|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
10.10.2009 11:28:13   
Yassy
najaa,...sej pomoje so dans oz.bojo kr vsiuser posted image tecni z deci na celu user posted image majo dans saj izgovor ,...ker je slabo vremeuser posted image no nasa je pa ravnokar zaspala,...no sem dobra zdele za ene 20 min.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
10.10.2009 11:43:13   
Yassy
persida- evo za na seznam,..mi smo pa pokukali na svet 11.03,...tezka je bila 2720 velika 48 cm,...ime ji je Lina,..pregledi so sledili pa tkole,...
11.04-3570  veliki smo  bili 50.5 cm
12.05-nama je pozabila napisat  podatke na krtoncek,..povem pri naslednjem pregledu
16.06.-teza 5700 pa velikost 60,....ostalo pa naslednjic,..ker ne nejdem se drugega kartoncka,...
aja pa zobek je vn pokukal 25.9,...kar se pa glede slikic tice,..pa a lahko vzames kaksno iz mojega albuma?

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
10.10.2009 11:43:15   
PERSIDA
yassy - zelo malo moških je ,ki se zavedajo kaj pomeni biti mama 25 ur na dan.In ,da sami  pomagajo brez da se moraš kregati z njimi.Med marčevkami so tudi taki moški je ,pa veliko takih ,ki je jim samoumevno ,da otroke rihta mama in da ne razume ,da ,če ji delo prevzame za eno uro je to kot  10 ur.Velikokrat razmišljam kaj se plete v moški glavi zakaj misli ,če prinese denar ,da je to to.Kot ,da sem jaz spočita ,urejena ,hiša poštimana ma ,pa jade.To je taka tema ko ji ni dna je ,pa hvalabogu forum ,da se lahko zlajaš,potožiš,zjočeš ,itd...............

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
10.10.2009 11:47:34   
PERSIDA
yassy - ti si rodila na moj pdp.No pdp je bil 12.3. pri g. na nuhalni pa 11.3.user posted image .Lep datum ni kaj.Sliko bom dala gor zvečer ,če naji ne gre podatke bo ,pa ona poštimala ,ker ji gre bolje odtipkuser posted image .Pa ,da ne pride iz prakseuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
10.10.2009 11:48:57   
PERSIDA
Eto nekaj gnjavita ,ni več heca jih grem zbačkat ,da se umiritauser posted image .Pa za kosilo bo treba nekaj v piskre vrečt oča pridejo domovuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
10.10.2009 11:54:21   
Yassy
Persida-hvala za tolazbo,...ampak ce sem cisto odkrita je takole,...odkar sem rodila,...nisem mela niti pol urce (pa ne pretiravam) casa zase, da bi lahko rekla zdaj pa mam cas samo zase da mi ni treba mislit a bo jokala al jo je treba previt al kaj podobnega,...njemu je pa pac samoumnevno, da ce ga poklicejo kolegi da pride zvecer na pijaco da bo pac sel,....zakaj????????zakaj nebi ostal z njo pa reku no sej danes si pa ti zasluzis it malo vn ali pa vsaj met prosti cas,...pa mu zadnjic recem da m je klicala kolegica, da se dobiva na kavici za kako urco da malo pocebljava zvecer okoli 9,..in on lepo tiho ura pol 9 on se oblaci,..pa pravim jaz,..ja kaj pa ti,pravi grem na pijacko,...cakaj malo haloooooo,...sem ti ze vceraj povedala da grem danes jaz na pijaco,...pa pravi ja pejt,..sej ti ne branim,...pol ga pa prasam ja kdo bo pa z tamalo,...pa mi zabije,...ja sabo jo vzsemi a ne logicno da ne bo sama doma,....mislim sej nevem a bi se user posted image  al user posted image ?pa pravi ja morem it ker so vsi frendi zbrani tam,..ce n mo bodo zamerli,....mislim,...pa sem bla pol sam tih ker se mi ni dalo spet kregat.
Vedno je nekdo prej ko pa tamala,...in on tudi od mene to pricakuje,...pa mu zadnjic recem daj vzemi jo, da grem jaz vsaj malo na sprehod sama,...pa mi pravi a zdaj ce ne grem vsakdan z njo vn pa nisem dober oce,...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image no in pol mi rece ja pa odpelji jo babici, pa naj jo ma ona,..pa pojdi,...halooooooooooooooo kaj si iz vesolja dol padu al kaj,...vse ostalo stima,...je kul,...tko doma mi res pomaga, skuha, posesa,kdaj obesi perilo,..ni panike,...ampak to pa pac ne sprejme, da sem jaz psihicno ze cisto na tleh, ker nimam niti 5 minut da zadiham,...nevem vec kaj naj.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
10.10.2009 11:56:04   
Yassy
zmejnenu :) no sej jst grem pa tud pocas neki v piskre vrzt,...se pol slisimo kej se,...oz.tipkamo hehehe,...papa za sedaj

