|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
10.10.2009 13:44:54   
sisi77
Ojla punce!
Mene pa je prehlad kar precej zagrabil. Nos, pa grlo, pa glava. No HB da še ni vročine. Sem pa na čajčkih limoncah in medu. Upam da bo pomagalo.
Glede brcik tudi jaz kak dan komaj kaj čutim ali pa cel dan nič pa potem zvačer kaj brca. Do z 10 gibi na dan me zanima. Kdo vam je rekel da se mora 10 gibov čutiti, ginekolog? Meni nič ali je še to prekmalu. Zanima me kako je s temi gibi lahko našteješ vseh 10 v enem intervalu in si potem cel dan miren ali se mora user posted image 10 x na dan oglasiti z brcami ker to pri meni ziher ni.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.10.2009 14:24:31   
Žaži
Lahko 10x v enem intervalu, kar je mimogrede ali pa 10x v več intervalih znotraj 24 ur. In mislim, da še sploh ni čas za to štetje, se niti ne spomnim, da bi me prvič G po tem spraševala, samo vpraša če čutim gibe in tako sedaj vsakič srček posluša in zmeri višino maternice. Ti gibi so pa pomembni res čisto na koncu, ko ponavadi umiritev user posted image pomeni, da se pripravlja da bo šlo za res. Pa še to pri meni ni držalo, v porodni je imel pravo žurko po trebuhuuser posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.10.2009 14:31:32   
Anna86
Tudi jaz sem ful prehlajena.Ponoči nič ne spim,ker tako težko diham čez usta.Sem pa tudi jaz na čaju pa medu.

Glede brcanja pa mi je G rekla,da je to pomembno zadnje tedne.Tako,da s tem se bomo potem ubadaleuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
10.10.2009 14:49:42   
Oren
Nam so na materinski šoli razlagali da je potrbno šteti gibe v roku 12 ur in še to nekak pravilno, ker morajo biti individualni. Toraj še se premika se ne šteje vsak gib mora bit med njimi vsaj neki interval. Saj meni tudi ni jasno kak naj to štejem.

(odgovor članu Anna86)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
10.10.2009 20:44:33   
nincrli
Nam so tud v mš rekli, da je treba bit pozorn... Ampak ne toliko na to koliko jih je ampak, da se pojavljajo čez cel dan, seveda pa vmes tudi spijo. Tak, da pomoje 10 gibov zjutraj pa potem čisto čisto nič ni glih kul...

Mi pa danes v evroparku nismo dobili kaj za user posted image , smo iskali stvari za novorojenčka, tiste ta uporabne( bodije, kak kombizonček, brisačke, pižamo, spalno vrečo...) bomo šli v bc to vse kupit... Ostale oblekice bom pa kupila H&m, c&a, so bol poceni...
Sem pa jaz dobila plašč in čevlje user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
10.10.2009 21:26:35   
naja6
Glede tega štetja gibov punce,so nam v MŠ rekli da bi jih naj našteli tako kot ste že omenile 10 gibov v 12 urah,en gib pomeni recimo če te brca 5 min.skupaj to ni toliko gibov kolikokrat te brcne,ampak se to šteje za en gib,mora pa bit nekje pol ure presledka med brcanjem da se potem to že šteje za dva giba,ampak je pa kot je omenila oren pomembno da gibe čutite čez cel dan,mislim pa da še je za nas to štetje gibov prehitro,ker ko bo čas za to nam bodo itak naši ginekologi dali neko razpredelnico kamor si bomo to  pridno beležile.Upam da sem pomagala,da vam je zdaj bolj jasno vse skupaj

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
10.10.2009 21:55:21   
Gwendolen
Ja, jaz tudi tako razumem, da je npr. petminutno konstantno brcanje en gib. In takih mora biti čez dan najmanj deset. Ampak mislim, da to pride v poštev šele po 30. tednu, ko ima otroček že manj prostora.

