Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 15:05:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Midve pa sva se napapcali zdaj. Smo imeli porovo juhico, purana v smetanovi omaki in mire ter solato. Lija je tak juhco jedla,pa je pol pojedla še purana pa pire in ko je Sara prišla k nama jo je tak gledala ko je jedla koda ni še nič jedla . In seveda, sara ji je dala, Lija pa jedla. Samo sem gledala kam totemu malemu človečku gre Zdaj pa šibava mal ven, je nehalo deževat (beri - rosit). Se tipkamo še kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 15:09:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dvigovanje ritke: naša Lea nardi most, če je recimo na tleh al pa tudi v ležalniku ne vem če prav razumem: tko se vznak meče? nam je v RA rekla, da to ne sme delat (to je prej non stop počel, zdaj pa se je malo popravil) v bistvu ko leži na puzzlah se postavi na nogice in glavo, rit pa ima v zraku
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 15:11:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mojemu Taju za 7 mesecev čestitke! Si dobila lepo darilo za njegovih 7m!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 15:15:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
evo mi smo tudi od kosila; možek je imel pasulj, jaz testenine z golažem, Lea pa tako zelenjavno juhico s puranom pa malo polentice sem dodala da se je lepo zgostilo, Žiga pa je na dieti pravi....zdaj pa Lea sitnari, možek dokončuje strope v spalnici, Žigec migec se zunaj igra, jaz pa bi mogla kaj pospravit ma me daje lenoritis in bi najraje šla malo počivat ma kaj ko naša frajla je dopoldan svojih 30minut že nardila..... vreme: tle neki pihlja, pa oblačno je sam da ne bo padalo, ko imam polne špage cunj zunaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 16:21:36
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 MalaČebelica za zapestje. To je res zoprno, če ne moreš normalno dvignit. Mediuhec za spanje! Paše. a ne? Lolita23 upam, da uživate v ZOO in da ste šli pogledat tudi Fickote. Tjašo je skor pri njih ostala Moj pa pri Volkih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 16:24:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mojemu Taju za 7 mesecev
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 16:26:49
|
|
|
|
Lolita23
|
Jah evo nas doma, tiste mladiče pa nisem videla .Je pa blo prav fajn, ker sem Tjašo nosila v kengurujčku in si je lahk vse ogledala kot je treba in še parkrat veselo pokomenirala, pa skor ušla k morskim levom, da ne rečem, kak je zadišal morski zrak ven Oh morje .
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 16:27:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Mojemu Taju za 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 17:10:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
TAI čestitke za 7 MESECEV in za najlepšo besedo na svetu MAMA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 17:15:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober dan. Za mene je prav lep dan danes res.Otroka dopoldan spala rekordno.Smo bili na obisku pri sosedih pol dve uri pošetali se najedli kosila .Tomaža pol vrglo z anžejem sva eno uro pesmice prepevala in sedaj mirno zaspal.Brez nekega drnjezganja za brezveze.Res takih dnevov bi moglo biti več.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 18:40:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ... Žiga pa je na dieti pravi.... mama a nam boš spet povedala kaj pikrih danes od Žiga ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 18:45:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Taj mi je pa dans reku mama .. ko je rekel prvič sem misnla da se mu je ponesrečil, zdej je blo pa že kr ene parkrat mama... Bravo TAI
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 19:49:17
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober dan. Za mene je prav lep dan danes res.Otroka dopoldan spala rekordno.Smo bili na obisku pri sosedih pol dve uri pošetali se najedli kosila .Tomaža pol vrglo z anžejem sva eno uro pesmice prepevala in sedaj mirno zaspal.Brez nekega drnjezganja za brezveze.Res takih dnevov bi moglo biti več. pridna mala bavca... sej bo čedalje več takih dnevov, boš videla...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 19:54:48
|
|
|
|
leo**tia
|
oj punce..kako tečno vreme..mala je skoraj cel dan spala..tako da sem celo bajto vred vzela,ter zunaj vse spucala...je pa ogromno danes pojedla..zjutraj frutolino s km,pol ob 11skuto neko iz merkatorja sadno...potem je do pol 2spala in potem pol krožnika juhce,,je tako smešna ko vlači v usta rezance kot da bi špagete jedla..potem smo šle v trgovino,je pojedla pol neke kifle.malo pečene hrenovke in koruzni kruh pa še 120ml mleka ..pol pa jo je vrglo in zdaj se je zbudila pojedla skoraj cel puding od čokolade...ob 9 pa dobi mleko..je pa smešna ko mi zjutraj ob 5 sedi v postelki in skozi rešetke gleda in govori::ata,aga,baba itd...če gre spat ob 8 je ponoč cel direndaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 19:58:55
|
|
|
|
Lolita23
|
Naša že veselo koma spi, jaz grem pa gledat te (ne)slavne kmete.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 20:22:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
O,ja je lušno.....................