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
10.10.2009 12:03:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

yassy - zelo malo moških je ,ki se zavedajo kaj pomeni biti mama 25 ur na dan.In ,da sami  pomagajo brez da se moraš kregati z njimi.Med marčevkami so tudi taki moški je ,pa veliko takih ,ki je jim samoumevno ,da otroke rihta mama in da ne razume ,da ,če ji delo prevzame za eno uro je to kot  10 ur.Velikokrat razmišljam kaj se plete v moški glavi zakaj misli ,če prinese denar ,da je to to.Kot ,da sem jaz spočita ,urejena ,hiša poštimana ma ,pa jade.To je taka tema ko ji ni dna je ,pa hvalabogu forum ,da se lahko zlajaš,potožiš,zjočeš ,itd...............

Persida, dobro si tole napisala. Žal resnično... ne zavedajo se, da nismo me doma zato, da bi se praskale po riti in ležale na kavču cel dan.

yassy, da boš vedla, sočustvujem s tabo. Tudi pri nas je žal pogosto tako... Jahuje je to, da ko jaz hočem kam it, je samoumevno, da bo kakšna babica priskočila na pomoč... koliko sem pa jaz sama z obema (imam dve hčerki), pa niti pomisli ne.
Sam kaj, ko dedci vedno od nekje privlečejo kak dober izgovor... mislim tak, da ti slabo zraven rata in si misliš, če so res z marsa! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
10.10.2009 12:17:53   
Yassy
Naaja-sej se poskusam nekako vzdrzat sam  mi pritisk narasca skoz,...nevem no,.,..sej ne da mecem vse v isti kos,...so kake minimalne izjeme,...sam drugace se mi pa zdi da so vsi isti,...kolegica istotarna,..pa ja malcek ze skoraj dve leti star,...pa pravi delam do treh,grem v vrtec ponj,..sem z njim zunaj po vrtcu mu naredim kaj za jest spet igranje, vecerja, kopanje in pa spanje, po tem pa se stanovanje, cunje itd,...kaj pa on ,...dela doma,...za racunalnikom od 8-3 pa pride ona domol,..pa on pismo sem utrujen grem spat,....tega jaz ne razumem,,....kako so dedcom pamet programirali,...res mi ni jasno,..sestricna je noseca pa ma tud ona ze probleme,...njeje trnutno doma brez sluzbe,...pa cele dneve na rcunalniku visi,..pamu zadnjic pravi dej premakni se pa kej naredi ker si doma,..on pa nc,..pravi ona,..lej kmal bos dobil otrok,...pa pravi on u pi... pol pane bom moguvec igrc igrat  sranj ,...ja halooooooouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
10.10.2009 12:18:33   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Persida, dobro si tole napisala. Žal resnično... ne zavedajo se, da nismo me doma zato, da bi se praskale po riti in ležale na kavču cel dan.

yassy, da boš vedla, sočustvujem s tabo. Tudi pri nas je žal pogosto tako... Jahuje je to, da ko jaz hočem kam it, je samoumevno, da bo kakšna babica priskočila na pomoč... koliko sem pa jaz sama z obema (imam dve hčerki), pa niti pomisli ne.
Sam kaj, ko dedci vedno od nekje privlečejo kak dober izgovor... mislim tak, da ti slabo zraven rata in si misliš, če so res z marsa! user posted image

Najaa, a se smem pritožit nad mojim?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
10.10.2009 12:23:30   
čebeica maja

kot da bi jaz to napisala in ja so iz marsa, saj moj jeuser posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
10.10.2009 12:28:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

težko, ker tvoj je popoln. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
10.10.2009 12:39:39   
mama_milchy

user posted image zato pa ga full pogrešam, ko ga ni...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
10.10.2009 12:42:23   
Najaa

kaj bi s epa pol rada pritoževala? ajaaaaa, danes si sama... aha, v tem grmu tiči zajec... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4564
10.10.2009 12:46:19   
mama_milchy

kaj bi s epa pol rada pritoževala? ajaaaaa, danes si sama... aha, v tem grmu tiči zajec... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

sej mu bom itak pustila, da kej nardi ko pride iz službe - recimo posodo, da pomije user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
10.10.2009 12:52:50   
Najaa

sej mu bom itak pustila, da kej nardi ko pride iz službe - recimo posodo, da pomije user posted image

priden... ti pa le počivaj danes. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4566
10.10.2009 13:12:16   
trezika

