|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
8.10.2009 14:02:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro..

noč katastrofa,dokler nisem dala Calpola, potem smo pa spali..

Grem naprej eno dozo kafe nardit, pol pa dalje..

user posted image user posted image user posted image  kako je drugače z nejcem? je še mel vročino?

vročine nima, ampak se pa skos poti, je vlažen, očke še ima zatečene, še vedno rdeče spodaj,kot bi imel podočnjake, ne vem če kapljice kaj pomagajo, ker mi vedno zapre oči,in potem ne vem če kaj steče noter..
Ponoči danes ga je pa tako sral, da nisem več vedla kaj bi, in sem mu dala Calpol..potem je pa spal... malo sumim na une kviki ribice (ker jih veliko poje), da ga napenjajo, ker je veliko prdel..

sobica je končana?

ne še čisto. čakam na user posted image , da dama še stenske obrobe gor, pa luster grem danes iskat, pol pa bo user posted image  moram it še za ograjico pogledat, da ne bo s postelje padla.

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
8.10.2009 14:03:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
s user posted image  sva že spomladi rezervirala ansambel za poroko, da bo vse ok, danes pa izvema, da so razpadli! in kličem okrog, pa ostali so že ful zasedeni! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ma zihr mora biti še kakšen ansambel frej user posted image

sem včeraj malo klicala okrog in našla ansambel pohorci. so sicer malo dražji (1350eur), ampak mi jih je en drug muzikant priporočil, pa še prosti so bili! upam, da bodo vredu špilali!
če ima katera kakršne koli informacije o njih, bi jih bila zelo vesela.

huda cenauser posted image
Mi smo dali 400 eur,igrali pa so Popendekarji,če katera pozna.Pevec je prej igral pri Ptujskih 5.

Kolikor sem gledala cene porok, so se vse "pritikline" podražile vsaj za 4x. Če gledam cene izpred 10 let. Midva sva takrat dala za ansambel (no, trio) 75 tisoč SIT, s tem, da je bil program res fenomenalen, profesionalci v nulo, domiselne, nevulgarne igrice,... Na koncu mi je en od njih na violino zaigral Amazing Grace, neprecenljivo user posted image Škoda le, ker tega nimam več posnetega - je snemalec za mizo mrknil user posted image

ma dandanes so že malo nori s temi cenami. kakor hitro slišijo besedo "poroka", je vse 2x dražje. veliko žensk je razlagalo, da cvetličarki sploh niso povedale, da dela poročni šopek, ker bi takoj bil dražji! user posted image

tale najin zdajšnji ansambel se mi sploh ne zdi toliko drag proti nekaterim drugim. sem klicala ansambel spev, pa mi je gospod povedal, da čez dan igra neki trio, zvečer pa spev v gostišču. in ta trio + 6 ur igranja spev-a stane 2500 eur! vsaka dodatna ura igranja v gostišču se doplača! pa mislim, da so doriji še dražji! user posted image user posted image user posted image

dobre zvočnike in muzko do fula, pa boš prišparala kak evrček ;)

meni je bila ta boljša poroka prijateljice, ki se je poročila praktično na kraški gmajni (zraven je bila koča). Dali so eno mizico, matičar ju je poročil, potem so rezali pršut, hrane je bilo v izobilju, zvečer pa smo nažigali muzko in žurali pozno v noč...superca je bilo user posted image
no, ampak jaz sem ena tistih, ki nisem za klasične poroke oz. mi je bolj romantično kaj drugega user posted image

Če bi se 1x poročila, bi tudi jaz imela take želje user posted image Moram dedcu reč, če ponoviva user posted image Samo prej morava na Lotu zadet sedmico user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
8.10.2009 14:04:37   
špelin@

dobro jutro..

user posted image user posted image user posted image  kako je drugače z nejcem? je še mel vročino?

