Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:02:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK evo pozdravček še od mene PETEK je juhuhuhu................. jutri ma pa moj ta prvi sine 13. let juhuhuhu živjo!! pa lepo praznovanje jutri!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:04:37
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Račkap......pol boš spet tortico pekla bom bom bom sama kupila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:05:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Poceni marele: Babywelt lemi Pikolo Pa še v Toysu najcenejši 25€
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 9.10.2009 9:09:03 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:05:49
|
|
|
|
KAHLO
|
a smem vprašat kaj bo pa presenečenje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:06:26
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK evo pozdravček še od mene PETEK je juhuhuhu................. jutri ma pa moj ta prvi sine 13. let juhuhuhu živjo!! pa lepo praznovanje jutri!!! HVALA bo žur ja, sam neki je slabo vreme napovedano a ni? pa ohladitve mamo v planu zunaj pečt - roštil pa kostanj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:06:29
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO MTY sem spregledala tvoj post hvaaaaaaaaaala tud tebi ja ni za kaj. naša tudi zna iti po vseh 4 in občasno gre, ampak kaj kmalu ugotovi, da je ritkanje hitrejše...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:08:43
|
|
|
|
ključek
|
pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom................... preventiva??roke razkužujem, še kaj????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:08:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO a smem vprašat kaj bo pa presenečenje darilo za rojstni dan - mešalna miza (to je bla želja od Tadeja) nekak takole zgleda - za mešanje 15 glasov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:11:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom................... preventiva??roke razkužujem, še kaj???????? V vrtcu ali doma? Ja, roke umivat in razkuževat, pa previjalno mizo z alkoholom vsake toliko obriši (če ti ej še ostal 70% etanol).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:11:18
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom................... preventiva??roke razkužujem, še kaj???????? ojoj kriza ka pa vem, v vrtcu je to tko težko ko cela skupina otročkov uporablja iste igračke pa pol mal v usta pa spet drugi,.... upam in držim pesti, da ga LN ne dobi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:12:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO a smem vprašat kaj bo pa presenečenje darilo za rojstni dan - mešalna miza (to je bla želja od Tadeja) nekak takole zgleda - za mešanje 15 glasov u, madona, to za 13. rojstni dan? Koliko pa sploh stane taka zadeva?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:12:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
MTY - kako je v vašem koncu LJ?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:14:57
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO a smem vprašat kaj bo pa presenečenje darilo za rojstni dan - mešalna miza (to je bla želja od Tadeja) nekak takole zgleda - za mešanje 15 glasov u, madona, to za 13. rojstni dan? Koliko pa sploh stane taka zadeva? ja moj ta večji je mahnjen na "frštarkarijo" 50 eur sem dala za tole mašinco velika je pa tam nekje 60x150 tko od oka ja škatla je tko velika da nisem mela kam skrit sm kr s ta veliko deko pokrila v spalnici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:15:00
|
|
|
|
zband
|
lulanja pa res mora biti znanstvena fantastika, pa čist preveč dela.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je res mislim,da sem to že napisal,da je moja sedaj dve leti stara pupika vedno ko sva šla z starejšim na vikendu lulat v grmovju imamo veliko gozda se je postavila po fantovsko in se drla jaz tudi-upam,da si predstavljaš.in preden smo ji uspeli razložiti,da punce lulajo drugače je preteklo kar nekaj save
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:15:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO a smem vprašat kaj bo pa presenečenje darilo za rojstni dan - mešalna miza opa, boste imeli didžeja pri hiši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:16:42
|
|
|
|
zband
|
