|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
6.10.2009 21:57:19   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Hej punce!
Da se še jaz malo javim spanje je bilo spet obupno pri meni prebujala sem se, pa že 2 noči zaporedoma imam neke nočne more, v katerih me lubi vara z nekimi ženskamiuser posted image user posted image user posted image upam, da sanje nič ne pomenijo user posted image

Ah to ti hormoni mal špilajo, jaz sem tudi že to sanjala zdaj v user posted image pa je moj veselo zraven smrčal user posted image js pa se cela prestrašena zbudim user posted image

Danes pa imajo tukaj spoznavni žur, juhejuser posted image ... spet ne bo kaj s spanjem.
Kak fajn, da se jutri preselimuser posted image
zala01 pa mislim, da za nosečnice majo kr posluh, drugače sta bila 2 danes natuljena, ko sta se hotla preselit...
Jutri pa pride moj me selit in potem grema v mb v materinsko šolo in zvečeri se bom končno spet stiskala in NASPALAuser posted image

Saj mi mal paše, da pridem kaj v Lj se je potem bolj sladko stiskat, sam več kot 3 dni pa zdaj ne bi vzdržala, tak da še sreča da mam sam pon in tor faksuser posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
6.10.2009 22:20:06   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Hej punce!
Da se še jaz malo javim spanje je bilo spet obupno pri meni prebujala sem se, pa že 2 noči zaporedoma imam neke nočne more, v katerih me lubi vara z nekimi ženskamiuser posted image user posted image user posted image upam, da sanje nič ne pomenijo user posted image

Ah to ti hormoni mal špilajo, jaz sem tudi že to sanjala zdaj v user posted image pa je moj veselo zraven smrčal user posted image js pa se cela prestrašena zbudim user posted image

Danes pa imajo tukaj spoznavni žur, juhejuser posted image ... spet ne bo kaj s spanjem.
Kak fajn, da se jutri preselimuser posted image
zala01 pa mislim, da za nosečnice majo kr posluh, drugače sta bila 2 danes natuljena, ko sta se hotla preselit...
Jutri pa pride moj me selit in potem grema v mb v materinsko šolo in zvečeri se bom končno spet stiskala in NASPALAuser posted image

Saj mi mal paše, da pridem kaj v Lj se je potem bolj sladko stiskat, sam več kot 3 dni pa zdaj ne bi vzdržala, tak da še sreča da mam sam pon in tor faksuser posted image

No upam, da imaš prav glede sanj... ker sem danes imela kar celo dopoldne neko čudno zaradi teh sanj, ker zjutraj, ko sem se zbudila, sploh nisem vedla, kaj se dogaja user posted image prav grozno je bilo to user posted image pa če so samo moji hormoni, še ni hudega user posted image sem lubiju prej povedala, kaj sem sanjala in se mi zdi, da sem se mu kar malo zasmilila, ker sem imela take sanje user posted image
Tebi pa naj hitro mine današnja noč, ko bodo vsi okoli tebe žurali... vem, da je danes tudi v MB spoznavni večer v Planetu Tuš - je glih ena kolegica šla user posted image
Jutri pa ti želim uspešno selitev user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
7.10.2009 7:53:40   
Kika99
Jutro

nincrli super da si dobila drugo stanovanje user posted image

Danes sem se zbudila zaradi bolečine v kolkih. Opazila sem, da ko dlje  časa spim na levi ali desni strani me začne ful kolk bolet in se moram obrniti pol pa spet ista pesem na drugi strani user posted image . Na hrbtu že dolgo ne spim več, tudi ko se samo vležem na hrbet me začne pikica ful brcat, pa se bojim da ji mogoče ne paše tako.

Sanje - meni se zadnje čase ful sanja o porodu (da mam carski rez  pa, da ful prej rodim in mi je pol en dan ne pripeljejo - prava mora). Tako, da mislim da so take "grozljive" sanje v nosečnosti običajne.

Oblekice sem tudi oprala včeraj tako da zdaj moram še samo dudice ,..... sterilizirati. To bom naredila malo kasneje.

kemo - jaz mam mokre hlačke že celo nosečnost. Včasih samo mokre, včasih pa je tut beli tok zraven tako da je to normalno. Sem se pa tudi jaz ustrašila na začetku.

