|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
9.10.2009 12:45:54   
suzy85
pozna katera trgovino Hiša iger v Murgle centru na naslovu Cesta v mestni log 55, Ljubljana?
na netu sem pri njih našla luštne stenske metre, pa mi ni samo zaradi tega v LJ hodit.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
9.10.2009 15:00:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

pozna katera trgovino Hiša iger v Murgle centru na naslovu Cesta v mestni log 55, Ljubljana?
na netu sem pri njih našla luštne stenske metre, pa mi ni samo zaradi tega v LJ hodit.

Žal ne poznam user posted image A preko neta se ne da naročit?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
9.10.2009 15:00:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

takole se pa naša dva prevažata:
user posted image

Prava fackota user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
9.10.2009 15:01:13   
špelin@

Danes je pri nas plača in imam že ogledan dormeo povšter v naši trgovini,ker me tako vrat boli,da je za znoret.Križ sem zrihtala s kosmodiskom,saj ga nosim ponoči,še vrat
Prejle sem bila na vrtu,da sem za mami nabrala radič,ker ga je polno na vrtu in ga ji bomo jutri peljali;in sem odkrila:JAGODEuser posted image
To bo za Tilna za mlekca,ker pije samo sadnega

user posted image user posted image user posted image
A povšter bo danes doma? user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
9.10.2009 15:01:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro.
Se nč ne javlam ker me laptop neki zajebava, preden mi odpre okno za post traja sto let pa pol mi skoz neki šteka pa ponavad me pol še vn vržeuser posted image . Ga morm pelat kolegu da mi ga mal porihta, ker tole ni za nikamor.
Špelin@ take izpade je mela pa dons Gaja takoj ko se je zbudila je začela kr neki tečnart pa jokcat pa se po tleh metat... kr neki. No zdej je pa v vrtcu.
Če se mi bo dal še kej ubadat s posti se pa še javim kej, drugač pa pol k bom mela porihtan laptop.
Uživajte

Kar hitro ga daj poštimat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
9.10.2009 15:01:37   
špelin@
Status: odsoten
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Varji je uspelo spat celo noč v vreči user posted image user posted image od 19:30 do 06:30 ...upam, da bo tudi danes tako user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
9.10.2009 15:04:48   
špelin@
midve sva včeral laufale po trgovinah. sma kupili ograjo za posteljo, lušten luster, za user posted image  sma dale delat majico, danes pa še evino dobim in bo user posted image . sem mu pa za rojstni dan kupila usnjeno denarnico, ker si je do zdaj same bolj poceni kupoval in so bile že po parih mesecih user posted image . upam, da mu bo všeč!

je pa bila eva zjutraj že malo čez 5 pokonci, ker se je pokakala. zgleda da so jedli domače rdeče grozdje in jo je pognalo. upam, da bo danes boljše.

user posted image user posted image za nakupe. Uf, Gregor se je pa prejle tako us.ral  (ma ne morem drugače reči user posted image ), da mu je udarilo iz plenice, po hlačnici vse do nogavic user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
9.10.2009 15:05:32   
špelin@

Špelin@...kje si?Jaz se že bašem s pitouser posted image user posted image

daj nehi, jaz pa lačna non stop bi nekaj mlela....imam pa vlečeno testo v hladilniku, da bom naredila jabolčni štrudelj...ma se mi ne dauser posted image
mogoče mi rata zvečer z otroci kaj spackat user posted image

Jaz bom pacala tole:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4458&offset=20

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
9.10.2009 19:18:56   
nia5
Večer user posted image
Pol posta napišem in mi Nia nekaj stisne, pa vse zgine.
V glavnem ne pomnim kdaj smo nazadnje tako slabo spali user posted image , praktično celo noč nič, je moj kar v dnevno odpeketal sredi noči. Malo pred sedmo zjutraj sem pa ji dala Calpol, ker nisem vedela če jo kaj boli ali kaj user posted image , no pol pa je spala do devetih. Upam da bo danes bolje, ker sem nenaspana z Nio vred.
Mi pa smo se spravli belit in nam gre bolj počasi, ker madam more zraven pacat po stenah, drugače je halo user posted image in pol ko je ni v bližini poskušamo čim več naredit. Za info: hodnik (stopnišče) belimo že 3 dni v intervalih user posted image

Tako, komentirat nimam energije, morda potem ko gre Nia spat, spomnim se le da ste debatirale o (ne)pokritosti. Naša tudi noče bit pokrita oz če jo pokrijem ali se takoj odkrije ali pa se zbudi, ker se cela not zamota. Pozimi pa bomo mogli nekaj stuhtat.

Je pa pravkar našla dudo, ki sem jo shranila za spomin in sicer je od 0-3m, pa ma svojo pravo zraven, ampak ona si toto mini tišči v usta, ful je smešna user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
9.10.2009 21:49:22   
špelin@
Čer user posted image

Anybody here?

