Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:58:34
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hm..naj omenjam.............bo dovolj če rečem,da bolj boli kot porod..... pa ste prepričane? zdej je že tako daleč od poroda, da smo malo pozabile...ampak jaz si res ne morem predstavljat, da bi kaj še bolj bolelo in tiste teorije o orgazmičnem porodu od Ine May Gaskin...so mi tut čist neverjetne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:00:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband a maš kaj ogledanega v tistih koncih? itak fredija fredi ja vredi je faca ja.... ....samo nisem sanjala njega .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:01:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hm..naj omenjam.............bo dovolj če rečem,da bolj boli kot porod..... pa ste prepričane? zdej je že tako daleč od poroda, da smo malo pozabile...ampak jaz si res ne morem predstavljat, da bi kaj še bolj bolelo in tiste teorije o orgazmičnem porodu od Ine May Gaskin...so mi tut čist neverjetne... so še stvari, ki bolj bolijo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:02:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem rekla, da bom v miru gledala bonda, pa sem ga že kar nekaj zamudila. ampak mamo tak luštn čvek. jaz pa da grem spat....... ma me tud zebe ne več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:04:33
|
|
|
|
gold fish
|
..jutri dobim marelo .....pa sem mislila, da jo bom morala nabavit..... pol jo pa lahko kar v vrtcu pustim, še za druge otročke...... ...da ne bodo vagoni šli po bregu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:05:18
|
|
|
|
Olivija*
|
, kaj te je pa tako zagrelo zdej? a fredi? spomini...?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:06:08
|
|
|
|
gold fish
|
...komu se da likat? .......... ....lahko pride k meni ....... saj sta samo 2 današnja stroja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:06:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* , kaj te je pa tako zagrelo zdej? a fredi? spomini...? čoko, čoko, čokolada
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:09:20
|
|
|
|
zband
|
kaj te je pa tako zagrelo zdej drve v centralni peči .komu se da likat? jaz sem si danes nekaj probal pa sem obupal-hvala bogu da mi je namenil ženo
< Sporočilo je popravil zband -- 9.10.2009 22:10:40 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:13:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kaj te je pa tako zagrelo zdej drve v centralni peči .komu se da likat? jaz sem si danes nekaj probal pa sem obupal-hvala bogu da mi je namenil ženo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:16:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kaj te je pa tako zagrelo zdej drve v centralni peči .komu se da likat? jaz sem si danes nekaj probal pa sem obupal-hvala bogu da mi je namenil ženo ni drv....samo olje vidiš kak je bog fajn.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:16:39
|
|
|
|
Olivija*
|
Tole me je pa zdaj res spravilo v smeh: Učenost skozi oči otrok: - Breskva je kakor jabolko, samo s tepihom naokrog. - Če bi jedli bolne krave, bi dobili ISDN. - Ribje palčke so že dolgo mrtve in ne morejo plavati. - Jaz nisem krščen, sem pa cepljen. - V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa vzamejo denar. - Vžigalice je treba skriti, da ne bi dobili malih otrok. - Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom. - Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge. - Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav tako. - Biblija se pri muslimanih imenuje Kodak. - Papež živi v Vakuumu. - Pri nas imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje monotonija. - Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri mami. - Ne vem, koliko let imam. To se stalno spreminja. - Ata je odrastel na vasi. On je videl živo kravo. - Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal ata. - Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni slučaj. - Krave ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka. - Črvi ne grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj. - Psi imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski psi. - Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh ni. - V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino. - Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo iskre. - Med tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:18:43
|
|
|
|
ključek
|