Punce na bušije smo pa čisto pozabile user posted image . Jaz bom mojega pokazala mal kasneje, da se do konca zbudim.

A je bila katera zadnje čase v ikei v grazu ali celovcu? Me zanima če imajo dobro izbiro posteljic, previjalnih,... ker avgusta ko sva bila midva niso ravno imeli. Da ne bova zastonj hodila. Sem malo pogledala na netu pa nisem našla nič pametnega na njihovi straniuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
7.10.2009 8:38:34   
marijaa
če ti ni prepozno greva midva v soboto v Ikeo v Graz in ti potem poročam.  Celovška je pa itak slabše založena kot v Grazu, zato midva tja ne greva.
Niti lekadol mi noče zbit vročine pod 38. A lahko to user posted image user posted image škoduje, ko imam 39 vročine?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
7.10.2009 8:41:21   
nincrli
Dobro jutro!
Tak zaj pa čakam mojega, da se me seli. Morem malo robo skup zdevat, hvala bogu nimam veliko robe, ker sem precej že domov odnesla...
V ikei sem jaz bila v celovcu, posteljico boma tam kupila( belo), previjalne pa ne (je že naročena pri mizarju, ki je rekel, da bo nekje 10.12.). Za jogi pa ne vem.

Optimism always works!!!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
7.10.2009 9:02:33   
grahek85
Živjo!
Včeraj sem bila na MŠ sama, ker je moj zbolel in mi je blo tako smotano... Samo potem je blo pa ful zanimivo in sem čisto notri padlauser posted image Smo meli nego dojenčka 1. del in je blo tako fino... Komaj že čakam, res! Pa babica je super, vse tako življensko razloži, nič ne pametuje.

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

se strinjam, Lekadol je dobra izbira, boljš kot da trpita oba z user posted image !
user posted image je pa začel zdele brcat kot nor, se mi prav trebuh premika user posted image user posted image user posted image

Meni tudi vsakič, ko kaj sladkega pojem, pa četudi sta to samo dva bombona, imam celo žurko v trebuhuuser posted image

U, jaz tudi, pa tudi če ne jem sladko ga včasih prime in razgrajauser posted image Se mi pa potem res cel trebuh premika. Pa začel me je žokat pod rebra, to pa ni glih fino... Mogoče se je obrnil z glavico navzdoluser posted image

nincrli, fino za selitevuser posted image user posted image user posted image

marijaa, lekadol (ali daleron) lahko vzameš brez zadržkov! Vročina bolj škodi, pa tudi tvoje slabo počutje. Samo aspirina ne, ker redči kri.

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Voziček bom naročila drug teden na E-bayu (čakam, da se možeku sprosti kartica ), verjetno sem zadnja med vami, ki ga še nima.

ne mislim da neboš. midva bova voziček nabavljala komaj decembra ker nama prej itak nebo zneslo. tak da bom verjetno jaz bolj med zadnjimi. no samo da bo.

Punce jaz se bom tudi potegovala za lento "Zadnja z vozičkom"user posted image Pikiramo na konec decembra, začetek januarja. Tako da ni sile.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
7.10.2009 9:04:45   
grahek85
Aja!Kaj moram povedati... Zmeraj pozabimuser posted image Predvčerajšnjim sem opazila, da mi je začel popek ven rinitiuser posted image sem se komaj navadila, da je postal ogrooooomen, pravi krater, zdaj ga je začelo pa še ven pigati... Kaj šele bo do januarjauser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
7.10.2009 9:59:24   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Aja!Kaj moram povedati... Zmeraj pozabimuser posted image Predvčerajšnjim sem opazila, da mi je začel popek ven rinitiuser posted image sem se komaj navadila, da je postal ogrooooomen, pravi krater, zdaj ga je začelo pa še ven pigati... Kaj šele bo do januarjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja jaz tudi

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
7.10.2009 10:31:50   
nikita 33
Kika99 - zalogo va katrikoli Ikei lahko preveriš  na internetu..gres na izdelek in pogledaš kraj in vidiš koliko izdelkov majo na zalogi. do sedaj je še vedno vse štimalo.