Drage moje zdaj sem se tak namučla ko sem dve sliki iskala nisem jih našla pa sem se drugač znašla,če še kera kaj pogreša al bi kaj drugega gor dala povejte ,pa bomo zritali ,ker sedaj res ne morem več.

LAHKO NOČ vsem.user posted image

hvala da si zamenjala marušino sliko.... saj sn poskušala sama pa mi ni ratalo user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
10.10.2009 14:26:50   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

hmmmm moj je zdaj že star ene 6 let tak da je bil je pa takrat okoli 100000 sit torej zdaj ene 400€ samo zdaj to ni primerljiva cena, ker so zdaj stvari dražje al pa tudi ne, nimam pojmauser posted image

a pa ti cel čas v redu dela... no fajn. bom malo pogledala na netu. samo nimam pa ideje kam pa naj s tem pralnim strojem. kupi katera user posted image user posted image user posted image

men dela skoz OK, v teh šestih letih še ni bil na servisu, pa kar veliko perem, res je, da prej ko sva bila sama nisem tolk sušila samo spodnje perilo pa nogavice, pa občasno brisače, zdaj odkar pa je Tiana pa redno sušim, pa dela OK, mogoče porabi malo več časa, ne vem za pol stroja perila 80 minut sušenja ...ne vem kolk porabijo tisti, ki so ločeno ... to naj ti pa katera druga pove user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
10.10.2009 14:39:53   
mama_milchy

priden... ti pa le počivaj danes. user posted image

na, vidiš, ko user posted image ne da mira, sem kr sama vse pomila in pospravla; zdaj pa veselo na likanje user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 10.10.2009 14:42:43 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
10.10.2009 14:45:10   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Spale do 9h. user posted image
Mogla sem se pohvalit... user posted image

user posted image user posted image user posted image mi tudi, samo s tisoč prekinitvami user posted image ne vem če to pol sploh šteje kot da je blo do devetih user posted image user posted image

aja no, sem pozabla oment, da je bila prekinitev ob 7h in pol spavanje dalje. jaz sem takrat že misla vstat, ampak sem slišala, da dežuje in sem zaspala nazaj.

eh sej zdej je pa neki tečna tamala za brezveze. user posted image

Najaa ful fajn za spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  saj bo  .... vreme je danes tudi tečno, pa so otroci pol tud taki, naša se je v trgovini kr neki nakregavalauser posted image
Mi smo danes tudi spali za razliko od prejšnjih tednov od 23 do 5h sva se podojile pa pol še do 8h pol je pa imela tolk dela ko je mogla mal atija božat, pa pol spet mal mene, da ni blo več časa za spanjeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
10.10.2009 16:07:31   
felix7

jaz pa ne povem, do kdaj sva midva spala, ker boste rekle, da nisem normalna user posted image

no, moj mož je pa prišel ob 3h iz službe, zdaj pa že eno uro spi. Ga grem počasi zbudit, mi je naročil, da naj ga zbudim po eni uri user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
10.10.2009 16:12:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz pa ne povem, do kdaj sva midva spala, ker boste rekle, da nisem normalna user posted image

no, moj mož je pa prišel ob 3h iz službe, zdaj pa že eno uro spi. Ga grem počasi zbudit, mi je naročil, da naj ga zbudim po eni uri user posted image

za tebe vem, da imaš ekstremne. kaj do 11 al 12h? al še več??

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
10.10.2009 18:27:54   
mediuhec
kaj je res v zraku: naš mali je ful tečko danes, cel dan že nekaj stoka...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
10.10.2009 19:23:25   
PERSIDA
mama_milchy - še vedno mi nisi povedala kje si našla takega dedca oziroma kje hudiča še delajo takeuser posted image ?

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
10.10.2009 19:25:18   
PERSIDA
felix- kaj za vraga mešaš tvojmu otroku v hrano ,povej vsaj polovico recepta ,da enega otroka ohromim vsaj malouser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!