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 20:28:56
|
|
|
|
Najaa
|
Naši tud že spita. Smo šle popoldan peš do trgovine in sem Tijo ful zmatrala. Vmes so pomalcale vsaka svojo skuto (no, Tija dve) in smo šle nazaj. Nardila sem rekordno napako in sem vzela Niko v naročje, ker se je drla, Tijo pa dala v voziček. Pol je pa ven nisem spravla in so me roke bolele ko . Je pa Tija šla z obližem spat, ker se je prevrnla na tistih količkih za kolesa parkirat in si je odrgnila kožo. Obnašala se je pa kot da ji pol roke manjka. (čisto po atu je! )
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 20:30:39
|
|
|
|
Najaa
|
yania, a veš da sem danes prav pogledala za te skute, ko sva se pogovarjali in tud v trgovini imajo marelica-jagoda-banana. Zdej pa res ne vem, a misliva obe isto. Te male skutice, 6x50ml od LM?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 20:55:00
|
|
|
|
spps
|
ojla! ČVEKATE kaj? marcel je zaenkrat ok,bomo videli kakšna bo noč...jaz sem bila na predavanju,sem rišla mal prej domov. jutr pa spet do 12ih
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 20:57:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! ČVEKATE kaj? marcel je zaenkrat ok,bomo videli kakšna bo noč...jaz sem bila na predavanju,sem rišla mal prej domov. jutr pa spet do 12ih ne ČVEKAMO iz protesta, ko nas nič ne prideš pogledat jaz pa upam, da bo naš otrok danes kaj boljše spal kot včeraj, ker takšne noči pa še nismo meli - kar naprej neko cviljenje. Zobki pač
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 20:57:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! ČVEKATE kaj? marcel je zaenkrat ok,bomo videli kakšna bo noč...jaz sem bila na predavanju,sem rišla mal prej domov. jutr pa spet do 12ih fajn, da maš tud ob sobotah. jaz sem bolj med vikendi gor, pa boma šle lahk kdaj na kofe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 20:58:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! ČVEKATE kaj? marcel je zaenkrat ok,bomo videli kakšna bo noč...jaz sem bila na predavanju,sem rišla mal prej domov. jutr pa spet do 12ih ne ČVEKAMO iz protesta, ko nas nič ne prideš pogledat jaz pa upam, da bo naš otrok danes kaj boljše spal kot včeraj, ker takšne noči pa še nismo meli - kar naprej neko cviljenje. Zobki pač to pa ni res,da ne pridem nič pogledat sam komentiram ne vedno, lahk pa greš pogledat kdaj sem jaz danes že komentirala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:10:05
|
|
|
|
Lolita23
|
Ok dedi že danes pijejo, pa kar naenkrat mi je še smreka na trati zrasla, ma ludo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:16:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! ČVEKATE kaj? marcel je zaenkrat ok,bomo videli kakšna bo noč...jaz sem bila na predavanju,sem rišla mal prej domov. jutr pa spet do 12ih ne ČVEKAMO iz protesta, ko nas nič ne prideš pogledat jaz pa upam, da bo naš otrok danes kaj boljše spal kot včeraj, ker takšne noči pa še nismo meli - kar naprej neko cviljenje. Zobki pač to pa ni res,da ne pridem nič pogledat sam komentiram ne vedno, lahk pa greš pogledat kdaj sem jaz danes že komentirala tudi pri tebi se časi spreminjajo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 9.10.2009 21:21:30
|
|
|
|
Yassy
|
Ojla cveke, evo mene po dolgem cajtu,...kako gre? Zadnjic pridem ol,..napisem cel roman,pa se zivijo nisem nazaj dobila,...pol sem se pa raj kr dol skenslala,...zdej pa vidim, da so "taprave"cveke spet tu :) Persida,spps,tasa,...itd,...kak ste, kje so pa ostale nase babnice? Uspela sem zasledit tudi neko tabelo,..hehe me kr mal na nosecnost spominja,...kaj se pa vpisuje?
|
|
|
Katero ime?petruskaiščem med daljšimi imeniKatarina (
17%)
Valentina (
11%)
Izabela (
35%)
Veronika (
17%)
Karolina (
13%)
Kristina (
7%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!