|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
9.10.2009 22:37:08   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Yassy

spps-evo me,...sej pravim po dolgem cajtu,..joj a ves da nevem kdaj tocno a je teden nazaj,al vec,...mogoce se najaa spomni kdaj tocno sem bila gor,...kak si?kako malcek?kje pa je kaj pupa,...je sploh se kaj ol,...al nic?
naš mali lepo napreduje,no zdajle ga par dni ponoč neki matra,drugač smo pa okuser posted image  Pupa je pa še zdajv v sloveniji,sam je polno zaposlena in se ne javlja sem goruser posted image user posted image user posted image

Nič punce ,grem jaz v meževo in upam,da bom lahk par ur skupaj  spalauser posted image user posted image user posted image

Lepo čvekajte in se mejte fajnuser posted image

Nočkouser posted image

kaj je kaj bolje z Marcelom? pa nočko

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
9.10.2009 22:37:26   
Najaa

(odgovor članu Yassy)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
9.10.2009 22:37:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

evo ga user posted image user posted image user posted image

user posted image

LUŠKAN!!! user posted image user posted image user posted image Letos bo pa namesto njega Klara!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
9.10.2009 22:37:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa - škoda ,da si tako daleč bi se prav prileglo,moram nekaj nabavit za osamljene petkeuser posted image

ja res no, zaloga v hladilniku mora bit! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
9.10.2009 22:38:52   
PERSIDA
kokica - če Anžeja dobijo komarji ,ko ga vidiš se ga vstrašiš ,ker misliš da je gobavec take vodene bule dobi da te kap

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
9.10.2009 22:39:08   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

?????????

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
9.10.2009 22:40:39   
PERSIDA
MČ - pravega hrčkovega al prašičkovega lepotca mateuser posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
9.10.2009 22:40:56   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Sem danes klicala P in ji rekla, če je možno, da so izpuščaji od AB, pa je vprašala, če jih ima po celem telesu ali samo po obrazu. Pa sem rekla, da samo po obrazu...in je rekla, ne potem pa to ne more biti alergija na AB ali kaka njegova reakcija, da ga naj pridem pokazati. Pa sva res šla. No, in te pike (fleki, ki so naslednji dan videt kot mozoljčki in postanejo trdi) naj bi bili spet od komarjev in/ali nekih blaznih mušic, ki letajo okrog...user posted image user posted image Tak, da je vse okej. Pa pohvalila je čiščenje noska in da je grlo boljše in da lahko zvečer dam zadnjo dozo AB...da je dovolj 5 dni jemanja. user posted image

joj od komarja ali mušic...ubošček... zgleda da je mal alergičen na pike...
user posted image user posted image user posted image

ne ni to....baje dojenčki še nimajo tako razvitega imunskega sistema na raznorazne pike, pa se taki trde pikice naredijo...

aja, ma sem mislila da je alergija ker je tak tudi brat od mojega pa je 12let star...

ma veš kaj bi ti ful priporočala kremo teatree od justa bi ga namazala pa bi mu zginlo... 

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
9.10.2009 22:41:35   
Najaa

?????????

haha firbec. user posted image neki sem po pomoti prilimala. od yassi za zobek. sam če ne bo dala še ostalih podatkov, itak ne morem v seznam vpisat.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
9.10.2009 22:42:01   
PERSIDA
Gospa felixova - kaj ste že vse narisali? Zadnjič sem ,pa te spraševala ,če motive narave tudi po naročilu rišeš?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
9.10.2009 22:42:33   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

aja, pri nas je pa danes prvi zobek pokukal na plano user posted image zjutraj me je spet nekaj grizel (strašno rad si v usta tlači moje prste) in sem zatipala, da nekaj ne štima čisto - pol pa pogledam in vidim, da je dlesen malce "presekana" user posted image

čestitke za zobek, juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
9.10.2009 22:42:40   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ne jaz imam ločeno, ker šinfajo tiste, ki so 2v1..no, razen, če Miele kupiš, ki pa lahko stane 3000EUR. Pa saj lahko daš enega na drugega, če te prostor baše...

3000 EUR??? pol se bolj splača dokupit 2 kvadrata stanovanja user posted image in pol maš plac za sušilca user posted image

jaz imam takega, ki je 2v 1 Zanussi pa je čist OK, vsega tako ne sušim, tisto kar pa lahko brisače, plenice, Tianine stvari iz H&M - a mi pa vse ok posuši, pa nimam kakih dveh cevi za vodo odvajatuser posted image  drugače pa so 2v 1 vredu tudi Candyevi ... no vsaj po izkušnjah sodeč, pa niso tako zelo dragi

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
9.10.2009 22:42:48   
trinity22

dan...

se odpravlamo ven že dve ure. user posted image
Niki se je zgleda odprla GH, ker je danes jedla kašico korenček-jabolko, ki je zadnjič skor pogledat ni hotla. pojedla je pa okol 100ml. ne vem, jaz tega ne merim tak natančno.user posted image

yania ja, skuta je včeri šla cela.user posted image

super za Nikico in GHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
9.10.2009 22:42:56   
trinity22