grem kr spat, ker smo ponoči zelo slabo spali. nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:19:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret.... Lara, ste bili kaj pri dr? Jaz bi vsaj po tel. poklicala in prosila za mnenje, ker meni se zdi, da tvojo punco res nekaj muči Sem šla na urgenco... in tam se je pa madam čist pomirila in začela gledat naokoli in se zabavat.... pol pa itak zdravinka ni bilo in bi mogla še ful čakat, pa sem šla domov... pol smo šle še mal z vozičkom ven in je blo tut ok... doma pa spet štala... kr piči jo in se spravi v jok.... uhca je ne bolijo, ker sem večkrat probala..... Ima pa dlesni ubitačno napete.... sem zdej šlatala, ko se je pravkar zbudila in zganjala kraval... Sem jo celo ven s pojslice vzela, da jo pomirim pa je blo še slabše, se je upirala in rinila nazaj, ker je hotela spat... Ima pa vse otečene dlesni... calgela pa ne najdem..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:22:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Tole me je pa zdaj res spravilo v smeh: Učenost skozi oči otrok: - Breskva je kakor jabolko, samo s tepihom naokrog. - Če bi jedli bolne krave, bi dobili ISDN. - Ribje palčke so že dolgo mrtve in ne morejo plavati. - Jaz nisem krščen, sem pa cepljen. - V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa vzamejo denar. - Vžigalice je treba skriti, da ne bi dobili malih otrok. - Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom. - Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge. - Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav tako. - Biblija se pri muslimanih imenuje Kodak. - Papež živi v Vakuumu. - Pri nas imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje monotonija. - Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri mami. - Ne vem, koliko let imam. To se stalno spreminja. - Ata je odrastel na vasi. On je videl živo kravo. - Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal ata. - Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni slučaj. - Krave ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka. - Črvi ne grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj. - Psi imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski psi. - Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh ni. - V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino. - Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo iskre. - Med tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:24:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret.... Lara, ste bili kaj pri dr? Jaz bi vsaj po tel. poklicala in prosila za mnenje, ker meni se zdi, da tvojo punco res nekaj muči Sem šla na urgenco... in tam se je pa madam čist pomirila in začela gledat naokoli in se zabavat.... pol pa itak zdravinka ni bilo in bi mogla še ful čakat, pa sem šla domov... pol smo šle še mal z vozičkom ven in je blo tut ok... doma pa spet štala... kr piči jo in se spravi v jok.... uhca je ne bolijo, ker sem večkrat probala..... Ima pa dlesni ubitačno napete.... sem zdej šlatala, ko se je pravkar zbudila in zganjala kraval... Sem jo celo ven s pojslice vzela, da jo pomirim pa je blo še slabše, se je upirala in rinila nazaj, ker je hotela spat... Ima pa vse otečene dlesni... calgela pa ne najdem.. mislim, da je naš bil tud tak malo preden je dvojkice zgoraj dobil....dlesni ful otečene, on pa za znoret.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:24:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima pa vse otečene dlesni... calgela pa ne najdem.. oh ti zobki...upam, da čimprej pokukajo ven in bo bolje. nimate kakšne dežurne lekarne kje v bližini? če ji daš kaj za grist (npr. korenček), je verjetno še slabše? mogoče žličko calpola proti bolečinam, če je res hudo? držim pesti, da bo kmalu Ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:26:09
|
|
|
|
sonček33
|
Fišica in gloria - pozdravček vama in sončkoma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:26:38
|
|
|
|
zband
|
mty mirno noč pa ne pozabi na kremšnite
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:29:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Fišica in gloria - pozdravček vama in sončkoma o, pozdravček nazaj..... gloria je med pogrešanimi....no se ji malo oprosti, ker je že na šihtu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:33:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ima pa vse otečene dlesni... calgela pa ne najdem.. oh ti zobki...upam, da čimprej pokukajo ven in bo bolje. nimate kakšne dežurne lekarne kje v bližini? če ji daš kaj za grist (npr. korenček), je verjetno še slabše? mogoče žličko calpola proti bolečinam, če je res hudo? držim pesti, da bo kmalu Ok Ma nič nimamo..... bom jutri šla kej v lekarno kupit... pa jo bom pelala,d a slučajno nimam uh vnetih, čeprav je ne bolijo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:38:11
|
|
|
|
gold fish
|
nočka .... lep vikend....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 22:41:27
|
|
|
|
zband
|
mirno noč in lep vikend. upam,da mi uspe kaj priti do računalnika drugače pa na ponovno srečanje čez kak teden.lep pozdrav vsem sep. od zband-ija
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 8:38:34
|
|
|
|
pf
|
Jutro. MTY, Gold fish in Zband ste mi naredili lušte s temi kremšnitami. Lara Croft upam, da se je Lara kaj naspala čez noč. Obvezno pojdi kupit Calgel in ji masiraj dlesni, pa tudi Calpol ji daj. Saj tako se obe matrata. V ponedeljek pa pojdita k dežurnemu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 10.10.2009 8:46:28
|
|
|
|
zband
|
jutro kako bomba dan,jupi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?