vročine nima, ampak se pa skos poti, je vlažen, očke še ima zatečene, še vedno rdeče spodaj,kot bi imel podočnjake, ne vem če kapljice kaj pomagajo, ker mi vedno zapre oči,in potem ne vem če kaj steče noter..
Ponoči danes ga je pa tako sral, da nisem več vedla kaj bi, in sem mu dala Calpol..potem je pa spal... malo sumim na une kviki ribice (ker jih veliko poje), da ga napenjajo, ker je veliko prdel..

sobica je končana?

user posted image Če je samo to, ne bo hudega. Pestke za Nejca user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
8.10.2009 14:05:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

PUNCE A STE BRALE TO: KAKO RESNIČNO

Mama na >>bolniški<<
Ko zboli moški, se svet ustavi. Nujno potrebuje domače medicinsko osebje,nenehno pozornost in nešteto besed, s katerimi ga pomilujemo. Načrt zdravljenja ima pripravljen ob prvi bolečini v grlu.
Ko pri nas zboli gospod oče, je zdravljenje jasno in načrtovano. Recimo, da gre za navaden prehlad. Teče iz nosu, boli grlo, boli glava. Gospod se ob prvih znakih zvali v posteljo, v spalnici, da ne bo pomote! V dnevni sobi bi otroški hrup škodoval njegovi prehlajeni glavi. Njegova teorija prehlada je tri dni potenja pod odejo in si ozdravljen. Seveda je moškega treba okrepiti z domačo govejo juho, vsako uro liter vročega čaja, da se njegovo telo lahko spoti. Ja, vsekakor je tako zdravljen prehlad v treh dneh mimo.
Kako pa je, ko zboli mama?
Že teden prej čutim, kako me praska po grlu, vsako jutro neprijetna bolečina v grlu in poln nos. Nekako se vlečem skozi teden in napade glavobola krotim z zmernimi analgetiki. Ko vse to preraste v resnejše težave, ko mi že lije iz nosu in me boli vse telo, se >>filam<< z vitamini, dodatki analgetiki ... a zraven še kuham, pospravljam, vozim otroke v vrtec in šolo - pa čeprav se zjutraj komaj sestavim.

Počitka ni, vlečem se kot sluzasta zmes, iz tedna v teden bolj slabotna.
Čaj in vitamine si pripravljam sama, mimogrede, če imam čas.
>>Bolniška<< na drugačen način
Ves teden me je glavobol opozarjal, da se nekaj >>kuha.<< Spet sem ga napadala s tabletami in upala, da je za vse >>krivo<< vreme. V četrtek me je povozilo. Že v službi strašen glavobol, ki se je doma nadaljeval. V petek sem otroke komaj spravila v vrtec, verjetno sem se puncama zasmilila, ker sem tako milo prosila: >>Prosim, oblecita se, prosim, obujta se, samo danes, prosim ...!<< Verjetno se jima je zdelo malce nenavadno, da imamo tako mirno jutro - ja, mama ne more kričati!!!

Dopoldan sem ležala na kavču in v mislih načrtovala, kaj bom  skuhala, da bo hitro neboleče in nasitno. Hvala bogu je šel po otroke gospod oče. Ko so prišli domov, so me našli na kavču, obloženo z robčki, čajem, medom, sirupom, smrekovimi vršički ...
Od vsakega sem dobila kratek pozdrav, potem pa so vsi že sedeli za mizo in
čakali ... halo?!
>>Mamica, a bomo kaj jedli?<< ... je vprašala najstarejša. Ja, seveda, takoj, saj nisem bolna, samo tako za zabavo malo poležavam na kavču! Polna ihte sem premetavala lonce in jim jezno stresla na krožnike špagete in tunino omako. Ulegla sem se nazaj na
kavč in skovala načrt.

