|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
8.10.2009 18:11:58   
Žaži
Jaz sem pa tudi danes fajn izvedela, da mi lahko sovrteška mama posodi zibko, ker je njej samo v napoto, v bistvu jo je kar sama ponudila vključno s posteljnino, tako da sem zelo vesela, da sem dobila ponujeno rešitev za prve mesece, ko jo bom imela pri sebi v spalnici, da ne bo zbujala bratca v otroški sobi dokler ne dobi nekega ritma, za kinderpet pa v spalnici ni prostora. Sem ful veselauser posted image , ena stvar manj za kupitiuser posted image .

Drugače mi je pa trebuh kar razneslo, vidno sem vzkipela, večina misli, da imam kaj kmalu pdp in se čudi, ko povem, da šele čez 3 mesece. No, pa saj sem v prvo bila tudi takšna, s tem, da me je celo razgnalo, sedaj pa nekako res samo trebušček raste, drugje pa se mi zdi, da me je celo malo pobralouser posted image .

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
8.10.2009 18:26:46   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Drugače mi je pa trebuh kar razneslo, vidno sem vzkipela, večina misli, da imam kaj kmalu pdp in se čudi, ko povem, da šele čez 3 mesece. No, pa saj sem v prvo bila tudi takšna, s tem, da me je celo razgnalo, sedaj pa nekako res samo trebušček raste, drugje pa se mi zdi, da me je celo malo pobralouser posted image .

jaz mam isti problem. Pol pa kar debelo pogledajo ko rečem začetek januarja user posted image . Prijateljica ma rok konec oktobra pa nima takega bušija.

Še vedno pa me nervirajo vprašanja o imenu. "A ime sta že izbrala? Ja mojim bo ime pa tako in tako." To pomoje pomeni da ne bi slučajno otrokom dala ime, ki je njim všeč. Pa sem rekla da bom dala tisto ime ki mi bo všeč ne da bom pazila kera imena so drugi izbrali za svoje otroke, čeprav jih še nimajo (otrok). To se mi je zgodilo danes preko ene klepetalnice in sem prav zelena ratala - to pa me tako jezi.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
8.10.2009 18:37:14   
Oren
Mene tudi to jezi glede imen, ker si nekateri mislijo da če so oni dali taka imena otrokom (ali še huje bojo dali imena otrokom ker jih še nimajo niti v planu) potem imajo kar neke namišljene avtorske pravice?! In potem so tisti ki dajo enaka imena pravi predrzneži.
Mi je razlagala enkrat ena ženska kako nesramno sosedo ima ker je dala isto ime svoji hčerki kot ona?! Mislim halo. Al pa srečaš kako nosečnico pa reče da ne pove o kerih imenih razmišlja da jih ne boš vkradla?! Te pa te kar v glavi zapeče.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
8.10.2009 18:37:16   
Žaži
Ja, itak prvo vprašanje najprej kaj bo, kdaj bo in nato takoj kakšno ime sva izbralauser posted image . Bog ne daj, da bi morda kdo vprašal kako se počutiš, je z otrokom vse v redu........neee, pomembno je kaj je in kakšno bo imeuser posted image . Jaz na vprašanje kaj bo kar izstrelim punčka Živa bo in je zadeva rešena, ker jih tako zmede ta direktnost da kar obmolknejouser posted image .
Me pa bolj kot to nervira to dotikanje trebuha, mislim, haloooo, a se jaz vašega trebuha dotikam ali kakouser posted image . Danes me je po trebuhu pobožala ena natakarica, WTF, mislim, da sem jo drugič v življenju videlauser posted image . Je rekla da za srečo mora pobožat. Pa sedaj ne vem ali za njeno ali za mojo, ker ona je imela samo srečo, da ni dobila ene po nosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
8.10.2009 18:43:48   
Gwendolen
Uf, kika99, takele pa tudi mene totalno razpizdijo. Pri nas je bilo takole, da sestrična do rojstva ni povedala, kako bosta dala ime, pa ji tega nihče ni očital. Midva z možem sva pa pri nas doma naredila celo revolucijo (zamerili so nama do konca in še naprej), ker sva na vprašanje, kako bova dala otroku ime (aja, btw. preden sva sploh vedela za spol, torej še pred morfo), odgovorila, da ne želiva povedati in da o tem ne bova razpravljala, ker je to najina odločitev.

