Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 12:45:54
|
|
|
|
suzy85
|
pozna katera trgovino Hiša iger v Murgle centru na naslovu Cesta v mestni log 55, Ljubljana? na netu sem pri njih našla luštne stenske metre, pa mi ni samo zaradi tega v LJ hodit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 15:00:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pozna katera trgovino Hiša iger v Murgle centru na naslovu Cesta v mestni log 55, Ljubljana? na netu sem pri njih našla luštne stenske metre, pa mi ni samo zaradi tega v LJ hodit. Žal ne poznam A preko neta se ne da naročit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 15:00:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči takole se pa naša dva prevažata: Prava fackota
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 15:01:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes je pri nas plača in imam že ogledan dormeo povšter v naši trgovini,ker me tako vrat boli,da je za znoret.Križ sem zrihtala s kosmodiskom,saj ga nosim ponoči,še vrat Prejle sem bila na vrtu,da sem za mami nabrala radič,ker ga je polno na vrtu in ga ji bomo jutri peljali;in sem odkrila:JAGODE To bo za Tilna za mlekca,ker pije samo sadnega A povšter bo danes doma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 15:01:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro. Se nč ne javlam ker me laptop neki zajebava, preden mi odpre okno za post traja sto let pa pol mi skoz neki šteka pa ponavad me pol še vn vrže . Ga morm pelat kolegu da mi ga mal porihta, ker tole ni za nikamor. Špelin@ take izpade je mela pa dons Gaja takoj ko se je zbudila je začela kr neki tečnart pa jokcat pa se po tleh metat... kr neki. No zdej je pa v vrtcu. Če se mi bo dal še kej ubadat s posti se pa še javim kej, drugač pa pol k bom mela porihtan laptop. Uživajte Kar hitro ga daj poštimat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 15:01:37
|
|
|
|
špelin@
|
Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varji je uspelo spat celo noč v vreči od 19:30 do 06:30 ...upam, da bo tudi danes tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 15:04:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 midve sva včeral laufale po trgovinah. sma kupili ograjo za posteljo, lušten luster, za sma dale delat majico, danes pa še evino dobim in bo . sem mu pa za rojstni dan kupila usnjeno denarnico, ker si je do zdaj same bolj poceni kupoval in so bile že po parih mesecih . upam, da mu bo všeč! je pa bila eva zjutraj že malo čez 5 pokonci, ker se je pokakala. zgleda da so jedli domače rdeče grozdje in jo je pognalo. upam, da bo danes boljše. za nakupe. Uf, Gregor se je pa prejle tako us.ral (ma ne morem drugače reči ), da mu je udarilo iz plenice, po hlačnici vse do nogavic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 15:05:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@...kje si?Jaz se že bašem s pito daj nehi, jaz pa lačna non stop bi nekaj mlela....imam pa vlečeno testo v hladilniku, da bom naredila jabolčni štrudelj...ma se mi ne da mogoče mi rata zvečer z otroci kaj spackat Jaz bom pacala tole: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4458&offset=20
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 19:18:56
|
|
|
|
nia5
|
Večer Pol posta napišem in mi Nia nekaj stisne, pa vse zgine. V glavnem ne pomnim kdaj smo nazadnje tako slabo spali , praktično celo noč nič, je moj kar v dnevno odpeketal sredi noči. Malo pred sedmo zjutraj sem pa ji dala Calpol, ker nisem vedela če jo kaj boli ali kaj , no pol pa je spala do devetih. Upam da bo danes bolje, ker sem nenaspana z Nio vred. Mi pa smo se spravli belit in nam gre bolj počasi, ker madam more zraven pacat po stenah, drugače je halo in pol ko je ni v bližini poskušamo čim več naredit. Za info: hodnik (stopnišče) belimo že 3 dni v intervalih Tako, komentirat nimam energije, morda potem ko gre Nia spat, spomnim se le da ste debatirale o (ne)pokritosti. Naša tudi noče bit pokrita oz če jo pokrijem ali se takoj odkrije ali pa se zbudi, ker se cela not zamota. Pozimi pa bomo mogli nekaj stuhtat. Je pa pravkar našla dudo, ki sem jo shranila za spomin in sicer je od 0-3m, pa ma svojo pravo zraven, ampak ona si toto mini tišči v usta, ful je smešna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 21:49:22
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Anybody here? IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Večer Pol posta napišem in mi Nia nekaj stisne, pa vse zgine. V glavnem ne pomnim kdaj smo nazadnje tako slabo spali , praktično celo noč nič, je moj kar v dnevno odpeketal sredi noči. Malo pred sedmo zjutraj sem pa ji dala Calpol, ker nisem vedela če jo kaj boli ali kaj , no pol pa je spala do devetih. Upam da bo danes bolje, ker sem nenaspana z Nio vred. Mi pa smo se spravli belit in nam gre bolj počasi, ker madam more zraven pacat po stenah, drugače je halo in pol ko je ni v bližini poskušamo čim več naredit. Za info: hodnik (stopnišče) belimo že 3 dni v intervalih Tako, komentirat nimam energije, morda potem ko gre Nia spat, spomnim se le da ste debatirale o (ne)pokritosti. Naša tudi noče bit pokrita oz če jo pokrijem ali se takoj odkrije ali pa se zbudi, ker se cela not zamota. Pozimi pa bomo mogli nekaj stuhtat. Je pa pravkar našla dudo, ki sem jo shranila za spomin in sicer je od 0-3m, pa ma svojo pravo zraven, ampak ona si toto mini tišči v usta, ful je smešna za boljše spanje to noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 22:11:09