Nincrli - super za novo sobo, lepo da majo toliko posluha. jaz sem mela srečo ko sem bila v študentu. sem imela sobo blizu stanovanja od hišnika, kjer je vedno moral biti mir :)

Mene pa še vedno bolijo mišice v stegnah in sem šla vceraj k G, ki je rekla da mi plod pritiska in to je posledica. Je rekla naj probam počivat oz. se gibat in bom vidla kaj mi bolj ustreza. Sem vzela 3 dni bolniške..to lahko vzamemo v službi brez potrdila zdravnika. Drugace grem pa k osebni zdravnici v ponedeljek.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
7.10.2009 10:51:19   
MMMojca
Punce, dajte mi pomagat. Danes imam v trebuhu občutek, kot pred menstro - v spodnjem delu trebuha je občutek, kot da malo peče. Kakšnega izcedka ali krčev nimam. Le ena taka napetost.

Ali lahko računam na to, da je sedaj maternica itak že višje in to nima veze z nosečnostjo?user posted image

Verjetno samo paničarim, ampak vseeno...

Drugače pa tudi jaz zadnje čase sanjam take "lubosumne" sanje. Mora biti kaj s temi hormoni user posted image

Hvala za kakršno koli mnenje. lp Mojca

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
7.10.2009 12:21:58   
grahek85
MMMojca, pri meni je zadnje čase podobno... mislim, da je to kar normalno gelde na to, da pikoti postajajo vse večji in težji, pa tudi zdaj enkrat se začnejo nekako bolj navzdol nameščati. Tudi če je maternica višje, še vedno vse skupaj tišči tudi navzdol. Zato se bodo počasi spet začeli vse pogostejši obiski WCja.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
7.10.2009 13:05:15   
majčyca
Oj punce!
Mi pa bi morali danes it po stopnice na Koroško, pa je stricu od lubija kuplonga crknila na tovornjaku user posted image ampak smo se zdaj zmenli, da gremo v petek dopoldan in bo še vseeno pravi čas, ker jih bojo potem v soboto montirali user posted image

Midva bova tudi verjetno v Ikei kupila posteljico, tako, da grem zdaj malo gledat na njihovo stran, če mi bo kaj v oči padlo in mi bo tako všeč user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
7.10.2009 14:02:03   
*BellaLuna*
Joj ste pridne klepetulje :) Meni pa skoraj ne rata priti gor.

Drugače pa buši pridno raste, dete tudi, za spol smo tudi zvedeli in že komaj čakamo še enega user posted image

Vidim da govorite o Ikei: na njihovi strani prej preverite zalogo opreme, da ne boste "zastonj" hodile tja. Ko sva šla midva dve leti nazaj v nabavo ravno takrat niso imeli nobenih pametnih previjalnih in sva potem kupila pri nas. Ko sva bila pa naslednjič tam, so jih imeli pa ogromno. Ampak je bilo prepozno.

Pridno božajte bušije in čvekajte :)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
7.10.2009 15:59:17   
Kika99
marijaa midva greva tudi v soboto v graz tako da se lahko še srečamo :))).