Zvečer sem moje drage sklicala na družinski sestanek. Povedala sem, da je moj prehlad napredoval do te mere, da potrebujem tridnevno potenje v postelji v spalnici. Možu so oči skočile iz jamic, starejša hči je nekaj momljala, mali dve pa vojne napovedi nista razumeli. Oče mojih otrok je previdno in počasi vprašal, če sem prepričana, da je moj prehlad tako hud. A sem že s pogledom povedala, da je vprašanje nepotrebno. Uf, sobota bo moja! Ves dan bom v pižami, v postelji z dobro knjigo, glasbo ali pa bom visela na Facebooku. Moji predragi mi bodo skuhali kosilo, mi stregli spredaj in zadaj. S temi lepimi mislimi sem zaspala ...
Sobota, ura 7 :15 zjutraj (še ptiči so spali)
Iz otroške sobe se sliši: "Mamica......mamica....maaamiiicaaaaaa!" Jaz sem tiho, saj sem na bolniški, a ne?! Moj predragi se >>naredi<<, da trdno spi, a iz druge sobe punci vztrajata. Ko sta že čisto obupani, njun oče dojame, da sem z bolniško mislila resno. Ko odnese svojo še vedno seksi ritko iz spalnice, si privoščim vse razkošje velike postelje. Mmm, ravno zadremam, ko zaslišim:
>>Kaj naj jima pa oblečem?<<
>>Ja, kopalke pa rokavčke!<< se zaderem.
Predvidevam, da so se oblekli, upam, da v dolge hlače, ker je bil deževen in hladen dan. Spet se razkomotim in zadremam ... Sredi najlepšega dremuckanja spet pride mož:
>>Lubi, a paštete nimamo?<<
>>Ne vem, poglej v hladilnik!<<
>>Ja, saj sem!<<
>>In?"
>> Ja, ni je...<<
>>O, moj bog! Pogledaš v hladilnik, ugotoviš, da ni paštete, in potem prehodiš 15 stopnic, da vprašaš bolno ženo, če imamo pašteto. Ja, verjetno jo imam v kopalnici med vložki še kaj za rezervo!!!<<

Skušam ostati mirna, usedem se, ga pogledam v prelepe čokoladne oči in mu mirno povem, da je njegova žena na tridnevnem potenju v postelji, da sprejema samo zajtrk, kosilo, večerjo in vsako uro liter čaja. Da ne želi, da jo kdo moti, razen če gori hiša!
Z dolgim nosom se je pobral. Jaz pa sem spet zadremala. Prebudi me strašen hrup od spodaj ... poslušam. Mali dve se prepirata, gospod oče se nekaj dere, najstnica tudi ... nora hiša! Kar naenkrat vse utihne. Mislim, da jedo, ker so tiho ... to pa je le takrat, kadar jedo. Mmmm, diši po carskem pražencu, šmornu po domače. Se bo kdo spomnil na bolno mamo in ga prinesel? Ne, ga je takoj zmanjkalo, ker ga je oči premalo naredil. Aha, kaj pa čaj?
Čaja pa nimamo. Aha, kaj pa ... oh, se bom pa postila, tudi to je del zdravljenja.

Okrog treh popoldan slišim ropot posod, loncev, skled. Predvidevam, da se kuha kosilo. .. Ne, ne, babica je prinesla kosilo, ker se ji je zet zasmilil. Revež, sam s tremi otroki, žena pa poležava, namesto da bi kuhala! Lačna kot volk čakam, če se bodo morda le spomnili name.
Nič ... Pokličem dostavo pic in naročim največjo pico vseh okusov in ledeni čaj. Čez dobre pol ure slišim moža, ki se pod oknom pregovarja z revežem, ki je pripeljal mojo pico.

>>Poslušajte, to je pomota, pri nas ni nihče naročil pice, mi smo ravno pojedli kosilo!<<
Ko ubogi človek le pride do besede, reče: >>Mislim, da je pico naročila vaša
gospa!<<

BOINGGGGGG ... umirala sem od smeha, kako ga je zadelo, kako je prebledel, ko
se je spomnil, da je pozabil na svojo >>staro<<! Pograbil je pico, plačal in me našel, kako se valjam od smeha. >>Ja, ljubi moj, lačna sem bila!<< Pojedla sem dva kosa pice, ostalo pa skrbno shranila za naslednji obrok. Saj bi pri taki negi v nekaj dneh umrla od lakote!