Meni se pa danes tako nič ne daaaaaa... Sicer sem oprala že ene 4 stroje perila, pa tazadnjega ne morem obesiti, ker nimam več prostora, saj se v naši hiši tole vse skupaj čisto preslabo suši. Drugega pa ravno nisem delala. Sta bila pa zato moj možek in moj bratec toliko bolj pridna in sta pospravila dve sobi na našem podstrešju, ki ju imamo bolj za odlagališče raznih stvari in pa hodnik na podstrešju, ki vodi do najinih sob in kopalnice, tako da bomo imeli veliko več prostora sedaj. Ga bomo potrebovali, ko pride user posted image . Zdaj bomo lahko postavili eno ogromno omaro, kakšen regal in komodo na ta hodnik. user posted image user posted image user posted image

Pa tudi tu na RR je nekakšno zatišje, čeprav je danes tak turoben dan in bi pričakovala, da ste bolj notri in za računalnikom. Pa vidim, da ni čisto tako. Sem presenečena. user posted image user posted image user posted image

lp*

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.10.2009 22:22:56   
marijaa
Moj prehlad me pa rahlo zapušča. Danes sem po petih dneh prvič brez vročine. Glava me ne boli več tako močno,kašljam precej majn, iz nosu še zmeraj hudo teče.  Proti kašlju mi je najbolj pomagal sirup iz smrekovih vršičkov, ki ga dela moja mama. Sem vzela pa proti vročini in glavobolu par lekadolov, ker brez nisem mogla zdržat.
Jaz gibe najbolj čutim zvečer in ponoči, ko se zbudim za wc in ne morem takoj nazaj zaspat.
Otečena sem pa grozno, proti temu mi ne pomaga nič. Sem se 14 dni mučila z neslano hrano in ni bilo nobenega učinka, zato sem se danes pregrešila in jedla na rojstnem dnevu od svakinje normalno slano hrano.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.10.2009 10:30:53   
nony
Dobro jutro...upam,da ste v redu...midva čakava ene obiske iz italije sicer nisem lih kej preveč razpoložena ampak smo zmenjeni že par dni in nočem odpovedat...drugače mi je bilo pa včeraj cel dan slabo,kosilo je šlo celo iz mene in cel dan sem imela občutek,da imam kepo v želodcu ,danes se ta občutek nadaljuje sploh ne vem kaj naj naredim....

Upanje ostaja....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.10.2009 12:55:02   
grahek85
Hoj punce.

Jaz imam tudi slab dan in še slabšo noč za seboj. Včeraj zvečer me je nekaj blazno čudno in precej močno začelo boleti v spodnjem delu trebuha, podobno kot bolečine pri menstruaciji. Me je držalo kakih 10 min, potem pa počasi popustilo. Ful sem se ustrašla, da je kaj narobe in potem nisem upala it spat, če bi se slučajno ponovilo. Tudi ponoči sem se veliko zbujala in preverjala, kako je stanje...  Tako da sem danes vsa čudna. K sreči se ni nič ponovilo, mi pa ni jasno, kaj je to sploh bilo. Krči menda niso bli, če me je držalo 10 min skupajuser posted image Ful sem se ustrašla, pa vsi moji tudi. Upam, da nikoli več!

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nony)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.10.2009 13:56:39   
Gwendolen
Uh, grahek85, menda bo sedaj čedalje več takšnih in drugačnih tegob, s katerimi se bomo srečale. Po moje je bilo pa tole pri tebi tisto, čemur rečejo otrdevanje trebuha oz. lažni popadki. A si imela zraven kaj trd trebuh? Saj verjetno ni bilo nič hujšega, če te ne spremljajo konstantni krči in pa kak krvav do rjav izcedek. Še vedno pa lahko poskušaš pisati Pušenjaku, pa boš videla, kaj bo on rekel.

Jaz pa že par dni tako slabo spim. Pa danes se je še naš otrok očitno odločil, da bo spal ali kaj? Sicer sem tudi jaz bolj lena, ampak samo malo se premakne pa spet nič dolgo časa. Bo treba malo AS vklopiti.