pa še slikca mojega bušija v 27.tednu in 4 dni

user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
7.10.2009 16:58:20   
tinncyka
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   naja6(29)          (?user posted image , ?user posted image )     MB       21.10.09     user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (28)     (1user posted image ,0user posted image )      ?           14.10.09    user posted image
02.1.2010   polho3006(34)   (1user posted image ,0user posted image )         ?             ?            user posted image
02.1.2010   blueeyes*(30)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?        21.10.09        user posted image
02.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?         2.10.09          user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG          ?               user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG            ?        user posted image
03.1.2010  hruškica84(25)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana        ?              user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika  14.10.09      user posted image
04.1.2010  alex17(32)             (1user posted image ,0user posted image )     Litija     02.11.09     user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.   14.10.09  user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ           21.10.09         user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
08.1.2010  Januarčk(?)      (?user posted image ,?user posted image )           ?             ?             ?
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
10.1.2010   nikita33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?         9.10.21.10.09  user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ            ?         user posted image
10.1.2010  kett(33)             (1user posted image ,0user posted image )       Grosuplje   16.11.09  user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ               08.10.09    user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   Anna86(22)          (?user posted image ,?user posted image )            ?            ?         user posted image
12.1.2010  kleopatra28 (35)  (4user posted image ,2user posted image )   Nemčija           ?          user posted image
12.1.2010   tinncyka(19)        (2user posted image , 0user posted image )     CE         23.10.09          user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ             ?           user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan       03.10.09   user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ             ?            user posted image
13.1.2010  ksenci(23)           (2user posted image ,1user posted image )         CE            ?             user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE            ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj    14.10./16.10.09        user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE      6.10.09             user posted image
15.1.2010   Zala01(32)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ         ?                user posted image  
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image )     Kamnik    20.10.09     user posted image     
16.1.2010  Isabelle(23)        (1user posted image ,0user posted image )      NG            2.11.09       user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )            ?          ?            user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož         ?           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?          28.10.09       user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš        ?            user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?        ?                user posted image
19.1.2010  kemo(23)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    23.10.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(32)             (2user posted image ,1user posted image )       CE        ?               user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ         ?            user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska    21.10.09    user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (?user posted image ,?user posted image )  Dolenjska       ?            user posted image
20.1.2010   Anna86(22)          (1user posted image ,0user posted image )            ?       22.10.09      user posted image
21.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS             20.10.09     user posted image
21.1.2010  poopek(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?              ?              user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ                   ?          user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?            user posted image
21.1.2010  mimikica(?)       (1user posted image ,0user posted image )          MB            14.10.09     user posted image
21.1.2010  majčyca(24)        (1user posted image ,0user posted image )    Ljutomer      22.10.09      user posted image   
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB       7.10.09       user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 user posted image ,0user posted image )   CE                ?                  user posted image  
23.1.2010  hamsin28(?)          (?user posted image ,?user posted image )   ?                ?                    user posted image
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )       LJ      14.10.09         user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
24.1.2010  D.anna 76(33)      (3user posted image ,1user posted image )          ?          16.10.09        user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)        (2user posted image ,1user posted image )        LJ           20.10.09    user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image     Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )       MB
         2.10/16.10.09     user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska           ?       user posted image
26.1.2010  areskaa(28)         (1user posted image ,0user posted image )          ?        30.9.09      user posted image
26.1.2010  ursyyyka(?)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ       16.10.09            user posted image
27.1.2010  marijaa(24)             (2user posted image ,1user posted image )    LJ       23.10.09        user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
27.1.2010  Hana76(32)         (1user posted image ,0user posted image )        MB              ?         user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR           1.10.09         user posted image   
29.1.2010  somic(27)            (1user posted image ,0user posted image )          ?           13.10.09       user posted image    
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska        2.11.09   user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?                  ?             user posted image
30.1.2010  brcko2(36)        (3user posted image ,1user posted image )           LJ            21.10.09      user posted image
31.1.2010  vtitag(32)          (2user posted image ,1user posted image ) Šmartno/Litiji    19.10.09      user posted image

TRENUTNO NAS JE 88 SREČK user posted image S 91 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy - zdaj aprilčica user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image
miklaromuser posted image user posted image
Otonuser posted image user posted image

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 23
user posted image - 21
user posted image - 47

PREGLEDI:

OKTOBER

tančir - *06.10.2009*
MAŠKA - *06.10.2009*
alex *07.10.2009* - 3D
lessk80 - *07.10.2009*
KiA*** - *08.10.2009*
nikita 33 - *09.10.2009* - 3D
somic - *13.10.2009*
*zmajčica* - *14.10.2009*
mimikica - *14.10.2009*
ugi - *14.10.2009*
MMMojca - *14.10.2009*
Kika - *14.10.2009*
sisi77 - *14.10.2009*
D.anna 76 - *16.10.2009*
ellie - *16.10.2009*
sisi77 - *16.10.2009*
ursyyyka - *16.10.2009*
vtitag - *19.10.2009*
pajcevina - *20.10.2009*
anita goitan - *20.10.2009*
a.jrad1 - *20.10.2009*
Encijan - *21.10.2009*
naja6 - *21.10.2009*
nincrli - *21.10.2009*
grahek85 - *21.10.2009*
nikita33 - *21.10.2009*
brcko2 - *21.10.2009*
Anna86 - *22.10.2009*
majcyca - *22.10.2009*
kemo - *23.10.2009*
tinncyka - *23.10.2009*
marijaa - *23.10.2009*
tweety83 - *28.10.2009*

