Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:30:00
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi po finančni plati se bo meni tud zdelo naravnost fantastično ko bomo dobili vrtec bo mami par evrčkov pršparala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:30:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* to je najpomembnejše - da nimaš v svojem stanovanju ja pa še res je v svojmu stanovanju itak ne bi mogla met če še slučajno kaj prinesem v stanovanje samo eno igračo ali kaj podobno temu lahko navežem na vrvico in izobesim čez okno ali balkon ker not definitivno ni placa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:31:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Zband......kajjjjjjjjjjjj nas še čaka.........še dobro da ronja nima kakšnega starejšega bratca...ga ne bo mogla posnemat....edino ati je malo nevaren.... O Ljubi JEZUS kako bo šele pri nas???????? že zdej posnema ta večja dva....... Jaz sem tudi imela (manj kot eno leto) starejšega brata za vzor in sem stoje lulala. Pa se mi zdaj ne zdi, da bi mi kaj manjkalo Pa lulam tudi sede
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:32:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Račkap.....a ga že kaj puberteta daje?!?! ja ja že najbolj se pozna na jeziku....in pameti.... sej ne da je on postal pameten mi vsi okrog njega smo se poneumili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:32:45
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi pa sigurno ne pomisliš da bi še kdaj probala stoje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:33:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara kako je z lariko? Ponoči je imela vročlino, zjutraj pa ne... je nisem peljala v vrtec, ma zdej greva malo ven... Tečna je... če nima vročine kr pejta mal na zrak... se bo prileglo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:33:49
|
|
|
|
KAHLO
|
Račkap ja še dobro da ti ni domov že kakšne snahe prpelau........a že veš katere vrste tašča boš ti un al boš una od boga poslana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:34:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom................... preventiva??roke razkužujem, še kaj???????? V vrtcu ali doma? Ja, roke umivat in razkuževat, pa previjalno mizo z alkoholom vsake toliko obriši (če ti ej še ostal 70% etanol). služba!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:34:53
|
|
|
|
KAHLO
|
larika....tud jaz bi jo peljala ven, če ne bi imela vročine..............če ne druga bo dremuckala na svežem zraku, revček mali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:34:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Zband......kajjjjjjjjjjjj nas še čaka.........še dobro da ronja nima kakšnega starejšega bratca...ga ne bo mogla posnemat....edino ati je malo nevaren.... O Ljubi JEZUS kako bo šele pri nas???????? že zdej posnema ta večja dva....... Jaz sem tudi imela (manj kot eno leto) starejšega brata za vzor in sem stoje lulala. Pa se mi zdaj ne zdi, da bi mi kaj manjkalo Pa lulam tudi sede mah ....bog ne daj, da bi nam zdaj kaj manjkalo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:35:38
|
|
|
|
zband
|
Pa lulam tudi sede user posted image jaz učim svojega petletnika,da mora ponoči obvezno sedeti in lulati,ker drugače žena dobi ošpice.a mali me cele dneve mori,da rabimo pisuar ker on ne bi sedel kot babe v hiši.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:36:05
|
|
|
|
KAHLO
|
MTY une službene rokavice si nadeni (une za preiskovanje osumljencev, gumjaste), pa najblš da jih maš kr cel dan gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:36:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK MTY - kako je v vašem koncu LJ? megleno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:37:12
|
|
|
|
zband
|
vidim debato o vročini,kako jo pa mirite?z kaššnimi termometri
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:37:14
|
|
|
|
KAHLO
|
Zband.....valda mali je pravi dedc.............moj je tud rekel da sedel pa ne bo, pa če se na glavo postavim....stvar smo rešili tako, da on čisti wc.....in sva oba srečna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:37:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom................... preventiva??roke razkužujem, še kaj???????? V vrtcu ali doma? Ja, roke umivat in razkuževat, pa previjalno mizo z alkoholom vsake toliko obriši (če ti ej še ostal 70% etanol). služba!!!!!!!!!!! aja, potem pa ni treba previjalne razkuževat Ti si roke pogosto umivaj in razkužuj, drugega trenutno ne moreš naredit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:39:18
|
|
|
|
KAHLO
|
Zband mi še je za enkrat nismo rabili merit (MORAM HITRO PO LESU POTRKAT), drgače pa mamo doma prpravlena dva enga za v uho (ampak mi vsi nekaj pravijo da ta ni za ziher, ker zmeraj drgače kaže), enga pa klasiko, samo ne steklenega.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:39:24
|
|
|
|
zband
|
da on čisti wc..... sem jez mislil,da ga bo on a ko že prime papirček v roko me mine,ga drži kot fina dama iz ljubljane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:40:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Račkap ja še dobro da ti ni domov že kakšne snahe prpelau........a že veš katere vrste tašča boš ti un al boš una od boga poslana ja jst bom najsrečnejša TAŠČA, če bo pri prvem in drugem sinu SNAHA, da ne bo snahek (zet) drugač bom pa absolutno una tašča, ki bo poslana v ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:41:41
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom................... preventiva??roke razkužujem, še kaj???????? V vrtcu ali doma? Ja, roke umivat in razkuževat, pa previjalno mizo z alkoholom vsake toliko obriši (če ti ej še ostal 70% etanol). služba!!!!!!!!!!! KUGA na ŠIHTI? pa kaj so to prnesli od svojih otrok al kako.........?????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:43:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY une službene rokavice si nadeni (une za preiskovanje osumljencev, gumjaste), pa najblš da jih maš kr cel dan gor preventiva ne škodi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:44:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK MTY - kako je v vašem koncu LJ? megleno. pr nas se že mal svetli tko da tam do 12.ih bo tud pr vas svetlejše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:44:38
|
|
|
|
KAHLO
|
Zband....mu morš ti pokazat kako dedc to nardi zgleda da mu je mami kazala Račkap......jaz pa sem bla najprej vesela, k bom domov "če bom" dobila zeta.........pol pa k srečujem po lj kake meni nevšečne mladiče.......pa me kr malo zaskrbi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:46:35
|
|
|
|
KAHLO
|
joooooooooj, to obdobje gre meni full na živce,......zdaj se bo spet začelo s temi prenosljivimi bolezni....pa robčki gor pa robčki dol, pa tole sr...... s tem rotavirusom.....ma jaz bom kar hodila pa za ljudmi špricala......na wc pa bom nalepla besedilo od RIngaraje.....pa imajo da vsi pojejo k bodo šli s sekreta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:46:49
|
|
|
|
zband
|
mi smo pa kupli takšnega ki ga na čelo prisloniš in pritisneš,gotovo v sekundi,natančnos plus minus 0,1
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?