We're walking in the air

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.10.2009 14:12:21   
Žaži
Kako lep dan se je naredil po nočnem pranju zraka. Tako, da smo že celo dopoldne zunaj, mož sedaj peče na žaru, jaz delam notri solato in krompir in bomo zunaj jedli, kasneje bomo pa še kostanje pekliuser posted image .

Ali morda katera ve še za kakšne "močnejše" ali boljše magnezijeve tablete kot so šumečke? Ker jo vsak večer pred spanjem popijem plus tisto, kar je v Centramed mami in mi vsako noč vleče noge v krč da komaj preprečim najhujše, če me pa zgrabi pa ves naslednji dan komaj hodimuser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.10.2009 14:17:08   
Gwendolen
Žaži, močnejše Mg šumeče so od Fidimeda, sicer se pa Magnesola še vedno ne dobi, tako da po moje to že poznaš. Še več Mg kot v šumečkah pa je v Donatu, in sicer 1050 mg/l. Za kake druge stvari pa ne vem.

We're walking in the air

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
11.10.2009 14:42:31   
majčyca
Oj punce!
Kako ste danes? Jaz sem bila včeraj zvečer varuška, ker sta bila sestrična in njen mož na nekem abrahamu in sem bila toliko tam, če bi se slučajno njen skoraj 2 leti star sinček zbudil user posted image ampak je spal od 21h do 7h zjutraj, tako, da sploh ne vem, da sem bila varuška user posted image danes pa sem bila tam še na kosilu, zdaj pa sem že doma user posted image

Mene pa velikokrat, ko se vležem in nekaj časa ležim na boku, začne prav stiskat pod prsmi in v prsnem košu user posted image sicer ne vem točne razlage za to, ampak se mi zdi, da potem, če se vležem na hrbet (ko se mi telo poravna), pa je malo boljše. Pozna katera tako bolečino oz. v tem delu telesa?

Žaži zdaj si mi prav lušte nardila s temi kostanji in ne vem, če si jih mi tudi ne bomo danes pekli user posted image je treba izkoristit čas, ko so kostanji user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
11.10.2009 19:29:57   
pajcevina
Oj!

Jaz se nisem oglasila cel vikend, ker je imela včeraj naša Eva fešto za drugi rojstni dan. Praznovali smo pri mojih doma, ker imajo več prostora. Tam pa skoraj ni mogoče priti do interneta (samo 1 računalnik, pa veliko uporabnikov).

Me je pa sedaj ko sem prišla v Lj en policaj tako razpizdil, da sem več ko pol ure skup jokala. Iz same zlobe se je spravil na mene in me zajebaval v glavo. Parkirala sem tam, kjer praviloma ne smem (rezervirano parkirišče) in mu rekla, da bi samo toliko pustila avto, da jo odnesem v stanovanje, pa mi ni pustil in zahteval da avto odmaknem. Pol sem pa hotla Evo nazaj pripet (da premaknem avto za par metrov pa se mi po enourni vožnji seveda ni več pustila in se začela dret). In ker nikakor ni šlo in nisem mela pojma kaj naj naredim sem jo prijela in stekla čez cesto pozvonit k tastu, naj pride dol. In ko me je policaj zagledal, da grem z Evo v naročju čez cesto se je začel name dret kaj se grem in da mam da takoj pridem nazaj in premaknem avto (le kako z otrokom v naročju?!), pa sem mu lepo odgovorila, da bom samo pozvonila da jo nekdo pride iskat, pa mi je začel, da nimam kaj zvonit, če koga hočem, naj ga pokličem po telefonu! Ja halo! Jaz pa seveda ravno brez telefona  in v brezizhodnem položaju.
Matr, kako mi lahko en policaj prepove pozvonit pri blokuuser posted image   Pa točno je videl, da sem sama in da mi drugega ne preostane!
Pa ko bi bla vsaj kaka sila za tiste parkinge (od ministrstva), ampak v nedeljo zvečer res ne bo noben tam parkiral. Tko sem pa zabila z vsemi poskusi privezovanja Eve več časa, kot bi ga, če bi jo lahko odnesla v stanovanje. On je pa še mene čist totalno ob živce spravil.