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Večer user posted image
Pol posta napišem in mi Nia nekaj stisne, pa vse zgine.
V glavnem ne pomnim kdaj smo nazadnje tako slabo spali user posted image , praktično celo noč nič, je moj kar v dnevno odpeketal sredi noči. Malo pred sedmo zjutraj sem pa ji dala Calpol, ker nisem vedela če jo kaj boli ali kaj user posted image , no pol pa je spala do devetih. Upam da bo danes bolje, ker sem nenaspana z Nio vred.
Mi pa smo se spravli belit in nam gre bolj počasi, ker madam more zraven pacat po stenah, drugače je halo user posted image in pol ko je ni v bližini poskušamo čim več naredit. Za info: hodnik (stopnišče) belimo že 3 dni v intervalih user posted image

Tako, komentirat nimam energije, morda potem ko gre Nia spat, spomnim se le da ste debatirale o (ne)pokritosti. Naša tudi noče bit pokrita oz če jo pokrijem ali se takoj odkrije ali pa se zbudi, ker se cela not zamota. Pozimi pa bomo mogli nekaj stuhtat.

Je pa pravkar našla dudo, ki sem jo shranila za spomin in sicer je od 0-3m, pa ma svojo pravo zraven, ampak ona si toto mini tišči v usta, ful je smešna user posted image

user posted image user posted image user posted image za boljše spanje to noč user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
9.10.2009 22:11:09   
suzy85
madonca, špelin@, nič mi ni blo jasno s tem očesom user posted image malo spremembe ne škodi, ne? user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
9.10.2009 22:11:52   
tilči

madonca, špelin@, nič mi ni blo jasno s tem očesom user posted image malo spremembe ne škodi, ne? user posted image

sem ravno to hotela napisatuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
9.10.2009 22:14:13   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Danes je pri nas plača in imam že ogledan dormeo povšter v naši trgovini,ker me tako vrat boli,da je za znoret.Križ sem zrihtala s kosmodiskom,saj ga nosim ponoči,še vrat
Prejle sem bila na vrtu,da sem za mami nabrala radič,ker ga je polno na vrtu in ga ji bomo jutri peljali;in sem odkrila:JAGODEuser posted image

je že.Danes bo stestiran

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
9.10.2009 22:15:08   
tilči

daj nehi, jaz pa lačna non stop bi nekaj mlela....imam pa vlečeno testo v hladilniku, da bom naredila jabolčni štrudelj...ma se mi ne dauser posted image

Jaz bom pacala tole:

njami

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
9.10.2009 22:41:18   
špelin@

Imam tudi nov podpis user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
9.10.2009 22:41:46   
špelin@

je že.Danes bo stestiran

user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
9.10.2009 22:42:06   
špelin@

Jaz bom pacala tole:

njami

Simpl, ampak slastno user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
9.10.2009 22:45:21   
špelin@
user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
10.10.2009 7:55:39   
Srčekgirll
Jutro!
KAVICAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image + zajtrk.
Spanje: user posted image
Počutje: jst ok, Vid pa že na vse zgodaj joka za brez veze, kr spomni se pa joka. Tud k sm ga previjala mi ni pustil, zdej je pa se kr neki zaj...s hrano, groza.
Vreme:user posted image

U špelin@, nov avatar in vidm da maš tud neki novga tud pod avatarjamuser posted image
nina7 šokda da nisi pršla med prvih 10user posted image . Sm vidla rezultate.
Nč, grem pogledat kaj dela Vid.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
10.10.2009 11:33:25   
kasso
oj,
slabo spali danes vsi po vrsti, enga bolelo ušesko, druga vročična in se pri meni cartala, Varja pa bi žurala namesto spala. Jaz sem pa user posted image .
Edinaos, sem ti poslala sms, se dobive naslednjo soboto, ok user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
10.10.2009 12:39:46   
Srčekgirll
Pride Mujo k Hasotu na obisk in ga najde,
>
> kako sredi dvorišča tišči nos v kurjo rit.
>
> Zaboga, Haso, kaj pa počneš, ga vpraša.
>
> Drogiram se, ne vidiš!
>
> Kako drogiraš, se čudi Mujo..
>
> Saj vidiš, snifam koku!

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
10.10.2009 15:21:43   
mafi

oj,
slabo spali danes vsi po vrsti, enga bolelo ušesko, druga vročična in se pri meni cartala, Varja pa bi žurala namesto spala. Jaz sem pa user posted image .
Edinaos, sem ti poslala sms, se dobive naslednjo soboto, ok user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
10.10.2009 15:31:30   
mafi
danuser posted image

špelin@: full dobr avatar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugač smo pa mi tud slabo spal je Filip celo noč prekašlaj, to je pa tko če mu v vrtcu najo sladoleduser posted image , že tko je full bovnih pol se hočjo rešet še ostalih.
Sej proti sladoledu nimam nič proti sam ne tko mejhnim k vaše kar bašejo. A če bom pri volji bom v pon., klicala in zahtevala uno osebo, ki jim sestavlja jedilnik

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
10.10.2009 15:32:56   
mafi

Imam tudi nov podpis user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
10.10.2009 17:16:47   
nia5
Dan user posted image
Kako ste? Mi smo danes spali bolje, čeprav še ni bilo pravo.
Špelin@ dober avatar user posted image , tudi jaz si morem počasi omislit novega.

Nina7 škoda da nisi med desetimi user posted image

Kasso user posted image za neprespano noč

Srčekgirll user posted image še zate in tečnega Vidka, hudo je ko so sitni, pa ne veš zakaj

Mafi po moje je to odvisno od otroka, Nia velikokrat pije mrzlo, je sladoled in nima posledic user posted image , da pa v vrtcu kar tako dajo, še posebaj ker je veliko bolanih, pa je malo smešno.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?