče svoji hčerki, ki sploh ne živi z njo...??????za to ima mamo, a ni res..pa zadnjič, se je sestra drla na X ker ni tamalmu torbe prštimala???? res vse naredi namesto nje...sesa, pospravlja,,,ah,,,,božčki so ....ne moreš verjeti... ja, zdej sem pa spet mal dušo olajšala..a ne...