Pa vedno imam eno tako štalo z policaji glih v nosečnosti ko sem še bolj občutljiva. Ko sem bila prvič me je en zajebaval na mejnem prehodu z Avstrijo, ko sem se vračala v Slovenijo, se zdrl na mene in me šel nato čekirat kolk kaznivih dejanj imam že na grbi. Haloooooo! In pol mi je danes v glavi odzvanjala spet še ta zgodba za nazaj, ki se jo trudim pozabit, pa ne gre.
Tok sem jezna, da ne vem, če bom lahko imela še kdaj v življenju dobro mnenje o policajih.

Tko, zdej sem se pa najamrala....

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.10.2009 20:00:40   
Gwendolen
Ojej, pajcevina, to pa je neprijetna izkušnja, ti prav nič ne zavidam. Točno vem, kako si se počutila, jaz sem podobno maltretiranje doživela par tednov nazaj s strani domačih, kar se pa sploh ne bi smelo zgoditi.

Ej, tip je bil samo jezen nase in na cel svet, ker mora biti v nedeljo zvečer v službi, ti pa ne in si se imela fajn. user posted image Ne sekiraj se! To samo škodi tebi in bebiki. Pač eni so zafrustrirani do konca in sebe gor dvigujejo s poniževanjem in maltretiranjem drugih.

Sem pa jezna, da se nekdo takole spravi na nosečnico z majhnim otrokom, ki je po možnosti še siten od utrujenosti. Pa saj ima oči v glavi! No, pri meni bi se kdo komot zmotil, saj se mi ne vidi, da sem noseča (špeh od prej).

Drži se!

lp*

We're walking in the air

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.10.2009 20:41:29   
alex17
ojla čveke! ste bile kar pridne danes in včeraj, meni čez vikend ne rata kaj dosti na računalniku viset ker sem bolj zunaj, zvečer se mi pa ponavadi ne da in se sam zavalim v posteljo user posted image
dons smo bili z mami in atkom na kostanjevi nedelji na Jančah in sem celo šla ene 3/4 ure peš po gozdu do vrha, celo nekaj klanca je bilo in me še ni preveč zdelalo, tko da se očitno splača redno gibat oz. rekreirat (baje to tudi pri porodu precej pomaga...) upam, da se mi bo kaj obrestovalo, da sem prej dosti tekla in kolesarila user posted image
no, na Jančah so bili štanti in fuul sladkih dobrot, tako da sem si kar privoščila in so šli moji sklepi o čim manj cukru adijo user posted image pa repo sem kupila, da bo ta teden enkrat za kosilo s kako klobasico in matevžem, njami...

včeraj smo pa imeli golažijado 2009 in so naši fantje (moj dragi med njmi) osvojili 2. mesto med 20 ekipami, res so pravi mojstri! user posted image seveda smo potem probali, kaj so skuhali in je blo prav luštn vse skup! nama pa žal ni ratalo prebelit spalnice, pa bo že, saj je še čas... kakih slikic pa zaenkrat ne bom limala na steno, ker user posted image še nima svoje sobice, v spalnici jih pa ne bom, potem, ko bo imel svojo sobo v hiški pa seveda bo treba polepšati s kakimi luštnimi liki...
a kera ve, a je ta vikend v BTC res festival nakupov in zabave in razni popusti??? če je, bom šla po jogi, najbrž v Hitex v halo A, pa vozičke še enkrat pogledat da se končno odločim... zdaj mi ena ponuja Quinny Buzz, pa ne vem, se mi zdi Peg Perego GT še kar boljši, uf te dileme...user posted image
zdaj pa počasi pod tuš in počakat dragega, da pride iz službe user posted image

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
11.10.2009 21:22:18   
nincrli
Pozdravček!