Zaključek moje bolniške je bil pred predvidenim datumom. Mama enostavno ne more ležati in pričakovati, da ji bo kdo stregel. Moški so nerodni, pa naj rečejo v bran kar hočejo. Če jim stvar, ki jo iščejo, ne skoči naravnost v glavo, je ne bodo našli. Logično razmišljanje je za domačo uporabo preveč zahtevno.

Morda se nekoč lotim ustvarjanja žepnega priročnika za moške, ki naj bi izgledal takole:

Vprašanje: Kako obleči otroka, če je zunaj 10 stopinj Celzija, piha močan
veter in dežuje?
a) v trenirko in topel pulover,
b) v kratke hlače in majico brez rokavov,
c) v kopalni plašč.

Izberite odgovor a !
Mogoče bo pa še uspešnica

dobesedno sem se do solz nasmejalauser posted image

Tole mi je zadnjič poslal možev šef in sem se režala cel večer, SVETOVNO napisano user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
8.10.2009 14:06:07   
špelin@

edinaos, a gornji del je potem samo en bodi, ali še pižama?

Jaz imam pa na spodnji ustnici dva herpesa, ker sem se nalezla od Petje....user posted image ...zoprno, pa nič ne pomaga.user posted image

Kaj pa obliž od Hansaplasta,ki je prav za herpes?
Pa še nekaj se dobi v lekarni,samo ne vem,kako se imenujeuser posted image

sem imela te obliže, ampak mi niso pomagali nič(samo drago je pa)....pod njimi se herpes ne suši...ko sem si stavila te obliže češ da bi pomagalo, se je le vleklo in vleklo. Zdaj si mažem s Virolex in Herplex mazilom, ampak vseeno se ni ustavilo.user posted image

Na srečo še (trkam!!!) nikoli nisem imela herpesnega izpuščaja, zato ne znam svetovat user posted image Upam, da bo hitro bolje user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
8.10.2009 18:08:30   
Estrella*
Če imate čas, poglejte spodnji link: Kaj naj rečem....user posted image user posted image user posted image

http://www.fox8.com/videobeta/watch/?watch=7db0695c-0fcd-4d6d-ad8e-668503383a71

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
8.10.2009 20:55:49   
Anitka

Ooooooo, Anitka user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz držim pestke, da Gal ne bo več bolan user posted image user posted image user posted image Mi smo se ta vikend za las izognili bronhitisu (srčno upam in TRKAM!!!) - smo ob prvih znakih piskanja "zalaufali" inhalator in Ventolin.

Ja hvala na lepi željah in super, da ste ubežali bronhitisu.
Super je prebrati, da mu je v vrtcu fino user posted image Ne morem pozabiti tiste user posted image fotke njega na ležalničku.

A res? Si si jo tako zapomnilauser posted image user posted image

Naš sicer kar naprej čveka, ampak ne obvlada kaj dosti razumljivih besed user posted image

Naš pa full lepo govori. Danes je celo ponovil vzgojiteljičino ime Nena - Milenauser posted image Saj bo tudi Gregi klepetuljica.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
8.10.2009 20:57:01   
Anitka

dobro jutro..

Ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
8.10.2009 21:02:05   
Anitka

jana, Ni čudno da so vsi otročki prehlajeni...včeraj jih je bilo v Petjini skupini 5, danes pa tudi ona ni šla, ker je včeraj popoldne imela vročino, pa otečene učke, pa sem si rekla, da bolje da ostane domauser posted image

Ja žal se sezona obolenj začenjauser posted image

anitka, ja kje si pa bila user posted image , user posted image user posted image za malo klepetuljo user posted image

Uffff do glave zakopana v papirologijo v vrtcu, pa mali bolnik me je rabil ob sebi