In ker pri tej razlagi, da je taka pač najina odločitev, moja vsevedna in v vse vtikajoča se 10 let mlajša sestra, ni nehala otresati jezika, me je sprovocirala, da sem ji zabrusila, da zato ne poveva, ker je moja družina z njo na čelu preveč presodkarska in ima vse preveč pripomb. In kot da bi dregnila v sršenje gnezdo. Jaz tega ne bi smela nikakor reči, še posebej, ker je bil zraven tudi sestrin oče (nimava istega) in kaj hujšega!!! Njegovi hčerki pa že ne bo tega nihče govoril. Ker ona ima lahko pripombe na vse, jaz pa na nič. Jah, in se je razpletlo tako, kot še vedno do sedaj, kadar je tamala zanetila prepir. Ona boga, jaz zlobna. Pa me ne gane. Izvedeli bojo, ko se bo otrok rodil. Pika.

Tako da, kika99, jaz te popolnoma podpiram v tvojem mnenju.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
8.10.2009 18:57:51   
Anna86
Ja saj tole je res smotano.Jaz pa rečem punčka bo potem itak za ime vprašajo...ne veva še.No in je opravljeno.Čeprav je že 90% odločeno.Samo malo bi se čudno počutila,da bi povedala potem bi si pa še 5krat premislila.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
8.10.2009 19:41:30   
ksenci
moja sestrična, ki je rodila avgusta je imela manjši trebuh kot jaz 3 mesce pred koncem! ja in tud pri meni se vsi čudijo, a še tri mesece?
da te tujec poboža po trebuhu je meni nesprejemljivo. mislim! jz bi bla kr fejst šokirana!

tud midva sva se odločila, da tokrat ne izdama imena pred rojstvom. sicer pa še izbirava med dvema imenoma. za aljaža pa sva že kr kmal vedla da mu bo talko ime.

(odgovor članu Anna86)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
8.10.2009 20:01:24   
Gwendolen
Uf, ja, tole sem pa čisto spregledala, glede božanja po trebuhu. Sama imam od prej toliko zaloge, da niti nihče ne bi tako na prvo žogo uganil oz. ugotovil, da sploh sem noseča. Pač tisti, ki vejo, vejo, ostalim se niti ne sanja. No, ko se mi bo poznalo, niti pod razno ne bom tolerirala kakšnega "šlatanja", ker je zame to isto, kot da bi se me dotaknili po najintimnejših predelih. Dotika se me lahko moj mož, pa tisti družinski člani, ki jim izrecno to dovolim.

Ma, zdaj sem še enkrat prebrala, kaj sem naklofala, pa v povezavi s tistim prejšnjim postom glede imen... user posted image Ojej, najbrž izgleda, kot da sem totalen psihič in tečna nosečnica. Mogoče me malo hormoni dajejo, ja, ampak v resnici sem samo zelo "private person", pa še moža imam takšnega. Hja, kaj čmo, jaz sem po fotru, mojega so pa v otroštvu zatrli. user posted image Ja, pa danes sem malo pasja...user posted image user posted image user posted image Se vidi, da že 4 mesece nisem bila v službi, ponavadi sem to svojo "pasjost" tam sprostila, imam pač takšen poklic. user posted image user posted image user posted image K sreči ali na žalost? user posted image

Ja, glede imena sva pa drugače zdaj že tudi midva skoraj 90 %, ampak bova s končno odločitvijo počakala, ko najinemu detetu prvič pogledava v oči.

We're walking in the air

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
8.10.2009 21:11:09   
Aurea

Drugače mi je pa trebuh kar razneslo,

user posted image Ja, tudi jaz imam tak občutek.... kot ena žoga je trebušček... pa je še 3 mesece do roka. Eh, saj je prav, da user posted image raste.

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
jaz mam isti problem. Pol pa kar debelo pogledajo ko rečem začetek januarja user posted image . Prijateljica ma rok konec oktobra pa nima takega bušija.

Glej, to je odvisno tudi od posteljice - meni je G rekla, da je spredaj - to pa pomeni tudi bolj žogast trebuh. Tiste, ki nosijo zadaj, pa lahko, da se jim skoraj ne pozna .

Mene tudi vsi sprašujejo, če že vemo, kaj bo user posted image Za ime pa nihče ne vpraša. (no, saj tudi ne bi bilo odgovorauser posted image , ker še ni odločeno) pa HB me tudi ne božajo po trebuhu, tako kot tebe Žaži user posted image user posted image .