Jooooooooj pajcevina katastrofa!!! Mislim kaj si dovolijo... A za take primere pa se ne more pritožba napisat, če pa smo mi nesramni do njih pa dobim kazni in ne vem kaj... user posted image user posted image

Grahek85 jajks, to pa ni fajn, bi blo fajn da vprašaš pušenjaka al pa svojega gin.

Tak jaz pa sem u Lj v novi sobici, nove cimre še ni, pride menda v torek, takrat pa jaz grem in se spet ne bova videli user posted image
Me pa malo skrbi zdaj to prenašanje laptopa in nahrbtnika... Laptop je kar težek, nahrbtnik pa niti ne, ker res malo stvari vzamem, ampak brez laptopa pa ne gre in ga morem prenašati sem pa tja... No saj danes sem imela prevoz do sem, nisem tako daleč vlačila, samo v torek grem pa na vlak in bo treba mal dlje prenašat... Sicer sem težje stvari nosila v začetku nosečnosti pa nč ni blo... Ma saj, če previdno dvigam je pomoje ok. Potem pa tak samo rame bremeni... Pač ni mi čist vseen...

Optimism always works!!!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
11.10.2009 21:39:26   
Kika99
Čer punce

Evo midva sva bila v soboto v ikei in toys n rusu. Kupila sva pa neki oblekic, v ikei niso imeli nevem kake izbire posteljic in previjalnih tako da jih bova kupila kar pri nas. Sem bila celih 8 ur na nogah tako da sem pol celo pot do doma spala.
Pol sva šla k meni domov pa me je mami malo razvajala je bilo prav fajn user posted image . Pa še prehlad me je minil. Imam pa še vedno bolečine v kolkih in križu oz. v celi hrbtenici. Krči pa tudi ne ponehajo kljub magnezijevim tabletamuser posted image

Policaji znajo včasih res zagreniti dan. Mam jaz tut izkušnje samo malo drugačne. Mene so na radarju vedno hecali.

Jaz moram gibe user posted image  šteti že od 25 tedna naprej so mi dali v porodnišnici neki obrazec.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
11.10.2009 22:29:54   
majčyca
S policaji pa sem tudi jaz že imela slabe izkušnje. Čeprav pa moram rečt, da odkar imam svaka policaja (in njegov koledarček v vozniški), pa so se me že večkrat usmilili ali vsaj napisali nižjo kazen kot bi sicer user posted image

nincrli - jaz tudi kar veliko prenosim laptop okoli, ampak mislim, da to vseeno ne bi smelo bit kaj narobe, razen, če bi bila nosečnost kritična. Ker v normalni nosečnosti pa po mojem neke take stvari še vedno lahko dvigujemo, če ravno ne pretiravamo. Ali se motim?

Kika99 - zakaj pa moraš že od 25. tedna dalje štet gibe? In kako to izgleda, koliko gibov v enem dnevu? Ali kako? Pa kaj so ti rekli, kaj se šteje za en gib?

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
12.10.2009 8:32:46   
quellle
Žaži jaz popijem dopoldne magnezijevo tabletko of FIDIMED, ker ima največ magnezija, pa so me ravno tako ponoči grabili krči. Potem sem kupila še kalcijeve tabletke in sedaj krčev več ni.
Zjutraj vzamem magnezij zvečer pa kalcij pa je ok, krčev več ni.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
12.10.2009 9:04:09   
nincrli
Dobro jutro!

Kaj bomo rekleuser posted image ??

Sem se fajn naspala... Grem potem enkrat po bone, z upanjem na manjšo gužvo kot je bila prejšnji teden... in nesem prošnjo za selitev v dom za študentske družine, seveda potem, ko bo mali že tuuser posted image Mi je mama rekla, da mi lahko plačuje, men pa paše, da bomo kdaj v Lj prišli.

majčyca pomoje maš prav, da če je user posted image ok ni panike...

Optimism always works!!!

