Anonimen
|
pajcevina,grozna izkusnja.policaj je bil zivcen,privat problemi...pa se je na tebi spucal .Upam,da ti je danes ze bolje,saj se res ne splaca sekirat zaradi takih psihotov. nincrli,tole z leptopom cist ne razumem...kako pa me,ki ze imamo otroke,jih je treba ravn tako nosit in dvigovat,pa ima moja recimo obcutno vec kg kot tvoj laptop.Sem brala,da fizicni napori v nosecnosti ne skodujejo,seveda izjeme so rizicne . Krci mene mucijo vsako noc po vecx.Vsak dan skoraj,pijem donat,tablete calcij za lizat,magnetrans forte-magnezij v kapsuli...mi nic ne pomaga. Gwendolen,imam sama tudi speh od prej,samo trebuh pa kar skoci v mimoidoce,tako da ne bi mogla skrit.Sem en dan-spet sobota,pa spet je blo treba na wc ...no,in notri cistilka,pa me pozdravi,pol pa zagleda moj balon,pa njena reakcija,OOOOOO.. Mi pa ne gre v glavo tole:ce nosis zadaj je rit bolj povecana,trebuh manj opazen,spredaj,vecji trebuh,zadaj se skoraj ne vidi,da si ....sama imam zgleda dvojcka,ker sem spredaj balon,zadaj slon... Pri nas se je pricelo hladiti,tako,da moram obvezno si nakupit garderobo+cevlje.Sem ze malo gledala,pa nasla nic .nosecniske kavbojke...maaaa,me je skoraj kap,ko sem se pogledala odzadaj.Lanske cote,ne morem oblacit,ker so mi vse majhne...najraje sem v pajkicah,pa kaksnih oblekcah.samo bo kmalu premraz.Najlonk prav tako ne najdem debelejsih,le navadne,tanke,katere se mi se isti dan strgajo-pa po 6eu. kje ve kupujete??
|