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
8.10.2009 21:12:53   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Ja, glede imena sva pa drugače zdaj že tudi midva skoraj 90 %, ampak bova s končno odločitvijo počakala, ko najinemu detetu prvič pogledava v oči.

To sva midva naredila in je bilo čisto prav user posted image .

Si sapis sis apis.

Neposredna povezava do sporočila: 1235
8.10.2009 23:42:09   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Mene tudi to jezi glede imen, ker si nekateri mislijo da če so oni dali taka imena otrokom (ali še huje bojo dali imena otrokom ker jih še nimajo niti v planu) potem imajo kar neke namišljene avtorske pravice?! In potem so tisti ki dajo enaka imena pravi predrzneži.
Mi je razlagala enkrat ena ženska kako nesramno sosedo ima ker je dala isto ime svoji hčerki kot ona?! Mislim halo. Al pa srečaš kako nosečnico pa reče da ne pove o kerih imenih razmišlja da jih ne boš vkradla?! Te pa te kar v glavi zapeče.

Poznam primer ene hecne zamere. Nastala je, ker so se v hišo preselili eni, ki so imeli sinčka z istim imenom, kot maček od novih sosedov. Pa da ne bo pomote - užaljeni so bili lastniki mačka, ne fantkovi staršiuser posted image user posted image user posted image

Mene ljudje tudi božajo po trebuhu... Sicer ni tako hudo kot tisto z Žažijino natakaricouser posted image , so bolj poznani ljudje, pa recimo da jo fašem 1x na dva tedna, ker ne hodim veliko naokoli. Mah nekako stisnem zobe samo dam vedet, da mi ni čisto ok pa večina potem hitro pokapira in tega ne ponavljajo. Saj tako grozno mi tudi ni, ampak fino pa tudi ne.

To spraševanje o imenu gre pa tudi meni že precej na živce... Mi je pa hecno tudi to, da me vprašajo, koliko sem noseča, potem pa rečem 26 polnih tednov in potem me vsi gledajo kakor da sem munjena (pazi, tudi ženske, ki imajo par let stare otroke) in sprašujejo, koliko je pa to mesecev. Tako da ponavadi kar skupaj takoj povem v tednih in mesecih, škoda besed. Če pa bereš karkoli na temo nosečnosti, je vedno in povsod govora samo o tednih, mogoče trimesečjihuser posted image Ne vem od kod taka razlika.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
9.10.2009 8:48:10   
pajcevina

Glede imen: sva sedeli s setro na kavi in mi ona kar naenkrat zabrusi, da sedaj pa morava zaključit z otroki. Zakva že?! Ja, zato, ker ji bom drugače vsa dobra imena pobrala.user posted image Mislim halo!!! To je pa res razlog.user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
9.10.2009 8:51:25   
Kika99
Jutro

Jaz sem pa danes čist zamašena user posted image , upam da bo jutri kaj bolje. A katera ve za kako trgovino v graz z otroško opremo (oblačili) poleg Toy"s Rusa?

Aurea Glej, to je odvisno tudi od posteljice - meni je G rekla, da je spredaj - to pa pomeni tudi bolj žogast trebuh. Tiste, ki nosijo zadaj, pa lahko, da se jim skoraj ne pozna .
Vem ja, da je to zaradi tega, je tudi meni G tako razložila user posted image . Zanimivo je ker so take razlike in je bila prav malček užaljena da ma manjši buši.

Midva tudi do zadnjega ne bova povedala imena, ker to bo pol cela zmešnjava in še kako spakovanje zraven. To bo najin otrok in mislim da drugi nimajo "prava na glasanje" user posted image  glede nato kako bo pupi ime. Še manj pa se mi da poslušat kakšne predloge ali mnenja. Je pa res moteče ker me/naju vsak to sprašuje.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
9.10.2009 9:10:43   
nincrli
Jutro!

Zanimiva debata jauser posted image Mene tud vsak vpraša kako se počutim, kako je dojenček (jim rečem, da ne vem, ker še ne zna govorituser posted image ), kak mu bo ime (povem ime pa jim tak ni jasno al pa si ga ne zapomnijo), včeraj je ena kolegica morala poskusti in dat roko na trebuh, da vidi čeje kaj drugačen od ostalih user posted image ampak njej sem dovolila. V glavnem vedno ena in isa vprašanja... Al pa kje bom rodila pa če je ati vesel ( ma neeee, joče vsaki danuser posted image ) Ena vprašanja so res totalno bedasta...