(odgovor članu quellle)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
12.10.2009 9:13:10   
Anonimen
pajcevina,grozna izkusnja.policaj je bil zivcen,privat problemi...pa se je na tebi spucaluser posted image user posted image user posted image .Upam,da ti je danes ze bolje,saj se res ne splaca sekirat zaradi takih psihotov.
nincrli,tole z leptopom cist ne razumem...kako pa me,ki ze imamo otroke,jih je treba ravn tako nosit in dvigovat,pa ima moja recimo obcutno vec kg kot tvoj laptop.Sem brala,da fizicni napori v nosecnosti ne skodujejo,seveda izjeme so rizicneuser posted image .

Krci mene mucijo vsako noc po vecx.Vsak dan skoraj,pijem donat,tablete calcij za lizat,magnetrans forte-magnezij v kapsuli...mi nic ne pomaga.

Gwendolen,imam sama tudi speh od prej,samo trebuh pa kar skoci v mimoidoce,tako da ne bi mogla skrit.Sem en dan-spet sobota,pa spet je blo treba na wcuser posted image ...no,in notri cistilka,pa me pozdravi,pol pa zagleda moj balon,pa njena reakcija,OOOOOO..user posted image
Mi pa ne gre v glavo tole:ce nosis zadaj je rit bolj povecana,trebuh manj opazen,spredaj,vecji trebuh,zadaj se skoraj ne vidi,da si user posted image ....sama imam zgleda dvojcka,ker sem spredaj balon,zadaj slon...

Pri nas se je pricelo hladiti,tako,da moram obvezno si nakupit garderobo+cevlje.Sem ze malo gledala,pa nasla nicuser posted image .nosecniske kavbojke...maaaa,me je skoraj kap,ko sem se pogledala odzadaj.Lanske user posted image cote,ne morem oblacit,ker so mi vse majhne...najraje sem v pajkicah,pa kaksnih oblekcah.samo bo kmalu premraz.Najlonk prav tako ne najdem debelejsih,le navadne,tanke,katere se mi se isti dan strgajo-pa po 6eu.

kje ve kupujete??

(odgovor članu quellle)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
12.10.2009 9:23:06   
nincrli
kleopatra saj vem, da morate nekatere prve otroke nosit, samo jih nosite čez celo nosečnost, jaz pa nisem celo poletje čist nič nosila, zato mi je blo včera mal čudno, ko sem nosila nahrbtnik pa laptop, ker mi telo sploh ni navajeno več... Me pa res tud nasploh bolj križ pa to boli in se mi je zdelo težje pomoje, no velikokrat pa za bz paniko naredim, ker tak vem da ne more biti kaj...

Drugače pa si me potolažila glede moje velike riti, ker mi ni blo jasno kak sem se v rit zredila v trebuh pa skoraj ne user posted image user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
12.10.2009 10:02:35   
grahek85
Živjo!

No meni se tiste bolečine niso ponovile, je bil v nedeljo mir. Sem bila pa jaz cel dan vsa živčna in boga, ker sem čakala, če bo še kaj narobe. Pa mali se manj giba kot sicer, to mi tudi ni preveč všeč. Si dopovedujem, da vsak dan pač ne more biti ful akcije, ampak se razna neg. čustva mimogrede splazijo mimo vseh teh racionalizacij in potem me navija, kaj se dogaja...user posted image Sem pa dan začela z objemanjem školjke, ker sem na prazen želodec najprej pojedla mandarino in potem čez kakav, me je zvilo v hipu. Sem mislila, da sem to že dala čezuser posted image

Uf, pajčevina, si fasala enega od tistih z malim tičem, da potem takole kompenzirajo da folk v mozak.... Ti pa verjamem, da take stavri človeka zelo pretresejo, jaz bi verjetno reagirala čisto tako kot ti.

alex17, festival nakupov in zabave bo zdaj ta vikend, ki pride. Splošne info:
http://www.btc-city.com/novica.php?ID=4691

nincrli, poskusi kje dobiti ruzak za laptop, je ful fajna zadeva. Al pa kak navaden ruzak, kamor spraviš tudi laptop. Je precej lažje in bolj priročno kot pa tiste torbe za eno ramo.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.