Varja pa ponoči noče in noče bit pokrita, potem pa je ledena. Če jo pokrijem, se takoj zbudi in protestira. če jo dam v vrečo, saj zaspi v njej, a ponoči se zbudi in ko vidi, da je v vreči začne jokat, kot da bi jo iz kože dajali, potem ji dam vrečo dol, se zbudi, nori po postelji, me cuka, ščipa, po kaki uri zaspi, ampak nikakor ne pod dekco. Vsaj nogavičke ji dam, ampak kmalu bo zima in res ne vem, kaj bom naredila, ker spalnico imamo pa zelo mrzlo.user posted image

Mi tudi ne maramo biti pokriti. Ufff kaj bo ko bo zima, se bomo mogli fajn oblečti za ponoči.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
8.10.2009 22:36:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ooooooo, Anitka user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz držim pestke, da Gal ne bo več bolan user posted image user posted image user posted image Mi smo se ta vikend za las izognili bronhitisu (srčno upam in TRKAM!!!) - smo ob prvih znakih piskanja "zalaufali" inhalator in Ventolin.

Ja hvala na lepi željah in super, da ste ubežali bronhitisu.
Super je prebrati, da mu je v vrtcu fino user posted image Ne morem pozabiti tiste user posted image fotke njega na ležalničku.

A res? Si si jo tako zapomnilauser posted image user posted image

Naš sicer kar naprej čveka, ampak ne obvlada kaj dosti razumljivih besed user posted image

Naš pa full lepo govori. Danes je celo ponovil vzgojiteljičino ime Nena - Milenauser posted image Saj bo tudi Gregi klepetuljica.

Kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
8.10.2009 22:36:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Če imate čas, poglejte spodnji link: Kaj naj rečem....user posted image user posted image user posted image

http://www.fox8.com/videobeta/watch/?watch=7db0695c-0fcd-4d6d-ad8e-668503383a71

Sem že videla tole, ja user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
8.10.2009 22:42:33   
špelin@
Malo bom pa vseeno pojamrala: mala pika mi je danes požrla skoraj vse živce user posted image user posted image user posted image Od trenutka, ko se je zbudila, do prihoda v vrtec, pa potem spet ob prihodu domov in do večera je v intervalih trmarila, vreščala, cepetala, odgovarjala,... MAMMA MIA user posted image user posted image user posted image
Jutri bodo že v štartu drastični ukrepi, če se ponovi tole od danes, men se rola...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
9.10.2009 8:25:15   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Najprej en velik "group hug".

user posted image

Pa obvezno tale!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
9.10.2009 8:47:25   
tilči

Dobro jutro user posted image

Najprej en velik "group hug".

user posted image

Pa obvezno tale!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo

user posted image user posted image
Pa dobro jutro tudi tebi in vsem ostalim!

A je mala pika danes boljša?user posted image user posted image user posted image

Naš Nejc je bil včeraj do 15.30 v vrtcu.Ko  smo prišli ponj,je bil prav siten,vglavnem ga ni bilo za prenašatuser posted image .Točno sem vedela,kaj je narobe.Ker bolj malo je,je bil lačen, žejen,in ko je doma to vse potešil,stuširal,je bil kot prerojen.
Upam,da bo sedaj dojel,da je treba jesti,ali pa vsaj piti.

Grem sedaj peči jabolčno pito,ker jabolka gnijejo v kleti in je treba to začeti malo nucati

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
9.10.2009 8:56:21   
špelin@
A je mala pika danes boljša?user posted image user posted image user posted image
Začetek dneva je bil obetaven, kako bo popoldne, bomo pa videli. Prav fino je bilo, ker se je lepo oblekla, popila kakav, nič cepetala in vreščala user posted image