Jaz pa ne vem kaj bom počela danes, bi mi pasalo it v šoping pa gremo jutr, ma se mi zdi bolš v petek, ker v soboto so večje gužve, sam ni samo od mene odvisno tak da šoping jutr...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
9.10.2009 10:59:37   
alex17
zanimivo debato imate dons user posted image no mene poboža po bušiju samo kdo od mojih ali fantovih domačih pa ena sodelavka in prijateljica, kar me niti ne moti, če bi me pa kak tujec, bi pa verjetno me... mam pa tudi tak buši kot bi žogo al pa lubenico pojedla ker zgleda nosim spredaj. moja sodelavka, ki ima rok zdaj zdaj, je imela precej manjši trebuh kot jaz, samo je cela malce bolj okrogla in se tudi zato manj pozna, jaz sem pa zaenkrat pridobila v glavnem samo v ttebušček user posted image
za ime pa sva itak že prej vedela in nekaterim tudi povedala kaj bo, tako da zdaj vsi, ki vejo za spol, vejo tudi ime, kaj čmo user posted image no v službi spol še skrivam, da bojo mal presenečeni...
drug teden imamo še 3x MŠ in že končamo, novembra bom šla pa samo še na eno predavanje, ki sem ga zdaj zamudila.
jutri bova pa očitno belila spalnico in se že veselim, da bo potem lepa oranžna, pa oranžen tepih in nova omarica za user posted image cunjice. moram zrihtat plac, ker me čakajo oblačilca od dveh kolegic user posted image
lep vikend vsem user posted image !

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
9.10.2009 11:14:47   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Poznam primer ene hecne zamere. Nastala je, ker so se v hišo preselili eni, ki so imeli sinčka z istim imenom, kot maček od novih sosedov. Pa da ne bo pomote - užaljeni so bili lastniki mačka, ne fantkovi staršiuser posted image user posted image user posted image

Ha ha ha ha ... zdaj me pa trebuh boli, tako se režim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta je pa dobra!!!

Midva tudi do zadnjega ne bova povedala imena, ker to bo pol cela zmešnjava in še kako spakovanje zraven. To bo najin otrok in mislim da drugi nimajo "prava na glasanje"  glede nato kako bo pupi ime. Še manj pa se mi da poslušat kakšne predloge ali mnenja. Je pa res moteče ker me/naju vsak to sprašuje.

Vidiš, točno TO!!! Podpišem!

Ja, pa tole od nincrli je tudi zabavno. K sreči mene ne sprašujejo tega in takih stvari, drugače bi samo z očmi lahko še zavijala. user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim, punceeeeeee!!!

We're walking in the air

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
9.10.2009 11:18:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je res,da jih veliko noce izdat imena,samo mene to ne moti.Sama bom pa spet dala tako ime,ki je zelo poredko,tako da me prav nic ne skrbi,malo morje duplikatovuser posted image .

(odgovor članu Oren)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
9.10.2009 11:19:02   
Anonimen

Se ena.Sem bila avgusta na necakovem r.d.,pa je bila se ena januarka,samo s tem,da se njej ni poznalo skoraj nic,jaz pa trebuuuh ajajauser posted image Mi je bilo kar malo nerodno.In ponavadi,ko me vprasajo,kdaj imam rok,najprej recem,zgleda,kot da bi lahko ze sla a ne?user posted image

(odgovor članu Kika99)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
9.10.2009 11:20:40   
ksenci
dans sem bila na testiranju za sladkorno. mi je kr mal slab ratal po cukrani vodi, ampak je kmal minal. rezultate pa izvem v sredo ko mam tud pregled. zdaj pa grem kekse pečt, že tak dolg nismuser posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
9.10.2009 11:28:53   
Anonimen

Uf, ja, tole sem pa čisto spregledala, glede božanja po trebuhu. Sama imam od prej toliko zaloge, da niti nihče ne bi tako na prvo žogo uganil oz. ugotovil, da sploh sem noseča. Pač tisti, ki vejo, vejo, ostalim se niti ne sanja. No, ko se mi bo poznalo, niti pod razno ne bom tolerirala kakšnega "šlatanja", ker je zame to isto, kot da bi se me dotaknili po najintimnejših predelih. Dotika se me lahko moj mož, pa tisti družinski člani, ki jim izrecno to dovolim.

