Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen Uf, ja, tole sem pa čisto spregledala, glede božanja po trebuhu. Sama imam od prej toliko zaloge, da niti nihče ne bi tako na prvo žogo uganil oz. ugotovil, da sploh sem noseča. Pač tisti, ki vejo, vejo, ostalim se niti ne sanja. No, ko se mi bo poznalo, niti pod razno ne bom tolerirala kakšnega "šlatanja", ker je zame to isto, kot da bi se me dotaknili po najintimnejših predelih. Dotika se me lahko moj mož, pa tisti družinski člani, ki jim izrecno to dovolim. Ma, zdaj sem še enkrat prebrala, kaj sem naklofala, pa v povezavi s tistim prejšnjim postom glede imen... Ojej, najbrž izgleda, kot da sem totalen psihič in tečna nosečnica. Mogoče me malo hormoni dajejo, ja, ampak v resnici sem samo zelo "private person", pa še moža imam takšnega. Hja, kaj čmo, jaz sem po fotru, mojega so pa v otroštvu zatrli. Ja, pa danes sem malo pasja... Se vidi, da že 4 mesece nisem bila v službi, ponavadi sem to svojo "pasjost" tam sprostila, imam pač takšen poklic. K sreči ali na žalost? da nisi kaksna paznica v zaporu Ja, glede imena sva pa drugače zdaj že tudi midva skoraj 90 %, ampak bova s končno odločitvijo počakala, ko najinemu detetu prvič pogledava v oči.
|