Naš Nejc je bil včeraj do 15.30 v vrtcu.Ko  smo prišli ponj,je bil prav siten,vglavnem ga ni bilo za prenašatuser posted image .Točno sem vedela,kaj je narobe.Ker bolj malo je,je bil lačen, žejen,in ko je doma to vse potešil,stuširal,je bil kot prerojen.
Upam,da bo sedaj dojel,da je treba jesti,ali pa vsaj piti.
Pri nas se pa kar trudijo, da tudi trmasti Gregor vsaj nekaj spije in poje. So pogruntale njegove finte user posted image

Grem sedaj peči jabolčno pito,ker jabolka gnijejo v kleti in je treba to začeti malo nucati
Jaz grem pa perilo obesit. Potem pa na pito k tebi user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
9.10.2009 9:06:25   
tilči

Jaz grem pa perilo obesit. Potem pa na pito k tebi user posted image

Je že v pečici,kar štartaj

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
9.10.2009 9:10:02   
suzy85
dobro jutro!
špelin@ vračam objem! user posted image  upam, da mala pika ne bo več imela takšnih izpadov.

tilči ja, hrana dela čudeže user posted image

midve sva včeral laufale po trgovinah. sma kupili ograjo za posteljo, lušten luster, za user posted image  sma dale delat majico, danes pa še evino dobim in bo user posted image . sem mu pa za rojstni dan kupila usnjeno denarnico, ker si je do zdaj same bolj poceni kupoval in so bile že po parih mesecih user posted image . upam, da mu bo všeč!

je pa bila eva zjutraj že malo čez 5 pokonci, ker se je pokakala. zgleda da so jedli domače rdeče grozdje in jo je pognalo. upam, da bo danes boljše.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
9.10.2009 9:30:55   
tilči
takole se pa naša dva prevažata:
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
9.10.2009 9:43:23   
Anonimen
Dobro jutro.
Se nč ne javlam ker me laptop neki zajebava, preden mi odpre okno za post traja sto let pa pol mi skoz neki šteka pa ponavad me pol še vn vržeuser posted image . Ga morm pelat kolegu da mi ga mal porihta, ker tole ni za nikamor.
Špelin@ take izpade je mela pa dons Gaja takoj ko se je zbudila je začela kr neki tečnart pa jokcat pa se po tleh metat... kr neki. No zdej je pa v vrtcu.
Če se mi bo dal še kej ubadat s posti se pa še javim kej, drugač pa pol k bom mela porihtan laptop.
Uživajte

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
9.10.2009 10:30:40   
tilči
Danes je pri nas plača in imam že ogledan dormeo povšter v naši trgovini,ker me tako vrat boli,da je za znoret.Križ sem zrihtala s kosmodiskom,saj ga nosim ponoči,še vrat
Prejle sem bila na vrtu,da sem za mami nabrala radič,ker ga je polno na vrtu in ga ji bomo jutri peljali;in sem odkrila:JAGODEuser posted image
To bo za Tilna za mlekca,ker pije samo sadnega

< Sporočilo je popravil tilči -- 9.10.2009 10:31:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
9.10.2009 10:55:49   
tilči
Špelin@...kje si?Jaz se že bašem s pitouser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
9.10.2009 11:58:47   
kasso
Varji je uspelo spat celo noč v vreči user posted image user posted image od 19:30 do 06:30 ...upam, da bo tudi danes tako user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
9.10.2009 11:59:58   
kasso

daj nehi, jaz pa lačna non stop bi nekaj mlela....imam pa vlečeno testo v hladilniku, da bom naredila jabolčni štrudelj...ma se mi ne dauser posted image
mogoče mi rata zvečer z otroci kaj spackat user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
9.10.2009 12:43:08   
suzy85

Varji je uspelo spat celo noč v vreči user posted image user posted image od 19:30 do 06:30 ...upam, da bo tudi danes tako user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
9.10.2009 12:43:26   
suzy85

daj nehi, jaz pa lačna non stop bi nekaj mlela....imam pa vlečeno testo v hladilniku, da bom naredila jabolčni štrudelj...ma se mi ne dauser posted image
mogoče mi rata zvečer z otroci kaj spackat user posted image

tudi jst ga bom danes spekla! njami!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?