lepo darilo bravo mami a ja pa ati tudi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:17:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kahlo... super za Ronjo... Sudokrem ja.... superca je...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:21:24
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO a smem vprašat kaj bo pa presenečenje darilo za rojstni dan - mešalna miza opa, boste imeli didžeja pri hiši jap ni da ni doma ma že pol radijske postaje včasih gleda tisto jutranjo budilko al kaj že je in on bi tud to delal in pol ....hja no ....takle mamo..... imamo eno sobo (pri mojih doma), ki je njegova in ma čist opremljeno v svojem stilu z reflektorji, kabli, slušalkami, oječevalcem, mah niti ne vem kaj vse je notri in čemu služi... no iz zdaj bo jutri presenečenje ..... (ne ve da bo dobil mešalno mizo)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:22:15
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband lepo darilo bravo mami a ja pa ati tudi hvala hvala bo kar mami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:24:44
|
|
|
|
KAHLO
|
Račkap.....dobro si to nabavla.....pol ti lahko tvoj mali kdaj doma kak dance popoldan uštima..... Zband......kajjjjjjjjjjjj nas še čaka.........še dobro da ronja nima kakšnega starejšega bratca...ga ne bo mogla posnemat....edino ati je malo nevaren.... Kaj vem....se strinjam pomembno je pranje rok, pa tud razkuževanje previjalne.....ko smo mi ronjo cepli proti rotavirusu, mi je že tarkat pediatrinja rekla da je kužna in da treba obvezno pr vsakem previjanju posebaj kaj se tiče kakanja umit roke, ker je kakec bil kužen......no pol sva tisto previjalno gloncala za vsak njen kakec......zdaj pa upam, da nas vsaj noben od teh rotavirusov za katere je bla pupika cepljena ne doleti.....sicer pa smo še tlko bl na varnem k je v varstvu pr varuški, zmeraj bl znam cenit to da mam varuško ressssssssss........ampak želja po vrtcu še je pa tud zmeraj.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:24:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jap ni da ni doma ma že pol radijske postaje včasih gleda tisto jutranjo budilko al kaj že je in on bi tud to delal in pol ....hja no ....takle mamo..... imamo eno sobo (pri mojih doma), ki je njegova in ma čist opremljeno v svojem stilu z reflektorji, kabli, slušalkami, oječevalcem, mah niti ne vem kaj vse je notri in čemu služi... no iz zdaj bo jutri presenečenje ..... (ne ve da bo dobil mešalno mizo) to je najpomembnejše - da nimaš v svojem stanovanju
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:26:30
|
|
|
|
KAHLO
|
Račkap.....a ga že kaj puberteta daje?!?!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:27:44
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Račkap.....dobro si to nabavla.....pol ti lahko tvoj mali kdaj doma kak dance popoldan uštima..... Zband......kajjjjjjjjjjjj nas še čaka.........še dobro da ronja nima kakšnega starejšega bratca...ga ne bo mogla posnemat....edino ati je malo nevaren.... Kaj vem....se strinjam pomembno je pranje rok, pa tud razkuževanje previjalne.....ko smo mi ronjo cepli proti rotavirusu, mi je že tarkat pediatrinja rekla da je kužna in da treba obvezno pr vsakem previjanju posebaj kaj se tiče kakanja umit roke, ker je kakec bil kužen......no pol sva tisto previjalno gloncala za vsak njen kakec......zdaj pa upam, da nas vsaj noben od teh rotavirusov za katere je bla pupika cepljena ne doleti.....sicer pa smo še tlko bl na varnem k je v varstvu pr varuški, zmeraj bl znam cenit to da mam varuško ressssssssss........ampak želja po vrtcu še je pa tud zmeraj..... O Ljubi JEZUS kako bo šele pri nas???????? že zdej posnema ta večja dva.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:27:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ...sicer pa smo še tlko bl na varnem k je v varstvu pr varuški, zmeraj bl znam cenit to da mam varuško ressssssssss........ampak želja po vrtcu še je pa tud zmeraj..... Jaz sem prvo leto bila tudi ful vesela, da je bil pri varuški, ampak je imel družbo še do treh otrok. Drugo leto pa se mi je potem vrtec zdel fantastičen. Pa zdaj za bubiko se mi tudi zdi super. Sploh cenovno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 9:29:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK lara kako je z lariko? Ponoči je imela vročlino, zjutraj pa ne... je nisem peljala v vrtec, ma zdej greva malo ven... Tečna je...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?