Ma, zdaj sem še enkrat prebrala, kaj sem naklofala, pa v povezavi s tistim prejšnjim postom glede imen... user posted image Ojej, najbrž izgleda, kot da sem totalen psihič in tečna nosečnica. Mogoče me malo hormoni dajejo, ja, ampak v resnici sem samo zelo "private person", pa še moža imam takšnega. Hja, kaj čmo, jaz sem po fotru, mojega so pa v otroštvu zatrli. user posted image Ja, pa danes sem malo pasja...user posted image user posted image user posted image Se vidi, da že 4 mesece nisem bila v službi, ponavadi sem to svojo "pasjost" tam sprostila, imam pač takšen poklic. user posted image user posted image user posted image K sreči ali na žalost? da nisi kaksna paznica v zaporuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
9.10.2009 11:32:33   
Anonimen

Ja, itak prvo vprašanje najprej kaj bo, kdaj bo in nato takoj kakšno ime sva izbralauser posted image . Bog ne daj, da bi morda kdo vprašal kako se počutiš, je z otrokom vse v redu........neee, pomembno je kaj je in kakšno bo imeuser posted image . Jaz na vprašanje kaj bo kar izstrelim punčka Živa bo in je zadeva rešena, ker jih tako zmede ta direktnost da kar obmolknejouser posted image .
Me pa bolj kot to nervira to dotikanje trebuha, mislim, haloooo, a se jaz vašega trebuha dotikam ali kakouser posted image . Danes me je po trebuhu pobožala ena natakarica, WTF, mislim, da sem jo drugič v življenju videlauser posted image . Je rekla da za srečo mora pobožat. Pa sedaj ne vem ali za njeno ali za mojo, ker ona je imela samo srečo, da ni dobila ene po nosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je bila vsaj zenska.
Mene je v soboto,smo bili na Volkfest,pa sem sla cez ogromno halo na wc in,ko sem se vracala,je en tip,namesto da bi me obsel,sel cisto ob meni,pa se za trebuh me je prijel-prav poslatal...sem se vstavla,pa bila kar malo v sokuuser posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
9.10.2009 11:35:21   
Anonimen
Moj moz je se kar bolan,tole gripo trebusno,oz.nek virus ima.Je sel koncno do dr.pa ga je najprej vprasala,ce je bil kaj v tujiniuser posted image ...no,naj bi bilo nevarno zame-zauser posted image ,ce se nalezem,zato zelo pazimo.Skoljko in lijak,banjo,ves cas razkuzujem,pa tudi tako,sva bolj na distanciuser posted image .Me pa zanima,kako bi lahko touser posted image skodovalo...bi lahko prislo do prezgodnjega poroda,ali kaj mislite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
9.10.2009 11:39:52   
Gwendolen
He he he he, kleopatra28, nisem paznica v zaporu, ne ... Si me pa nasmejala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa pravnica, tako da na nek način blizu ...

We're walking in the air

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
9.10.2009 11:51:57   
Anonimen

He he he he, kleopatra28, nisem paznica v zaporu, ne ... Si me pa nasmejala!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa pravnica, tako da na nek način blizu ...

no vidis,ni bilo tako mim vskanouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
9.10.2009 13:19:50   
Zala01
Face ste baburce danesuser posted image ...par vašim postom sem se kar nasmejala. Mojega trebuščka tudi ni ne vem kolk videt, nosim našega škratka verjetno bolj zadaj. Sem pa zdaj v plusu 6 kg. Ja kaj čmo, bomo že pol spravljali dol.

Oblekice za dojenčka ste ene že prale, sem prebrala...res pridne, jaz nimam še energije za take stvari, ko bom malo začela izpregat v službi konec novembra, me še to vse čaka. Pa itak moram še vse pohišto za sobico v Ikei nabavit. Sem se odločila, da bom kupila kar tisti sistem na predale, da je čim manj kompliciranja, pa še luštno mi je, ker je vse v barvah.
Imam pa en problem, če mi zna katera pomagat...rada bi narisala kakšen pravljični motiv na steno sobice, pa ne vem kako bi, glede na to, da nisem ravno umetniško nadarjena... nekje sem prebrala, da gre z indigo papirjem prekopirat že obstoječo slikico, pa si ravno ne predstavljam, kako.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.