NOVEMBER

quellle - *02.11.2009*
Isabelle - *02.11.2009*
alex17 - *02.11.2009*
Žaži - *03.11.2009*
kett - *16.11.2009*

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Kika99)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1190
    7.10.2009 17:48:44   
    ellie
    Kika99 uu kak lep trebušček že imaš ti user posted image

Jaz sem pa danes šla vprašat za ono banjico, ki bi jo rada imela, če se jo da pri nas naročit...in bodo jutri preverili. Pa v kiku sem si kupila modrc za dojenje, ki je bil v katalogu za 4 eur. In je točno takšen, kot sem iskala. Bombažen in brez šivov čez košarico.

Zdaj pa moj sestavlja posteljicouser posted image  sicer še ne vem, če bova to obdržala...ali bova kupila v ikei novo. Ta je komplet k previjalni, ki jo imamo...tista pa bi pasala k omaram, ki jih nameravava kupit v ikei. No, bomo še videli...

(odgovor članu tinncyka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1191
    7.10.2009 18:01:49   
    Žaži
    Ellie, imajo v Kiki mogoče tudi večje številke modrcov za dojenje? Ker jaz rabim 90D. Sem že hotela postaviti to vprašanje, kje ste kupile modrčke, če ste do tega že prišle, ker sem jaz bila po sinu tako pametnauser posted image , da sem jih stran vrgla. Sem pa imela dva ful super iz H&M, dva pa iz Neckermana, ki sta bila ful draga pa tako zanič, da sem ju samo potem za ponoči nosila, ker sta naredila prav grozno obliko prsiuser posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
    Neposredna povezava do sporočila: 1192
    7.10.2009 18:32:08   
    Anna86
    Mene pa zanima,če si boste kupovale bunde/plašče?Po mojem je brez veze za 2 meseca ampak kaj boste oblekle čez?user posted image

(odgovor članu Žaži)
    Neposredna povezava do sporočila: 1193
    7.10.2009 18:59:33   
    ellie
    Žaži imajo od 75D do 90C...vsaj tako piše v katalogu. Ampak se splača probat. Ker jaz imam 75D...in od triumpha mi je na glih...ta pa mi je malo prevelik. Ampak sem ga vseeno vzela...ker je za 4eur super. So pa očitno malo večji modeli.

Anna86 jaz verjetno kupila ne bi...bi med svojimi poiskala največjo in najširšo. Mi je pa znanka posodila njen plašček iz zare...kao nosečniški. Je tak model, da bi 2 trebuha spodaj spravilauser posted image  čeprav je mala številka. Tak da bom kar njenega uporabila...če bo potrebno.

(odgovor članu Anna86)
    Neposredna povezava do sporočila: 1194
    7.10.2009 19:13:07   
    Gwendolen
    Huh, jaz sem se tudi že s temi modrčki za dojenje ubadala. Kje ga bom šele jaz dobila, če imajo tako nenormalno majhne cifre!?! Kaj pa je košarica D ... Jaz rabim 95F ali pa 95G. Sicer sem nekje zasledila, da je neka nemška firma, ki dela tolikšne modrce za dojenje in menda je ravno v BTC-ju ena trgovina, ki jih prodaja, podrobnejše raziskave pa še nisem naredila. Žaži, če imajo tam zame, imajo tudi zate. user posted image Ti bom sporočila, ko ugotovim kako in kaj je s tem. Mislim, še vedno sicer ostane možnost, da imam navaden modrc gor, ampak je pa že fajn in na komot, da bi bil prav za dojenje, da se tako odpenja in je bolj enostaven za uporabo. Da ne bom celega modrca gor preko jošk vlekla ali pa za vsako slačila.

