Yassy
|
Persida-hvala za tolazbo,...ampak ce sem cisto odkrita je takole,...odkar sem rodila,...nisem mela niti pol urce (pa ne pretiravam) casa zase, da bi lahko rekla zdaj pa mam cas samo zase da mi ni treba mislit a bo jokala al jo je treba previt al kaj podobnega,...njemu je pa pac samoumnevno, da ce ga poklicejo kolegi da pride zvecer na pijaco da bo pac sel,....zakaj????????zakaj nebi ostal z njo pa reku no sej danes si pa ti zasluzis it malo vn ali pa vsaj met prosti cas,...pa mu zadnjic recem da m je klicala kolegica, da se dobiva na kavici za kako urco da malo pocebljava zvecer okoli 9,..in on lepo tiho ura pol 9 on se oblaci,..pa pravim jaz,..ja kaj pa ti,pravi grem na pijacko,...cakaj malo haloooooo,...sem ti ze vceraj povedala da grem danes jaz na pijaco,...pa pravi ja pejt,..sej ti ne branim,...pol ga pa prasam ja kdo bo pa z tamalo,...pa mi zabije,...ja sabo jo vzsemi a ne logicno da ne bo sama doma,....mislim sej nevem a bi se al ?pa pravi ja morem it ker so vsi frendi zbrani tam,..ce n mo bodo zamerli,....mislim,...pa sem bla pol sam tih ker se mi ni dalo spet kregat. Vedno je nekdo prej ko pa tamala,...in on tudi od mene to pricakuje,...pa mu zadnjic recem daj vzemi jo, da grem jaz vsaj malo na sprehod sama,...pa mi pravi a zdaj ce ne grem vsakdan z njo vn pa nisem dober oce,...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr no in pol mi rece ja pa odpelji jo babici, pa naj jo ma ona,..pa pojdi,...halooooooooooooooo kaj si iz vesolja dol padu al kaj,...vse ostalo stima,...je kul,...tko doma mi res pomaga, skuha, posesa,kdaj obesi perilo,..ni panike,...ampak to pa pac ne sprejme, da sem jaz psihicno ze cisto na tleh, ker nimam niti 5 minut da zadiham,...nevem vec kaj naj.
|