Taj mi je pa dans reku mama .. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko je rekel prvič sem misnla da se mu je ponesrečil, zdej je blo pa že kr ene parkrat mama...user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke za 7 mesecev in za prvo besedouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
9.10.2009 22:42:56   
PERSIDA
yassy - je priletela in odletelauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
9.10.2009 22:43:54   
KOKICA32
No, tako midva šemiva najinega Giocota...Vsako nedeljo, ko je dirka motorjev mu oblečema srajčko "46" in gremo taki v gostilno. Bistrica pa se rola...Ker pred leti je nosil vsak december božičkov plašček. Seveda je vsa oblačila šivilja sešila po meri. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 9.10.2009 22:56:57 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
9.10.2009 22:44:32   
PERSIDA
Koki,čebelca - kdaj gremo na piruser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.10.2009 22:45:22   
KOKICA32

kokica - če Anžeja dobijo komarji ,ko ga vidiš se ga vstrašiš ,ker misliš da je gobavec take vodene bule dobi da te kap

bogi...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
9.10.2009 22:45:33   
yania

yania, a veš da sem danes prav pogledala za te skute, ko sva se pogovarjali in tud v trgovini imajo marelica-jagoda-banana. Zdej pa res ne vem, a misliva obe isto. Te male skutice, 6x50ml od LM?

Aja, zdej vem, o kateri skuti ti to govoriš...ma ne , ni to ista skuta....tista ki jo je Timon jedel, je res le marelica ali pa borovnica, pa samo 1 je, ni jih 6 skupaj,,,ja, vem, tam jih je 6 skupaj, in zgledajo u bistvu kot fruhtzverge, a ne?...no in še to, ni 50g ampak 100 g, u bistvu je kot bi jogurtov lonček dal napol...samo spodnji del, pa je u bivtvu velikost skute...zdej veš?...prodajajo tudi navadno-piše gor pasirana skuta (bela gladka)...to imam v hladilniku,zato sem tudi šla pogledat koliko gramska je...haha,,,no, viš, obe sva imeli prav.,,ja tiste k jih je 6, ma meni se zdijo še preveč sladke, pa kaj pa vem, mogoče imam samo filing, ampak je zelo podobna fr.zvergu, a ni?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
9.10.2009 22:45:48   
KOKICA32

Koki,čebelca - kdaj gremo na piruser posted image

Reči...pa gremo...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
9.10.2009 22:45:57   
Najaa

No, tako midva šemiva najinega Giocota...Vsako nedeljo, ko je dirka motorjev mu oblečema srajčko "46" in gremo taki v gostilno. Bistrica pa se rola...Ker pred leti je nosil vsak december božičkov plašček. Seveda je vsa oblačila šivilja sešila po meri. user posted image

url=http://www.shrani.si/?3D/7B/1VJHV13Y/img0003.jpg]user posted image [/url] 

pa daj, kako je dober!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
9.10.2009 22:46:32   
PERSIDA
kokica - dober je ta vaš prijatelj user posted image .Ej a mi hočeš še enkrat poslat od njega video mi ne odpre sam tvoj glas se čuje ko se pogovarjaš z V.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
9.10.2009 22:47:05   
trinity22
evo komi sem vas prebrala za nazaj .... neki povstov sem vam zdaj prilimalauser posted image user posted image  sem postala taka kot felix

mi smo imeli drugače danes izvid BP, mah ne vem kaj bi to bilo ... to da ni vredo umito skoraj ne verjamem , ker ji res skoz z vodo umivam, pa zadnjič, ko prvič ni bilo vredo ji je sestra v Posvetovalnici umila in dala vrečko gor pa glih tak ni bil vredo izviduser posted image  No glavno da je zdaj OK, moramo pa bit pozorni, če bi dobila vrčino.

user posted image user posted image za Marcela
yessi dobrodošla nazaj ... tudi jaz se te prav ne spomnemuser posted image

< Sporočilo je popravil trinity22 -- 9.10.2009 22:49:18 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
9.10.2009 22:47:15   
KOKICA32

kokica - dober je ta vaš prijatelj user posted image .Ej a mi hočeš še enkrat poslat od njega video mi ne odpre sam tvoj glas se čuje ko se pogovarjaš z V.user posted image

res? bom...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
9.10.2009 22:47:19   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

yania, a veš da sem danes prav pogledala za te skute, ko sva se pogovarjali in tud v trgovini imajo marelica-jagoda-banana. Zdej pa res ne vem, a misliva obe isto. Te male skutice, 6x50ml od LM?

Aja, zdej vem, o kateri skuti ti to govoriš...ma ne , ni to ista skuta....tista ki jo je Timon jedel, je res le marelica ali pa borovnica, pa samo 1 je, ni jih 6 skupaj,,,ja, vem, tam jih je 6 skupaj, in zgledajo u bistvu kot fruhtzverge, a ne?...no in še to, ni 50g ampak 100 g, u bistvu je kot bi jogurtov lonček dal napol...samo spodnji del, pa je u bivtvu velikost skute...zdej veš?...prodajajo tudi navadno-piše gor pasirana skuta (bela gladka)...to imam v hladilniku,zato sem tudi šla pogledat koliko gramska je...haha,,,no, viš, obe sva imeli prav.,,ja tiste k jih je 6, ma meni se zdijo še preveč sladke, pa kaj pa vem, mogoče imam samo filing, ampak je zelo podobna fr.zvergu, a ni?

ja ja, zdej tud jaz vem. tista tvoja je okrogla! a ne da? user posted image user posted image user posted image ma, čisto sem zabluzila. ja, jaz imam pa te, ki so kot fruhcwerge.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Imeni za punčko
AjPu

Kateri dve imeni sta vam najbolj všeč?

Ela Anika (13%)

Ela Zara (39%)

Ela Klara (48%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!