Kika99, ful lep velik buši. Res, moj ne bo nikoli tako lep, je preveč špeha okoli. user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
    -------------------------------------------------------------
    We're walking in the air
    We're floating in the moonlit sky
    The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu ellie)
    Neposredna povezava do sporočila: 1195
    7.10.2009 19:34:28   
    nikita 33
    Glede modrcov za dojenje...imam tudi jaz isti problem kot ti Gwendolen. Sem našla 2 trgovini z večjimi številkami in sicer kepica in premaman. preverjeno imajo velike cifre.

http://www.kepica.si/spodnje-perilo-nogavice-anita-dojenje.html

Posebej bund ali plašča ne bom kupovala. Imam eno palerino zimsko, eno pa od sestre, tako da bo dovolj.

Vsem ki greste v Ikeo, pa želim ugodne nakupe.

(odgovor članu Gwendolen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1196
    7.10.2009 19:52:01   
    Gwendolen
    Wiiii, hvala nikita33!!! Tisočkrat hvala!!!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
    -------------------------------------------------------------
    We're walking in the air
    We're floating in the moonlit sky
    The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu nikita 33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1197
    7.10.2009 20:31:43   
    nincrli
    Pozdrav!

Sem čist hin od selitve v lj, potem sma šla v celje jest pa še mal po trgovinah, ker rabim nove čevlje, v teh me noge nenormalno bolijo no in potem v mb v mš. Sma bila v glavnih mestih slovenije user posted image
    V mš smo dobili urnik, zvedli osnovne stvari kar že vem, se vpisali v zvezek, potem pa so ostali gledali film, mi2 pa sma ga že videla v šoli za zgodnjo nosečnost in sma šla prej.
    Je vse kul sam urnik je beda, sem mislila, da bo to skos ob sredah, je pa enkrat v pon enkrat tork enkrat sreda enkrat čet... Vsak teden drug danuser posted image js mam pa faks v pon in tork... sicer sem gledala, da lahko skombiniram, sam enkrat pa ne morem in bom očitno mogla manjkat v mšuser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Gwendolen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1198
    7.10.2009 20:59:27   
    areskaa
    ojla, da se še vam jaz javim po dolgem času...
    danes sem imela uz, vse je ok, zvedeli smo da pričakujemo user posted image , saj sama sem skoz trdila da bo pubec, samo vsi drugi so namigovali na pupo in se je spet izkazalo da ima mamica in njene intuicija prav!user posted image
    za seznamček še to, da imam naslednji pregled 20.10.
    Sva pa bila danes z dragim v ikei nv grazu, pa sem bila kar razočarana nad ponudbo, sicer sva našla omaro, posteljo pa previjalno pa niso imeli takšne kot si želiva, tako da bova kr pri nas nabavla...
    zdaj pa grem počasi v vodoravni položaj, ker me križ in kolki bolijo kot da bi bla stara 100letuser posted image , očitno je bilo preveč hoje danes

(odgovor članu nincrli)
    Neposredna povezava do sporočila: 1199
    7.10.2009 21:23:39   
    alex17
    ojla, se na hitro oglašam, ker sem fuuul zmatrana od dolgega dneva- že od pol 6h pokonc user posted image
    skratka, na 3D UZ v Postojni je blo super, sva lahko kar pol ure opazovala najinega falotka, kako zeha (v glavnem user posted image ), si mane oči in nosek, premika rokice idr. user posted image je zdravnica rekla, da se že po obrazku vidi, da je fantek, potem smo pa še enkrat preverili "premoženje" med nogami in je bio lepo videti vse potrebno user posted image je pa precej očiju podoben, vsaj zdi se mi tako user posted image tehta 1138 g, tako da je malo nad povprečjem za 27 teden, vsi organi pa so OK user posted image res se splača in mi ni bilo žal dati 80 €! pa še porodno sobo sem si lahko ogledala in imajo kar lepo zrihtano, pa prijazno osebje, tako da se zna zgodit, da bom šla sem...
    test za sladkorno pa je bil še kar v mejah normale, ena vrednost od štirih izmerjenih je bila malce nad mejo, ostale pa pod njo, tako da moram na eno predavanje o varovalni prehrani za sladkor in potem na kontrolo urina in res ujpam, da bo vse OK! je pa res, da bolj ko gre proti koncu nosečnosti, večja obremenitev je za presnovo, tako da nobeni ne škodi malo paziti.
    lahko noč vsem, postelja vabi! user posted image

(odgovor članu areskaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1200
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.