|
|
|
|
suzy85
|
madonca, špelin@, nič mi ni blo jasno s tem očesom malo spremembe ne škodi, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 22:11:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 madonca, špelin@, nič mi ni blo jasno s tem očesom malo spremembe ne škodi, ne? sem ravno to hotela napisat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 22:14:13
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes je pri nas plača in imam že ogledan dormeo povšter v naši trgovini,ker me tako vrat boli,da je za znoret.Križ sem zrihtala s kosmodiskom,saj ga nosim ponoči,še vrat Prejle sem bila na vrtu,da sem za mami nabrala radič,ker ga je polno na vrtu in ga ji bomo jutri peljali;in sem odkrila:JAGODE To bo za Tilna za mlekca,ker pije samo sadnega A povšter bo danes doma? je že.Danes bo stestiran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 22:15:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@...kje si?Jaz se že bašem s pito daj nehi, jaz pa lačna non stop bi nekaj mlela....imam pa vlečeno testo v hladilniku, da bom naredila jabolčni štrudelj...ma se mi ne da mogoče mi rata zvečer z otroci kaj spackat Jaz bom pacala tole: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4458&offset=20 njami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 22:41:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 madonca, špelin@, nič mi ni blo jasno s tem očesom malo spremembe ne škodi, ne? Imam tudi nov podpis
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 22:41:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes je pri nas plača in imam že ogledan dormeo povšter v naši trgovini,ker me tako vrat boli,da je za znoret.Križ sem zrihtala s kosmodiskom,saj ga nosim ponoči,še vrat Prejle sem bila na vrtu,da sem za mami nabrala radič,ker ga je polno na vrtu in ga ji bomo jutri peljali;in sem odkrila:JAGODE To bo za Tilna za mlekca,ker pije samo sadnega A povšter bo danes doma? je že.Danes bo stestiran
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 22:42:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@...kje si?Jaz se že bašem s pito daj nehi, jaz pa lačna non stop bi nekaj mlela....imam pa vlečeno testo v hladilniku, da bom naredila jabolčni štrudelj...ma se mi ne da mogoče mi rata zvečer z otroci kaj spackat Jaz bom pacala tole: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4458&offset=20 njami Simpl, ampak slastno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 9.10.2009 22:45:21
|
|
|
|
špelin@
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 7:55:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! KAVICAAAAAAAAAAAAAAAA + zajtrk. Spanje: Počutje: jst ok, Vid pa že na vse zgodaj joka za brez veze, kr spomni se pa joka. Tud k sm ga previjala mi ni pustil, zdej je pa se kr neki zaj...s hrano, groza. Vreme: U špelin@, nov avatar in vidm da maš tud neki novga tud pod avatarjam nina7 šokda da nisi pršla med prvih 10 . Sm vidla rezultate. Nč, grem pogledat kaj dela Vid.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 11:33:25
|
|
|
|
kasso
|
oj, slabo spali danes vsi po vrsti, enga bolelo ušesko, druga vročična in se pri meni cartala, Varja pa bi žurala namesto spala. Jaz sem pa . Edinaos, sem ti poslala sms, se dobive naslednjo soboto, ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 12:39:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pride Mujo k Hasotu na obisk in ga najde, > > kako sredi dvorišča tišči nos v kurjo rit. > > Zaboga, Haso, kaj pa počneš, ga vpraša. > > Drogiram se, ne vidiš! > > Kako drogiraš, se čudi Mujo.. > > Saj vidiš, snifam koku!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 15:21:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj, slabo spali danes vsi po vrsti, enga bolelo ušesko, druga vročična in se pri meni cartala, Varja pa bi žurala namesto spala. Jaz sem pa . Edinaos, sem ti poslala sms, se dobive naslednjo soboto, ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 15:31:30
|
|
|
|
mafi
|
dan špelin@: full dobr avatar . Drugač smo pa mi tud slabo spal je Filip celo noč prekašlaj, to je pa tko če mu v vrtcu najo sladoled , že tko je full bovnih pol se hočjo rešet še ostalih. Sej proti sladoledu nimam nič proti sam ne tko mejhnim k vaše kar bašejo. A če bom pri volji bom v pon., klicala in zahtevala uno osebo, ki jim sestavlja jedilnik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 15:32:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 madonca, špelin@, nič mi ni blo jasno s tem očesom malo spremembe ne škodi, ne? Imam tudi nov podpis
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 10.10.2009 17:16:47
|
|
|
|
nia5
|
Dan Kako ste? Mi smo danes spali bolje, čeprav še ni bilo pravo. Špelin@ dober avatar , tudi jaz si morem počasi omislit novega. Nina7 škoda da nisi med desetimi Kasso za neprespano noč Srčekgirll še zate in tečnega Vidka, hudo je ko so sitni, pa ne veš zakaj Mafi po moje je to odvisno od otroka, Nia velikokrat pije mrzlo, je sladoled in nima posledic , da pa v vrtcu kar tako dajo, še posebaj ker je veliko bolanih, pa je malo smešno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?